- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz Vangelis #56174 üzenetére
Még soha nem volt dolgom ilyen Windowsos tablettel.
Ezek akár egy laptopot is ki tudnak váltani? Ill. nűködnek rajta a PC -s programok? (Gondolom igen, de tényleg nem volt még soha ilyen a kezem ügyében.)(#56176) Motar:
Ja, tudtam, hogy van még valami ...
A hűség: Régen a korlátlan csomagok automatikusan 2 év csomaghűséggel mentek. Ha még mindig így van, akkor újraindul és ráadásul a korlátlan csomagra, nem a mostanira.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Vangelis #55692 üzenetére
635.
kb. azonos méretű kijelzője van a kettőnek, de a 635 16:9-es, így keskenyebb, emiatt egy kézben jobb, ezen kívül ugyan mindkettő Snapdragon 400-as, de a 635 4 magos.Ugyanakkor nincs előlapi kamerája, és csak 720p-ben képes videót rögzíteni, míg a 625 1080p-ben is képes erre a mutatványra.
Illetve a külső ízlés dolga ugyan, de nekem a 635 formája jobban bejön, jobban kézre áll.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
legenda
válasz Vangelis #55635 üzenetére
nem feltétlenül rossz ötlet részükről a szelektálás, mert ha valakinek van ugyan t-email címe, de egyáltalán nem használja azt, és ezt látja a szolgáltató, akkor azzal minek sietni?
nálunk is ez például a helyzet, több előfizetésemen is adott t-email fiók, de a párom például egyáltalán nem használja, én viszont igen, így nyilván csak a használatban lévő, nagyobb forgalommal bíró fiókot volt sürgős helyreállítani, amin egyáltalán nem történik levelezés, azt nem.közben megoldották a problémát, szerencsére működik már, és kíváncsiságból ránéztem néha az ő fiókjára is, valóban később lett kicsivel elérhető, mint az enyém.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz Vangelis #55635 üzenetére
Reggel már jó volt nekem (és azóta folyamatosan jelez a telefon még 1-2 befutó levelet... (amit tegnap kaptam még...)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz Vangelis #55547 üzenetére
Az a szégyen, hogy mindezt a pusztítást az ország legnagyobb szolgáltatója követi el...
Nem tűnik fel nekik, hogy még a netes rendelés se működik? Vagy csak szarnak rá? Valami elképesztő.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
madle
őstag
válasz Vangelis #55480 üzenetére
Az én nevemen van a fő szám, amit tesómnak csináltam Like S díjcsomagra, csak ő kiment külföldre és 1 éve fizetgetem neki, de én telefonálom le.
Ez a terv:Ezt a Like S csomagot, átviszem az én elsődleges számomra(ami most Telenornál van) tehát behozom a Telekomba, és tesóm számát meg Dominóra rakom át, tehát leváltom tesóm számát az enyémre.
Utána átváltanám a Like S-ez Next S-re majd ha mindennel megvagyok, fatert is behoznám a Telekomhoz egy ATK-val az én számom mellé.
Gyakorlatilag az előfizu már megvan egy éve és AK vagyok, szóval gondolom lehet mellé igényelni társkártyát, attól hogy a főkártyán módosítom az előfizetést.
-
Agostino
addikt
válasz Vangelis #55418 üzenetére
bíztam benne, hogy nem orosz rulett. a legszomorúbb az volt, amikor én mutattam meg neki hogyan állítom be a kamatmentes részletet a webshopban és hogyan lehet skálázni az előfizetés / törlesztés sávokat. sírtam.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Def26
félisten
válasz Vangelis #55409 üzenetére
Nem érdekel a forgalmuk, de hogy egy egyszerű előfizetés hosszabbítást nem tudok megejteni... kész. Kíváncsiságból megnéztem az új előfizetést, de itt meg hiányzik 4-5 előfizetői csomag. Próbálok a telefonokra szűrni, dpl. samu telefonokból 0 találat, holott az összesítőben simán kilistázza őket.
Na, mindjárt felhívok egy ügyintézőt, és kiöntöm magamból a haragom egy ártatlan juliskának.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
[P]laci
senior tag
válasz Vangelis #55277 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe és figyelmetekbe a többi Steve Cutts videót is!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Vangelis #55055 üzenetére
Köszönöm!
/egy próbát megér, veszteni nem vesztek vele/L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Vangelis #55053 üzenetére
Még "behajtás" nincs, de szeretném ha a rendszerből eltünne az a nem korrekciós számla... (zavaró a jelenléte)
L
-
válasz Vangelis #55046 üzenetére
Akkor azt megadhatod
/01.10.-e a bef. határidő , de még a régi számlám van a rendszerbe ami 22.-én lejárt és az korrekcióra szorult , kérésre tették meg../
Mostanába egyre több a hiba a T-nél...L
-
válasz Vangelis #55044 üzenetére
FAX jobb, mert munkanapon feldolgozásra kerül, email x napig nem...
L
-
206 cc
senior tag
-
veterán
válasz Vangelis #54390 üzenetére
Az egész "átvevőpontság" rájuk van kényszerítve. Semmi hasznuk nincs belőle, de muszáj csinálniuk. Mondjuk ha nem ilyen "magyaros" lenne az ügyintézők alapbére, nem lennének ennyire ellenszenvesek, de ez már egészen más kérdés...
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
legenda
válasz Vangelis #53878 üzenetére
mindenki aláírta a szerződést, ők a munkáltatójukkal, aki pedig a szolgáltatóval, a szolgáltató fizet a "normál" ügyintézésért is a viszontos cégeknek, akik pedig fizetést adnak a dolgozóiknak, így nem értem, hogy hol a hiba?!?!
vagy rosszul gondolom, és más módon épül fel a rendszer?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vwpolopg
őstag
válasz Vangelis #53509 üzenetére
Most néztem, amikor kifizettem az y300-at, telefonfeltöltésnek bevételezte a csaj az árát... Akkor ez a telefon se lett bevételezve, várható ezek után, hogy lezárják a rendelést és megkapom róla a számlát a t-honlapon belépve, vagy nekem kell megreklamálnom, hogy zárják le?
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Vangelis #53509 üzenetére
Én hivatalos nagy T-pontba kértem, de mivel keddnél előbb nem érek oda így nem is baj, hogy addig nem vételezik be. Amúgy ismerősöm, aki ott dolgozik mondta is, hogy nem szeretik a webshopos történeteket, mert nekik abból semmi hasznuk, nem kapnak utána jutalékot, csak papírmunka van vele. Tavaly ilyenkor éppen ezért megkaptam tőlük a helyszínen a webshop-pal egyenértékű kedvezményt csakhogy náluk vegyem meg, ne úgy rendeljem neten.
funk648
Én úgy tudom akkor cserélik ingyen, ha igazoltan t-függő a telefon, azaz tőlük vásárolt vagy, ha régi havidíjas előfizető vagy. De szerintem, ha felhívod a 1430-at ott is megmondják. Illetve van még egy mód, hogy biztosan ingyen juss hozzá, ha bemész a boltba és azzal indítasz, hogy elvesztetted a kártyád, kérsz egy új microsimet. Elvesztés esetén kötelesek újat adni és ingyen, legalábbis régebben így volt, most nem esküszöm meg rá.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
joelke HU
senior tag
-
haxiboy
veterán
válasz Vangelis #53466 üzenetére
Nálam nem bírta sokáig, túl sok lag, még a sok évvel ezelőtti Samsung Galaxy S1 is gyorsabb volt mui-val mint ez a gyári rommal, egyszer egy idegesebb napomon félbe törtem
Bár csoda hogy mit ki nem bírt szegény.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
anadroid
senior tag
válasz Vangelis #53432 üzenetére
Amikor kb. 3 hete átvettem a futáros Note 4-et a T-pontban, semmi papírmunka nem volt, csak megnézték az igazolványomat, és a kezembe nyomták a csomagot. Viszont bontott volt a vadonatújként vásárolt. Egy jóember szőrös térde is le volt fotózva az egyébként gyárira visszaállított telefonban 5-6 nappal korábbról, és a fejhallgató számlálója 6-ot mutatott.
A másfél évvel korábbi webshopos rendelésben is bontottat szállítottak, ott ráadásul a keret is el volt feszegetve.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM