- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz lugosi #132044 üzenetére
Ha lehetne korlátozni az appok szolgáltatásában mondjuk a port használatot (illetve hitelesítve lenne valahogy) akkor lehetne egy olyan hogy pl az im csak az 1220 portot használná (és csak az) akkor lehetne ezt mérni hogy az nem menne bele a számolásba. De ez nyilván megoldhatatlan, minden az ingyenes portot kezdené el használni .
-
-
-
akaszajanos
tag
válasz lugosi #130989 üzenetére
Ott igen. De sok helyen problémás.
Esetleg majd az 5G érkezésével javulhat a lefedettség? A Yettel már üzemeltet 5G adót a városban, meglepő módon.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar / iPhone 15 Pro / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 / Sok-sok nagyszerű Örkény-könyv
-
-
-Maci-
addikt
válasz lugosi #130846 üzenetére
2 és fél éve indult a kereskedelmi 5G szolgáltatás, szóval azóta azért frissülhetett az a térkép, ha van rajta 5G
Mondjuk ez jogos! Ott a pont.
Viszont , ha jó a térkép, akkor esélyem sincs kipróbálni sajnos.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
nagyúr
válasz lugosi #129798 üzenetére
Igen, pontosan ezt szeretném, mindkettő esim-et használna, de felváltva, sosem egyszerre. Nyilván nem elborult mértékben, de úgy,hogy 1-2 naponta aktiválnám hol az egyikben, hol a másikban.
Kérem, ha van valami infó erről, hogy ezt meg lehet-e tenni, vagy van-e limit, hogy hányszor, akkor írja le.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz lugosi #129731 üzenetére
Mobil S +4GB mobilnet csomag ára 3990Ft (magenta1-ben 2700 Ft).
A 4GB benne van a csomag árában, akkor félreérthetően fogalmaztam.
Ingyen a régi csomagban volt 3GB a magenta duplázás miatt.
A lényeg az, hogy a régi csomag ára az áremelés után is lényegesen olcsóbb marad, mint a hasonló új csomag ára.[ Szerkesztve ]
-
ballazol
senior tag
válasz lugosi #129654 üzenetére
Többen mutatták a saját mérésüket is.
Semmi rosszindulat nincs bennem, inkább csak végtelenül elszomorít, hogy ennyit ér ma a 4G, és az arcomba nyomják már hónapok óta az 5G képes telefonokat... amikor az ország 99,9999%-ában normális 4G is csak álom..."A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
törölt tag
válasz lugosi #129559 üzenetére
Vodafone Red Infinity World tarifa. 25 giga/hó nem EU roamingban is és a beszéd sem feláras. Egyedül kézzel be kel állítani a támogatott hálózatot az adott országban. Működik rendesen. Dubaiban még az 5G is ment vele a DU hálózaton. Amúgy sima csomaghoz is lehet kérni, akkor napi talán 2500,-Ft és itthoni feltételek élnek kint is.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz lugosi #129197 üzenetére
Szerintem még mindig elenyésző az 5G-s telefonnal (no meg persze olyan csomaggal is) rendelkező felhasználók száma hogy ez érezhető legyen.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
kakuk.tamas
addikt
válasz lugosi #129105 üzenetére
Mondjuk nincs is rajta… Legalábbis az Adobe nem mutatja, pedig kellene neki.
(Legalábbis az én aláírásaimat mutatja)
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
válasz lugosi #128897 üzenetére
Még van egy ötletem, csak ki kell próbálni, klónozott appal talán működik.
Multiple accountsot használok, próbáltam mást is, de még ez bizonyult a leghasználhatóbbnak, csak eszi az akksit az összes klónozó, a hátteret korlátozni kell, csak akkor nem jönnek az értesítések sem. -
veterán
válasz lugosi #128897 üzenetére
Nem ismerem Apple termékeit és WhatsApp támogatásukat.
WhatsApp Business regisztráció megosztható 5 eszköz között, kikötés hogy ebből csak 1 lehet mobiltelefon. Szóval ezzel esélyes az óra.
Business és sima között annyi a különbség hogy előbbinél meg kell adni céges adatokat. Amiknek szerintem nem kell feltétlenül valósnak lenniük.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
MolTol
tag
válasz lugosi #128569 üzenetére
Az olyan egyedi helyzeteket kivéve mint egy ilyen nagyobb kört érintő leállás a telefonos ügyfélszolgálatok terhelése össze sem hasonlítható a hétköznapival. Az emberek jellemzően hétköznap intézik az összes ügyet ami forgalmat generál. Itt ne csak a hibabejelentésekre gondolj, de egyéb ügyintézések mint csomagmódosítások, számlával kapcsolatos kérdések stb. nem mondok konkrét szolgáltatót (nagy telco) de személyes tapasztalat a 10x körüli különbség létszámban hétköznap vs. hétvége, és még ez a csökkentett mennyiség is sokszor csak ül és malmozik hétvégén.
-
Killing
addikt
válasz lugosi #128519 üzenetére
Nekem van egy iPhone 6-osom, abban ugyanez a szám van multisimmel, ma azt viszem el a délutáni "ugatériázásra", aztán majd beszámolok.
Ő javarészt itthon tengeti hátralévő napjait, de a térerő ugyanúgy ingadozik rajta mint a 11-esen, szóval így a telefonhibát meg a sim hibát is kizárom, ez a telekom sara lesz.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz lugosi #128517 üzenetére
Tipikus ilyen helyek: Felső tiszapart stadion, Petőfitelep, Tápé, Gyálarét, Tarján. De nemrég az anna kútnál meg a mars téren szakadt meg…
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
dptrsk
Topikgazda
válasz lugosi #128143 üzenetére
A feltöltés nem, viszont a a céges SIMről, ha elkölti, pl. Parkolásra, arról kap számlát, ami elszámolható.
Így a cég számszakilag ugyanott lesz, csak nem x számról költi el a pénzt, hanem yról (nem vagyok nagy szakértő, de a mostani céges SIMre került 15.000 forinttal sem tudna elszámolni a cég, ha kellene)
-
sunavlys
senior tag
-
válasz lugosi #128049 üzenetére
Te nagyon leragadtál valahol…
válasz viktorhu #128034 üzenetére
a PTK szerint szóban is lehet szerződni (jognyilatkozat szóban, írásban vagy ráutaló magatartással tehető), csak a bizonyítás nehéz. Én is ugyan ezt írtam , hogy szóban kötött szerződést nehéz bizonyítani, felvétel nélkül. Pl. videóbankos számlanyitásnál szóban kell szerződést kötni, amiről persze felvétel is készül, majd hiteles írásos dokumentum is.Mivel ha nem tudják bizonyítani a szóban kötött szerződést, az olyan mint ha nem is lenne, tehát semmis.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
válasz lugosi #128027 üzenetére
Hogy miért is nagy gond a szóbeli szerződéskötés amiért nem igen fogadják el sehol
Szóbeli szerződés
Szóbeli szerződés akkor jön létre a felek között, ha kifejezetten megállapodnak abban, hogy egymással szerződést kötnek, és szerződés lényeges, vagy valamelyikük által lényegesnek ítélt feltételeit is megbeszélik egymással. Tekintettel arra, hogy a jogszabályok a mindennapi életben felmerülő szerződések megkötését szűk körben kötik írásbeli alakhoz, így széles lehetőség áll a felek rendelkezésére, hogy az egyszerű megítélésű, esetlegesen gyorsan teljesedésbe menő megállapodásaikat szóban kössék meg.
A szóbeli szerződések esetén gyakori, hogy azok egy régebb óta fennálló hosszútávú együttműködésen, bizalmi és / vagy családi, rokoni kapcsolatan alapulnak. Ezekben az esetekben ugyanis a felek bízva a másik félben, az adott szóban gyakran könnyelműen nem gondolnak arra, hogy ha a későbbiekben megromlik közöttük a kapcsolat, akkor a szerződésben foglaltak bizonyítása, kikényszerítése sokkal nehezebb, mintha azt írásba foglalták volna. Előfordulhat, hogy a szóbeli szerződést kötő felek máshogy emlékeznek a szerződés egyes elemeire, az ellenszolgáltatásra, annak pontos mértékére. További probléma, hogy a szóbeli szerződéseket a felek szűk körben szokták megkötni, így vita esetén vagy egyáltalán nem áll, vagy kevés tanú áll a rendelkezésre, aki bizonyíthatná a szerződés pontos tartalmát, illetve lehet, hogy ők is eltérően emlékeznek a megállapodásra.
Ha nincs se tanú, se felvétel róla,akkor utólag szinte lehetetlen bármit is bizonyítani. Nyilván az ádásvétel tényét könnyű bizonyítani, de a további elhangzott dolgokat már elég nehéz.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
törölt tag
válasz lugosi #128004 üzenetére
Ha elolvastad az egész sztorit, akkor.....Hááát nem kicsit meredek a történet....
A 2. tulaj vállalja, hogy ő (aki nem is állt kapcsolatban a telekommal) nem ad okot a letiltásra?
vagy
A 2. tulaj vállalja, hogy az első tulaj fizeti a számlákat ezáltal nem ad okot a letiltásra?
Vicc...komolyan. -
blackmajesty
aktív tag
válasz lugosi #127898 üzenetére
Gondolom az van, hogy a telefonodon beállítod, de a rendszer törli ezeket, ezért nem tudod állandóra beállítani. A szolgáltató nem fogja neked beállítni a feltételes hívásátirányítást, mert a multisimek miatt nem tudja. Tehát neked van egy félmegoldásod, amivel ideig-óráig megkerülöd a működést. Ez nem garantált, hogy bárki másnál is menni fog, illetve bármilyen más telefonon is működni fog.
-
legenda
válasz lugosi #127030 üzenetére
A hét elején váltottam iPhone-ról Samsungra és nem akartam külön Telekom üzletbe is menni a SIM kártya visszaváltása miatt - mert a telefont SES-ben vettem -, holott volt bennem kétség a honlap működése kapcsán és az S21U-ba mehet két fizikai SIM is, ezért nyomtam a fiókban az eSIM átvitelt és szerencsére jól működött, így most ebben a telefonban is egy fizikai és egy eSIM van.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz lugosi #126929 üzenetére
Próbáltam, akármeddig nem szólok, nem kapcsol senkihez, hanem kiküldi az SMS-t arról, hogy a webes felületükön intézzem az adategyeztetést, aztán bontják a vonalat
Ha tényleg csak arról a számról lehet hívni őket, amelyiket adategyeztetni kell, akkor mit lehet tenni? Most az egyszer vegyem ki a kártyát, egyeztessem az adataimat utána húzzak másik szolgáltatóhoz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
tibor23
senior tag
válasz lugosi #126917 üzenetére
Hiába van max. B20 térerő, a Telekom a magasabb frekit fogja preferálni, ezért van, hogy a legtöbb helyen alig van 1-2 pálcika. Telefonáláskor viszont elengedi ezeket a gyenge jeleket, és a megfelelően erős frekire áll rá, sok esetben lemegy 2G-re is emiatt.
Szóval nem biztos, hogy gyenge nálad a 4G térerő. -
Landsmann
addikt
válasz lugosi #126278 üzenetére
Igaz, hogy én Telenoros vagyok, de itt keleten a Telekom adja a 4G-t a Telenornak is. Tegnap és előtte 1-2 nappal volt olyan, hogy nem jött be a hívás. SMS-t kaptam a hívásról, hogy kerestek. Olyan volt, mintha foglalt lett volna a számom, pedig nem volt használatban a telefon. Mikor megcsörgettem másik számról, kicsörgött. A telefon VoLTE hívásokra van beállítva.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann
-
törölt tag
válasz lugosi #125994 üzenetére
Szuper
A műsorban, az első prezentáció volt megemlítve - olyan szemszögből, amit anno a nagy közönség nem tudhatott, láthatót, de így 15-18 évvel később elmondható, már nem oszt, nem szoroz. (kutyát nem érdekli, akkor hogy csaltak).
Amúgy lehet pár héttel, később, sikerült egy működőképesebb verziót összehozni, de a prezentációra még nem volt.
Én a magam részéről jobban szeretem, ha nem vagy teljesen bekorlátozva. Így inkább anroidot választottam, mikor erre került a sor.
De kinek a pap, kinek a papné
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lugosi #125983 üzenetére
Nem kell utána néznem. Lehet a "megfogalmazás" nem volt a legjobb, mert volt előtte is sybian meg mit tudom én mi. De a mai formában "forradalmi" volt, ha az iphone koncepciója megbukik, akkor valószínüleg másképp alakul ez a piac.
- Ezeket az infókat meg a nat geo azok a 2000 évek .c műsorából vettem, ha vmire pontatlanul emlékszem, bele lehet kötni... az egy dolog, a lényeg ettől nem változik. Esetleg néz utána ha érdekel
Az, meg, hogy túl van árazva, stb, az meg kb mindenki tudja. A márkát övező "hit", "rajongás", az amiért eltudják passzolni ennyiért...
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz lugosi #125707 üzenetére
Lehet, hogy az van, amit Renwick is írt, szeretné a szolgáltató, ha váltanék, de azt ugyan leshetik... (Örüljenek, hogy a céges korlátlan - az is Telekomos - mellett megtartom egyáltalán havi díjas előfizetésnek a privátot, de hozzám nőtt már a telefonszám, mert lassan 25 éve használom, sokan csak azt ismerik, a másikat nem.)
A előfizetésekbe belépve, majdnem legfelül írja, hogy 30 nap korlátlanság, ott rányomok, hogy érdekel és dobja a díjcsomag módosításának a lehetőségét.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
AnonymusX
senior tag
válasz lugosi #125555 üzenetére
Nem normális. Két dolgot tudok elképzelni:
1) Telekom app nem a legfrissebb állapotot mutatta. Azután frissült az érték, hogy repülőt nyomott az előfizető. Viszont az előfizető a korlátlan netet használja. A repülő mód egyébként trigger, tehát az addig nem riportolt, de elfogyasztott adatmennyiségek is riportolásra kerülnek.
2) Túl gyorsan nyomott repülőt az illető és addigra még nem ment végig a csomag aktiválása a rendszereken.
Jött valami visszaigazolás a sikeres aktiválásról?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Minden ami hőszivattyú
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Objektívek topikja
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM