- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz
r3dsnake #57277 üzenetére
Ha 72 órán belül visszaviszed mert hibás, akkor igenis közük van hozzá, mivel te velük állsz szerződésben és nem az Apple-al. A 72 órán belüli csereigénynek az égvilágon SEMMI köze a szervízeléshez, az egy speciális helyzet, amikor a kereskedő köteles azonnal kicserélni a meghibásodott árut. SEMMI köze semmilyen szervízhez. 3 napon belül visszaviszed ahhoz, akitől vetted és a jogszabály szerint KÉRDÉS NÉLKÜK azonnal kötelesek levenni a polcról egy ugyanolyat és odaadni neked. Ha nincs a polcon, akkor rendelnek egy ÚJAT s gyártótól és azt adják oda neked.
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz
r3dsnake #57273 üzenetére
Dehogy nem
Még az is lehet, hogy gyári hibásokat az Apple nem is számlázza ki a Telekomnak, vagy stornózzák. De a Telekom veled kifizetteti
utána meg elhiteti veled, hogy újat kapsz.
De tegyük fel, hogy nem tudnak róla. Akkor is ÚJAT kell adniuk, ha 72 órán belül beviszed.
A 72 óra után már jogos a javítás, refurb-ra csere, de én a 3 munkanapon BELÜLI csereigényről beszélek.
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
r3dsnake #56977 üzenetére
Ha esetedben egy Domino-->Előfizu váltás történt és nem vettél telefont, akkor tudtommal nem keletkezik hűség, ha Move XSbe váltottál.
Visszaváltásnál 2700 forintot kell fizetni, ami a domino kezdő egyenlege lesz.Azt én sem értem, hogy mobilnetes Domino csomag mellé miért nem mehet a Spotify is..
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
r3dsnake #56973 üzenetére
Szerintem belátják, ezért lesz Domino esetében is elérhető az LTE...
A Te esetedben 1GB csomag+Music opció lenne az ideális, ha engednék az opciót dominóban is...Mondjuk az megkerülhető, hogy ha közvetlen a Spotify-tól veszed a korlátlanságot.
Spotify: kb 1500ft
Domino Surf: 890Ft
1GB adat: 1290Ft
Ez így 3680ft + amit telefonálsz(de azt írtad az elhanyagolható). -
-
válasz
r3dsnake #56741 üzenetére
sok helyen aktív már tavaly október 18-tól, én már az október 23-án, illetve azon a hosszú hétvégén megtapasztaltam, amikor pécsre kiruccantunk, hogy feltűnően nagy arányban volt lte elérés azon a szakaszon még a pusztában, nagyobb városoktól távol is.
a térkép és a településes leírás alapján, a szeged - budapest vonal sem kellene, hogy rossz legyen már most sem. -
-
-
válasz
r3dsnake #56725 üzenetére
De bizony.
Nézd meg a telefon AT&T-s oldalát. Külön van írva a 4G és a 4G LTE. Igaz, 3G-t is írnak, de 4G-t is. A sebességbeli különbségeket pontosan nem tudom. -
válasz
r3dsnake #56697 üzenetére
azért érdemes beleolvasni a digi netes témába, vannak kanyarok néha a digi hozzáállásában is, például a (volt) topnet előfizetők története, a korábbi ígéretek (volt rá írásos nyilatkozat) az emelésre, azóta (tavaly nyár) fizetik a magasabb havidíjat úgy, hogy az olcsóbb díjcsomagban gyorsabb a sebesség - akinek volt esze és meg is tehette, az le is váltott, de csak kevesen -, és összességében nagyon kevés előfizetőnek emelték meg ott, ahol különböző okok miatt muszáj volt fejleszteni gigabit képes hálózatra, de nagyon sok helyen nem csak a gyorsabb, de még a 100-as díjcsomagban sincs meg a maximális sebesség, mert a szolgáltató nem cseréli gyorsabbra a 100-as eszközeit/kábelezését, így korlátos ~94 Mbps sebességnél.
arról nem is beszélve, hogy telefonon nem nagyon lehet intézni semmit a digi esetén, csak a sablonos válaszokra képesek, meg szinte minden problémával vagy intézendővel küldenek a személyes ügyfélszolgálatra.
összességében elviselhető persze, ha az árazást is nézem, de az olcsóságnak is ára van, épp ezért nem kizárt, hogy mobilos fronton sem lesz minden egyszerű náluk, ha színre lépnek...
tv és és vezetékes net terén simán áttértem a digi szolgáltatásaira a telekom után, de mobilos téren úgy sejtem, hogy a majdan módszerük miatt nem fogok - már ha tényleg úgy valósul meg, ahogy a verebek csiripelték.
tegnap töltöttem ki egy tesztet a telekom szolgáltatásaival kapcsolatban, érdekes új opciók voltak benne felvázolva a szolgáltatások és azok védelme kapcsán, kíváncsian várom a megvalósulást. -
válasz
r3dsnake #56697 üzenetére
Ez közel nem jelenti azt, hogy nálunk is felveri az állóvizet. Más a piac. Nem is értem pontosan, mit akarnak. Vettek egy 10 MHz-es blokkot, amivel semmire nem mennek országos szinten. Jobb esélyük lenne inkább MVNO-ként működni. De akkor miért vettek blokkot? Hogy néhány várost lefedjenek? Nem világos. Ráadásul mélyen hallgatnak az egészről.
Persze, olcsó optika, elismerem. De a lefedettségük erősen korlátozott. Ha elkezdenének kisebb településeken, falvakban is terjeszkedni (szigorúan optika) úgy, hogy nem emelnének árat, akkor emelném meg a kalapomat. Így egyelőre nem fogom.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy az ügyfélszolgálat hagy kívánnivalót maga után, gyakran több hét után jönnek beszerelni (műhold), több hónapos várlólisták vannak beltéri egységre stb. -
-
djculture
félisten
válasz
r3dsnake #56397 üzenetére
Ha készüléket nem vettél hozzá csak az előfizetést és a számládon havi 500ft jóváírás sincs akkor nincs hűséged. Minden más esetben van. Szerintem van ha már igy kezded, mert alapból eleve igy kell kezdeni hogy én nem kérek hűséget tizszer elkell mondani mert mindenképpen ráakarnak beszélni
-
-
válasz
r3dsnake #55927 üzenetére
általánosságban csak az apple kivétel, szinte minden más gyártó esetén még régión/országon belül is eltér a támogatás, akár csak a független és szolgáltatós kivitelben is.
az lenne persze a jó, ha például firmware frissítés tekintetében - de csak abban, a csak egy év jótállás és társai nem kellenek - mindenki az apple módit követné, olyan viszont nem lesz soha... -
válasz
r3dsnake #55919 üzenetére
nem feltétlenül, bizonyos típusokból készül nem lte képes változat is olyan régiókba, ahol azt nem lehet kihasználni, az már más kérdés, hogy bizonyos üzletek olyat is behoznak és értékesítenek, amit amúgy hivatalosan nem forgalmaznak itt.
nem mintha az apple...stb. esetén nem lenne ilyen, csak az iphone esetén legfeljebb abban nyilvánul meg, hogy az usa modell hazánkban nem minden lte frekvenciát kezel, mert nem ide szánták.taip; várjunk még azzal az edigital leírással, mert egyelőre több sebből is vérzik, de csak javítják majd.
-
törölt tag
válasz
r3dsnake #55213 üzenetére
Ja, néha ott még rosszabb a szitu. Volt is benne részem párszor, ráadásul nem is falu hanem egy kisvárosban. Jól elbájcsevegett Klárika meg Jolika amivel összességében nem is lenne gond ha nem Klárika lett volna a postásnéni én meg nem rohantam volna.
A társkártya számláját lehet más postacímre kérni vagy hozzácsapják a főszámlához oszt' jóvanazúgy?
-
válasz
r3dsnake #55007 üzenetére
lehet úgy aktiválgatni újra azonos opciót is, hogy ne számlázódjon ki az másodszori aktiváláskor "duplán", csak a naptári hónapot kell figyelni.
vagy neked úgy is volt már, hogy azonos hónapban többször aktiváltad? nem a fordulónap szerint, hanem a naptári hónap első és utolsó napja között kétszer/többször is?
amennyiben ténylegesen kevés lenne az adatkeret és kellene további adatmennyiség a fordulónapig, úgy én mennék fel 3 vagy 5 gigabyte bővítőre - a turbó nem jó/jobb ár/érték arányú azokhoz képest -, de olyan még nem volt, most is csak szándékosan és lte méricskélésekkel tudtam nullázni. -
namenlos
tag
-
Frenky25
tag
válasz
r3dsnake #54903 üzenetére
ÁSZF 2.3.4.2 pontjában leírtak szerint, " A Korlátlan böngészés és e-mail opció féltörthavi számlázású, jóváírás nélkül."
Féltörthavi számlázás jóváírás nélkül: a havi díj az igénybevétel első hónapjában a használat első napjától a hónap utolsó napjáig időarányosan számlázódik, míg a
használat további hónapjaiban minden megkezdett hónapra a teljes havi előfizetési díj fizetendő. A fel nem használt kedvezmény az ügyfél számára elvész.A számlázás a bekapcsolás hónapjában a bekapcsolás napjától a hó végéig történik, míg a kikapcsolás hónapjában teljes havi előfizetési díjat kell fizetni, akkor is, ha a szolgáltatás kikapcsolásra kerül a hónap közben.
Tehát ha először rendelted, meg, akkor törtarányos, de ha átcsúszik valakinek mondjuk 2015. Januárjába, hiába mondja le, ma, akkor is a teljes havidíjat ki kell fizetni-e.
-
South Velen
addikt
válasz
r3dsnake #54413 üzenetére
Az átvételt személyesen akarom, mert T pontba kérném.
De úgy szeretném, hogy egyszerre intézni az átváltás és hozzá a telefont 2 év hűséggel, csak nagyon úgy tűnik, erre se ad lehetőséget a rendszer. Mire meg elintézem személyesen először a váltást, utána a rendelést lehet elmúlik az akció, na meg amúgyse nagyon van időm így államvizsga előtt 2x járkálni meg intézkedni.
-
quailstorm
félisten
válasz
r3dsnake #52990 üzenetére
Jailbreak mellett van tweak ami átrakja az Apple javascript fordítóra és onnan már gyors
Egyébként iOS6-->7 upgrade-et is csak pár hónapig lehetett i5-ön halogatni, annyi minden kérte az új rendszert
persze megy még a régi is általában, meg nem kezdetektől van az se hogy elérhetőek a régi verziók a store-ban (szigorúan régi iOS-ről nézve), de akkor is frissítene az ember. -
Blue meth
senior tag
válasz
r3dsnake #52929 üzenetére
Hehe, ezen jót nevettem.
Mitől is kínszenvedés a 4s?Barátnőmnek négy éves iPhone 4-ese van, és tökéletesen működik, pedig aztán használja rendesen. És a 4s még annál is jobb. Ismerősöm is pár hete vett, teljesen elégedett vele, gyors, akadásmentes. Bár nem tudom nálad mit jelent a kínszenvedés, de kétlem, hogy a 4s-sel az lenne a mindennapi élet.
Az meg, hogy az 5c jobb... legyen, de annyival biztos, hogy nem ér többet, mint amennyi az árkülönbség a kettő között. Ráadásul plasztik f*s. És mind ettől függetlenül a 4s még mindig simán ajánlott készülék az új készülékek mellett is. -
Blue meth
senior tag
válasz
r3dsnake #52914 üzenetére
Jó, az Black Friday miatt volt, az egy évben egyszer van.
Most ugyanúgy 120 körül van, ráadásul 5c nem kéne, nem tetszik, tudásban szinte 4s, aztán mégis kétszer annyi.
Ha választani kéne, akkor 5s-t vennék, de az csillagászati árakon van számomra, részletre meg nem veszek. Marad a 4s, és az legalább rohadtul tetszik is. -
válasz
r3dsnake #50853 üzenetére
régen volt net&roll 1gb, aztán lett net&roll 1gb lte, egy ideig párhuzamosan is futott a kettő, utóbbi opció lte képessége volt csak a különbség, aztán maradt a net&roll 1gb lte, de azt is kivezették már.
a különbség;
net&roll 1gb lte; 1190 ft / 30/10 Mbps
netplusz l; 1290 ft / 150/50 Mbps -
[P]laci
senior tag
válasz
r3dsnake #50624 üzenetére
egy szóval jellemezném őket (és előre is bocsánat, mert senkit nem akarok megsérteni tudtomon kívül): idióták... ismét tanúbizonyságot tettek arról, hogy mennyire képesek egy dolgot kiforgatni és csak azzal foglalkozni.
de legalább egy kis pénzt is kaszáltak. -
[P]laci
senior tag
válasz
r3dsnake #50578 üzenetére
sztem így nézett ki:
- Na srácok? Mi legyen a kuponkód?
- Szerintem generáljunk egy random kódot, ami kimegy majd válaszban mindenkinek... Lajos majd ír rá egy kis programot, ami majd beszámozza 735-ig!
- Áh... kirúgjuk Lajost, úgyis sok a fizetése... Legyen a kód: nokialumia735!
- Zseniális ötlet!
- Köszönöm, köszönöm... Virágot az öltözőmbe.A bejegyzés szereplői nem valós személyek és bármilyen hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest