- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrarer
tag
Hellosztok!
Elromlott az LG telefonom, amit leadtam a T-mobile ügyfélszolgálaton és javíthatatlannak minősítették, kaptam egy készülékcserére jogosító igazolást. Elég lehet a készülékcseréhez ez az igazolás és a jótállási jegy?
Az baj ha a számlát, amin a vásárló neve szerepel nem adom le? A jótállási jegyen nincs név és az igazoláson sincs kitöltve a név és a lakcím.
Előre is köszönöm! -
Ferrarer
tag
Ha használtan veszek egy telefont amit Domino feltöltőkártyás csomagban vásároltak akkor azt biztos, hogy nem tilthatják le? Vagy ha van az eredeti tulajnak egy előfizetése amit nem fizet, akkor letilthatják a Dominos készüléket is?
Előre is köszönöm! -
Ferrarer
tag
Hellósztok!
Elromlott az LG telefonom, amit leadtam a T-mobile ügyfélszolgálaton és javíthatatlannak minősítették, kaptam egy készülékcserére jogosító igazolást. Ezzel az igazolással csak LG telefont kaphatok cserébe, vagy más gyártmányút is?
Előre is köszönöm!
-
-
Ferrarer
tag
Hellósztok!
Elromlott az LG telefonom, amit leadtam a T-mobile ügyfélszolgálaton és javíthatatlannak minősítették, kaptam egy készülékcserére jogosító igazolást, de a becsült árért csak kisebb tudású telefont kapnék, pedig majdnem 2 éves volt a készülékem. Visszakérhetem a becsült árat, hogy legalább használtan .olyan tudású készüléket vehessek, vagy kérhetem a becsült ár felülvizsgálatát?
Előre is köszönöm a választ!
-
Ferrarer
tag
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdését, de dominos voltam mindig is, nem vagyok képben az előfizetéssel.
Vettem egy használt telefont ami Fun dijcsomagban lett vásárolva.
Az eladó azt mondta, hogy nem előfizetéses, viszont a T-mobile oldalán rákerestem és havidíjasként volt jellemezve.
Az lenne a kérdésem, hogy van rá esély, hogy letiltják az általam vásárolt telefont IMEI alapján?Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Macbook White 13" unibody
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged