- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én úgy gondolom hogy simán bevállaljuk a hűséget. A Vodafone -hoz az itcafé -n megjelentek után biztosan nem váltanék át, ez volt a második ilyen húzásuk. A Pannon 3G hálózata eléggé bizonytalan errefelé. A T pedig most már jó ideje megvan és végül is semmi gondom nincs a hálózatukkal. (Egyedül a modememet kellene már végre felfrissíteni; többen is mondják hogy a Voda oldalán elérhető E220Update -t nyugodtan felrakhatom mert az szolgáltató független gyári firmware; csak azt nem értem ezt miért csak a Voda rakja ki letölthetőben - avagy valaki a T oldalán találkozott már vele?) Ha véletlenül ők is bevezetnék ezt a fajta limitációt, akkor sem vesztettünk semmit mivel nem fizetünk többet mint a jelenlegi 5GB -osért.. na meg bízom benne hogy ők azért nem játsszák el ezt globálisan, csak a kiugró esetekkel fognak foglalkozni akárcsak a DSL -nél anno.
-
DarkByte
addikt
Ha jól vettem ki a sajtóközleményből (ezek közül a hwsw.hu -é a legrészletesebb talán [link], bár ezen nem tudom mit csodálkozom; ha jól tudom kiemelt partnerük a T-Mobile): ha 1 év hűséget kötsz az opcióra akkor a hűségidő alatt nem kell 1000 ft -ot fizetned havonta a korlátlanságért, csak az alap csomag díja fizetendő (ami a legkisebb aktiválható csomag vagyis 5GB esetében teljes áron 5790 ft/hó, akciós eseteket nem néztem mert nekünk már meglévő előfizetésünk van). Persze a részleteket azt hiszem majd csak hétfőn tudjuk meg, bár aki esetleg már zargatja az ügyfélszolgálatot leírhatná a tapasztalatokat.
És ez a 1430 -adik szakmai hozzászólásom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest