- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
válasz
dptrsk #88287 üzenetére
Azért számoltam 2Gb-ot mert a korlátlan közösségi médiával együtt az elég.
8GB Vodafone vs 4 GB Telekom ~13.000 forint mindkét csomag
Erről (is) beszélek. Ugyanannyiért 2x annyi net.
A biztosítás megintcsak nem akkora lényeg, mint az összes többi, de van. Benne a csomag árában. És úgy tudom nem náluk vásárolt készülékre is mehet, csak be kell vizsgáltatni előtte. Lehet rosszul tudom.
-
törölt tag
válasz
dptrsk #88275 üzenetére
a Telenor eddigi pontszerű lefedettsége még pontszerűbb lett
[moderálva] mi pontszerű? már a 3gjük sem a régi, azt is rendbe szedték, a 4gjük meg indulás óta teljesen jó
arról a nagyon stabil minőségi Telekom csodahálózatról meg csak annyit, hogy évek óta a Telekom mobilhálózata vezet a nagy területet érintő leállások számában és időtartamában is.
Tény: a Telekom hálózat a legyorsabb független mérések alapján és 2gben ők a legjobbak, de ennyi.[ Módosította: Mate ]
-
Bferibörs
addikt
válasz
dptrsk #88294 üzenetére
Persze,ezért mérem, a statisztika,lefedettségi térkép nekem nem sokat segít " bivalyb@sznádon" a prérin. Ügyintézéssel sajnos nekem is volt gondom mindkét szolgáltatónál. Nekem a t.kom került többe ilyen esetben , de a telenor sem piskóta,ez van nincs jobb jelenleg
. Telekom szolgáltatással nem volt gondom az elmúlt tizen évben, az ügyintézés viszont kritikán aluli az esetek 60-70 százalékában, na meg a mostani díjak is számomra magasak ,értelmetlenek. ( Sok m.net nagyon kevés beszéd, vezetékes megszüntetése mert kihasználatlan számomra, magyarul keveset vagyok fix. helyen). -
Bferibörs
addikt
válasz
dptrsk #88286 üzenetére
Nekem csak 2 telekomos és 2 telenoros kártyám van, Pomázon is - belterület- használom mindet, nem vettem észre különbséget , amit írtál biztos nálad ez jelentkezik,nálam nem szerencsére.Budapesten keveser járok,elkerülöm ha lehet Sokat vidékezek , jelenleg több giga netet használok mérésekre mindkét szolgáltatónál mivel keresem az új szolgáltatómat ( voda kizárva), eddig kb. hasinló eredményekkel. Különbség eddig Pusztazámor külterület, ott nem volt telenor,telekom 3 g dadogott, netezni nem lehetett vele, ott nem mértem rá akkor.
-
Bferibörs
addikt
válasz
dptrsk #88275 üzenetére
Én úgy veszem észre ismerősi körömben, hogy sokan a Telekom hálózat stabilitását hiányolják...
S ezért várják sokan a Telekom lépését a korlátlan HelloData csomagra, mert sokan jönnének a jó hálózatra, mivel jelenleg a Telenor eddigi pontszerű lefedettsége még pontszerűbb lett, a Vodafone pedig általában harmadik a technológia fejlesztésben.jelenleg mindkét szolgáltató hálózatát használom Pest-megyében sok településen , nem tapasztalom a pontszerűséget - és tényleg amennyiben a Telekom nem változtat az árain, csomagjain én is dobbantok innen rövidesen. A Telekom,megbízható, jó hálózata a 3G-s időszakban igaz volt számomra azért jöttem ide , ma már nem sajnos.
-
Onderon
senior tag
válasz
dptrsk #88279 üzenetére
A csomagajánlatok miatt kevertem ide más országokat, nem az ár miatt, bár az is érdekes. Igazad van, XL-nél már 4000 ft jön le, de akkor is csak 1Gb internet és nincsen semmi más mellé, a Vodánál meg még mindig ott a dupla internet, a közösségi média és a biztosítás.
Az, hogy a korlátlan netet a Telekom csak az L és XL-es csomagokhoz adta, megintcsak nulla, a Voda mindenkinek adott.
Több internet meg azért kell, mert naponta 20-30 emailt kapok munka közben, amik többnyire PDF-ekkel vannak tele, valamint sokszor fotókat kell küldenem embereknek, valamint szeretek ráérős időmben böngészni is, valamint Spotify előfizetésem is van. 1 Gb nekem nagyjából 1 hétre elég, ha dolgozom.
Lugosi: köszi az info-t!
-
EmberXY
veterán
válasz
dptrsk #88226 üzenetére
Az USSD menüben jelenleg azt írja, hogy be van kapcsolva az 1 giga, az 500-as opcióknál is így volt eddig is, emiatt lepődtem meg, hogy egyik napról a másikra már "nem volt bekapcsolva".
Kezd tisztulni a kép, amíg a GoNet aktív volt (a kikapcsoló SMS-t már korábban elküldtem, nyilván a fordulónapig még aktív volt), addig tudtam vígan használni a maratont a Domino Nappal, eszembe nem jutott volna, hogy kilövik alólam a végén. Viszont a GoNet-et nem akarom többet használni, ha egy kicsivel olcsóbban kijövök a maratonnal.
Mivel semmit nem tudok a Fix csomagról, és kíváncsi vagyok arra is, mi lett az első 1 gigással, kénytelen leszek belépni vagy regisztrálni a honlapon, eddig próbáltam ezt elkerülni...
Köszi a segítséget. -
Repsol600
addikt
válasz
dptrsk #88170 üzenetére
Én ma voltam bent apám akarta a havidijjas telóját dominósra váltani, mert nem használja ki, de azt mondták indokolni kell miért akar váltani, meg kell beszélnie valami főnökkel kb 1 hét múlva menyjünk vissza akkor tudja megmondani, hogy megengedi e a váltást úgy hogy maradhat a szám.
-
válasz
dptrsk #88149 üzenetére
Nem próbáltam, mert az akció oldalán hangsúlyozzák, hogy csak üzletben történő vásárlásnál él a kedvezmény. (kivéve otthoni szolgáltatás rendelése esetén) Plusz kicsit tovább bonyolítja a dolgokat, hogy számhordozás is lesz, illetve ha van lehetőség akkor részletre hoznám el a készüléket.
-
jozsi968
tag
válasz
dptrsk #88037 üzenetére
"Az a szerencse, hogy ebben az esetben (is) a felhasználó javára van tévedés az oldalon. Nem pedig az, hogy 100 forint, s majd jön 300ról a számla.."
Egészen pontosan, megy a számla a 300-ról, majd ha megreklamálod, visszakapod. De nagyon sokan nem reklamálnak, mivel rá sem pillantanak a számlára, csak a végösszegre és azt automatikusan befizetik. / modjuk nem is sajnálom az ilyet/
Na igen ezért kéne rendbe tenniük az oldalt, hogy azt se tudják átb@ni aki amúgy hagyná!!! -
tsteve
senior tag
válasz
dptrsk #88033 üzenetére
... és ez egy a menüből elérhető (értsd: átlaguser részére hivatalosak számító) oldal... azaz nem olyan típusú, mint amikor "megszűnt"-nek jelezték a domino netplusz csomagokat a tavasz folyamán...azok legalább nem voltak elérhetők menüből, csak a keresők dobálták fel első helyeken...és itt bizony 702 Ft/perc az USA... a 4-es dijzónába jelzik eu-ból indított hívás esetére
-
törölt tag
válasz
dptrsk #87925 üzenetére
Párszor már leírtam, de sebaj leírom még 1x: benne van az ászfben, hogy nem lehet. A pólus t pontban ezt meg is erősítették. Így lettem 5 napra vodás, majd ismét tés.
11. Oldal fent:
"Díjcsomagváltás:
Domino Net&Roll adatdíjcsomagból más díjcsomagba történő váltásra nincs mód." -
törölt tag
válasz
dptrsk #87899 üzenetére
Egy előfizetésem van. Valami egészen kusza a rendszerük. A rendes telekom.hu felületen, az app és a pdf számla is írja hányszáz pontom van mint Beváltható Kapcsolat pontegyenleg. Viszont a mobilvasarlas.telekom.hu amit linkeltetek itt korábban pedig olyan hülyeségeket ír ami nem létezik. Elkezdi nekem az egyenleg információ résznél, hogy nulla kapcsolat pontom van és a havi számla 17800 Ft. Ami főleg hülyeség, mert ez egy régi olcsó Move XS csomag amire hűség miatt még havi ezres kedvezményem is van, tehát a havi számlám úgy néz ki ezer forint a move xs hangért és ezerötszáz 1 GB netplusz mobilnetért. Beba**na 17800 Ft havi számla
ez honnan jött nekik azon a másik felületen... Azért köszi próbáltál segíteni.
-
gaben1000
tag
válasz
dptrsk #87748 üzenetére
A sim kártyám még a Westeles időből való, szóval nem hinném, hogy 4G képesként szerepelne a rendszerben. Az adategyeztetésnél mondjuk elég sokat kellett várnom, de már 1 hete megjött az sms róla, meg az ingyen hétvégéről is, szóval szerintem az is befejezettnek tekinthető.
Mindegy, talán majd sikerül egyszer. -
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #87547 üzenetére
Eredeti vásárlási számla nélkül, ill., ha nem az ő nevén van, akkor ügyes bajos lesz
Ki tudja, lehet, hogy már az első készülék is sufni mobil függetlenítéssel lett értékesítve. (tekintettel arra, hogy valószínűleg két év hűséggel vették, s ő már használja egy ideje - ennek van meg a nagyobb esélye)
-
Nordik
őstag
válasz
dptrsk #87502 üzenetére
Gondolom akkor ez csak üzletbe intézhető.
Illetve mit gondolsz van értelme váltani rá Mozaik XS-rol?
Percdijak miatt mindenképp, net az minimális elég bár ha van akkor szeretek böngészni. Viszont egyelőre a belassitos is elég chat programokra de minden másra használhatatlan.
Most opció maradni fog? -
válasz
dptrsk #87285 üzenetére
Köszi, sajnos ez nem működik. Megadom a telefonszámot, jön rá az 5 számjegyű sms, visszaírom az egyszer használatos kódot, és egy olyan hibaüzenet jön hogy nem megfelelő telefonszámot adtam meg. Hogyne lenne jó a telefonszám, most jön meg rá az sms, de a kódot nem fogadja el.
3 próba után feladtam. Rossz időpontot fogtam ki, amikor valami nem jó, vagy mi lehet? Sajnálnám ha elveszne a szám, mert van rajta egy alig megkezdett 4 gigás netcsomag. Természetesen az egyeztetésen már jó ideje túl vagyok, csak éppen semmilyen visszaigazolás nem jött róla, hogy sikeres. Ugyanúgy egy másik számomra se. Kicsit bosszant a dolog.Másik számra ugyanez, hibás a telefonszám, nem történik semmi.
-
Zeki
nagyúr
-
Beca1990
senior tag
válasz
dptrsk #86403 üzenetére
Visszatérő probléma...
Nem tudják javítani...Aki havidíjasról váltott Domino-ra annak nem sikerül az adategyeztetés, se online, se telefonon, se személyesen.
Én is ide tartozok, hetente keresem őket, de mindig az 1 hetes türelmi idővel jönnek hogy addig javítják...
6. hétnél járok.Ahogy látom nem kevés panasz lesz ezügyben ha kifutnak az időből.
-
gebro
aktív tag
válasz
dptrsk #86057 üzenetére
Azért számomra furcsa, hogy nem adnak konkrét választ az adategyeztetésről.
Én már vagy két hónapja csináltattam meg személyesen, és semmi sem történt.
Ma voltam bent két T pontban is más jellegű okból, és rákérdeztem a dologra, és hát nem igazán tudtak megnyugtató választ adni.
Most ott tartok, hogy július 1-én kiderül. addig fel sem töltöm a kártyát. -
válasz
dptrsk #85970 üzenetére
Egy hónapja semmilyen módosító jellegű action sem volt a részemről kártyával, tehát fogalmam sincs, hogy miért történt a leválasztás.
Mivel nem volt kedvem az ügyfélszolgálat mellébeszélését hallgatni az ügyről, ezért fogtam magam és új jelszót küldettem magamnak a számhoz.
Megjött, most megint látom az adatokat. Várom a megerősítő SMS-t, ha sikerül a megerősítés, akkor megint hozzárendelem az előfizetéseimhez a személyes fiókomban.
-
-
Tosee
őstag
-
törölt tag
válasz
dptrsk #85542 üzenetére
" pl. eddig 14 cikket olvastál el, mert utána a 15. már nem fért volna bele, lehet, hogy most már belefér, s betöltesz egy 15. cikket is minden utazás alkalmával, azaz kb. 6%-al több adat naponta."
ennek fuss neki még 1x...
a helyes megoldás 1 hónapra nem +120%, hanem 6%
-
Bferibörs
addikt
válasz
dptrsk #85465 üzenetére
köszi,jó ötlet,lementettem én is.
Amit nem értek,idén vettem a kártyát t.pontban (mivel neten nem jött össze különböző hibák miatt ),gépből szedték ki az adataimat mivel előfizető vagyok, így is kell egyeztetni ? ( megtettem mert nem kockáztatom, hogy elvesszen a szám. )
-
szalai112
senior tag
válasz
dptrsk #85309 üzenetére
Vagyis új előfizetést, a régit le mondani értem
cseszhetem mert akkor megszűnik a magenta1 és visszamenőleg kötbér.
De ha 1 hónapja előtte kérek új előfizetést akkor megadják!
DE 08.26-nál jeleznem kell hogy új szám lesz a fő kártya , ha nem jelzem akkor megint kötbér követelnek -
chab7
addikt
válasz
dptrsk #85274 üzenetére
Na igen, de ez a tájékoztatás hiánya. Magamtól honnan kellett volna tudnom, hogy nem nyomtat ki egyet belőle. Mikor legutóbb kellett intézzek valamit még adtak róla papírt. Azért csak nem lehetett olyan szemét, hogy ilyen plusz dolgokat rátegyen. Ez már direkt megtévesztés lenne. Csak hát zavar hogy még azóta sem tudok belépni hogy megnézzem a "papírt". És ezt a net400 adategyenleg aktiválást sem értem. Mikor mobil L + 1giga lenne az előfizetés.
-
-
MK VII
veterán
válasz
dptrsk #85154 üzenetére
1016 emelt díjast ne nézd.. Egyszeri alkalom volt...
1500 a késedelmes fizetés igen meg 1890 a biztosítás.. De ezek nélkül is simán van amikor 12 a számla.. És ugye arra jön még a készülékbiztosítás meg általában a késedelmi díj.. Szóval sokszor összességében 15 körülre jövök ki... Ez a számla amit bemásoltam ez egy kivételes alkalom volt, hogy "csak" ennyi.Na igen az SMS-eken tudok még fogni, de, ha küldeni kell akkor küldeni kell.. Mit csináljak?
Sokszor az ügyfeleinket sms-ben tudom csak értesíteni az elkészült munkáról, mert épp ki vannak kapcsolva..(#85152) btudos
A szám engem nem izgat.. Sőt jobb szeretem, ha 2-3 évente tök más a számom.De igen.. 1 évig még hűségem van... Csak arra gondoltam, hogy nehogy megszüntessék ezt a domino csomagot mire észbe kapnék..
Szerk.:
Na mindegy.. Köszönöm a segítséget srácok...
Mindenképp pattanni akarok előfizetésről, mert ez nem állapot, hogy olyanért fizetek rengeteg pénzt amit nem használok ki... Majd akkor egy év múlva még mindenképp jövök. -
SüdiLaller
aktív tag
válasz
dptrsk #85118 üzenetére
#1 Érdekes vagy sem, jön a mail 3at plattyolok és levan a gond. Erre van időm munka és egyéb mellett. Így teszek a többi közműszámlával is jóhiszeműen. Még csak az kéne hogy számolgassam a kilowattokat meg egyebeket.
#2 igen. 30K kötbért emlegettek a felmondás lehetőségére.
A hangfelvételt tovabbra is akarom hallani, nem fogom annyiban hagyni, főleg hogy megszakadt a vonal. Ezek szerint egy szerződésről le van szakadva 30 mondat, és egy aláírás akkor az is elfogadott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Napelem
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest