Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Nos, megkaptam a telefonon, harmadszor. Mint tudjátok lilult a kamerám képe, és gyenge fényben fehér négyzetrácsot kapott grátiszba.
Most alaplapot, és kamerát cseréltek. És lám minden hibátlan, működik a kamera, nincs egy lila árnyalat se, semmi. Igaz a ragasztót nekem kellett lekaparni, de az illesztés is oké.
Zárójelbe hozzá teszem hogy tuti ami tuti én nem rakom fel a 4.3 at addig amíg nincs meg minden körülmény a tökéleteshez, nem rizikózok.
Most hogy akkor ez hardver, vagy szoftver gond döntse el magának. És természetesen minden gyári nálam 4.2 vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Automobilista 2
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi