- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
Lenne két kérdésem.
Egy az, hogy amióta visszajött a szervizből kamera csere után a teló, azóta lassú néha. Néhány app beakad, előtte soha, tegnap pedig sötétben akartam fotózni, és ha éjjeli módra tettem a kamerát, akkor szaggatott a képkeresés... Sima automata módban nem, de ha éjjelire raktam, akadt mint valami pentium 1.
A másik pedig, hogy az embereknél hogy lehet alapétrtelmezett mentést beállítani? Mármint, eddig, a szerviz előtt tuti jó volt, hogy elmentettem vmit, automatikusan a saját, magán google accountomba mentette. Most pedig, telefon visszaállítás után a céges google accountomba akarja menteni magától, de azt meg sem jelenítem az emberek között (ezért beírok valakit, és ha nem állítom át, akkor meg se jelenik az emberek között...).
Szóval, bocs, hogy így körülírom, de összességében hogyan lehet beállítani, hogy az én google accountomba mentsen alapértelmezettként? (Tehét, GYK, 2 google account van beállítva a fiókoknál, de a cégeset csak a gmail miatt használom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest