- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nikaré #117398 üzenetére
Rengeteg zavaró kifejezés-t ágyaznak emberek a szövegükbe, amitől arcidegzsábát lehet kapni, mondjuk Micsurin kolléga éppen teljesen normálisan ír, de ez a mostani furmányossság valahogy besikeredett. Szóval semmiképp nem akarom megbántani, csak ami értelmetlen, az értelmezhetetlen. Is.
Ilyen besikerül néha mindenkinek, ha még az olvasó is nehezen ért meg dolgokat, na akkor van a gubanc.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Nikaré #117140 üzenetére
Kb. én is így voltam... Amit tudtam TeamViewer keresztül oldottam meg... Szerencsére laptopjuk volt saját, de ugye az iskola adott 1et nekik... kellett is 1 napig használniuk,mert a sajátjuk lehalt egyik éjjel, gyorsan sikerült javítanom, ki kellett cserélnem a Vcore feszültséget előállító Mosfetet... hihetetlen, hogy nem terveznek tartalékot a laptopgyártók... TDP 40W-os proci volt a laptopbjukban, 1Vcore fesz hajtotta 40Amperrel, a Mosfet pont 40A-es volt... Beletettem egy 60V/350A-est... az nem fog elsülni... remélem
Nekem még nem iskolás a gyerekem, de hallottam tapasztalokat munkatársaktól,ismerősöktől... Mindegyik a haját tépte...
és erre hazudják, hogy Nagyon jól vizsgázott... Szerintem meg nem... Szerencsére a Telekom hálózata elbírta a többlet terhelést és egyszersem halt le, legalábbis felénk...
-
válasz
Nikaré #115864 üzenetére
Nem igazán szoktam nézni ilyen jellegű statisztikákat, de most rákerestem kíváncsiságból az utóbbi időszakra és a számok nem ezt mutatják, meg a google azonnal olyan találatokat dobott az előző év vége kapcsán, hogy; A Telekom uralja a mobilpiacot..., Megközelíthetetlen a Telekom...stb.
A 45% Telekom kontra 27-27% Telenor -Vodafone elég jelentős különbség. -
martonl
senior tag
válasz
Nikaré #109554 üzenetére
Technikailag kicsit más téma, de hasonló hívástájékoztatás talán a mai napig van egy korábbi Westeles, a zöldzóna díjcsomagnál. Ennek az a lényege, hogy vidékról jóval kedvezőbb percdíjjal lehet telefonálni, mint nagyvárosból. Amennyiben drágább percdíjjal épül fel a hívás, úgy egy hölgy bemondja, hogy "ön nem kedvezményes területről telefonál". A 30/8030000-ás számon pedig a terület besorolását mondja be Kauczky Armand úr. Bár ez messze nem ugyanaz, mint a hálózaton belüli/kívüli tájékoztatás, mert a cella alapján történik a percdíj választása.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Nikaré #109562 üzenetére
Dolgoztam olyan helyen, ahol hagyományos nyomógombos vezetékesről hívtunk és a kijelzett szám 30-as volt. Nem egy olyan üzleti partnerem van, akinél a megadott vezetékes telefonszám (budapesti, vidéki) mobilon csörög ki. Van olyan telefonközpont például az Avaya-tól, ahol a központi számhoz tartozó mellékeket akár mobilra ki tudja dobni.
És de, hisztinek érzem, mert az első számhordozások óta már fennáll a helyzet és az egyre nagyobb figyelemnek örvendő adatvédelemnek köszönhetően nem lesz rá megoldás, amíg a vonal másik végén nem úgy mutatkozik be a hívott, hogy "Gyula vagyok, Vodafone előfizető."
Kb annyira szélmalomharc, mint iPhone menüt testre szabni, vagy használjunk-e reklámblokkolót a Ph!-n... -
dptrsk
Topikgazda
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
Nikaré #108895 üzenetére
Anyósomékat nem terhelném vele, mert nekik egy ilyen művelet rémálom.
Még hab a tortán, hogy egy Bluemobile-os szám is lekattant és természetesen arra sem megy a feltöltés.
Szerencsére van még egy Vodafone-os céges SIM nálam, igy túlélhető.
De ha csak a T-n múlna akkor vissza a telefonfülkéhez.
VICC! -
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Nikaré #104356 üzenetére
Igen, erre én is rákérdeztem (T-nél) és nem tudtak rá válaszolni. (amúgy "hivatalosan" pár munkanap(nak) kellene lenni e folyamatnak.) Rendszerbe valami "hibák" vannak...
Niért éri meg eljönni a Vodától és átvinni T-hez a számot?
Egyszerű: Vodánál havi 1.2k -ért kapok 1GB netet (és ez csak 1 hónapig használható fel), T-nél 3.5k -ért 4GB -ot és azt 1 évig fel tudom használni. Percben (beszélgetés) jobb a Voda, de nem nagy különbséggel, ha meg a "Most" -ot nézzük T-nél, akkor abban is jobb (beszélgetés/perc)... másik dolog a részemről, hogy van sok előfizetésem/szolgáltatásom a T-nél (+ Platina kártya, ami igaz sz*rt sem ér) na röviden a lényeg... -
btudos
nagyúr
-
-
thomas77
senior tag
-
Aaron14
őstag
válasz
Nikaré #103183 üzenetére
Ma fogok, mert megkaptam a telefont, a futar nekem is atadta, sot meg fel is hivott 2 perccel az erkezes elott, szoval megy majd a GLS-nek a positive feedback rola, persze azt nem irom bele, hogy En vettem at. 😁
E Sim is 2 perc alatt aktivalodott, szoval most mar orom es boldogsag van. Egyebkent a GLS reszerol az egesz procedura nagyon korrektul es gyorsan ment!
-
törölt tag
válasz
Nikaré #103079 üzenetére
A több évtizedes gyakorlat az, hogy 2-3 munkanapon belül megérkezik. Közben pedig mindenről kapsz tájékoztatást. Most van valami nyűg a rendszerben, nekem pl a múlt héten kedden rendelt Dominó csomagomról még semmi hír. A csütörtökön rendelt telefonnal sincs semmi haladás. Remélem, ez csak átmeneti zavar.
-
vpanangin
senior tag
válasz
Nikaré #100141 üzenetére
Van egy másik is, de azon még van 62 perc lebeszélhetőség és 1GB adat. Azt még nem tudom ingyen ajándékba adni.
Sőt. Van egy harmadik is. Azzal viszont az a problémám, hogy maga a hívószám 19 éve az enyém és valamiért nem tudom elengedni, pedig már vagy tíz éve nem indítottam hívást róla. Mikor megkötöttem az előfizetést annak idején, a mobil hívószámok még csak 6 jegyűek voltak az előhívón kívül és csak később rakták elé a 9-es számot. Na ez ilyen régi. Mindig csak feltöltöm egy évre, aztán az egyenleget meg ellottózom. Most pl. van rajta 78 perc lebeszélhetőség belföldön bármely normál hívószámra és 2500 Ft egyenleg. De ez is Domino Fix, aktív "Most" opcióval.
Szóval nem vagyok egyszerű eset.
Peace.
-
Keem1
veterán
válasz
Nikaré #98784 üzenetére
Igen, mivel online lekérdezhető a puk kód. Egyre több helyen egyre több dolog fizetős, amit az ügyfél online tud intézni, célja tehermentesíteni az ügyintézőket. Így ők piszlicsáré ügyek helyett olyasmivel foglalkozhatnak, ami tényleg ügyintézőt igényel. Az igazi problémával rendelkező ügyfeleknek úgy nem kell annyit várakozni.
-
4Grider
félisten
válasz
Nikaré #96555 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/uzleteink/uzletkereso
Kiírja, hogy Telekom partner az adott üzlet.
Így:
Budapest, XV. kerület
Telekom üzlet
Pólus Center galériaTelekom Partner
Sasvári Kft. (Pólus Center) -
Nikaré
őstag
válasz
Nikaré #93164 üzenetére
Előzményhez következmény.
Röviden, akiknél alaplap csere volt és új IMEI lett az nem kapta meg a jó függetlenítő kódot.
Ügyfélszolgálathoz személyesen befáradvaott rögzítve az új majd várunk egy max kettő hetet és ismét a 1414 felé elküldeni az aktuális IMEI -t.
Én ezt tettem, kb másfél hét után elküldtem, erre 4 nap múlva érkezett az sms.
Ami történt, kicseréltem a SIM kártyát egy másik szolgáltatóéra, a megfelelő PIN kód beírása után feldobta az ablakot ahová a az SMS -ben kapott kódot beírtam, engedélyeztem. ElfogadtaÚjra indult és voálá kész is a függetlenítés. Tehát működik ez a módszer!
-
MK VII
veterán
válasz
Nikaré #92055 üzenetére
Előzmény...
Kb 2 hónapja voltam bent náluk, hogy nulla bevételem van szóval nem fogom tudni fizetni a számlát meg a készüléket. Ajánlott egy részletfizetést a meglévő tartozásomra az ügyintéző.. Viszont ugye annak az a feltétele, hogy pontosan, határidőig be kell fizetnem a részletet is és az aktuális számlát is..
Mondom neki, hogy ez miben is segít engem? Eddig sem tudtam határidőre fizetni a számlát, nem véletlen vagyok elmaradva, akkor még mellé az előzőek részletét is üssem ki?
Aztán mondta, hogy ennek valóban semmi értelme...
A végén arra jutott, hogy akkor ennyi... Majd várjam a végrehajtót...
Ja mondom köszi... El is jöttem...
A lényeg, hogy 2-3 hónapja egyáltalán nem fizettem be semmit, mert kb 10-20 ezer forintom jön be havonta.
Erre föl jöttek ezek a levelek.. -
Indian74
senior tag
válasz
Nikaré #92050 üzenetére
Igen azért raktam ki a linket te is és mások is jól láthassák hogy mi folyik itt,ahogy írtad,és ahogy gondolod,sajnos nem nekünk előfizetőnek kedveznek,terveznek.
És mindig csak a változtatások,ÁFSZ meg a többi,és igen külföldön meg már sokkal olcsóbbak az árak mind telefon,mind előfizetési díjban is,na ez a szörnyű
És az én írandómat se vegye senki rossz néven,csak már kicsit...... -
djpety
tag
válasz
Nikaré #91881 üzenetére
Simán felmegy, iPhone is. Sőt, mobilnetet is használja a hálózati zár feloldásának ellenőrzésére ha nincs Wifi vagy iTunes. Viszont ha felhívod a számot, foglaltat jelez, tehát leteszi a készülék. Ezek a zárak teljesen szoftveresek, a kérdés, hogy milyen szinten korlátoz.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Nikaré #91847 üzenetére
Igazán nem kellett volna sokat visszaolvasni:
Probléma:
[link]Megoldás:
[link](#91876) tepenzed
Nem egyszerű a történet, mivel ezek a készülékek/fődarabok nem a Telekom készletéből származnak, hanem a külső (telekomtól független) gyártói szerviztől. Szerintem már zajlik ezeknek az egyeztetése és rövidesen ez a része is gördülékenyebb lehet az érintetteknek.
Gariban egyedül csak akkor cserélik a szolgáltató készletéből, ha az ügyfél a szerviztől egy csereigazolást kap vissza és ezzel kell bemennie egy üzletbe csere miatt. Minden más esetben nem MT készletről vannak ezek.
Ahogy már írtam is:
Egy kis türelem
-
Nikaré
őstag
válasz
Nikaré #90806 üzenetére
A 1430 sem tud segíteni.
Én is felhívtam, az a válasz, hogy sokan nem tudják a dominósok közül aktiválni a 3 GB promóciót, de nem kaptak mailban erre megoldást. Nekem csak azt ismételgette, hogy, hogyan kell lépkedni a Telekom app-ban és nem kell a 1414-re sms-t küldeni.(#90798) rushty Eddig jutottam ügyintézésben, jelenleg úgy néz ki, van akinél kapásból megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Fotó állvány eladó
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest