Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Urak mi a sz@r van a telekomnál nem elég hogy nem kiemelkedőek az árak (Pl mobilok) nem is lehet megvásárolni a terméket, akartam egy tabletet a gyerekeknek nincs nagy igény tudjon mesét nézni a kocsiba, mindenünk ennél a kiváló cégnél van, telefon, Tv, net, összes mobil mind 1 néven, online rendelés és a tabletet nem lehet megvenni, csak igénybejelentést adni mint az átkosba a vezetékes telefonra meg az útlevélre, mi a f@szom ez mondom mind1 beadom az igényt utána írta hogy három napon belül felkeresnek telefonon, már 4 nap is letelt, se e-mail se telefon, mi van itt?
Az már hab a tortán hogy vennék telefont is de nem drágábban mint a kártyafüggetlen, de nem tudom megtartani a jelenlegi flottás árakat mindig mást dob.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Urak ebből a listából hogy derül ki melyik telefon dual simes, a keret 65.616Ft a hűség nélküli akciós ár számít.
http://www.t-systems.hu/static/sw/file/T-Systems_arlista.pdf
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Ha Horvátországba megyek , kell valamit aktiválnom, ill a mobilnett is plusz költségek nélkül lehet most használni az EU ba?
-
nesa
veterán
Van Wifi fon hozzáférésem, amit a Telekom kiküldött mikor rányomták a ruteremre.
Működik is, a kérdésem az volna ez külföldön is működik majd?
-
nesa
veterán
Rendeltem a gyerek részére egy dominós sim kártyát, de be be csúsznak hívások, banki SMS ek.... van ara lehetőség hogy ezt köszönöm de nem, és adjanak egy steril telefonszámot?
-
nesa
veterán
Voltam Telecomnál azt mondják hogy jó ajánlat eu-n kívül a 3000ft körüli 3napra 2Gb internet, mondtam a néninek hogy ez 15 éve is pocsék ajánlat lett volna. Ráadásul 3 naponta be kellene aktiválni.... Hányingerem lett....
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Western Digital Ultrastar DC HC520 12TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó!
- Dell Latitude 7420,14"FHD,i7-1185G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Intel NUC 10 Performance Kit BXNUC10I5FNHN2
- LEGO Icons Atari 2600 játékkonzol 10306 új bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen