- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Soulfly842 #58785 üzenetére
Nagyon megéri...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Soulfly842 #58704 üzenetére
Bízom benne, hogy túléljük.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Soulfly842 #58465 üzenetére
Van otthoni net és telefon elofizetesem T-től akkor az mellé mehet simán az aranyos 3500ert? 7k törlesztő
-
válasz
Soulfly842 #58104 üzenetére
a leírás szerepel a honlapon, a lehetőség aszerint adott, a többi már a két fél függvénye.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #57928 üzenetére
Köszi Mindkettőtöknek!
De ez nem fog bekövetkezni. Az Xperia E1 14990 most domino-val. Az asszonyak gondoltam, de már van előfizuja. Amúgy sem hardcore user, ez lenne az első okostelefonja. Telefon, sms. Wi-Fi-ről e-mail meg facebook, pár fotó a gyerekről, offline zenehallgatás. Kb. ennyi az igénye.
Valszeg a sim bele sem kerülne a telefonba.
-
andreijj
tag
válasz
Soulfly842 #57901 üzenetére
Azzal próbálom, amit most is használok, tehát nem lehet inaktív ( vagy nem értem az utasításod
)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #57883 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást, intézkedni fogok.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #57880 üzenetére
Nekem számoltak... Next S ATKnál.
-
killzone1987
senior tag
válasz
Soulfly842 #57852 üzenetére
Amint írtam ForRedGlory-nak is,5490 ft-os havidílyú csomaggal hozhattam ki,teljesen új előfizuval a telót,így h nagyobb csomagra váltottam,értelemszerűen nem történt semmi,és miutàn felmondom a next-m-et,nem akarok 5490 ft-nál kissebb csomira váltani.
Már ha persze számít valamit ebben az esetben,h a telóval ne sz@rakodjanak... -
vwpolopg
őstag
válasz
Soulfly842 #57276 üzenetére
Ááááááá, most nézem az ÁFSZ-t...: A Like S díjcsomag nem használható internet alapú hang és video hívásokra.
Így akkor nem kell, maradok a 300-amnál...
-
vwpolopg
őstag
válasz
Soulfly842 #57276 üzenetére
Köszi a választ. De akkor jól értem az alapján amit írsz, hogy az járható út, hogy a jelenlegi like300-am átváltom valami nagyobbra és utána megrendelem a telót like-s-sel? Hisz akkor a like300 már nem lesz aktív, szóval a diákigazolvány szám sem lesz használatban, tehát nem lehet akadálya a dolognak. Hacsak nincs még valami csavar a dologban...
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz
Soulfly842 #57141 üzenetére
Igen, és ezt azért tehetik meg, mert a sok birka fél attól, hogy feljelentse őket! Örülnek neki, hogy van egy almás telefonjuk! Pedig ha mindenki megtenné ezt a lépést, nem sokáig tudnák már csinálni.
Azért is írtam, hogy aki úgy érzi a jogszabály igazat ad nekik, az gyűjtsön össze ahány adatot csak tud és jelentse fel őket! Ha első nem sikerül, akkor fellebbezés!
Ehhez nyilván utána kell járni egy picit és foglalkozni kell a dologgal és NEM SZABAD annyiba hagyni, ha az ember tudja, hogy igaza van!
-
válasz
Soulfly842 #57141 üzenetére
értem én, de az legyen a szolgáltató problémája, hogy az apple (m)ilyen feltételeket szab meg számára, viszont a szolgáltató nem alkalmazhatja azt az előfizetővel szemben, ha nem igazodik a kapcsolódó jogi szabályozáshoz.
amennyiben a vásárló/előfizető megpanaszolja a dolgot, úgy az illetékes felügyeleti szerv nem azt nézi, hogy a szolgáltató és a forgalmazó/gyártó között milyen szerződéses feltételek adottak, hanem a megfelelő jogszabályokat, amik alapján a vásárló/előfizető a jótállási/szavatossági igényeit érvényesíteni tudja.
az egy év jótállás problémáját részint nem értem, hiszen a hazai jogi szabályozás csak egy év kötelező jótállást ír elő (link), amit az apple és a szolgáltató is biztosít.
minden vásárló/előfizető örömmel fogadná, ha az eu ráerőltetné mindenkire a 2 év kötelező jótállást - meghatározott kategóriákban -, de ezt jelenleg a kapcsolódó hazai jogi szabályozás sem támogatja. -
törölt tag
válasz
Soulfly842 #57020 üzenetére
Tehat akkor vegulis az extra plus semmivel sem ad tobbet az extranal,mivel az extra-nal is mar ha elszinezodik az indikator akkor el ra a biztositas. A parasodast nem tudom miert kezeli kulon az extra plus,mivel az extra tartalmazza a vizkart mar. A para az nem minosul vizkarnak?
-
Deck
titán
válasz
Soulfly842 #56946 üzenetére
De a jelenlegi fiókomra nem tudom. Csak akkor jelenik meg ez a lehetőség ha új fiókot adok hozzá. És csak annál. Miért?
-
taip
senior tag
válasz
Soulfly842 #56934 üzenetére
Ugyanazzal a telefonszámmal lépek be mindkét helyre, szóval nem tudom értelmezni a két szerződés kérdését.
-
taip
senior tag
válasz
Soulfly842 #56932 üzenetére
Itt tudnám, de itt mondja, hogy: Beváltható Kapcsolat Pontok: 0db.
My T-Mobile szerint van elkölthető kb. 2000.
-
vacs
veterán
válasz
Soulfly842 #56915 üzenetére
Ezt a netplusz-t meg is rendeltem, köszi.
-
válasz
Soulfly842 #56910 üzenetére
Értem, gondoltam hogy nem ilyen egyszerű
Köszi -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #56855 üzenetére
Szépen felsoroltam egy-két példát
Fia/felesége/gyermeke...
No de, értjük, nem?
Sok olyan eset is van, amikor hosszasan bizonyítja valaki egy Dominónál, hogy ő vette a kártyát és már pedig az ő nevén van. Több perces bizonyítási eljárást követően viszont felismeri a tényt, hogy pontosan melyik használt mobilosnál vette...
Ilyen esetben ügyet nem lehet intézni. 30 napos 'ideiglenes' felhasználóként lehet rögzíteni - ez alatt tájékoztatás történik az eredeti előfizető irányába - s ha a korábbi előfizető/felhasználó nem jelentkezik, akkor átírásra kerül a SIM kártyát felmutató ügyfél részére.
-
válasz
Soulfly842 #56852 üzenetére
Gyári 4.3 van rajta.
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #56852 üzenetére
és Blackberryre? OS10-zel. Mert mennek az androidos appok is....
-
St3ven
addikt
válasz
Soulfly842 #56445 üzenetére
Nem találok olyan menüpontot, ahol a netet ki lehetne kapcsolni, szóval gondolom adat SIM esetében nincs is ilyen. Magát a Domino NET díjcsomagot sem tudom előhozni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Soulfly842 #56450 üzenetére
"Nálam az ügyfél bármit azonnal megtud csinálni
"
Ezt pontosan mire ertetted? Csak azert kerdezem, mert egy kisse komoly szabalyozasi kornyezet van, amiben nagyon sok mindent nem tudsz megcsinalni jogosultsag nelkul. Vagy ha piar szoveg volt, akkor okes, de ilyen hulyesegeket legyszi ne irj mar forumon, ha felvallalod, hogy a Telekomnal dolgozol.
Csak egy pelda: Irass jova 11.000 Ft-ot sajat hataskorben meltanybol. Nem fog menni.
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #56450 üzenetére
Kerhetunk közvetlen számot?
-
polonic
félisten
válasz
Soulfly842 #56448 üzenetére
Otthoni arany is van és egy mobilnet előfizetés is arany szint van.
Az a probléma, hogy amikor tenném a kosárba, akkor webshop error van.
-
polonic
félisten
válasz
Soulfly842 #56443 üzenetére
Köszönöm!
Az a probléma, hogy rendelném a telefont, de állandóan hibát kapok. Szar ez a webshop felület. Vissza a régit.
-
St3ven
addikt
válasz
Soulfly842 #56440 üzenetére
És ha az Alapnetet vagy mifenét próbálnám meg letiltani USSD kóddal?
Ha nálam lesz a kártya, kipróbálom.
-
polonic
félisten
válasz
Soulfly842 #56440 üzenetére
szia!
kérlek áruld már el nekem, hogy az online felületen miért nincs lehetőség aranytárskártyás dijcsomagra váltásra? amikor a rendszerben nyilván látszik, hogy mobilos és otthoni szolgáltatásokban is arany szinten vagyok.
és egy feltételezés: felhivva őket és átváltva move m atk-ra, utána tudok ezzel a meglévő dijcsomaggal új telót venni részletre a neten?
-
St3ven
addikt
válasz
Soulfly842 #56437 üzenetére
SMS
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #56339 üzenetére
Vettem egyet-egyet, kösz a tippért. Sajnos a kuponkód nem működött, de ne legyünk telhetetlenek.
-
válasz
Soulfly842 #56330 üzenetére
Akartam írni, hogy elmehetsz Prágába egy hosszú hétvégére...
...de úgy tűnik ismét túlbecsültem a Telekomot.
-
St3ven
addikt
válasz
Soulfly842 #56312 üzenetére
Hát, márpedig előttem van két blue mobile-os szerződés is, amit a Telekommal mint szerződő féllel kötöttem.
Azt pedig sehol nem állítottam, hogy a blue egy szimpla díjcsomagja lenne a Telekomnak.
-
törölt tag
válasz
Kuba vagy Jamaika esetleg Thaiföld?
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #56326 üzenetére
Azért egy képeslapot küldj majd nekünk!
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #56323 üzenetére
?
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #56323 üzenetére
Most nyalsz nekünk? A több nyelvűséggel?
Magas labda volt, bocsánat!
-
club1
veterán
válasz
Soulfly842 #56320 üzenetére
Tudomásom szerint a Lidl nem fizet a rendszerhasználatért, a Telekom fizet jutalékot az eladások után. A sim kártyákat sem a Lidl gyártatja le. Tisztán Telekomos rendszerről van szó, igaz, külön adatbázisokkal. A Telekom TÜFSZ egy része mindkét részhez hozzáfér, a Blue ügyfélszolgálatát felhívva nem ritka a felületek között váltogató munkaerő.
-
cris78
őstag
válasz
Gratula!
Talán itt kellene kezdeni minden T-s munkatársnak -
club1
veterán
válasz
Soulfly842 #56317 üzenetére
A klasszikus számhordozás és a márkaváltás között ugyan az ügyfél számára nem sok különbség mutatkozik, valójában azonban a háttérfolyamat teljesen különböző, ui. a szám cégen belül marad.
-
Vangelis
félisten
válasz
top9 ????
grat..
csak vicc volt.
-
club1
veterán
válasz
Ajjaj az gáz hogy előletek is titkolják, hogy a hálózaton kívül a számlázást és a telefonos ügyfélszolgálatot is a Telekom biztosítja és a Telekommal kötsz szerződést.
-
smiti
veterán
válasz
Soulfly842 #56110 üzenetére
Köszi!
Látom eléggé képben vagy a dolgokkal, ezért ha nem gond kérdeznék még tőled valamit.
Elvileg a megállapodás szerint :
A T-Home szolgáltatásból a jogosult dolgozó 6%-os kedvezményt kap, az érvényes
díjszabás szerint. Valamennyi publikus Mobilinternet csomag havi díjából 10%
kedvezményt biztosít.Ezekkel a kedvezményekkel mi van? Mert ezekben sem részesülök. ( Sajnos erre csak most találtam rá )
Ha jár akkor kihez kellene fordulnom, hogy részesedjek benne? -
Teko001
őstag
válasz
Soulfly842 #56110 üzenetére
Vagy rosszabb esetben a domino-s ár.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Soulfly842 #55741 üzenetére
köszi!!! Move M előfizus vagyok, de ezzel az ussd kóddal már frankó is! ezt nem tudtam, hogy ilyenkor mindent törölni kell...
-
>Deego..
senior tag
válasz
Soulfly842 #55616 üzenetére
Rendben.
Köszönöm szépen.
-
St3ven
addikt
válasz
Soulfly842 #55600 üzenetére
Nekem anno üzletben csak a dominós telszámot kérték, majd bemondták a nevet, hogy róla van-e szó.
-
Nordik
őstag
válasz
Soulfly842 #55600 üzenetére
A lényeg, hogy valahogy azonosítsák gondolom és mivel a dominosok nagy része ahogy mondod nem állít be jelszót, ezért talán annyira nem foglalkoznak vele.
Még annyi ,hogy lemondásnál már nem kérnek semmilyen azonosítást ugye?
-
Nordik
őstag
válasz
Soulfly842 #55598 üzenetére
Ha nincs hozzá beállítva semmi akkor gondolom, név, címet kérhetnek az azonosításhoz ahogy a fórumtárs mondta. Nah mind1 felhívom őket, ha nem fogadják így el akkor állítok majd be neki ügyféljelszót, azt biztos elfogadják majd.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Soulfly842 #55521 üzenetére
Nem fizettem tudtommal semmit, és akkro gondolom újra indul a 2 év mostantól?
-
vwpolopg
őstag
válasz
Soulfly842 #55471 üzenetére
Ezen a kis párezres mütyürön is van mikrofon és egyetlen gombnyomással fel lehet venni a hívásokat
Szóval 4 ezer körül bestbuy volt
Amúgy volt alkalmam kipróbálni az általad említett JBL-t, azért az más liga
Valóban profibb cucc
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #55207 üzenetére
Előző díjcsomag virtuális tarifahűsége? Azt hiszem, nem akarom tudni, miért szerepel a számlán...
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #54896 üzenetére
Az szerintem a pluszban feltoltott egyenleg lehet,en is talalkoztam jo par szamlaval de nem nagyon volt jovairva.
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842 #54896 üzenetére
Igen Like S-re akartam írni, korán van még
-
n@p@lm
őstag
válasz
Soulfly842 #54882 üzenetére
persze erős volt, de mindenkit akit tudok lebeszélek a hűség aláírásáról!
természetesen ha úgy gondolja írjon alá -
törölt tag
válasz
Soulfly842 #54887 üzenetére
Mix tipusú szerződésnek nincs időarányos számlázása, mix felmondás illetve normál havidíjasra váltásnál a teljes mix havidíja fizetendő,abban az esetben is ha csak 1napról van szó.
-
válasz
Soulfly842 #54882 üzenetére
tiszta sor, csak jeleztem, hogy élnek is vele.
az is benne van az ászf-ben, hogy az üzletekben is leadhatók a szolgáltatós eszközök, mégsem vették át, postára kellett vinnem azokat, de búcsúzóul még ment emiatt egy panaszos e-mail, hogy legalább annyi dolguk legyen még vele(m)... -
lesaux
veterán
válasz
Soulfly842 #52716 üzenetére
Karácsonyi időszakhoz közeledvén kiváló kávét is ihatsz sok-sok T-Pontban.
Nekem elég lenne, ha a kib.szott telefont legalább harmadik nekifutásra ideadnák. De ez ugye csak jövő héten delül ki...
-
erdoke
titán
válasz
Ma voltam bent SIM-et cseréltetni, és kávéfőző valóban volt ott, de nem kínáltak. Az is érdekes volt, hogy a sorszámon 16 várakozó volt, és 18-20 ember hívtak előttem. Arra már nem számítok, hogy a Platina kártya bármit ér, de legalább hátrányt be jelentsen...
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #52724 üzenetére
Tavaly engem is megkináltak, de mondták, hogy a vip váróba én nem mehetek, mert az Vangelis-nek van fentartva
-
törölt tag
válasz
Karácsonyi időszakhoz közeledvén kiváló kávét is ihatsz sok-sok T-Pontban
-
Nazara
őstag
válasz
Soulfly842 #52399 üzenetére
Ezzel egyetértenék, viszont a boltban nem kapja meg az internetes vásárláskor érvényes kedvezményes árat.
(#52400) Breki:
Elvileg a T csak a nála vásárolt készülékekhez köteles ingyen SIM-cserét eszközölni, a gyakorlat azonban azt mutatja, hogy ügyintézője válogatja. Van aki cseréli szó nélkül, más meg lehúzna pár ezerrel, ha nem ott vásárolt a készüléked. Kivétel ez alól, ha túlságosan régi fizikailag a kártyád (én tavaly előtt körül cseréltettem a Westel-feliratút...
)
-
válasz
Soulfly842 #51097 üzenetére
Az egy nap is mokas, de egy honap mar kb nevetseges is lenne, ha addig se mobilnetem, se normalis telefonalasi lehetosegem nem lenne.
-
válasz
Soulfly842 #51094 üzenetére
Ezt kerdeztem mar itt, akkor azt irtak, hogy nem kell varni.
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #50817 üzenetére
80-120 perc kimenő szokott lenni összesen... Tehát a készülék ár dönt majd, Next S-re jobb konstrkciók szoktak lenni. Ha nem lesz semmi kívánatos, akkor Move M ATK.
Egyébként ma megint katasztrofális tapasztalatom volt a webshoppal, újfent telefonon kellett megrendelnem a készüléket.Ezúttal új előfizetőként, üj böngészőben indítva is reprodukálni tudtam. Fenntartom, hogy tavaly augusztus óta csak az ügyfelek idegesítésére alkalmas az online rendszer.
-
válasz
Soulfly842 #50847 üzenetére
akkor a jellemzően (már) fordított arányban igaz, bár én alapban mindig a rosszabbik oldaláról nézem az ilyesmit, azzal találkozok inkább, amiket utóbb is írtál.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Köszi. Sajna neki a domino átváltás nem megoldás, szülők 2-3 havonta töltik a dominot, ráfizetés lenne az előfizetés nekik...
-
Zoty4
őstag
válasz
Platina vagyok
na akkor a jovo heten bebattyogok egy T-pontba
-
joelke HU
őstag
válasz
Én már sokszor az áraikon sem igazodom el. Pl. Next S ATK 5490 Ft. Ha beteszem kosárba, akkor már 6090 Ft. Akár készülékkel, akár anélkül. Nem tudom miért nem lehet normálisan feltüntetni az árakat. Minek ez a trükközés? És az összes csomagjuknál ez van. Minimum egy ötszázassal több.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Soulfly842 #50819 üzenetére
Ó,igazad van, itt már látom,hogy ott van a fizetési felszólítás, igaz kétszer... Biztos van logikája,hogy hogy sikerült,de úgy rémlik akkor sem volt korrekt a számla,mikor időben fizettem.. Na mindegy,ebben a hónapban kinullázom a tartozást,aztán majd meglátom.
Készülék vásárlásra akkor tudnátok valami megoldást? Ha máshogy nem lehet,hát legyen társkártya,de akkor az ne hatalmas havidíjjal,viszont jó lenne minél kedvezőbben készüléket venni.
Szóval a lényeg,hogy minél kevesebbet kelljen havonta fizetni.
(#50820) djculture: Küldték az sms-t hogy 30 napon belül fizessek. meg is tettem,így nincs min csodálkozni.
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #50742 üzenetére
Köszönöm szépen, ez jó hír!
Tudom, hogy a régi szerződésben ott a kategória alsó határa, de azt se tudom, hol keressem...
Next S ATK elméletben tényleg jobb, de a feleségem családjának nagyobbik része hálózaton kívül van flottában, és velük beszél a legtöbbet. Sőt, inkább ők hívják. Az 500 MB net, amire szükség van, illetve úgy 100 perc hívás és 10-20 SMS. Ez a Move M ATK-ban a legolcsóbb.
Még a Mozaik S -1000 Ft pörög (működő VOIP...), de az egy év kedvezmény lejártával akkor átpakolom a Move M ATK-ba. Ha véletlenül lesz épeszű készülék akció, azzal már megfontolandó lehet a Next S ATK hűség hosszabbításban. -
[P]laci
senior tag
válasz
Soulfly842 #50742 üzenetére
ha az ember 2 év hűséget aláír a Next S ATK-ra a készülék nélkül opcióra, akkor a 2 éven belül később vehet készüléket? vagy ez esélytelen?
-
Zoty4
őstag
válasz
Soulfly842 #50732 üzenetére
Szia
Ezt nem teljesen ertem, marmint hogy miert kell elobb move M-re vagy move M atk-ra valtani, majd kesobb next s-re. Leirnad kerlek?
Amugy most zongoraztam vegig online, es meglevom melle, most csak a move M-et engedne es vmiert dragabban mint ami alapbol van irva. Tegnap volt egy pillanat delelott amikor a next s atk-t is engedte volna (azota nem), de nem 5490, hanem 6090-ert. Most vagy csak a move M-et engedi vagy azt mondja a kosaramban van , ami ures
Koszi
-
hurenzon
senior tag
válasz
Soulfly842 #50737 üzenetére
Az biztos. PL note 4 kezdő listaára 377 e Ft volt. Tehát kemény lenne ennél pl a kötbér.
-
Zoty4
őstag
válasz
Soulfly842 #50714 üzenetére
Szia
nagyon jo hogy ezt felhoztad.
Lenne egy kerdesem.
Jelen pillanatban van egy ikon400 elofizum (i5hoz kotottem), ami december 18-an jar le.
Es az otthoni elofizetesem is telekomos.
Azt szeretnem, hogy az otthoni elofizum legyen a foszamla, es melle egy next s atk-ra modositanam az elofizumat (i6 melle 2 evre)
A mobilszamomat ilyenkor megtarthatom?
Mukodik a dolog igy?
Ugye meg van 2 honap a regi elofizubol, ilyenkor mi van?Elore is koszonom a valaszodat
-
[P]laci
senior tag
válasz
Soulfly842 #50714 üzenetére
el tudnám viselni (sőt!
), de azt csak egy új előfizetéssel tudnám megoldani, azt meg nem tudom kivitelezni, hisz a saját számom a fő és alatta van még tesóm Like S előfizetése...
(#50716) pietrasko: és ezt hogy lehet kivitelezni? online meg lehet csinálni?
-
Gedeon31
addikt
válasz
Soulfly842 #50710 üzenetére
Miért van még mindig nem lehet úgy a webshopból esetleg online akciónál úgy telefont venni Fun S csomaggal otthoni vezetékes szolgáltatásom arany szintű?
Csak T-pontban működik ,de úgy bukni az online kedvezményt. -
lord.lakli
őstag
válasz
Soulfly842 #50710 üzenetére
Így már kezd összeállni a kép
még jó, hogy axeleron már túlléptem
Köszi az infókat. -
lord.lakli
őstag
válasz
Soulfly842 #50708 üzenetére
Otthoni díjcsomag pedig azt jelenti, hogy t-home mellé lehet társkártyás t-mobile?
-
n@p@lm
őstag
válasz
Soulfly842 #50706 üzenetére
de milyen kártyák ezek?
-
hurenzon
senior tag
válasz
Soulfly842 #50032 üzenetére
Samsung sima s4 láttam több hirdetést is hogy független volt.
Dominoban tényleg csak 10.000 Ft a függetlenítés? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Soulfly842 #49955 üzenetére
Az iPhone 4S már kivezetésre került, jelenleg az i5S (16 és 32gb) valamint az i5C (8GB) kapható hivatalosan az apple-től. Ez jövő őszig így fog maradni. (És amúgy sosem az aktuális előtti modellt herélték ki 8gb-osra, hanem az előtte kettővel lévőt. Jelen esetben ez az 5C és az előző évi az i5S. Itt viszont megtartották még a 32gb-os opciót is)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Soulfly842 #49953 üzenetére
Nem fogja kivezetni, maradt az i5S 16 és 32gb.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #49424 üzenetére
Tudom h nem örökli. A pontnak akkor is gyűlnie kellene... Mindig így volt. No mindegy.
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842 #49429 üzenetére
Bejövő hívás passz, és igen gsm
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842 #49424 üzenetére
Ez szép és jó, de ezek regisztrált kártyák, elvileg végig csináltak vele mindent.
Csak be kell rakni készülékbe, és lehet róla hívni egyből... -
Aaron14
őstag
válasz
Soulfly842 #49426 üzenetére
Köszönöm! :-)
-
Sofian
őstag
válasz
Soulfly842 #48835 üzenetére
Azért ehhez a csomaghoz szépen meg kellett dolgozni a háttérben... If you know what i mean...
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #48642 üzenetére
Ez az egyik üzletük címe! Mint átvételi pont.
-
zoli62
addikt
válasz
Soulfly842 #48172 üzenetére
Köszi. Netplusz S-nél mekkora az elérhető sávszélesség?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Soulfly842 #48183 üzenetére
Sajnálatos eset.. bíztam benne, hogy már fog menni, de sajnos nem megy... (azt nem 10 ezres készülékről beszélünk)
, legalább kihasználnám az LTE nyújtotta sebességet is akár...
L
-
Soulfly842
addikt
válasz
A hűségidő lejáratát a vez. internet szolg.-ra értettem.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
erre is tudnál esetleg válaszolni?
-
válasz
Soulfly842 #48140 üzenetére
igaz, még tavaszi történet, de a épp a westend city centerben tartózkodtam, mobiltelefonon ránéztem a honlapra, hogy egy adott típusú telefon van készleten ott, vagy mennem kell máshová, azt jelezte, hogy elérhető adott üzletközpont t-pont üzletében, irány be, sorszám, kivár, ügyintézőhöz jutás, vásárlási szándék közlése, mire mondja, hogy olyan készülék nincs náluk jelenleg!
mutatom neki a telefonomon, hogy a honlap szerint van, mire mondja, hogy már előző nap sem volt, de jelzi a problémát az illetékes irányába.
nem mondom, hogy sok ilyen van, jellemzően az ellenkezője igaz, de néha becsúszik hiba is a rendszerbe... -
MaxxDamage
félisten
válasz
Soulfly842 #43432 üzenetére
nagyon remélem, hogy előleget nem kell lerakni és megkapom úgy a készüléket és előfizut ahogy azt dobta a gép (adatok szerinti ajánlat) és marad 0 HUF , havidíj 2év törlesztés és 2év hűséggel az előfizura 7500 HUF ha jól emlékszem (Sony xPeria Z)
/nem akarok 10-20 ezreket lerakni előlegbe.../
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Soulfly842 #43427 üzenetére
/gondoltam, hogy ez célszerű/
pontosan miért is jó , ha jelzem feléjük (ha hívnak)L
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #40364 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy Mozaik XL-ről miért nem lehet további hűség nélkül Next XL-re váltani (15990). Nyilván bevinném másik szám mellé, mert főkártyásként 19990, annyit pedig nem ér.
Habár jobban átszámolva, talán mégis:
Mozaik XL + 1 GB bővítés + Travel Surf M + DuoNet = 16890 + 1000 + 1490 + 500 = 19880
Next XL (tartalmazza az összes fentit + korlátlan) = 19990
Tehát 110 Ft-ért válthatok korlátlanra, mivel az sales többit használom is (legalább 1 T&S M van havonta).
Az egészben csak annyi a gubanc, hogy gyakran a Mozaik XL-t se használom ki teljesen... Viszont amikor igen, olyankor aránytalanul sokat fizetnék rá egy L-re.Szóval ha beteszem társkártyának, akkor lehet +hűség nélkül 15990-ért váltani?
Szerk: Közben felfedeztem, hogy lehet állítani a bal felső sarokban a hűséget, és anélkül 26e/hó. Tárgytalan június végéig, ha még lesz akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest