Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Poco F7
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Köszönöm az őszinteséget. Ezek szerint, egyetlen módszer maradt tehát...
Volna értelme annak, ha esetleg létrehoznánk egy adatbázist, mely droidok esetében volt siker (és milyen módszerrel), valamint melyek immúnisak bármiféle beavatkozásra...?
FeRRaR1: Te bevállaltad a hivatalos - garivesztős - nyitást...?
mumk1: tapasztalatod, véleményed alapján érdemes várni még, hátha történik valami "csoda", vagy ettől a ponttól, akár már be is vállalhatjuk a 4.4-et...? Hm... 4.4 -> Sok apró negatívumot, olvastam az ART és a jelenlegi apk-k inkompatibilitásáról, valamint 4.3 vs. 4.4-ről... látod értelmét a minőségi cserének...?
markyy18: kizárt, hogy én ezt a gyönyörűséget tokba, bőrbe, bőrtokba, bugyiba, zokniba, stb.-be húzzam
Ráadásul úgy emléxem' itt egy Kedves Fórumtárs Avicularia tokos óvintézkedése ellenére is sérülést szenvedett a telója. Egyre inkább úgy érzem, ezek a "védő" tokok hamis biztonságérzetet adnak. Ezek védelme nélkül pedig, mindig tisztelettel nyúlok a telómhoz, mert tudom, h csak EGY dobásom van...
BenHans: a körzetemben lévőt ismertem, a 11. és a 2. kerben lévőket még nem. Köszi szépen az infót, mindenképpen fel fogom keresni ezen helyeket is...
Igazából nagyon nem tudom megszokni ezt a power gombos bekapcsolósdit
A playen található apk-k zömét kipróbáltam, azokat leginkább, amelyek vagy a gyorsulásérzékelőt, vagy pedig a közelségérzékelőt programozzák fel. Nem tagadom, féltem a közelségérzékelőmet... a gyorsulásérzékelő pedig (tapasztalatom szerint) nem kis mértékben zabálja az aksit. Tud esetleg valaki még valamilyen alternatívát a képernyő felélesztésére...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Borderlands 4
- One mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest