- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Reméltem megúszhatom nélküle akkor neki állok mentegetni aztán hátha
Tiger. Már próbáltam a Maximus előtt de annyira nem jött be. Amikor a Sensation XE telóm volt azon jó volt de itt m7-en valahogy nem jött át/be
zaibatsu MaximusHD 45.0.1 --- 4.4.3 --- Sense 6.0 ----ElementalX-m7-18.0-Senseaaron@bella#1 SMP PREEMPT
Dot én úgy tudom hogy igen [ Nagyon régen olvastam valahol de lehet már csak hülyeségeket beszélek de a Google is azért nem root joggal hozza ki alapból mert a hozzá nemértők hülyesége miatt ők nem akarnak veszteni értsd úgy hogy ha most kijön egy telefon "gyárilag root-olva" ( na ez sem 2 éven belül lesz ha lesz
) a butuska felhasználó elállítja a procit ezáltal tönkre is megy a telefon a gugli meg cserélheti ingyen
ők sem hülyék
] Valahol azt olvastam hogy azt valami olyan dumákkal védik ki hogy az engedélyük nélkül ( mintha adnának
) MÓDOSÍTOTTAD A SZOFTVERT tehát nem azt használod amire a garanciát adták.
Én pl azt csináltam mikor 2-3 éve vettem a Telekomba az Alcatel 995-t , hogy direkt megvettem hozzá azt a 500-600 Forintos biztosítást ( mivel tudtam hogy az van mindenre) . 1-2 hét múlva a telefon meghalt ( zsebembe felforrósodott onnantól se ki se be vagyis csak akkor amikor bevittem Téhez hogy meghalt az aksi adjon másikat de mondta hogy ők ezt úgy sem tudják ennyivel megoldani h belepróbálják működik felírja az akksiről az adatokat oszt mehetsz. Szerviz , kitudja mennyi idő stb. Belepróbálta az akkut megnyomja a bekapcs gombot majd 5 másodperc múlva eldobta a telefont k*rva anyázódások közepette ( nem nekem hanem a telefonnakbár lehet ha nekem mondja kihúzom pult mögül
) Azt mondta ez nem akksi hanem valami más lesz. Kérdezte hogy van-e biztosításom rá. Mondtam hogy van persze , erre ő csak annyit csinált hogy elővett egy papírt és azt mondta nekem hogy ezt a telefonszámot otthonról hívjam DE FONTOS hogy az incidensre csak 72 órám van bejelenteni ( vagy csak a 3 naposokat fogadják már nem tudom). Nézek rá kerek szemmel mire ő vigyorgott egyet és azt mondta : Haza mész.Felhívod ezt a számot megmondod hogy voltál itt elmondod neki is hogy véletlen kimostad a telefont mert a nadrágban maradt és ennyi. A kérdésekre válaszolsz aztán bemész a legközelebbi T-Pont vagy T-Központ vagy nem tudom már mi annak a neve én a Miskolci Plázában voltam , és kicserélik. Megköszöntem mindent és már ott sem voltam Haza értem előszedtem egy 850 grammos tejfölös dobozt azt tele engedtem vízzel egy kis mosószert hozzá (legalább illata legyen ) és éjszakára benne hagytam, másnap kiszedtem száradni Felmentem Miskolcra be a boltba , megadtam egy azonosító kódot amit még telefonon diktáltak le nekem , és már hozták is a zsír új telefont.Csináld ezt te is
ha baja lesz megfürdeted oszt jóvan
ferob már meg is előzött
-
Nuada herceg
őstag
Na ez kellemes tapasztalat akkor!
Én a T-Mobilnál kaptam cserébe 1 galaxy youngot!
Fú hát az nem volt semmi az a telefon... Visszaemlékezni is rosszul esik már!
Egyébként én is patent állapotban kaptam vissza. Gyárilag volt 1 apró illesztési hiba a kijelző tetejénél bal oldalt, most még az is eltűnt. Szóval tudnak ezek, ha akarnak. viszont a kijelző miatt még majd vissza kell küldenem, de nem szívesen... -
-FreaK-
veterán
Gyak. az összes nagyobb oldalon.. épp ezért gondolom hogy a Mobilaréna azért egy ilyet nem szabadna megengedjen magának.
Más: A sima, nálunk hivatalosan forgalmazott One-ban van LTE? Vagy az csak az amerikai modellek kiváltsága? Vagy hogy is van ez? Azért kérdezem, mert gondolom az új is ugyan így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest