Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Jövő héten startol a Snapdragon 4s Gen 2-es Redmi
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkameráját demonstrálja a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
limpfred
csendes tag
Sziasztok!
Dominos vagyok, nem volt a telefonom mobilinternet és később se szeretnék rá, de ezt a decemberi akciót szívesen kipróbálnám a Telekomtól. Tudnátok abban segíteni, hogy most aktiválom és ez az 5gb kimerül, akkor automatikusan megszünik ez az opció vagy le kell mondani? A válaszotokat elöre is köszönöm.
-
legenda
válasz renamed #93650 üzenetére
Szia,
Oda és vissza is tesztelni kell, ha adott készülékben több, eltérő előfizetéshez tartozó SIM kártyával is probléma van, de azok a SIM kártyák más készülékekben probléma nélkül működnek, akkor a készülék a hiba forrása és szervizeltetni kell.
Az üzletekben kiállított telefonokkal történő tesztelés nem minden esetben okos ötlet, mert vannak olyanok, amik ilyen tekintetben korlátozott funkciós DEMO készülékek, tehát olyan telefonokban is kell tesztelni, amik más SIM kártyákkal garantáltan jól működnek.
Az sem kizárt, hogy szolgáltatói hiba, olyan is lehet, amit a SIM kártya cserélgetése nem old meg, hanem az előfizetői profilhoz kell komolyabban hozzányúlni, de addig a szintig nem egyszerű eljutni, korrekt és részletes hibabejelentés kell hozzá.
A károddal akkor tudnál kezdeni valamit, ha olyan üzleti előfizetésed lenne, ami jóval szigorúbb rendelkezésre állási és egyéb feltételek ír elő, mint a publikus lakossági díjcsomagokhoz tartozó szerződések.limpfred: Szia, Az ilyen promóciók automatikusan megszűnnek az érvényességi idő lejártával.
Arra kell figyelni, hogy ha semmilyen net nincs most és nem olyan előfizetésről van szó (például FIX), ahol van (díjmentes) technikai net, akkor nem biztos, hogy működni fog.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nesa
veterán
Rendeltem a gyerek részére egy dominós sim kártyát, de be be csúsznak hívások, banki SMS ek.... van ara lehetőség hogy ezt köszönöm de nem, és adjanak egy steril telefonszámot?
-
legenda
válasz renamed #93660 üzenetére
Akkor már csak idő kérdése és beindul a folyamat a háttérben.
Lehet, hogy napokon belül reagálnak a bejelentésre, első körben egy sablonosat, de egy ilyen kivizsgálás biztos nem csak néhány nap, ha nehéz a hibát megtalálni és valóban alaposan akarnak foglalkozni vele, bár elvileg van rá 30 napjuk.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Ti betudtok lépni a Telekom fiókba Chrome alatt? Nekem email cím + jelszóval nem sikerül. Napközben még tudtam, most nem.
Telefonos alkalmazásban sem tudtam, ott nem várt hibára hivatkozik.....
Most éppen nem várt technikai problémára.Ja és mi ez az 5GB -os promó?
szerk: IE alól betudok lépni.
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
legenda
Szia,
Nálam működik most a fiók és az alkalmazás is.
Domino előfizetőknek van karácsonyi promó,december 1 - 10. között lehet aktiválni az alkalmazásban és január 2-án éjfélig használható fel, 5 GB net vagy 5 óra hálózaton belüli beszélgetés.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
embe
nagyúr
Köszi Uram!
Gyakrabban kellene idejárni. A két havidíjas mellett van 3 Dominó előfizetésem is....akkor - ha betudok az alkalmazásba lépni végre - aktiválom is.De ezt a nyomorúságot! Folyamatos technikai karbantartásra hivatkozik....
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Én nyertem. Működik Chrome elól, és az alkalmazás alól is. Az egyikhez regisztráltam is már az 5GB-ot.
-
sellerBP
tag
Sziasztok!
Tegnapi nap folyamán végre sikerült kinyoszogatnom 11.24. rendelésemet telekomtól. Elvileg hétfőtől itt az S7-em...
Persze garancia 11.24-től indul a telekomnál.... Az senkit nem érdekel,hogy 1 hétig ültek rajta rendszer hiba miatt....
Kérdésem az lenne,hogy megrendelt S7-em amikor rendeltem unlock ikon volt simnél. Most meg rendeléseknél,már olyan kép van fent amin nincs unlock ikon, akkor lehet nem is lesz független telefon? Listaáron vettem, dominoval vettem,de nagyon kellet őket cseszegetnem őket,hogy végre megoldódjon rendelés.
Aki most rendelt S7-et annak független? Ha nem lesz az enyém,akkor kilehet belőlük verni NCK kódót a telóhoz?
Mivel ennyire nehezen ment rendelés, remélem nem valami, bontott visszaszámított hulladék telefont küldenek, vissza se tudnám vinni ugye mert köcsögök 11.24-től írták papírt....
Utolsó volt,hogy ebből szutyok webshopból rendelek!!![ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz sellerBP #93674 üzenetére
Pöttyet túlpörögtél, mivel dominóval rendelted, ezért van pár munkanap átfutása a rendelésnek, mivel már limitálva van, hogy egy magánszemély hány sim kártyát vásárolhat és ezt ellenőrizni kell, plusz elég sok megrendelést kellett a BF miatt kezelniük, a szar rendszerük pedig gondolom méginkább megnehezíti a dolgot. Nem kell verekedni se, a Telekom kezeli a legrugalmasabban ezt a kérdést, ha véletlenül függő telefont kapsz, akkor is 1-2 munkanap alatt az újabb telefonokra megkapod a függetlenítő kódot. Ha nem megfelelő telefont kapsz akkor pedig értelemszerűen a kézhezvételtől számítva 14 napod van elállni, nem a rendelés napjától számít. peace, relax
-
sellerBP
tag
válasz SUPREME7 #93675 üzenetére
Persze,hogy túl pörögtem,mivel csak probléma volt ezzel rendeléssel.... Customer support egyenlő 0-val. Ennyit még egy webshoppal sose szívtam,mondtam nekik nem kell domino sim se, mivel előfizetéses vagyok náluk,csak telefon kell... Dominoson mikell vizsgálni? Inkább előfizetésest kéne piszkálni, Példa: Mivel valaki megveszi hitelre telefont a legnagyobb csomaggal,aztán nem tudja fizetni...
Dokumentumokat december 1-én azaz tegnap töltötték fel,de gari papírom meg rendelés dátuma van, 11.24 ugye. Miért nem lehetett volna garancia papírt is 12.01-től írni? Bezzeg számlát azt sikerült akkora 12.01-re írni.
Én ezt átverésnek tartom,mondom futár miatt hétfőig várnom kell ok, de 1 hét eltelt és ketyeg a garancia.
Remélem legalább telefon az jó lesz és Samsung oldalán lehet regisztrálni terméket +1év garira.
Semmi jóra nem számítok már tőlük....
Bezzeg ha én dolgoznék így melóba mint ők már rég kibasztak volna francba. -
Krisztianson
tag
Nem tudja valaki, hogy a blackfriday.telekom.hu oldalon mikor óhajtják kitenni a nyertest?
Úgy volt, hogy tegnap fogják -
dptrsk
Topikgazda
válasz sellerBP #93676 üzenetére
A Domino rendelés elhúzódása a terrorcselekmények megelőzése gyanánt hozott szabályozások miatt van, mivel ellenőrizniük kell a központi nyilvántartásban, hogy érvényes okmányokat adtál meg és nem lépted-e túl a 10 SIMet.
Az online rendeléstől való 14 nap elállás az átvétel napjától indul, mint ahogy a garancia is, annyi a dolgod, hogy az átvételi elismervényt is elteszed,amivel bizonyítani tudod, hogy mikor vetted át.
-
313313
addikt
Az meg van, hogy kb 1 éve lépett életbe az új törvény, melynek értelmében szigorúan kell ellenőrizni a feltöltő kártyát vásárlókat?
Ha nem kellett a domino kártya, rendelhetted volna listaáron is, akkor is 100k volt az ára. Ha meg ellőttél rá egy 5k-s kupont, akkor ennek ez az ára.
Én csütörtökön vettem át az S7-et (11.24-ei rendelés) és független.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
Szia,
A jótállást is átviheted a jogi rendszeren végszükség esetén úgy, hogy az átvétel pillanatától él, ha annyira fontos az az egy hét.
A számla sem feltétlenül szeptember 1-én állítódott ki, hanem korábban és a befizetési határidőt mutathatja az a későbbi nap.
Igen, lehet regisztrálni a Samsungnál a készüléket a +1 évre, mivel a Telekom hivatalos viszonteladónak számít.
Csak nyugi, ha vannak is akadályok és problémák, a saját érdekedben sem szabad idegeskedni, nem ér annyit az egész.[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Telekom alkalmazásban szeretném hozzáadni a telefonszámom és jelszót kér. Ezt honnan tudhatom meg? Feltöltőkártyás.
-
embe
nagyúr
Arról nincs hír hogy a havidíjas előfizetők is kapnak valami promóciós ajándékot?
-
thomas77
senior tag
válasz Krisztianson #93677 üzenetére
Én is játszottam. Engem is érdelekne, hogy nyertem-e...
-
Arcképgyáros
"A nyereményjáték lebonyolításának folyamata:
• A nyertes a blackfriday.telekom.hu oldalon érvényesen regisztráló Játékosok közül számítógépes
nyilvántartás segítségével a megadott adatokból véletlenszerű számgenerálással működő sorsoló
programmal kerül kisorsolásra. A sorsoláson 3 db tartaléknyertes is kisorsolásra kerül. A nyertest (és
2 szükség esetén a tartaléknyertest) a Szervező a sorsolást követően értesíti a regisztráció során
megadott e-mail címen és/vagytelefonszámon a nyeremény átvételének részleteiről. A nyertes köteles
10 napon belül visszajelzést küldeni a Telekom számára.
• A tartaléknyertesek a kisorsolás sorrendjében léphetnek a nyertes helyébe. Amennyiben az eredeti
nyertes kizárásra kerül, vagy nem veszi át a nyereményt, a tartaléknyertest a sorsolás sorrendjében a
regisztráció során megadott e-mail címen elektronikus levélben értesítjük a nyereményről és az átvétel
részleteiről a nyertes kiesését követő 1 munkanapon belül."Gondolom akkor ha jelentkezik a nyertes.
-
legenda
E-mail útján értesítik először és 10 napon belül kell reagálnia (mert ha nem, akkor értesítik a tartalék nyertest és így tovább).
Ettől persze kiírhatnák, aztán majd jelzik, ha nem válaszolt nekik a megadott határidőn belül, hogy tartalék nyertes vitte el végül a nyereményt.
Közben -secret- be is idézte ezt a részt.[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Az 5GB-os extra adatforgalmat Domino-soknak csak alkalmazason keresztul lehet bekapcsolni? Sajnos nekem allandoan hibauzenetet dob.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #93694 üzenetére
Elég belépni az Ő számával a Te telefonodon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gaming notebook topik
- Windows 10
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű TP-Link Deco X20-4G+ mesh router - 3xGB LAN - AX1800 - Wi-Fi 6 - külső antenna csatlakozó
- Graef CM702 kávéőrlő makulátlan állapotban
- ROG Zephyrus G14 GA402RJ 14" FHD+ IPS Ryzen 7 6800HS Radeon RX 6700S 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen