- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a DIGI is inkább a saját mobilszolgáltatását intézné már, mert azon kívül hogy aláírták a szerződést meg fizetik a horror pénzeket havonta a frekikért, semmi nem történik az égvilágon. Egy darab szakembert nem vettek fel, aki a mobilhálózatokhoz bármit is konyítana, nem építenek semmit, nem vettek hálózati berendezéseket, stb.
Ennek így mi értelme így? -
Bailey
senior tag
-
van olyan, hogy a drágább árat írja ki - mert nem veszi figyelembe a jogosultságot -, de ténylegesen kevesebbet von le, amennyit jogosan kell, ezért kérdezem külön.
vagy olyat tudok még elképzelni, hogy a surf 150 MB adatkeret feltétele nem adott - napinet...stb. - és amiatt nem tudta a rendszer figyelembe venni, hogy bővítésről lenne szó, nem pedig külön adatcsomagról. -
btz
addikt
Igen régen is youtubeoztak éa töltöttek is.
Régen youtubeon 320*320-as kockás videókat, ma HD-k vannak, és már akad egy két UHD (4k) is.
Régen 700 MB-s xvid filmeket, ma 25 Gigás blueray imageket. Van némi különbség. Az akkori nettel ma már nem nagyon lehet sem töltögetni, de a youtiube sem feltétlenül élvezetes. -
-
-
valaki_xy
tag
-
-
törölt tag
Számos mobiltelefonom volt már, de csak egyet vásároltam előfizetésesen, az Ericsson R600-at 2002-ben, mert akkor azon neteztem (GPRS)
Eddig két előfizetéses kártyám volt, az volt az egyik (még a Vodafonnál), és most van a másik a Telekomnál a Net & Roll S, ehhez viszont nem mobiltelefont vettem, hanem MiFi-t, és nem drágán
Amúgy egyébként az tény, hogy sokan elhamarkodottan vásárolnak. Nekem annyi volt csak a gondom, hogy a Telenorvégoknál lehetett kapni F6-ot a Telekomnál meg nem a 2013-mas Karácsonyi akcióban, de a Telekom számomra fix, és akkor az L7 II is 55K lett volna akció nélkül.
-
alapesetben nem, nem véletlenül tettem zárójelbe, illetve írtam a honos szolgáltatót, de roaming esetén vannak/lehetnek kiskapuk, ami ellen a saját szolgáltató nem feltétlenül tud tenni, illetve tájékoztat erről az ászf megfelelő pontjaiban (emelt díjas hívás + roaming költség összeadódása, harmadik fél szolgáltatásának igénybevétele esetén annak a feltételeiről is tájékozódás...stb.).
A@ron; valóban nem olyan bonyolult, ezért is írtam, hogy a állításod, miszerint nem kötelező elkérnie az ügyintézőnek a sim kártyát, hivatalosan eléggé kérdéses/érdekes, mert akkor akarva sem tudja betartani a szerződésben foglaltakat.
minden más, ami a gyakorlatban másként működik, mint ahogyan írva vagyon, már az ügyintéző felelőssége.
megrongáltam a sim kártyát, ami nem az én, hanem a szolgáltató tulajdonát képezi, így az ászf szerint fizetős lenne annak a cseréje, de az ügyintézőnek - állításod szerint - nem kell elkérni, így azt mondom, hogy otthon felejtettem, de a rongálás tényét nem említem, díjmentesen kicseréli, nem tartja be a munkáltatója által írt szerződési feltételeket, hibázik.
eltulajdonították a sim kártyát, szintén a fentiek szerint járok el, az ügyintéző szintén hibásan ügyintéz, arról nem is beszélve, hogy ebben az esetben más, komolyabb probléma is adódhat, amiért őt is jobban előveszik majd, mint az első eset miatt történne az. -
ForRedGlory
félisten
Most jelen pillanatban Hollandiaval is vigyazni kell. Konkretan valamelyik holland szolgaltato halozatat letiltotta a Telekom, mert onnan "erdekes" csalasok vannak. Most meg nem mondom melyik, max holnap tudom. Szoval, ako Hollandiaban van, es nem talal halozatot, akkor masik szolgaltatora kell vatani.
-
glaci
őstag
Az még mindig meg van nekem is. (Mármint a VitaMax City feltöltős "előfizetés".) Csak az a baj vele, hogy azóta már jóval drágábbak a percdíjai. (Nem is nagyon használom már, csak a hívásfogadás miatt van meg, mert mindenki azt a számomat ismeri.)
(#56704) r3dsnake:
Az tényleg jól jönne.
(Bár én azért normális hang alapú díjaknak is örülnék.)Legyünk ON -ok is!
Működik a Telekom WS? És a My T-Mobile? -
ForRedGlory
félisten
Van számodra egy rossz hírem
Ha kártyával fizettél, akkor nem közvetlenül a Telekomtól kapod vissza a pénzt, hanem a bankodtól, mivel a Telekom nem lát számlaszámot csak a kártya utolsó pár számjegyét. Kártyás fizetés után ha visszautalja a Telekom, akkor a bankod még kotlik rajta: 5-30 napon belül íródik jóvá a számládon...
Persze, ha még vissza sincs utalva az más
de hát elég nehéz a cégek között egyszerű ügyfélként igazságot tenni. egyik ezt mondja, másik azt.
-
anadroid
senior tag
Ha kártyával fizettél, akkor nem utalást kellett volna indítaniuk, hanem kártyás vásárlás visszatérítést. Az utalásokat valószínűleg hetes vagy 10 napos időközönként adják át a banknak, ugyanúgy, mint a csoportos beszedést, a kártyás visszatérítés viszont azonnal megjelenik a számlán.
-
Zeki
nagyúr
Első 1430-as hívásnál aránylag gyorsan sorrakerültem, megmondták hogy 4.-én indították az utalást, a bankom szerint sehol a pénz, de kérjek a telekomtól emailben egy igazolást, hogy mikor mit és hova küldtek vissza, mert akkor kerestetik... most a 1430-on lógok 19 perce....
-
anadroid
senior tag
Nálam ez a helyzet:
Rendelés állapota:
Átvehető
Rendelésed átvehető
2015.01.26.-tól
5 munkanapon keresztül
Rendelés dátuma: 2015.01.26. 22:52 óra
Szállítási mód: Azonnali átvétel Telekom üzletben
Fizetési mód: Online fizetésAzóta már jóváírtak 1500 Ft üzletpolitikait (érte mentem, benzinért és parkolási díjért morogtam), de a kifizetett 9900-at még nem. A vicces az volt, hogy 2-án mentem egy másik megrendelt készülékért ugyanoda, és újra ezt kezdték keresni.
-
South Velen
addikt
Nemrég váltottam Dominoról Like S-re, de nem hűséggel, pont azért is, hogy adott esetben tudjak telefont venni hűségvállalással.
Egyébként ez a 2 év a diák bemutatásának periódusa, azaz 2 évenként kell bemutatni a diákot, hogy Like-ban tudj maradni, de a csomag bármeddig élhet, amíg jogosult vagy rá.
-
titko
tag
98 óta vagyok előfizetőjük. tavaly megkérdeztem, hogy esetleg nem akarják e valamivel honorálni, mondjuk odaadnák a next díjcsomagot ATK-s áron, hááát . Felhívott egy hölgy és kedvesen tájékoztatott, hogy semmit nem ér a hűségességem. Ez van. Átmentem egy flottába, normális áron korlátlan beszéd 2 gb nettel, és telót meg veszek kp-ra ennyi.
-
ANDROID???
addikt
http://mobilarena.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/hsz_55750-55750.html
Akkor jól gondoltam...(utolsó sor)
-
petipetya
nagyúr
Amikor én kétszer voltam a tében december végén, akkor mindig azok kerültek előbbre, akik telefont vásároltak. Azt nem tudom, hogy meglévő előfizetéshez vagy újként vették, de azok a pultok pörögtek, míg a többiek le voltak szarva. A számla befizető pult pedig az idő nagy részében üresen tátongott.
-
petipetya
nagyúr
Én kivártam a soromat a 2. alkalommal, mert 14-en voltak előttem a papír szerint, ám rengetegen elmentek közben és így röpke 20 perc alatt sorra kerültem.
De soha többet személyes ügyintézés. És nem csak emiatt, mert mindenhol gyűlölöm a személyes ügyintézést, tartson az akár csak 2 percig is.
-
313313
addikt
Azt azért tegyük gyorsan hozzá, hogy a most aláírt szerződések kb negyede be fog dölni. Az emberek még hisznek a mesékben, a 0ft kezdőrészlet számukra 0ft-os készülékárat jelent, nem számolnak a havi törlesztővel, szerintük olyan nincs. Az se tűnik nekik fel, ill nem gondolnak bele, hogy a jobb készülékárak mellé 8-10k-s havídíj társul... az első hónap végén majd csak pislognak, mikor megkapják a számlákat.....
-
Ákinard
aktív tag
Nah, ma kézhez kaptam a számlám, és az szerepelt ott, hogy:
Előző egyenleg 0 ft
Befizetések: 6060.-
Egyenleg: -3030De még véletlenül sem írták jóvá a következő havin amit azóta már megint befizettem...
Felhívtam őket, 25 perc zene után élő emberrel beszéltem, igéretet tettek arra, hogy a következő haviból visszavonják a túlfizetést.... -
-
djculture
félisten
-
ma vettem az asszonynak edigital akciós iphone 5c-t 114.665 ft-ért, a szolgáltatónál domino csomagban és listaáron 129.990 ft, 2 év hűséggel - csak az előfizetésre - pedig 119.990 ft lett volna, és ugye utóbbi még függő is, ami alapban nem is zavarna, de ha még jóval drágább is...
-
[P]laci
senior tag
tisztában vagyok ezzel...
be kell lépni egy combos kis flottás csomagba és problem solved.
én már nem idegeskedek ezen, rájöttem hogy nem idegeskedésbe akarok belehalni... a kapkodás, meg a fontos dolgok utolsó pillanatokra hagyása jobban fekszik nekem.ez meg jelen pillanatban életmentő lesz!
-
[P]laci
senior tag
egyszer egy tanult kollega itt is célzott rá, de amúgy sok helyen megfordult már ez a gondolat: amíg ennyiért vesszük, hülyék lennének olcsóbban adni... és ez igaz díjcsomagra, elektronikai kütyüre, bankszolgáltatásra, mindenre...
ha a nagy többség akar majd változást, akkor lesz változás, addig nem.azt meg kismilliószor átbeszéltük, hogy telefonszolgáltatóhoz nem azért mész, hogy ne vegyél semmit se... szóval biztos anyagi háttérrel két év hűséget vállalni egy díjcsomagra és részletre venni mellé egy telefont, simán megéri szvsz...
-
djculture
félisten
Amíg van aki megveszi ennyiért ez is lesz a tendencia. Én inkább összegyűjtöm az árát és egybe megveszem így is elég fizetni való van havonta, itthon meg már nemhogy 2 évre hanem sokszor a jövő hétre se biztos semmi. Most aláir valaki 2 évet a kedves kormányunk meg bármikor elintézheti a munkahelyt is meg tehet róla hogy fizess kétszer ennyit mint most ugyanazért.
-
[P]laci
senior tag
kijátszom az adu ászt rögtön: kamatmentes hitel -> hiába drágább a telefon, sokaknak megéri így is (nekem is sokszor)
de amúgy tényleg érdekes... legalább a nagyobb független boltokhoz (edigital, MM, speedshop, etc.) belőhetnék az árakat és akkor egy szavunk se lehetne sose...
-
raziel01
veterán
Hát nem tudom de pont az edigital mondta nekem, hogy NEM minősül netes rendelésnek az, hogy neten megrendeled és személyesen átveszed a boltban. Ergo nem él rá a 14 napos elállás, mert a boltban személyes átvételnél megtudod nézni. Lehet azóta változott, ezt kb fél éve mondták.
-
Asbee
veterán
Valamit félre értesz. T-mobilos a telefon, aminek ragasztási hibája van. I6. A kijelző és a keret között. Azt akarom garanciában cseréltetni mivel 3 munkanapon belül vagyok. A fórumtársnak ugyanilyen gondja van. Arról beszéltünk mivel vidéki boltokban még készlethiány van így mi lehet ennek a menete, a telefont addig lehet-e használni. Nem értem ebben a topikban az edigitalt.
(#50669) raziel01: Én úgy tudom annak minősül. De hát edigital. Tudnák róluk mesélni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged