Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Köszönöm az őszinteséget. Ezek szerint, egyetlen módszer maradt tehát...
Volna értelme annak, ha esetleg létrehoznánk egy adatbázist, mely droidok esetében volt siker (és milyen módszerrel), valamint melyek immúnisak bármiféle beavatkozásra...?FeRRaR1: Te bevállaltad a hivatalos - garivesztős - nyitást...?
mumk1: tapasztalatod, véleményed alapján érdemes várni még, hátha történik valami "csoda", vagy ettől a ponttól, akár már be is vállalhatjuk a 4.4-et...? Hm... 4.4 -> Sok apró negatívumot, olvastam az ART és a jelenlegi apk-k inkompatibilitásáról, valamint 4.3 vs. 4.4-ről... látod értelmét a minőségi cserének...?
markyy18: kizárt, hogy én ezt a gyönyörűséget tokba, bőrbe, bőrtokba, bugyiba, zokniba, stb.-be húzzam
Ráadásul úgy emléxem' itt egy Kedves Fórumtárs Avicularia tokos óvintézkedése ellenére is sérülést szenvedett a telója. Egyre inkább úgy érzem, ezek a "védő" tokok hamis biztonságérzetet adnak. Ezek védelme nélkül pedig, mindig tisztelettel nyúlok a telómhoz, mert tudom, h csak EGY dobásom van... 
BenHans: a körzetemben lévőt ismertem, a 11. és a 2. kerben lévőket még nem. Köszi szépen az infót, mindenképpen fel fogom keresni ezen helyeket is...

Igazából nagyon nem tudom megszokni ezt a power gombos bekapcsolósdit
A playen található apk-k zömét kipróbáltam, azokat leginkább, amelyek vagy a gyorsulásérzékelőt, vagy pedig a közelségérzékelőt programozzák fel. Nem tagadom, féltem a közelségérzékelőmet... a gyorsulásérzékelő pedig (tapasztalatom szerint) nem kis mértékben zabálja az aksit. Tud esetleg valaki még valamilyen alternatívát a képernyő felélesztésére...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Volna értelme annak, ha esetleg létrehoznánk egy adatbázist, mely droidok esetében volt siker (és milyen módszerrel), valamint melyek immúnisak bármiféle beavatkozásra...?
Ráadásul úgy emléxem' itt egy Kedves Fórumtárs 

A playen található apk-k zömét kipróbáltam, azokat leginkább, amelyek vagy a gyorsulásérzékelőt, vagy pedig a közelségérzékelőt programozzák fel. Nem tagadom, féltem a közelségérzékelőmet... a gyorsulásérzékelő pedig (tapasztalatom szerint) nem kis mértékben zabálja az aksit. Tud esetleg valaki még valamilyen alternatívát a képernyő felélesztésére...?