- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Én egy Urban Armor Gear tokot használok. Nem mondom, hogy olcsó volt, de elég pofásan néz ki és kb. egy légicsapást is túlél benne a telefon.
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Lejárt a szolgáltatónál a legutóbbi 2 éves hűségem és gondoltam újrakötöm egy M8-al. Most M7-em van, nem volt nyitva, még 1 év szolgáltatói garival, körbefóliázva, jobb alsó sarkon látható egy kis karcolás, de ettől eltekintve makulátlan állapotban. Szerintetek mennyit lehet érte kérni aprón?
-
Agony
aktív tag
válasz
KajmiHTC #31615 üzenetére
Nekem is pont ugyanezt produkálta, miután felment a mai OTA frissítés. Telefonálásnál se bejövő, se kimenő hang, de egyébként a rendszerhangok és a hangszóró is működött más alkalmazásoknál. 3x-4x újraindítottam először gyors boottal, aztán gyors boot nélkül és szerencsére észhez tért... de nem tudom mi okozta!
-
Agony
aktív tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #31058 üzenetére
Nekem Best Skins Sever matt fólia van a hátulján, fényes a kijelzőn. A matt hátlapi fóliát szinte észre se lehet venni és így több mint 1 év után is karcmentes a telefon.
-
Agony
aktív tag
A sok negatív szerviz tapasztalat mellé én is megosztanék egy kis Vodafone - HTC szervíztapasztalatot:
Két hete felmondta az USB csatlakozás a szolgálatot a One-omban minden előzmény nélkül. A csatlakozó sértetlen volt, a töltést vette, de az adatkapcsolat nem működött rajta. Ugyanakkor a tárhely is működött a telefonon pl. Airdroiddal.
Sebaj, szolgáltatós, garanciális a telefon, nem is volt buherálva, úgyhogy bevittem kedden 2014.08.19-én garanciába, felvették a hibát és cserekészüléknek szó nélkül adtak egy Galaxy S4-est, majd jelezték, hogy max. 2 hét a javítási idő.2014.08.28-án jött az SMS, hogy átvehető a telefon javított állapotban. Féltem, hogy a korábban körbefóliázott telefon, a macerás szerelhetőség miatt össze lesz barmolva, de karcmentes állapotban adták vissza, a jegyzőkönyvet sajnos csak futólag láttam, de fullra kicserélték a belsejét a telefonnal alaplappal bezárólag, tehát kb. a fémház és a kijelző maradt az eredeti telefonból, úgyhogy lényegében kaptam egy új telefont.
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Kapirgáltam kicsit a témában, de nem találtam megoldást a problémámra, úgyhogy ha esetleg találkoztatok már az alábbi problémával és tudtok rá valami megoldást, azt szívesen venném.
Tökéletesen működött az USB fájlátvitel egészen tegnapig, amikor zenéket akartam másolni a telefonra és a gép abszolút nem ismerte fel, de még eszközkezelő szintjén sem. Van itthon 3 HTC telefon, kipróbáltam azokat is, abban a másodpercben ahogy csatlakoztattam már dobta is fel az ablakát. Próbáltam több kábellel több gépen windows 7-en és windows 8.1-en is, de ugyanez az eredmény, úgyhogy valami a One-al van. :S
Tölteni tud USB-ről és fali aljzatról is, de az adatátvitel nem megy. Csináltam teljes factory resetet, tárhely törléssel együtt, arra se javult meg.
Találkoztatok már ilyennel, esetleg sikerült is helyrehozni, vagy irány a garancia?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Levi -
Agony
aktív tag
válasz
-FreaK- #24212 üzenetére
GSMArenán már 11 oldalas teszt is van, mobilarenán még hírként se kezelik. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest