- Fórumok
- Digitális fényképezés
- Objektívek topikja
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
31451 - 31401
31451 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-12-12 17:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
EOS 7D-hez szeretnék valamilyen budget makró objektívet, főleg tárgy (óra) fotózáshoz, amolyan hobbi célra.
Melyiket lenne érdemes vadásznom szerintetek? Sigma 105mm f/2.8 DG OS HSM, vagy Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM? Esetleg valamilyen alternatíva? -
pali923
aktív tag
Igen, pont ez volt a fura hogy a sok fuvar+nagyon kedvező ár az objektívért kiad egy egész jó árat ami kevésbé lesz jó ezek szerint ha mindenre rájön a 27%áfa+vámkezelés díja.
Az ebay-ról vásárolni természetesen mindig lutri, de az esetek nagy részében megéri. Legalábbis én ezt gondolom eddig 367 ügylet tapasztalatai alapján. Mostanában meg főleg nem lehet megjósolni előre, nem is az áruk, hanem a vámolás miatt. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mit számítanak fel a hazai vámolás során, és az is előfordul, hogy már az eladónak meg kell fizetni az áfát, benne van az árban vagy a szállítási költségben.
Az elmúlt egy évben vettem 2 teljesen egyforma objektívet Japánból pár hónap eltéréssel, mert az első elromlott. Ugyanannyit fizettem értük, az első minden költség nélkül átjött a vámon, a másodikat meg megvámolták, áfázták, 60.000 Ft mellé fizettem még kb. 25.000 Ft-ot. Ebben a hónapban 2 obi jött Kínából, egyik sem állt meg a vámon, csak a csomagot hozta a posta. Olyan is van, hogy csak a vámeljárás díját kell kifizetni, ez 700 Ft kisebb csomagok esetén.
A japán eladók egyébként nagyon korrektek, sok leírás, képek, időnként videók is vannak, és szinte mindig sokkal olcsóbban árulnak, mint pl. itt a használt árus oldalakon. Ha nem áll meg a vámon a cucc, akkor biztosan megéri, ha esetleg van még fizetendő, sokszor akkor is olcsóbb és jó terméket vehetsz. Pl. az a kétszer megvett obi itt 80-90.000 körül van fent a piactereken. A japánok néha a Fedexszel küldik a csomagot, pár nap alatt ideér, lehet, hogy azért ilyen drága. -
Beldar
tag
Ki lehet fogni jókat az eBay-en is, de én csak uniós vevőktől szoktam vásárolni, nézelődni.
-
elfelejtette
veterán
Igen, pont ez volt a fura hogy a sok fuvar+nagyon kedvező ár az objektívért kiad egy egész jó árat ami kevésbé lesz jó ezek szerint ha mindenre rájön a 27%áfa+vámkezelés díja.
Igen, részben ezért is engedtem el én is az ebay-es vonalat...
-
bozsokiandra
tag
nagyon sok ez a fuvar, japoknal legtobbszor ingyenes de nem ilyen draga.
nem a vam a lenyeg hanem a 27% afa, amit a fuvarra is ra fognak szamolni.Igen, pont ez volt a fura hogy a sok fuvar+nagyon kedvező ár az objektívért kiad egy egész jó árat ami kevésbé lesz jó ezek szerint ha mindenre rájön a 27%áfa+vámkezelés díja.
-
rednifegnar
senior tag
https://ebay.us/m/FyXBRC
Sziasztok, ebben van valami átverés?
Fura az alacsony vételár és drága szállítás, de az eladó értékelései jók.
Úgy általában is érdekelne, hogy javasolt-e a Japánból rendelés pl. a vám miatt.nagyon sok ez a fuvar, japoknal legtobbszor ingyenes de nem ilyen draga.
nem a vam a lenyeg hanem a 27% afa, amit a fuvarra is ra fognak szamolni. -
bozsokiandra
tag
https://ebay.us/m/FyXBRC
Sziasztok, ebben van valami átverés?
Fura az alacsony vételár és drága szállítás, de az eladó értékelései jók.
Úgy általában is érdekelne, hogy javasolt-e a Japánból rendelés pl. a vám miatt. -
elfelejtette
veterán
A Sigma 105 2.8 az 99 euró volt, a 100-300 meg azt hiszem 110 euró.
Erre jön még a szállítás dhl-lel, a standard 3-4 napos az 17 euró, a másnapi kézbesítéses express pedig 30 euró. Ebben benne van az is, ha a szokásos 14 napon belül elállsz a vásárlástól, akkor nem kell fizetni a visszaküldésért. Állapot a működőképes daraboknál az lehet a tökéletestől az erősen használtig, amit egyértelműen jelölnek is, ezekre jár rá 1 év szavatosság. Ha alkatrésznek való, arra nem.
-
Pityu.
nagyúr
Ha valaki bizonytalan lenne az mpb.com-mal kapcsolatban, hogy nem éri meg onnan rendelni, ezek voltak az elmúlt hónap szerzeményei:
Sigma 100-300 mm f/4 EX DG APO HSM
Sigma 105 mm f/2.8 EX DG OS HSM MACRO
Mindkettő 100 euróért...
Tudom ez már régebbi kiírás de tényleg a két objektív 100euró volt vagy darabja volt 100euró?Ha erről az oldalról rendelsz van még valami plusz költség?
-
98bja
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki akinek van 600mm körüli Nikon F bajonettes objektíve, nyitott lenne rá hogy pár napra kibéreljem tőle április elején?
Természetesen nem ingyen gondolnám, és a bérlést papíron rögzítenénk mindkét fél számára megfelelő feltételekkel.Helyileg Budapest és környéke.
-
elfelejtette
veterán
Köszi, ez nekem is megvolt. Mivel az elsődleges Camera kft nem vállalta az objektív korára való tekintettel, így gondolom mások is hivatkozhatnak erre, ezért kérdeztem, hogy konkrétan van-e olyan, akit biztosan tudtok ajánlani...
-
Surfym@n
senior tag
Sziasztok!
Ha a camera kft nem vállalja az objektív javítást, mert túl régi, kit ajánlanátok?Rúzsa János,
Horváh Krisztián (hispan.hu),
fotoszerviz.hu
budapestifotoszerviz.hu
tripont
fenykepezogep-szerviz.hugoogle - objektív szervíz - keresés - 5mp...

-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Ha a camera kft nem vállalja az objektív javítást, mert túl régi, kit ajánlanátok? -
Viperator
őstag
Egy állvány és egy gép, meg a céltárgy (3m-re). Az objektív tengelye merőleges legyen a kalibrációs táblára (lehet letölteni és nyomtatni) vagy más általad képzelt céltárgy. Minden maradjon a helyén, csak az objektíveket kell cserélni, pl 70-300-as objektívet 200mm-re tekerni.
-
rednifegnar
senior tag
-
Chosen
addikt
Eddig 400-asról volt szó...
Egyébként a 70-200 obik közelpontja 120cm körül van, a 75-300 meg 150cm, tehát bőven jó lesz a 3 méter távolság.400 is várható, csak ahogy írtam, még alakul a setup, ezért egy jól szemléltethető példát hoztam.
Köszi!
Az eredeti kérdésre visszatérve, akkor ilyen tesztnél a front lencsék legyenek egyvonalban, vagy a szenzorok?
-
Viperator
őstag
Ezek a beillesztett képek milyen oldalról vannak?
A beillesztett képek a PH dolga (linkesen kértem beillesztése előtt).
-
elfelejtette
veterán
Ja ezzel teljesen tisztában vagyok. Több obit is tervezek tesztelni, alakul még a setup, de hogy hozzak egy példát:
Canon EF 75-300 vs 70-200 F4 L IS. A 300-as az egyik létező legrosszabb 300, a 200-as viszont az egyik legjobb. Az lesz a teszt, hogy a 200-as vajon van-e annyival jobb, hogy megveri a gyújtótáv deficit ellenére is a 300-ast, ha mindkettőbe belenagyítok ugyanarra a szintre.
Ezért akarom távolságban ugyanoda tenni őket és nem aszerint rendezni, hogy a framing ugyanaz legyen.
Eddig 400-asról volt szó...
Egyébként a 70-200 obik közelpontja 120cm körül van, a 75-300 meg 150cm, tehát bőven jó lesz a 3 méter távolság. -
Chosen
addikt
Ja ezzel teljesen tisztában vagyok. Több obit is tervezek tesztelni, alakul még a setup, de hogy hozzak egy példát:
Canon EF 75-300 vs 70-200 F4 L IS. A 300-as az egyik létező legrosszabb 300, a 200-as viszont az egyik legjobb. Az lesz a teszt, hogy a 200-as vajon van-e annyival jobb, hogy megveri a gyújtótáv deficit ellenére is a 300-ast, ha mindkettőbe belenagyítok ugyanarra a szintre.
Ezért akarom távolságban ugyanoda tenni őket és nem aszerint rendezni, hogy a framing ugyanaz legyen.
-
gaben22
őstag
Ezek a beillesztett képek milyen oldalról vannak?
Kép jobb alsó sarkában a copyright elárulja
. -
elfelejtette
veterán
-
Viperator
őstag
-
Chosen
addikt
Meg kell nézni a gyártó oldalán, hogy az adott objektíveknek mi a közelpontja. Aszerint csinálsz tesztképeket és ellenőrízheted az "élességét". De azért a két különböző objektívnek nem biztos azonos a közelpontja. Ha csak az élesség számít, akkor csináld meg rendesen. Kalibrációs tábla legyen a céltárgy. (úgy, hogy merőleges legyen az objektív tengelye a táblára)
Szimulátor.Közelpont alatt a minimális fókusztávra gondoltok? Természetesen annál messzebb lesz mindenképp. Az belül viszont nem számít hol van a chart, ugye?
Tehát ha pl egyiknek 1.5m pl a közelpontja, a másiknak meg 2m, akkor 3m-re lévő chartnál egyenlő esélyekkel indulnak, nem?
-
Viperator
őstag
Meg kell nézni a gyártó oldalán, hogy az adott objektíveknek mi a közelpontja. Aszerint csinálsz tesztképeket és ellenőrízheted az "élességét". De azért a két különböző objektívnek nem biztos azonos a közelpontja. Ha csak az élesség számít, akkor csináld meg rendesen. Kalibrációs tábla legyen a céltárgy. (úgy, hogy merőleges legyen az objektív tengelye a táblára)
Szimulátor. -
Chosen
addikt
Fix 400 mm-es obinál az a 3 méter nagyon a közelpont közelében lesz, talán az se nagyon fair az összehasonlítás szempontjából, ha már 10 centin is ilyen dilemmáid vannak...
Ezt hogy érted, vagy mi lehet ezzel a probléma?
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Ha beltérben két objektív között élességet összehasonlítani, de fizikailag az egyik hosszabb, mint a másik, akkor hogy lenne fair a teszt?
1. Az obik front lencséje legyen egy vonalban (és a kamera mozog)
2. A kamera szenzor legyen fix pozícióban és a lencse pozíció változhat?Kb 3 méterre van a test chart a váztól és max 10 centi van az obik között méretben (400mm vs 200mm), szóval nem hatalmas különbség, de szeretnék pontos lenni azért.
Fix 400 mm-es obinál az a 3 méter nagyon a közelpont közelében lesz, talán az se nagyon fair az összehasonlítás szempontjából, ha már 10 centin is ilyen dilemmáid vannak...
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Ha beltérben két objektív között élességet összehasonlítani, de fizikailag az egyik hosszabb, mint a másik, akkor hogy lenne fair a teszt?
1. Az obik front lencséje legyen egy vonalban (és a kamera mozog)
2. A kamera szenzor legyen fix pozícióban és a lencse pozíció változhat?Kb 3 méterre van a test chart a váztól és max 10 centi van az obik között méretben (400mm vs 200mm), szóval nem hatalmas különbség, de szeretnék pontos lenni azért.
-
Viperator
őstag
-
Sir81
senior tag
-
Viperator
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
Szia! Nekem a TTartisan van Fujira, szerintem jó objektív, de én úgy gondolom nem vagyok olyan kritikus az objektívek minőségével kapcsolatban mint mások.
Teszteket nézegetve a youtube-on úgy szűrtem le, hogy a kettő közül a Viltroxot tartják amúgy jobbnak. -
Sir81
senior tag
Sziasztok! Az alábbi két objektív között vacilálok portré fotózáshoz...
Szerintetek melyik éri meg jobban vagy egy kutya?
Videózásra is használnám. Nikon z30 tulaj vagyok.
Köszi!-Viltrox AF 56mm F/1.7
-TTArtisan AF 56mm f/1.8 -
Byk01
őstag
Lényeg az, hogy ha mindkét objektívvel 2 méterre fókuszálok a 300 mm-es végállással, akkor eltérő a látószög, ha meg 20 méterre, akkor meg azonos.
(Az első kérdésre: azt hittem, hogy natív DX obinál az Apsc érzékelőre vetített látószöget adják meg)Valószínűleg a "fókuszlégzés" miatt eltérő a két objektív látószöge közeli tárgytávolságnál.
-
elfelejtette
veterán
Lényeg az, hogy ha mindkét objektívvel 2 méterre fókuszálok a 300 mm-es végállással, akkor eltérő a látószög, ha meg 20 méterre, akkor meg azonos.
(Az első kérdésre: azt hittem, hogy natív DX obinál az Apsc érzékelőre vetített látószöget adják meg) -
JohnyBlue
addikt
Sziasztok!
Érdekes problémába futottam, vagyis inkább csak értetlenül állok egy furcsa dolog előtt.
Apsc géppel fotózok, egy Nikon D3300-zal, az alap objektívem egy Tamron 16-300 mm, ami a leírás szerint is Apsc képméretet rajzol ki. Van egy Sigma 100-300 mm F4-es objektívem is, ami egy Full frame obi. Akkor ezek szerint nálam az Apsc vázon ez 150-450 mm-nek felel meg, ugye?
(Bár láttam már olyat is, aki a 16-300-at is átszámolta 24-450-re DX vázon, de ez most nem számít.)
A problémám az, hogy ha a 100-300 minimum fókusz távolsága, vagyis körülbelül 2 méter távolságra lévő tárgyat fotózok, akkor egyértelműen látszik, hogy a 100-300-zal 300 mm-es állásban készült kép tényleg 1,5x nagyítású a 16-300-zal 300 mm-es állásban készített képhez képest. Ha viszont mondjuk 20 méterre fókuszálok, vagyis a végtelen álláshoz már elég közel, akkor a két objektív látószöge szinte teljesen megegyezik...Mindkét obit meg kell szorozni a crop factorral. Tehát első kérdésedre válaszolva: igen, apsc vázon 150-450 es 24-450milinek felel meg.
Második kérdésed elég összevissza. (számomra) nagyítás, látószög, hogy jön össze?
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Érdekes problémába futottam, vagyis inkább csak értetlenül állok egy furcsa dolog előtt.
Apsc géppel fotózok, egy Nikon D3300-zal, az alap objektívem egy Tamron 16-300 mm, ami a leírás szerint is Apsc képméretet rajzol ki. Van egy Sigma 100-300 mm F4-es objektívem is, ami egy Full frame obi. Akkor ezek szerint nálam az Apsc vázon ez 150-450 mm-nek felel meg, ugye?
(Bár láttam már olyat is, aki a 16-300-at is átszámolta 24-450-re DX vázon, de ez most nem számít.)
A problémám az, hogy ha a 100-300 minimum fókusz távolsága, vagyis körülbelül 2 méter távolságra lévő tárgyat fotózok, akkor egyértelműen látszik, hogy a 100-300-zal 300 mm-es állásban készült kép tényleg 1,5x nagyítású a 16-300-zal 300 mm-es állásban készített képhez képest. Ha viszont mondjuk 20 méterre fókuszálok, vagyis a végtelen álláshoz már elég közel, akkor a két objektív látószöge szinte teljesen megegyezik... -
dudu98
tag
Üdv mindenkinek! Rendeltem az MPB oldaláról egy Nikon 16-35mm F4G objektívet excellent állapotban, leakciózva 290€-ért. Optikailag teljesen rendben volt, de mechanikailag valami probléma lehet vele. Zoomolás közben recsegő hangot ad ki, mintha a gyűrűbe por ment volna és szorosabb lenne a gyűrű 24mm-től. 14 napos elállással éljek szerintetek? Attól tartok, hogy idővel fixálódik a zoom gyűrű és a javítása jóval borsosabb lesz.
-
_seth_
veterán
Nekem 70-200 2.8 I IS.nek is könnyen mozdult a zoom gyűrű, végállásoknál könnyen csattant egyet, járt nálam egy III-as változat, annak se volt nehezebben tekerhető mint egy 200 F4-nek.
De általában ami könnyen mozog arra mondják, hogy be van járatva
-
JohnyBlue
addikt
Az f4-es darabok kb egy ujjal zoomolhatóak (imádás ezerrel) a kettőnyócasokkal már nem megy az egy ujjas zoom. A surrogás az meg olyan
vagy a nyelergés az nem surrogás?
-
Roxx
tag
Sziasztok.Vettem egy Canon 70-200 2.8 II es obit és a zoom gyűrű kissé nehezen mozgatható a régi 70-200 F4 emen nagyin könnyedén lehetett egy újjal is mozgatni ez ennél a típusnál normális?Illetve van egy halk nyelergő hangja.
-
lugosi
MODERÁTOR
Ha valaki bizonytalan lenne az mpb.com-mal kapcsolatban, hogy nem éri meg onnan rendelni, ezek voltak az elmúlt hónap szerzeményei:
Mindkettő 100 euróért...
Annak a makrónak annak idején nagyon jó híre volt.
-
elfelejtette
veterán
Mindkettő 100 euróért...
-
_seth_
veterán
-
Roxx
tag
70-200 f2.8 ii es obi mennyire visel el egy 1.4XIII zőt?
-
_seth_
veterán
-
Roxx
tag
Porosodott egy darabig a vitrinemben egy. Nagyon jó képe van, de nekem annyiból csalódás volt, hogy 500-on (esetleg extenderrel, 1.4-es volt hozzá) annyira szűk volt a rekesz, hogy az isot kellett feltekerni az egekbe hajnali órákban. Persze ha van fény bőven akkor ez nem akkora probléma.
Van egy 100-400L II es objektívom ahhoz képest jobb lehet?Gondolok AF sebessége képminősége?
-
_seth_
veterán
Porosodott egy darabig a vitrinemben egy. Nagyon jó képe van, de nekem annyiból csalódás volt, hogy 500-on (esetleg extenderrel, 1.4-es volt hozzá) annyira szűk volt a rekesz, hogy az isot kellett feltekerni az egekbe hajnali órákban. Persze ha van fény bőven akkor ez nem akkora probléma.
-
Roxx
tag
Canon RF 100-500 as obit használ e valaki esetleg?
-
Surfym@n
senior tag
Egyik obival sincs tapasztalatom, de van egy 150-600 Sport obim a Sigmától, és hát a gyári Canon szintnél jobb. Persze nem koppra kitekerve, mert ott szerintem mindig jobb lesz a fix.
Volt nekem is a sport verzió 150-600ból. 500ig és egy rekesszel szűkebben borotválkozni lehetett vele
-
Triathlete
senior tag
Egyik obival sincs tapasztalatom, de van egy 150-600 Sport obim a Sigmától, és hát a gyári Canon szintnél jobb. Persze nem koppra kitekerve, mert ott szerintem mindig jobb lesz a fix.
Új hozzászólás Aktív témák
-
31451 - 31401
31451 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Digitális fényképezés
- Objektívek topikja
- (kiemelt téma)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó keveset használt Canon EOS 77D DSLR + Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM és sok más extrával
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera +tartozékok
- Canon EOS 250D, kiegészítőkkel. ( 4250 expoval )
- Sony ZV-E10 (410 expo!) + 16-50mm f/3.5-5.6 OSS objektív + hasznos tartozékok
- Canon EOS 200D gépek, objektívvel, táskával. ( 1600 / 3600 expoval)
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ! 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 i7-1280P 16GB 512GB Nvidia T550 4GB FHD+ IPS 1 év gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest