- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Reméltem megúszhatom nélküle akkor neki állok mentegetni aztán hátha
Tiger. Már próbáltam a Maximus előtt de annyira nem jött be. Amikor a Sensation XE telóm volt azon jó volt de itt m7-en valahogy nem jött át/be
zaibatsu MaximusHD 45.0.1 --- 4.4.3 --- Sense 6.0 ----ElementalX-m7-18.0-Senseaaron@bella#1 SMP PREEMPT
Dot én úgy tudom hogy igen [ Nagyon régen olvastam valahol de lehet már csak hülyeségeket beszélek de a Google is azért nem root joggal hozza ki alapból mert a hozzá nemértők hülyesége miatt ők nem akarnak veszteni értsd úgy hogy ha most kijön egy telefon "gyárilag root-olva" ( na ez sem 2 éven belül lesz ha lesz
) a butuska felhasználó elállítja a procit ezáltal tönkre is megy a telefon a gugli meg cserélheti ingyen
ők sem hülyék
] Valahol azt olvastam hogy azt valami olyan dumákkal védik ki hogy az engedélyük nélkül ( mintha adnának
) MÓDOSÍTOTTAD A SZOFTVERT tehát nem azt használod amire a garanciát adták.
Én pl azt csináltam mikor 2-3 éve vettem a Telekomba az Alcatel 995-t , hogy direkt megvettem hozzá azt a 500-600 Forintos biztosítást ( mivel tudtam hogy az van mindenre) . 1-2 hét múlva a telefon meghalt ( zsebembe felforrósodott onnantól se ki se be vagyis csak akkor amikor bevittem Téhez hogy meghalt az aksi adjon másikat de mondta hogy ők ezt úgy sem tudják ennyivel megoldani h belepróbálják működik felírja az akksiről az adatokat oszt mehetsz. Szerviz , kitudja mennyi idő stb. Belepróbálta az akkut megnyomja a bekapcs gombot majd 5 másodperc múlva eldobta a telefont k*rva anyázódások közepette ( nem nekem hanem a telefonnakbár lehet ha nekem mondja kihúzom pult mögül
) Azt mondta ez nem akksi hanem valami más lesz. Kérdezte hogy van-e biztosításom rá. Mondtam hogy van persze , erre ő csak annyit csinált hogy elővett egy papírt és azt mondta nekem hogy ezt a telefonszámot otthonról hívjam DE FONTOS hogy az incidensre csak 72 órám van bejelenteni ( vagy csak a 3 naposokat fogadják már nem tudom). Nézek rá kerek szemmel mire ő vigyorgott egyet és azt mondta : Haza mész.Felhívod ezt a számot megmondod hogy voltál itt elmondod neki is hogy véletlen kimostad a telefont mert a nadrágban maradt és ennyi. A kérdésekre válaszolsz aztán bemész a legközelebbi T-Pont vagy T-Központ vagy nem tudom már mi annak a neve én a Miskolci Plázában voltam , és kicserélik. Megköszöntem mindent és már ott sem voltam Haza értem előszedtem egy 850 grammos tejfölös dobozt azt tele engedtem vízzel egy kis mosószert hozzá (legalább illata legyen ) és éjszakára benne hagytam, másnap kiszedtem száradni Felmentem Miskolcra be a boltba , megadtam egy azonosító kódot amit még telefonon diktáltak le nekem , és már hozták is a zsír új telefont.Csináld ezt te is
ha baja lesz megfürdeted oszt jóvan
ferob már meg is előzött
-
Nuada herceg
őstag
Na ez kellemes tapasztalat akkor!
Én a T-Mobilnál kaptam cserébe 1 galaxy youngot!
Fú hát az nem volt semmi az a telefon... Visszaemlékezni is rosszul esik már!
Egyébként én is patent állapotban kaptam vissza. Gyárilag volt 1 apró illesztési hiba a kijelző tetejénél bal oldalt, most még az is eltűnt. Szóval tudnak ezek, ha akarnak. viszont a kijelző miatt még majd vissza kell küldenem, de nem szívesen... -
-FreaK-
veterán
Gyak. az összes nagyobb oldalon.. épp ezért gondolom hogy a Mobilaréna azért egy ilyet nem szabadna megengedjen magának.
Más: A sima, nálunk hivatalosan forgalmazott One-ban van LTE? Vagy az csak az amerikai modellek kiváltsága? Vagy hogy is van ez? Azért kérdezem, mert gondolom az új is ugyan így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Gurulunk, WAZE?!
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest