-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #17915 üzenetére
Hát ez ell ó ell.
Pont benéztem én is nemrég oda, nem szoktam más telefon topicba bemenni, de most megtettem.
Még szinte 1 hozzászólást sem olvastam el, csak a végére lapoztam, de jöttem is onnan.
Nem tudom miért, mint ha megcsalnám az én egyetlenem.Amúgy a G2 sem rossz telefon.
De ami miatt ott pöröghet az élet, az az újdonság varázsa miatt van.
2-3 hónapja gondolom itt is más volt a világ. Vagy még régebben.Nekem is kéne 1 gyári visszaállítást nyomnom. mert a 4.3 telepítése után elmaradt. De valahogy nem visz rá a lélek.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #17897 üzenetére
Ezt kajak nem tudtam!
Te honnan tudod? Nem akarok minden sületlenséget elhinni azért.
Na nem állítom, hogy Te valótlant állítasz!De érdekes ha játszok, nem veszek észre semmi lassulást, laggolást
az idő folyamán.
De mondjuk a snapi 800-ban már Adreno 330as GPU van, ami állítólag 1,5 ször akkora teljesítményt tud,
mint a 600ban lévő 320-as GPU. Annak meg gondolom nem ugráltatják az órajelét, és játékoknál azért sokat jelent egy másfélszeres grafikus teljesítmény. -
baani59
aktív tag
válasz
migabi24 #17835 üzenetére
Megoldható MHL to RCA adapterrel, de nem olcsó.
-
hurrikan
addikt
válasz
migabi24 #17297 üzenetére
Nekem csak egy S3-am volt. 2hónapot bírtam vele.
Ezalatt csupa hajszálkarc lett és kopott minden felé +repedezett a kamera körül. Pedig gyári tokban volt végig tartva, leejtve 1x sem volt. De még csak asztalra téve se tok nélkül.
Korábbi Samsungjaimmal is hasonlóan jártam még a Java korszakban. Ráadásul könnyebben törnek mint bármelyik másik márka termékei. Véletlen balesetek pedig vannak sajnos. -
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #17297 üzenetére
Hát hallod én sem tudom.
Én leírtam, hogy az enyémmel mi a helyzet, ennyi.
Elég szomorú, ha karcolódik. Vagyis inkább örömteli, hogy az enyém még nem.De egyébként nem értem. Mert ha ugyanaz a kijelzővédő technológia van mind2n,
pl.: Gorilla Glass 2, akkor az 1ik hogy karcolódhat jobban, a másik meg hogy nem.
Mondjuk nem tudom a Sansung milyen védelemmel van ellátva, de azt hiszem ez
GG2-vel. -
capulet75
addikt
válasz
migabi24 #16711 üzenetére
Kinek a pap,kinek a papné..
Én pl nagyon sokáig zenét/játéko/filmet egy G35-ön hallgattam. Máig állítom hogy az egyik legjobb játékra való fejes, és DolbyDigital meg minden. A basszus moziszerű benne és pont emiatt elképesztően túl van vezérelve. (aka beats) Kicsit szokni kell, de később már meghallod hogy mennyire "csal" az ilyen rendszer. Az persze más kérdés hogy egy One vagy akármilyen másik telefon hangszorói alkalmatlanok a zenehallgatásra, pedig az One még dobogós is, ha nem a legjobb ilyen téren.
-
sziklassy
csendes tag
-
Gulyopapa
addikt
válasz
migabi24 #16048 üzenetére
Igen, én is észrevettem de nem mertem szólni.
Hátha lehurrognak.Más : a kamerában is van változás : videónál tudsz lassítást beletenni a videóba ( 50 és 25%-os sebességet tudsz állítani ), ami eddig nem volt benne ... illetve a portrénál be tudod állítani egyenként az emberek arcát ( Zoe módban ), tehát rámész az arcára és úgy állítod be ahogy a 3 mp alatt felvette a gép ... és ezt mindenkinél ... vicces
Hurrikan : köszi az összefoglalót !
Azt kell hogy mondjam hogy ez nagyon hasznos és sokrétű frissítés lett
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
migabi24 #15845 üzenetére
mivel nem ips,így más, a betekintési szögek valóban kisebbek mint az ipsnél,de korántsem annyira durva,mint amennyi fika komment született a z1 topikba a kijelzőről.
sztem bőven használható.
a hangszorók,azok gyengébbek,mivel alulról szól,nem szemből,továbbá ez betudható annak is hogy ip58-as minősítésű,így nem úgy szól,mint a one,ami teljesen nyitott.
ennek is van előnye,mivel nekem pont emiatt volt a one szervizbe,mivel valszeg telementek a hangszorók kosszal,ami ennél elvileg nem fenyeget.(#15847) Badboys:na látod én a samuval vagyok így,ott volt a note 3,olcsóbb is lett volna,de amikor ránéztem a kijelzőre rögtön az s3 jutott róla eszembe.
-
Szakiii
addikt
válasz
migabi24 #15731 üzenetére
Én se azért rootoltam az s4et mert kényszer hanem mert 2 kattintás és kész ki tudom pucolni a gyári romot és fel tudok tenni cwmből tök jó dolgokat pl a google gyári kamerát és sorolhatnám de gyári romot használok. HTC one-nál is jó lett volna de nem tudtam rootolni pedig ehhez hasonló dolgokra ott is vágytam.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
migabi24 #15731 üzenetére
Ezt így nem jelenteném ki kerek-perec, mert szerintem a többség igenis romolna, csak az új tulajoknak, akik 1.54-el vették, még nincs rá lehetőségük nyom nélkül csinálni ezt, ezért nem teszik.
Én pl nagyon vártam ezt az 1.54 s-off-ot, de továbbra sem fogom, mert kell hozzá a htcdev.
Pedig a custom kernel, a jobb testreszabhatóság, a htc felirat gombként használata, full backup és az adaway miatt nekem nagyon kéne+jelenleg a gyári böngésző, ami a legjobban használható lenne, egy nagy kalap f*s.
Rendes s-off hiánya miatt váltottam kevesebb, mint 5 hónap után x-ről, pedig előtte minimum másfél/két évig volt meg egy fajta telefon stabilan.
-
Gulyopapa
addikt
-
Zirowe
nagyúr
válasz
migabi24 #14769 üzenetére
Xda-n is írták, hogy sok embernek cseréltek kamerát, sokaknak meg elutasították azzal, hogy majd a 4.3 megjavítja a problémát.
Nekem már nincs a lila kép, de engem nem is zavart, mert nagyon ritkán jött csak elő, viszont azon csodálkoztam, hogy az lcd+digitizert is cserélték, mert annak semmi baja nem volt (hogy a hangszóró és vibra motorról ne is beszéljek).
-
Bossi
őstag
válasz
migabi24 #14769 üzenetére
Hát nézd, ha nem szoftveres akkor igen is gariztatni kell.., hogy most ez tömeges vagy nem...?
Egyébként én használtan vettem a ONE-t miként tudom ellenőrizni, hogy mókolt-e a készülék annyit tudok, hogy állapota "locked".., mert szerintem megy gariba a kamera miatt.köszönöm.
-
nikilauda
senior tag
válasz
migabi24 #14762 üzenetére
Ő az autós tartóra írta a 17-et.
Laca1212: Szerintem ne az 1 A-eset vedd. Azért ,mert ha nem jó minőségű a töltő,akkor nem tudja navi közben tölteni, maximum szinten tartani, de lehet merülni is fog. Ilyenkor jöhet az, hogy melegszik, rosszabb esetben összeég, stb. Bár elvileg ez egy jónak mondott márka. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
migabi24 #13800 üzenetére
Majd megnézem vásárlás előtt mind2t azért, kíváncsi vagyok milyen szinten akad a görgetés lapozás S4-en, mert elvileg ahogy írod nagyon gáz lehet. Viszont az nagyon tetszik S4-nél ha van valami baja házhoz jönnek és helyben megcsinálják neked...
Illetve mikor váltottál? Mert ugye ahogy olvasom nem mind1 mikor, ha az új firmware verzió előtt akkor megértem hogy szarabbnak tűnik...
-
k.soma
senior tag
válasz
migabi24 #12902 üzenetére
De ha hosszan rányom az értesítésre, kihozza azt a menüpontot, hogy App info és ott az alkalmazás "adatlapján" le lehet tiltani az értesítéseket ahhoz az apphoz.
Szerintetek amúgy megéri magyar nyelvvel használni a telót?
Tök régen volt már magyar nyelv beállítva a telefonomon (az előzőt is belevéve), megszoktam már az angolt.
-
toeki
senior tag
válasz
migabi24 #12179 üzenetére
biztos egyről beszélünk?
[tigerteam linkje]ahogy én nézem az miniusb és a specifikációban 2 helyen leirva is az
-
ferrari1
őstag
válasz
migabi24 #11765 üzenetére
Egy szóval sem gondoltam, hogy rossz a kamerája sőt... Fontos volt nekem is a kamera ezért ( is ) volt eddig Galaxym. Viszont az idő és a korom múlásával ( 45
) egyre jobban megyek el a minőség felé. Kamera része másodlagos lett ( vettem tükröst ). Kézbevéve, használva számomra eddig az One viszi a prímet.
-
válasz
migabi24 #11767 üzenetére
Ez még nem teljesen igaz, mert a HTC nagyon egyedit alkotott és remélem fog is még, de sajnos a több dohány a Samsungnál van.
Más:
Van egy brutál Sony fejhallgatóm. Nem agybadugós, hanem az a fajta, amikor kimész vele az utcára konkrétan azt hiszik, hogy a hifi torony a fejeden van. Beledugtam a One-ba és olyat szólt, hogy lefoshtam a sarkam.. Nagyon kemény. Szó szerint betömörítette az agysejtjeimet.
-
-
ferrari1
őstag
válasz
migabi24 #11762 üzenetére
Úgy érzem, hogy a kamerát és az integetős dolgokat leszámítva minden tekintetben - számomra - jobb az One. Memóriakezelés, anyaghasználat, összeszerelés minősége sőt bátorkodom kijelenteni, hogy a gyorsasága is jobb. Nem beszélve a tárcsázó / kapcsolatok kezeléséről, ami az S4-nél szerintem még mindig botrányosan lassú.
Nagyon-nagyon nem bántam meg a cserét!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #11576 üzenetére
Jaja. A samsung jön, úgy értem eláraszt minket a galaxy cuccokkal.
Nagyon szívesen leírnám, hogy a galaxy fosokkal. De hát nem mind az,
vannak komolyabb hardverrel, kijelzővel rendelkező telók is. Pl az S osztály
legújabb tagja. De viszont hogy mind hajlítgatható műanyagból készült, az már
elég undorító számomra. Régen volt nekem is 1 samsungom, de áttértem a sonyhoz.Itt az apple az iphonennal. Szép külső, fémház. Megfelelő hardver az ios-hez.
Szépen fut, gördülékeny. De viszont az iphone 1 ugyanúgy nézett ki, mint most az 5.
Az Ios dettó. Semmi új, semmi úttörő.
(már most rájöttek ők is, hogy változtatni kell, máshogy fog kinézni az ios 7)Na, és most, mikor elhatároztam, hogy nem középkategóriás telót veszek,
hanem a csúcsok körül az 1iket.
Sony Z, Galaxy S4, hótészé ván.És ennyi. Szerelem volt első látásra. Külsőre. Hardver az akkori csúcs benne.
Rendszer megbuherálva, Blink feed, meg a tököm. Mertek újat alkotni.
(persze muszáj is volt) De ennyi. Engem megvettek maguknak.
Azon gondolkodom, ha maga HTC cég kihal, most veszek még egy vánt,
hogy sokáig ilyen telóm legyen! :$
Beszt beszt beszt -
-
-
Kevin's
senior tag
válasz
migabi24 #11397 üzenetére
Hát észrevehetően jobban vissza veszi néha meg akad a rendszer, de ki lehet kapcsolni mit vegyen vissza. ?Minden mást lekapcsol csak cpu t nem pl ,de annak semmi értelme mivel a proci zabálja le jobban az akkut szerintem. Én nem használom ezt a funkciót ,de így is kibír 1 napot
-
nikilauda
senior tag
válasz
migabi24 #11288 üzenetére
Így, hogy sikerült hibátlan darabot kifogni már igen.
stilo18 és balika333: Én az LG-t nem szerettem. A Nexus 4-et viszont már nagyon.
Az Optimus G egy igazán jó telefon. Szerintem ha valaki S3 vagy S3 LTE mobilt venne, akkor meg kell néznie egy G-t, mert sokkal jobb választás lehet. A One-nal az a helyzet, hogy ha nincs fizikai hibája(pixel,illesztés), akkor olyan minőségérzetet ad, amit nem sok telefon.(talán az iphone 4 -nél éreztem így a megjelenésekor). Szóval ha ONE vs Optimus G, akkor mindenképpen a ONE. Viszont, ha az ár/érték arány számít akkor a G. A G kamerája sem túl acélos. Persze amire kell arra megfelel.Szóval én az Optimus G-ben nagyon kellemesen csalódtam. Az S4-et is szerettem, de a ONE-nál azt érzem, hogy egy kimagasló minőségű és szép készüléket tartok a kezemben. Jólesik megnézni, csak úgy, hogy be sincs kapcsolva a kijelzője. Mindez csak a véleményem. Igazából ebben a kategóriában nem hinném, hogy van rossz telefon.
A fekete ONE-t választottam, bevállalva a kopást is. szerintem venni fogok valamilyen fóliát a hátlapra is, csak a csúszástól félek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest