- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziklassy
csendes tag
Sziasztok! A korábbi lassulás miatt (4.3-al) teljes FR-et csináltam (a képeket és videókat is töröltettem) és 0-ról újratelepítettem mindent. Sajnos az alkalmazásokról a főképernyőre váltáskor most is néha megakad az animáció, viszont az üzemidő sokkal jobb lett: 5 óra 20 perce megy akkumulátorról és 2%-ot merült most 98%. (Energiatakarékos mód nincs bekapcsolva)
-
sziklassy
csendes tag
Sziasztok!
Az akadozás csak nálam van 4.3-al? Az alkalmazások és a főképernyő közötti váltás nem folyamatos sokszor. Például hívás lerakása után. A régi verzióval tökéletes volt.
Köszönöm!
-
sziklassy
csendes tag
-
sziklassy
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a 4.3 frissítés a telefonra (gyári független magyar), visszaállítottam a gyári beállításokat teljes törléssel ennek ellenére a következőket tapasztalom:
A kameránál ha kézzel fókuszálok az eredeti hang megváltozott. "Cincogás"szerű olyan mintha hibás lenne a hangfájl vagy gyorsabban játszaná a telefon mint kell. Tapasztal valaki ilyet?
Az alkalmazások és a főképernyő közötti váltásnál néha picit mintha belassulna, ez a 4.2.2.-vel nem jött elő ott minden tökéletes volt.
Hogyan lehet újra felrakni rá a frissítést?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest