- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Keem1
veterán
Én pont emiatt már korábban beszereztem egy független Mifit. Tavalyi törökországi nyaralásuk alatt is helyi simmel neteztünk, nem pedig a hotel 56 kpbs wifijén.
Ilyen esetekben én is mindig a helyi simet javaslom. Van már itthon török, görög, spanyol, egyiptomi, tunéziai, horvát, stb -
Miért nem tiltja a Google/Apple az ilyen appokat? Úgy feljelentenék bárkit, aki engem merne ilyenekkel zaklatni, hogy csak zuhogna. Csak az a baj, hogy a mi drága rendőrségünk szarik magasról az egészre...
Meg a nemzetköziség miatt kvázi lehetetlen lenne kinyomozni, ki az elkövető. -
-
wszab
kezdő
Mit jelent az, hogy illegális program?
Azon esetleg lehetne vitatkozni, hogy jogilag függetlentheti-e a szolgáltatón kívül más a telefont.
A T szerintem legálisan használhatna bármit a feloldásra, de nem tudta megoldani a problémát.
A telefont egyébként utána még több évig használtam, tökéletesen működött. -
Bornie127
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek, közben rájöttem a megoldásra, csak balga voltam.
Itthin van a net and roll M, adatmegosztóval, 6gb euban használható belőle és nano sim-es. Ennél jobb nem is kell. Vagy még valami horváth kártya, de a tele2-nél nincs nano sim.Köszi mégegyszer.
Még azt mondjátok meg nekem, ha kintről mo-ra, illetve horvátból horvát számra telefonálok, akkor nálam a hálózaton kívüli percdíjakkal számolnak?
-
togvau
senior tag
A beszédre gondoltam. Simán a hálózaton lógás persze hogy lefedettség függő. De 4G- csak ájfónnak meg S8-al lehet csak beszélni, minden mással csak 3G-n és 2G-n. De rosszul vált, mert nem 4G-ről 3G-re vált telefonnál, hanem rögtön 2G-re. És 3G-n csak úgy tudok beszélni, ha eleve 3G-n van a telefon.
-
btudos
nagyúr
Nem szűnt meg, aktiválástól 24 órán keresztül élő napi díjas opció most is elérhető ~920 Ft-os áron.
Otthoni szolgáltatás tripla? Ha igen, simán lehet, hogy jobban kijössz egy Magentával, ha a korlátlan TV GO a cél.
-
thomas77
senior tag
Pillanatnyilag csak maraton. Valaki azt írta itt feljebb, hogy csak maraton mellé is rendelhető. Hát nekem nem sikerült. Amúgy ha rendelek valamilyen 30 napos csomagot és sikerül megrendelni a korlátlan böngészést, az osztható lesz pc-vel? Tehát a telefont modemként használva pc-n böngészhetek korlátlan?
-
lacib
tag
Akkor most azért hívjam a 1430-at, hogy megtudjam miképp tudnám átváltani a dijcsomagom?
Van egy Move M csomagom kb. 18 hónap hűséggel. Ha váltok Mobil csomagra, akkor 18 vagy 24 hónap lesz a hűségem? Megkapom a díjkedvezvényt?Tegnap benéztem az Árkádba. A T-nél meg a Vodánál is nagy volt a sor.
-
gabor9991
addikt
Holnap, ha eszembe jut és megnézem mit mennyiért adnak a lakcímemen, akkor várható valami érdemi változás?
Jelenleg vannak normális sebességű internet csomagok, koaxon akár az XXL 120/10-es net is elérhető lenne és IPTV is menne nálam, csak az ár...az eléggé elszomorító, sajnos itt semmilyen konkurenciától nem kell tartsanak, itt a maximum áron van minden szolgáltatás. -
Putyin90
senior tag
Ha telekom alkalmazásból rendelek majd egy 200 MB-os Domino net csomagot, akkor azt ott le fogom tudni mondani? Kicsit kesze-kusza nekem ez a szolgáltatáskínálat a telekomnál.
A weboldalon Domino Net 200 MB a megújuló mobilnet neve (500 Ft-ért), a telekom alkalmazásban a megújuló csomagok menüpontban RelaxNet M a neve, (200 MB 500 Ft-ért). Viszont a telekom alkalmazásban se híre, se hamva a Korlátlan közösségi adatopciónak. Ez azért lehet, mert jelenleg nincs mobilnet előfizetve? -
Bferibörs
addikt
hú lesett,bocsi- csak a mifim van erre állítva,telefont eszembe nem jutna
(#88887) makoss
Domino Net + S csomagod van bekapcsolt Most opcióval
Akkor ezt nézd meg mert ilyen esetben hívni sem tudnak:
és figyelj oda rá, hogy kártyánként kell helyesen beállítanod mivel 2 sim-es telód van !
-
313313
addikt
Nem, van egy szint, ami felett oda nem vesznek fel embert szerintem...
Volt kolega is ott kötött ki, nem optikán szolgáltatásokat létesít. De fingja sincs semmiről... Azt se tudta, hogy nála is lehet megrendelni szolgáltatást, amiért ugye prémium is jár... De a használt/demo telefonokról se hallott még...Vettél te már tőlem telefont is...
Szerk.: Aztán kapcsoltam, hogy van a fórumon is Telekomos, velük semmi bajom, ők kivételek.
-
gyula38
tag
Megtaláltam ismét a friss lakossági ÁSZF 4/a melléklet minőségi mutatók mobil részben. Na, ennyit a csali, kamu 300-as sebességről. Miért nem lehet normálisan kiírni, hogy a Maraton csomag csak 30/10-es célértékkel szerepel?
Ráadásul a Maraton elnevezés nem is szerepel a netcsomagok között, hanem egy általános pontban szerepel... Erről ennyit.
-
gyula38
tag
Ezt én is tudom. Ugyanott mértem, ahol eddig is, az erkélyen. A régi Z5-össel is ennyit mértem, pedig előfizus korszakomban azzal is hozta ezeket az értékeket. 60/ 40-nél sosem volt rosszabb. Érdekes módon, amióta Dominós lettem, erősen visszavágták az elérhető sebességet. De nem szólhatok egy szót sem, mert a garantált nullához képest azért lényegesen jobb.
-
-
jozsi252
veterán
Úgyis régi csomagom van, lehet váltok erre az új csomagokra, aztán 4GB net talán elég lesz egész hónapba, ott meg nincs korlátozás. Tartok tőle hogy ez a korlátlan opció szarakodik velem.
Most hűségem van T-nél óra vásárlás miatt. Tavaly Novemberbe vettem, 1 év hűség van rá ami idén Nov közepén jár le. Elvileg ha most váltok díjcsomagot, akkor a hűségem nem fog hosszabbodni nem? Csak abból gondolom mivel jelenleg is hűség alatt vagyok, illetve fentebb váltok így megengedett a váltás.
-
Zeki
nagyúr
Elnéztem, ez a roaming díjszabás a giffgaffnál.
Nyilván a csomagok jobban megérik.
Holnap meglátjuk mik történnek még a világban, és itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest