- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Voltam kulfoldon 1 hetet. Valamiert kulfoldon nem tudtam hasznalni a mobilnetemet .
Most haza jottem es nem mukodik a mobilnetem. Egyszeruen bekapcsolom a "mobil internet kapcsolatot" es egyszeruen semmi. Térerőnél meg sem jelenik az "e" vagy a "h+ " vagy a 3g logó.
Mi lehet a probléma?
Gyári visszaállítást jelenleg nem szeretnek csinalni. Sok kép, adat nincs lementve.
Koszi elore ishálózati beállítások vissza állításával sem javult meg
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Voltam kulfoldon 1 hetet. Valamiert kulfoldon nem tudtam hasznalni a mobilnetemet .
Most haza jottem es nem mukodik a mobilnetem. Egyszeruen bekapcsolom a "mobil internet kapcsolatot" es egyszeruen semmi. Térerőnél meg sem jelenik az "e" vagy a "h+ " vagy a 3g logó.
Mi lehet a probléma?
Gyári visszaállítást jelenleg nem szeretnek csinalni. Sok kép, adat nincs lementve.
Koszi elore is
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
.igényeltem új sim.kártyát meglévő aktîv telefonszámhoz.
Nano simre volt szuksegem ,készülék csere miatt.
Azt mondtak ,hogy 10 perc és aktîv lesz a simkártya.
Viszont már eltelt fél óra és nem aktîv az új sim.
A régi meg ugyan úgy működik.Várjak még vagy hîvjam fel őket újból?
-
AsusBoy
senior tag
Sokan nem ismerik a Voip hívásnál a "Call Back" funkciót.
Itt pluszba felszámol egy kapcsolási díjat ami cirka 10-20 ft körülbelül és ezen felül 3 ft/percért telefonálhatsz.
Ez nem úgy működik mint a sima voip ,hogy internetkapcsolaton keresztül találja meg az adott telefonszámot hanem először gsm kapcsolaton keresztül összeköti a két telefont és nálad úgy fogja jelezni mint ha az az ember hívna téged mint akit te akartál hívni.Magyarul felakarod hívni a "Bélát" akkor telefonod kifogja jelezni ,hogy a Béla hív téged és felveszed a telefont és onnantól kezdve kezd majd kicsörögni a telefon.
Sima voip-ot én nem szeretem, sokszor nem hallani mit mond, akadozik stb. Viszont ezzel a "Call Back" funkcióval tökéletes.
Magyar ember leleményes és szerintem így lehet a legjobban spórolni a telefonon.
Nekem van egy Fun S díjcsoamgom 1950Ft illetve mellette van egy 1Gb -os net , azt hiszem 1500Ft/hó.
De lehet ,hogy a fun s díjcsomag mellé járó 50mega net is elég lenne a voipra.. sőt -
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi linken én igényelhetek ingyenesen új sim kártyát ?
Jelenleg Fun S Díjcsomagban vagyok illetve mellette van egy NetPlusz L (1gb) internet csomagom.Új készüléket vásároltam (külföldről) amibe nano sim kellett és nekem csak microsim-em volt, én ezt szépen megvágtam viszont nem lett tökéletes.. Működni működik de szeretnék újat igényelni akkor én most ezt itt megtehetem vagy sem ?
Köszönöm szépen !
[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
Tmobilnál vásárolt telefonhoz kapott dokumentumok (garancia,jótállás)tartalmaznak titkos adatokat ,jelszavakat?
Azért kérdezem mivel ma ezzel a dokumentummal bizonyîtottam a telefonom eredetiségét azonban aki megvette tőllem ,őneki oda adtam ( már lejárt a garancia).
Vissza lehet élni ezekkel a dokumentumokkal ?
[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok.
Ma voltam tmobilnàl és elkezdtem kamuzni hogy mindig eldobja a hálózatot a simem.
Bla bla. Csaj aztmondta nyugodtan megmondhatod nekem ha a simkártyàval nincs semmi baj és kicserélem neked micro simre. Szóval ingyen kicserélte -
AsusBoy
senior tag
Lehet vitatkozni ,hogy mi kerül és mi nem kerül pénzbe, szvsz ahány ügyintéző annyi féle módszerrel járnak el egy adott ügyféllel szemben.
Viszont amikor én vásároltam az Iphone 3GS készülékem akkor a simkilökő tűt egy laza mozdulattal a kukába vágta az ügyintéző csaj... (tehát miről is beszélünk,lopásról meg rongálásról ..).
Tudtommal a telefon része és a doboz tartalma (simkilökő tű) tehát az ENYÉM ,mivel megvásároltam.
-
AsusBoy
senior tag
köszi skacok
Holnap valamelyik gsm boltban megkérem őket ,hogy vágják méretre
-
AsusBoy
senior tag
válasz pepe091 #31376 üzenetére
Akkor megmondom ,hogy legyenszives kicserélni ezt a simkártyát mivel eldobja folyton a hálózatot és más készülékbe is kipróbáltam viszont új készüléket fogok venni a közeljövőben amibe már microsim kell .
Szóval ha lehetne akkor microsimre legyenszives ,kedves
(ha kipróbálják akkor
szopásvan )[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Tmobile üzletben mit mondjak az ügyintézőnek ,hogy kicseréle a normál sim kártyámat micro sim-re ?
( persze ingyen )
-
AsusBoy
senior tag
Tudnátok mondani egy olyan app-ot amivel az adatforgalmat tudom mérni ?
-
AsusBoy
senior tag
Hali!
Nincs térerőm 15 perce...
Mi baj lehet ? Sim kártyám jó, kipróbáltam több telefont több simet , egyik se látja a hálózatot
-
AsusBoy
senior tag
Skacok! Hali!
T-mobiltól megrendelem a Sony SP-t akkor melyiket válasszam :
- Domino feltöltőkártyás Webshop ár 10% kedvezménnyel: 76 491 Ft (60 díjmentes perc hálózaton belül
100 MB díjmentes belföldi adatforgalom)- Listaáron, előfizetés nélkül Webshop ár 5% kedvezménnyel: 80 741 Ft
Most nekem van egy havidíjas előfizetésem (Fun díjcsomag) amit nem szeretnék leváltani.
Ha megvenném domino feltöltőkártyásként a telót akkor kapok hozzá 60perc díjmentes hálozaton belüli hívást meg 100mb mobilnetet .Ha ezt elhasználnám , kivenném a sim kártyát és betenném a fun díjcsomagos sim-em akkor ez a domino feltöltőkártyás sim iránt nem kell semmit sem fizetnem ?
Ha megrendelném dominosként a mostani hívószámomra ami előfizetéses akkor átváltanák a díjcsomagomat dominora ? (nem értem,segítsetek )
Köszi
-
AsusBoy
senior tag
Budapest, XI. kerület:
T-Pont
Allee T-Pont (1117 XI. kerület, Október Huszonharmadika utca 8-10.)T-Partner
HomeTel Hungary Kft. (1117 XI. kerület, Hunyadi János utca 19).Ezek közül valamelyikben meglehet tekinteni egy Huawei Ascend P6-os készüléket ?
-
AsusBoy
senior tag
Szeptembertől vissza áll minden a régi kerékvágásba ?
(mármint a 4g/lte-s készülékek meglévő havidíjas formában vásárolhatóak lesznek ? )
-
AsusBoy
senior tag
Fun díjcsomaghoz 4g/lte -s készüléket részletre nem lehet megvásárolni ?
Szeptembertől sem ?
-
AsusBoy
senior tag
Azt ,hogy lehetne megoldani ,hogy a mostani telószámom az Fun díjcsomagos amire hűségidő van még rá december 4.-ig és ha rendelnék egy padfone 2-es készüléket Mozaik S csomaggal új előfizetéssel akkor nem lehetne a régi számomat az új előfizetéshez tenni ?
Vagy hogyan lehetne megoldani ?
-
AsusBoy
senior tag
válasz Sordoran #30978 üzenetére
Mónika: Üdvözlöm, Mónika vagyok, miben segíthetek?
Ön: Üdvözlöm
Ön: Előbb beszéltem Gergővel itt a chaten
Ön: és aztmondta ,hogy az árlista feltöltése folyamatban van és ezért nincs feltüntetve némely készülékeknél a részletfizetési lehetőség
Ön: azonban a t-mobil oldalát böngésztem és találtam egy árlistát ami aug 1től érvényes
Ön: http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/Akcios_arlista.pdf
Ön: itt a link
Ön: PadFone 2 -es készüléket vásárolnám meg részletfizetésre
Ön: de ezekszerint ha az árlistában sincs rá lehetőség a leírtak alapján akkor az oldalra se lesz feltöltve ,gondolom én
Mónika: Az Ön által megtekintett árlista személyesen üzletben érvényes, online ettől eltérően kedvezmények és plusz akciók is bevezetésre kerülhetnek.
Mónika: Érdemes figyelni honlapunkat és rendelési igényét Webshopon keresztül jelezni.
Ön: 4g/lte -s készülékekre lehet majd részletfizetéssel meglévő havidíjas formában vásárolni ?
Mónika: A részletfizetés feltétele, hogy rendelkezzen Arany/Platina kiemeltséggel, ezek meglétével igen.
Ön: aranykártyás vagyok
Ön: akkor most még csak az oldal hibájára írható a gond ?
Mónika: A részletfizetés díjcsomg választásáról is függ, nem minden konstrukcióban van rá lehetőség, de a legtöbb esetben felkínáljuk az opciót.
Ön: Fun díjcsomagra nem lehet vásárolni készüléket részletfizetéssel ?
Mónika: Ezt a készüléket nem, itt a legkisebb csomag a Mozaik S amellyel kérhető részletfizetés.
Ön: értem köszönöm válaszát
Ön: viszlát
Most ideges lettem
-
AsusBoy
senior tag
Jelenleg az új árlista feltöltése zajlik, ezért nem láthatóak az új és meglévő havidíjas előfizetéssel érvényes árak és telefonok. Az ebből adódó kellemetlenségek miatt ezúton is elnézését kérem! Javaslom, hogy látogasson el honlapunkra egy kicsit későbbi időpontban. Megértését és türelmét köszönöm!
Folyamatosan azon dolgoznak munkatársaim, hogy minél hamarabb látható legyen. Sajnos nincs konkrét időpontom arra, hogy mikor végeznek. Bízom benne, hogy nem kell sokat várnia és megfelelő árakat fog látni!
Szóval a sok pletyka ,hogy a 4G/LTE készülékeket nem lehet megvásárolni részletre azok csak tévhitek
[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
válasz dedike #30968 üzenetére
"Veronika a T-Mobile chat-en azt mondta, nem vették ki a kínálatból, csak árlista aktualizálás történik, majd kb. délutánra visszakerülnek az előfizetéses árak és konstrukciók.
Hátha valaki mást is érdekel."PadFone 2-es fórumban olvastam.
Augusztus elsején írták ki ezt a hozzászólást .
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Van egy telószám t-mobilnál Mix díjcsomaggal.
Hűségem lejárt róla már rég viszont ha vennék egy új készüléket részletfizetésre és a telefon megvétele után egyből átváltásra kerülne sor méghozzá dominó csomagba .
Írtam egyébként levelet nekik, íme :
Üdvözlöm!
Olyan kérdésem lenne ,hogy ha én rendelek egy Asus PadFone 2 készüléket meglévő havidíjas telefonszámra akkor az adott telefonszámon lévő csomag (ez esetben Mix díjcsomag) hűségideje is megnő 2 évvel vagy csak az előfizetésre vállalt hűség ideje lesz 2 év ?
Mivel 2 éves kamatmentes részletre vásárolnám meg a készüléket de azt nem tudom ,hogy az adott mix díjcsomag hűségideje is növekedne 2 évvel ?
Válasz:
Tájékoztatjuk, hogy MIX típusú előfizetésnél kedvezményes készülék váltás esetén nincs tarifahűség csak az előfizetésre vállalt határozott időtartam.
Igényét Telefonos ügyfélszolgálatunkon (1430), bármely T- Pont üzletünkben és a My T-Mobile felületen is jelezheti.
Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségére lehetünk.
Tehát ,hogy mindenki értse, édesapám nevén van 3 telefonszám. A fateré ,bátyámé és az enyém.
Bátyám telóján nincs már hűségidő ezért az ő telószámára rendelnék egy új készüléket magamnak.
De a bátyám időközben kiköltözött külföldre ezért a magyarországi telefon használata igen kevés lesz ezért váltana át kártyásra (feltöltősre).Ezért kérdezném tőletek ,hogy akkor ilyet lehet csinálni ,hogy megveszem az Új telót meglévő havidíjas kamatmentes részletfizetésre és utána , PLD: rá 1 hétre átváltok dimonora ( feltöltő kártyásra )
Előre is köszi válaszaitokat !
Sziasztok
[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
Asus PadFone 2 készüléket meddig fog forgalmazni a T-Mobile ?
Szeptemberben még lehet vásárolni szerintetek ilyen készüléket ? -
AsusBoy
senior tag
Rendben köszönöm.!
Én majd Asus PadFone 2-t szeretnék megrendelni ,akkor remélem szeptember elején felfogja kínálni a vásárlás lehetőségét
Soha nem rendeltem neten t-mobile-tól . Egyszerűen kiválasztom ,hogy meglévő havidíjas , kamatmentes részletre .
Nem kell személyesen megtárgyalni t-mobilos ügyintézővel , hogy az adataimat megnézze akkor az utolsó havi bér kereslet kimutatása meg ilyen cicerók ?
Hogy zajlik ennek a menete ?
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem felétek .
T-mobilnál van egy hívószámom (Fun díjcsomaggal ) 2013 december 3.-áig hűség időm van rá.
Ma beszéltem T-mobile chaten egy ügyintézővel és kérdeztem ,hogy akkor mikor tudnék megvásárolni egy új készüléket és azt mondta nekem ,hogy 2013 szeptember 3.-án már vásárolhatok új telefont.Ha most szeretnék meglévő havidíjas hívószámra vásárolni akkor ezt írja :
"Meglévő hűségnyilatkozata lejáratáig nem veheti igénybe a kedvezményt"
Tehát akkor ,hogy is van ez ? December 3.-ától vásárolhatok csak vagy már szeptember 3. napjától ?
Szeptember 3.-ától ha már vehetek egy új készüléket akkor ugyan úgy megvehetem kamatmentes részletre ?Előre is köszönöm válaszaitokat!
Üdv: AsusBoy
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Az édesapám nevén van az ő telója, bátyám telója és az enyém.
Az apuéra és az enyémre van még hűségidő de a bátyáméra nincs.
Tehát azzal a kérdéssel fordulok hozzátok mivel nem sokára vásárolni fogok egy készüléket amit részletre vennék meg a t-mobile-nál de csak a bátyám telefonszámára lehetne mivel csak az övén nincs hűségidő.
Az ő telója havidíjas alapú (mix csomag).
De 1-2 héten belül átváltjuk kártyásra(feltöltősre) mivel kint tartózkodik külföldön emiatt nem fogja használni a magyar telefonját sűrűn.De ha én megrendelem a bátyám telefonszámára az új készüléket úgy ,hogy ő még Mix díjcsomagban van akkor arra még rájön neki hűségidő ? ( Mivel ha rámegy neki 2 év hűségidő a mix csomagra akkor csak két év után válthat át feltöltősre. )
Mivel ha meglévő havidíjas telefonszámra veszek telefont akkor csak az előfizetésre kell vállalni hűséget vagy magára a díjcsomagra is ?
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Üdv.: AsusBoy
-
AsusBoy
senior tag
Helloka!
Nem régiben váltottam Fun díjcsomagra.
Internet
Benne foglalt, havi belföldi adatforgalom40 MB
A csomagban foglalt havi belföldi adatforgalom felhasználását követően a le- és feltöltési sebesség legfeljebb 32 kbit/s-ra csökken a következő fordulónapig, túlforgalmazási díj nélkül.1
Tehát ha lemegy a 40mega utána is tudok netezni csak 32kbit/s sebességgel ?(díjmentesen?)
Hogy tudom megnézni ,hogy hány mega netem ment el eddig ?előre is köszi
üdv asusboy
[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
Utolsó havi pontszám: 50 pont
Utolsó 6 hónap egyenlege: 316 pont
Következő szinthez szükséges pontok: 44 pont
Kártyaszín: még nem arany
Következő szint elérésének vizsgálata: 2011.12.01.
Tarifakedvezmény: 0.Magyarán December elsején leszek aranykártyás ?
-
AsusBoy
senior tag
Üdv!
Én a T-mobile-nál pártolok már egy ideje .
Megnéztem a pontjaimat és ez jött ki :
Utolsó havi pontszám: 50 pont
Utolsó 6 hónap egyenlege: 316 pont
Következő szinthez szükséges pontok: 44 pont
Kártyaszín: még nem arany
Következő szint elérésének vizsgálata: 2011.12.01.
Tarifakedvezmény: 0.Kapnék kedvezményt egy új készülék megvásárlására ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest