Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Lapozgattam a kontaktjaimat és látom, hogy a fotók nincsenek szinkronizálva a fb-al (manuálisan talán frissíti a képeket, de ugye ez nem játszik sok telefonszámnál...), valamint akik eddig össze voltak csatolva most nem mutatja. Azt se értem, hogy ha manuálisan akarok valakit csatolni akkor mindenki felhoz csak azt nem akit hozzá akarnék rendelni az adott névjegyhez, hiába keresek rá a nevére... A sync mindenhol be van kapcsolva, szal nem értem mi a gond, de elég unalmas már, hogy a fb fotó sync-el folyamatosan gondom van... Valakinek valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest