- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcsajani
tag
Sziasztok,gondom akadt a One-ommal.
Na szóval a helyzet az,hogy már kb 1-2 hónapja használom és 1 hónapja frissítettem 4.3ra a telót,és ma vettem észre,hogy a wifi-t és a bluetoothot nem tudom bekapcsolni..,rámegyek kiírja,hogy turning on de semmi aztán kiirja,hogy off de aztán magától turning on és ez így megy mígnem újraindítom,garancia nincs rá..
Mit tudnék vele csinálni szerintetek ? egy 4.4.2 megoldaná vagy komolyabb a baj ? -
barcsajani
tag
Sziasztok nem tudom emlékeztek-e még rám,én voltam a múltkor a 90 ért a One-al,most ugyanez ma rámírt csak függetlenítené T-mobilenál és így 115ért adná,amúgy valami DKV flottában volt véve a telefon,lehet benne valami kockázat ha megvenném vagy sem?
loller84 Felhasználó hirdetései
Szia, fuggetlenul sem erdekel a keszulek? ha 100%-ra mondod, akkor kifuggetlenitem, viszont akkor az ara is tobb lesz. garipapir, doboz, tartozekok nalam vannak.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 19:37 loller84 Felhasználó hirdetései
de ugy is jo, ha eggyutt bemegyunk
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:34 Üzeneted:
mennyi lenne úgy?
Dátum: ma, 20:35 Üzeneted:
és hogyhogy megkaptad végül a papírjait? nem azt mondtad,hogy csak akkor tudod kivenni,ha megvan valami adásvételi?
Dátum: ma, 20:37 loller84 Felhasználó hirdetései
Beszeltem az iranyitoval, es o kikerte nekem.Megkerdeztem. 24.990 ert fuggetlenitik, vagy, ha hazilag megcsinalja valaki, akkor olcsobb
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:40 Üzeneted:
igen de ha házi akkor viszont lehet tiltanak engem vele külföldön,de így amúgy nincs valami tiltás veszély?
mond mennyi lenne az ára ha te fizetnéd a függetlenítést.
Dátum: ma, 20:41 loller84 Felhasználó hirdetései
azt sajnos nem tudom, hogy kint milyen veszelyei vannak, ha hazilag van fuggetlenitve,
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:42 Üzeneted:
ezért lenne jobb ha a T csinálná,mond úgy mennyit kérnél.
De még engem annyi érdekelne,hogy miért is szeretnéd eladni egyáltalán?
Dátum: ma, 20:42 loller84 Felhasználó hirdetései
90-et beszeltunk, +25.000.-
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:43 Üzeneted:
110 nél többet tutira nem tudok adni...
Dátum: ma, 20:44 loller84 Felhasználó hirdetései
Akkor hagyjuk az egeszet. minden jot.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:45 Üzeneted:
113 tényleg az utolsó ajánlatom.
Dátum: ma, 20:47 loller84 Felhasználó hirdetései
130-ba mennek a fuggetlenek, igy is barati az ar.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:48 Üzeneted:
De még engem annyi érdekelne,hogy miért is szeretnéd eladni egyáltalán?
Dátum: ma, 20:51 loller84 Felhasználó hirdetései
Apple-t veszek helyette -
barcsajani
tag
válasz
barcsajani #11318 üzenetére
ja bocs,3100mAh
-
barcsajani
tag
válasz
spawn21 #11312 üzenetére
Köszönöm én is így gondoltam,csak szerettem volna tanácsot kérni,nekem is büdösnek tűnt csak az ára miatt próbálkoztam...
Mindegy inkább maradok a note 2-nél 97 ért meg a note 1 nél 52 értés ezek legalább adnak mindent és még függetlenek is,a kettő valahogy tud annyit mint ez ( ó dehogyis nekem akkor is ő fog kellenni :|,majdcsak találok egyet ami tényleg megfelel)
-
barcsajani
tag
válasz
spawn21 #11309 üzenetére
-ÉN- tehát akkor muszáj lenne 2x elmennem Debrecenbe?
Dátum: ma, 16:15 loller84 Felhasználó hirdetései
Sajnos igen, de mint irtam ha megyunk be a T-Mobileba, akkor allom az utikoltseged.Illetve, ha itthon lesz az auto, akkor akar ki is tudok menni erted, de ez meg nem biztos.
Vagy, nemtudom ott nalad van-e valahol T-Mobile uzlet, mert szerintem az telhesen mindegy, hogy hol fuggetlenitik, elvegre csak par kattintas az egesz. Es akkor megyek en, es viszem a papirjait.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
-ÉN- mivel Romániában lakok ezért nem hiszem,maximum a másodikat úgy intézzük,hogy valahol a kettő közt megyünk mondjuk valami kisebb faluba ha van nállatok T mobil.. mennyiért is csinálja meg?
- ÉN - Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
sajnos azt nem értem,hogy miért nem tudom megkapni egyszerre mindenét? miért kell az adásvételi?
Dátum: ma, 16:28 loller84 Felhasználó hirdetései
Azert, mert addig nem tudom kikerni a papirjait, vinnem kell az adas vetelit.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:29 loller84 Felhasználó hirdetései
masreszt pedig azzal igazolhato, hogy ki vette es kitol.*-----------------------*
most pedig ez volt a beszélgetésben -
barcsajani
tag
válasz
nikilauda #11304 üzenetére
Flottas keszulek, a mobilra nincs huseg, ujabb 2 evet irtam ala a dijcsomagra, ez mar korulbelul 5 eve meg van, marmint a sim kartya.
Persze, irunk egy adasvetelit, utana ahogy megkaptam a papirjait, irok, vagy ugyis telefonszamot cserelunk, felhivlak, es bemegyunk egyutt.
Az utikoltsegedet pedig akkor allom majd, igy korrekt szerintem, nemde?a garancia papirja nalam van.
DKV-s flottaban lett vasarolva.
A krszuleket a ceg intezte, en toluk vettem at. Ott irtam ala a papirt, ami bekerult az irattarba. Ezert nincsenek nalam, csak a garancialevel, ha barmi lenne a keszulekkel.
-----------------------------------Nézd ezt írta most
-
barcsajani
tag
http://aprod.hu/hirdetes/htc-one-32gb-szurke-1-5-hetes-t-mobile-debrecen-ID1l7cJ.html
itt a link róla.. -
barcsajani
tag
Sziasztok a minap rábukkantam erre a készülékre 90 000-ért és ezt nem találom soknak mivel másfél hetes + garancia,csak annyi a gond vele,hogy kódolva van T-mobilra van olyan hely ahol függetlenítik legálisan és reális áron Debrecenben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bitcoin topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest