- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
TheProb #22467 üzenetére
Nem lehet, hogy az már máshoz van csatolva, akár több fiók használata esetén a másikhoz nyomta be a contactot? Van, hogy a google+ fiókot rendeli hozzá? Több egy azonos személyhez tartozó e-mail (de külön kezelt, ergo kaptál tőle több mailt, olyankor lehet a "rossz"-hoz van hozzárendelve pont a kontakt és így a másikat nem mutatja talán.
Megjelenítés: Esetleg a megjelenítésnél nincs bejelölve a csak telefonszámmal rendelkezőkhöz? Mert akkor esélyes, hogy nem mindet mutatja. És lehet még az alap kategória nincs bepipálva, de ezek a sablon dolgok ugye. A darabszámot is értelemszerűen ellenőrizd, mindet leszinkronozta-e.
Nekem anno volt ilyen bajom, a gmail-nél pl a telefonszámhoz hozzá volt rendelve egy email cím és onnantól kezdve pl nem a fb profilképet nyomja, hanem az alap gmailét (G+ -ét). Amint levettem átnyomta a fb-os-ra.
Nekem elegem lett ebből és teljesen újrahúztam manual a kontaktjaimat a gmailben. Először mindenképp azt kell rendberakni. Hozzáadogattam az adatokat személyenként (több telószám, email címek, hq fénykép és cím a fontosakhoz, van ahol még születésnapot is akár). Innentől kezdve (ez már vagy 2-3 éve) nem is használom a névjegycsatolást és a fb névjegyeket se kérem le a telefonkönyvbe, hogy fölöslegesen csekkolja meg merítse a szinkronizációval (főleg, ha ők változtatnak valamit akkor az is ilyen pont).
Aki fontos és akit 95%-ban keres az ember az úgyis a telefonkönyvedben van (kellene), hogy legyen.Ja és így nincs szükség a fb sync-re se, mert már ott elintézted a fényképcseréket. Engem pl zavart, amikor fb-n lecserélték a profilképet és nem az illető megszokott, jó minőségű képét láttam, hanem egy ótvar pixelborzhalmat, akit hirtelen nem is tudtam kicsoda
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest