- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
Van valakinek infója?
9.-én csak bejelentik és várni kell a tényleges megjelenésre, vagy 10.-én már vihető is? -
Brxx
csendes tag
Rá kéne szólni a Samsung-ra, hogy nagyobb akkumulátor kellene a telefonokba.
-
beteg
őstag
1 terrás 1 milló felett nem is lesz??
-
FearFmRadio
tag
Jelen Pillanatba ha jol olvasgattam akkor Hardveresen Ezek a FOLD telefonok a legjobbak ?
CPU Szempontbol:
Oppo Find N5 + Honor Magic V5
Snapdragon 8 Elite
Akkumlátor Szempontbol:
Honor Magic V5 (6100mha) + Vivo Fold X5 Pro (6000mha)
Kamera Szempontbol:
Honor Magic V5 + Vivo Fold X5 Pro / X3 Pro
Szoftveresen meg a Samsung ? -
rep3at
őstag
-
Beantech
aktív tag
válasz
Technoman #21 üzenetére
Szerintem az ilyen összehasonlítások alapból rosszul közelitik meg a kérdést.
Adott kategórián belül a megfelelő szinttel lehet maximum nézni. Pl. a Fold 7 a mobilok között kb. a csúcskategória, a használt merci árával hasonlítani nem igazságos szerintem. Egy 100 millás csúcs autóval nézni már reálisabb hogy mi mennyire "éri" meg.
Alapvetően ár-érték arányban sosem érik meg a csúcs dolgok de így fejlődik a technika és ha mindenki csak racionális indokból vásárolna akkor szép világ lenne.Hallosz:
Az a meglátás hogy a mobil+tablet+notebook kb. ugyanennyi árban lenne egyrészt tud jogos lenni, másrészt ott is konkretizálni kell a teljesitmény szintet mert különben almát körtével lesz a vége. Másrészt én pl. nem szeretem a nagy tableteket, de kicsi tabletek már alig vannak (8") na most a fold kb. pont ilyen és minden! sokkal jobb nagyobb kijelzőn út közben vagy otthoni használatra akár, a mindent úgy értem hogy játék, netezés, multitasking, térképnézés, e-mail írás, e-mail olvasás. Ami még szerintem nagy előny hogy én nem szeretem pl. hogy van egy belakott telefonom és egy külön beállitott telefonom is, én szeretem ha mindenem egy helyen van. -
rep3at
őstag
válasz
Technoman #19 üzenetére
Egy megyeszékhely kellős közepén lakom, elektromos rollerrel járok. Lehetne kocsim már régen de mégsem akarok. Jó telefont viszont igen (S23 + Xcover 6 Pro van jelenleg). Ha utazok nagy ritkán akkor meg elvisz a GySEV, igazából csak velük utazok, késés nincs, ez nem a MÁV. Azért azt se felejtsük el hogy a kocsit nem elég megvenni, tankolni, szervizelni kell, adózni kell utána, biztosítás stbstb.. Ja, mondjuk tegyük azt is hozzá hogy egyedül élek, nem kell gyereket cipelnem sehova.
-
Technoman
őstag
1. Pont, hogy nem akarok -FŐLEG ENNYIÉRT- Fold 7-et venni (ez lett volna az összehasonlításom lényege)
2 A Mercivel csak a Fold IRREÁLIS árára akartam utalni, de ha töri a lelketeket a "Luxus márka, gagyi áron", akkor példálózhatok Suzukival is. Az is elviszi az útra, a seggemet. -
Technoman
őstag
Akkor sajnos nem értetted a túlárazott példát. Itt arról van szó, hogy ez csak egy telefon, (1 éve múlva meg már a sokadik szar lesz, mert addigra már mindenki a Fold 8 elött fog hajlongani) a másik meg egy kocsi, ami a seggemet elviszi Karakószörcsögről, a 600 km távolságba lévő Bivalybasznádra, közben még néminemű luxusérzetem is lesz. Érted?
Vidéken pld halotttt ember vagy kocsi nélkül. Gondolom nem szívesen állnál pld. a napi csak 2x-es járattal operáló Vxxx járatú Volán megállóban, egy Fold 7-el a kezedben és várnásd az öt óra múlva jövő "csodát". (fővárosi vagyok, gyakran utazok vidékre és néha elborzaszt az ottani menetrend) -
prolad
addikt
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Nekem volt Fold 2 és Fold 5. A Fold 2 2.5 év után még remek állapotban volt (kijelzővédő fóliára már egy csere ráfért volna, de egyébként sérülésmentes), a zsanér egy picit lazábbnak erződött mint újan. A Fold 5 ahhoz képest egy másik kategória és közel 2 évesen is pont ugyanolyan masszív volt, mint új korában.
Biztos sérülékenyebb a puha kijelző, mint a szokásos üvegek, olyan telefont nem is vennék, ahol kívül van (pl Mate XT). De a hagyományos foldable telefonok már 2 éve megütötték azt a szintet, hogy a napi használatnál nem kell rájuk jobban odafigyelni. Egy hagyományos csúcstelefon kijelzője is törhet ha leejted és ott is hamar ele lehet költeni 100+ ezret a cserére. -
jacis
nagyúr
Az ára szimpatikus.
-
adamklark
senior tag
Szerencsére nem kell fold5-ről váltani, nem látok ebben semmi "ez most kell" feature-t. De alakul ez a fold vonal.
-
fogtunder
nagyúr
még 5-6 év és lesz benne árkategóriához méltó töltés, akksi és használható szélességű külső kijelző
-
worxland
addikt
válasz
turikoczka #5 üzenetére
+1.
Imádom az iPad Minimet, de nem lehet beletuszkolni a zsebembe. Ezért vettem foldable-t. -
Hallosz
senior tag
válasz
turikoczka #5 üzenetére
Igazad van, ebből egy fér el a zsebben. Ha egy telefonnal minden is menedzselhető, a másik kettő felesleges. De van ilyen, hogy a telefon minden feladatot megfelelően ellát?
-
prolad
addikt
Megint az a baj mint eddig, van fejlődés tavalyhoz képest, idén több is mint eddig, de ezt így tavaly Fold 6-ként kelleyt volns kiadni. Idén meg beletenni egy értelmes akksit és töltést, mert e egyébként jónak tűnik.
Az érdekes, hogy belül ott a kamera, ha már nem. akarták a kijelxő alatt hagyni, tették. volna a sarokba vagy akár ki is hagyhatták volna. -
Hallosz
senior tag
Egy telefon-tablet-notebook kombó van 900 ezerért...
-
Beantech
aktív tag
Az árak betegek, kiváncsi vagyok lehet-e megint kuponokkal letolni. Úgy megérheti váltani a fold 5-ről, bár igazság szerint csak az újdonság miatt kellene mert szerencsére a fold 5-nek semmi baja. A súly meg a szélesebb kijelző azért csábit.
-
Technoman
őstag
"....892 ezer és 926 ezer forintot jelentene."
Ezután -pusztán kíváncsiságból- rámentem, egy használt autó oldalra és lám a fenti árból már akár Mercit is lehetne venni (igaz, 19-20 éveseket)
Bolond ez a Samsung. -
Elit3Zotya
addikt
Végre normális méretben, jobb kamerával, de az aksi mérete megöli ezt a szériát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest