- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Év elején azt mondták, megszűnik a korábbi gyakorlat, így idén csak egy One lesz, ráncfelvarrás már nem. És a sok marketing hülyesége mellett ebben az Apple jár jó nyomon: 1 év után technikai ráncfelvarrás a régi külsővel, új modell csak 2 év múlva. Így nem érzi azt a tulajdonos, hogy fél év után elavult a készüléke és ha nem vágyik azonnal a technikai frissítésekre, akkor optikailag 2 évig övé az aktuális csúcsmodell .
-
adodaniel
őstag
Én az egész rendszert tudom vele alapszinten kezelni. TV-t csak ki-/bekapcsolásra, set-top boxot csatornaváltásra, házimozi erősítőn pedig hangerő állításra. Mindent alapfunkciót arra állított, ahol annak lennie kell.
Nyilván a komolyabb műveletekhez kevés ez (pl. erősítőn hangkimenet állítgatás), de átlagos napi használatot bőven kiszolgálja.
-
ForRedGlory
félisten
Csak neked
4G-n: 100%-ról indulva jelenleg 49%-on áll, amiben van 1 óra 10 perc kijelző (leginkább játék és telefon nyomkodás, net kevés), 1-2 telefon és kb 4 óra zene (rádió és zene vegyesen).
Passzolom, hogy ez milyen, de még mondjuk feltöltve sem igazán volt, az akksi nem állt be, plusz fogalmam sincs hogy mennyivel zabál többet 4G-n, mint 3G-n. Majd a tesztben lesz összehasonlítás gazdagon.
-
ForRedGlory
félisten
Vallalhato az uj Sense...vegre kezd hasonlitani a stock androidhoz, ami nalam nagy plusz pont. Egy helyen lagol minimalisan, az app drawer megnyitasakor, sehol mashol eddig. A Nexus 4 mellette nem tunik olyan minoseginek, pedig az is brutal. Ez odabassza az iphone 5 anyagminoseget is. Remelem nem karcolodik es az akku is jo lesz. A bongeszo egy alom, tokeletesen es szelsebesen tori az oldalt, nem olyan szarul mint a HOX.
-
Hat nem tudom pontosan,de biztosan van benne igazsag. Nem tudom mit csinaltak a telefonnal es az aksijaval,de tenyleg nagyon sokat bir meg eros hasznalat mellett is. 10 orat nem tudok tesztelni, de majd probalok csak ezen netezni ha otthon leszek 1-2 orat. Majd meglatjuk mit mutat az aksija.
Amugy meg ez nem kerdes: Ilyen telot kell venni.
-
stilo18
addikt
Videózással meg 8 órát megy el elvileg....nem olyan rossz ez.
Én pl soha nem vártam el egy telefontól, hogy lightos használattal menjen el 2 napot. Este úgyis töltőre teszem, azt az 1 napot bírja rendesen.
(#819) HUTCHDB Nem vagyok T-s de a tippem(!) : Május első hete. A konkurencia előbb lesz kapható.
-
Xaels
félisten
Ezzel a képpel csak az a baj, hogy nem teljesen adja vissza a feketét élőben. A poli betétek inkább sötétszürkék életben mint ilyen sötét feketék. Amúgy másik topikban pont arról beszéltünk, hogy a poli betétet igazán megszínezhették volna pirosra, kékre vagy zöldre, de akár narancsban is erős lett volna.
-
HUTCHDB
nagyúr
ez így tényleg jól mutat, ráadásul a tesztben is leírták, hogy élőben még szebb!
tudja valaki a T-mobile mikor óhajtja felvenni a listájára?
igazából írkálhatunk itt sokat róla, de míg kézben nem volt, addig csak levegőbe beszélünk...ONE X és ONE kijelzőjének különbségéről van esetleg valakinek linkje összehasonlító képről, videóról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest