Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
Dettó most vettem észre, hogy kiadtak új pasztát... leírás alapján mintha árnyalatnyit sűrűbb lennea korábbiakhoz képest, de ennél többet nem tudok, soha nem használtam.
Igor's Lab szerint ajánlott, minden téren előrelépés az MX-6-hoz képest.
-
Arctic MX-7 tapasztalatok? Jóféle?
-
Tothgera30
veterán
válasz
Exodius
üzenetére
Felesleges, mert egy 30 napot futott PS4 Pro volt az alany, még gyári pasztával. Attól kb. minden jobb, tekintve azt is hogy lényeges porcica alig volt benne. Tapasztalat hogy PTM óta hangja és hőmérséklete jóval kevesebb, bár szerintem összesen nem játszottam vele 10 óránál többet. Notinál pedig csak MX-4/NT-H1/2-höz tudom hasonlítani, de arra még idő kell.
-
Exodius
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mérések? After-before?
-
FoLey-v
addikt
válasz
Exodius
üzenetére
Azt majd én is szeretném letesztelni és beszerezni. Na majd később fogom is.

Pyttawrx
Kép alapján játékterhelésnél ezt produkálja,de már több mint fél éve is ugyan az a eredmény. Ha jól látom a cpu hőmérséklet javult sokat. Képért sry,de az adat a lényeg.
A ventilátor sebesség is szépen jár és nem emelkedik fentebb a hőmérséklet. Én azt mondom ajánlhato cpu és gpu-ra is csak kicsit macerás rá tenni. Meg várni is kell idővel is,hogy jobban ráfeküdjön. 
-
Werkly
addikt
Subzero-nál “kenési technika” javallatotok? Kenés, 5 pötty, X egyéb? Köszi!
-
Mans20
addikt
Sziasztok!
Be quiet DC2 pro-t használta már valaki? Thermal paste mega test – 20 TIM compounds tested on AMD and Intel CPUsk Lehet MX-6 helyett veszek valamit mert agyrém felkenni. i3 13100+Deepcool AS500 hűtő 2xP12 venti. Prime 95 power limit off. Ilyen 75-80C fokokat kaptam. igaz a venti csak 800RPM.
-
Werkly
addikt
NH-D15 & 14600K érdemes A. Subzero pasztát tenni a jelenlegi Noctua paszta helyett? Kösz!
-
Exodius
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Szia!
Ezt a pasztát GPU-ra is ajánlanád? Készülőben az i5-12400F köré épülő konfigom. MX-4-et használok évek óta és tetszik az MX-6 is, mint utód. Sima 1650-esem van használatban, de RTX 2060Super is van a fiókban, csak még a hiba okára nem jöttem rá, ezért nincs szolgálatban.
Illetve a másik kérdés:
Eltérő pasztákat szoktak használni notebook-oknál mint PC-nél? Redditen is megoszlik, hogy mi mire jó, össze vagyok kavarodva kicsit. -
Sziasztok!
Valaki probálta ezt a pasztát? Evolveo ptero tc 2.
Megéri az ártát?
Vagy esetleg tudtok jobb teljesitményűt ajánlani?Köszi a válaszokat!
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Subzero-t bátran ajánlom rá. Nézd meg a pad-ek állapotát is. Mehet a k5 pro helyette vagy Thermal Grizzly Minus Pad Basic padokat vágj méretre
-
Tothgera30
veterán
Került hozzám egy PlayStation 4 Pro, az első szériából (CUH-70xx), ami talán a legtöbbet fogyasztó és legjobban melegedő verzió. Erre milyen paszta javasolt leginkább?
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok,
Ha valaki ki szeretné próbálni a SYY-157 pasztát írjon rám. Vettem itt HA-n még év elején, de sose fog elfogyni, cska megromlik. Szívesen oda adom. Bontatlan 4g fecsi. (Budapest, 11. kerület - Kelenföld - Bikás park.)
Üdv.
-
-
mrzed
senior tag
válasz
vass1024
üzenetére
Nekem a 10-11 generáció kimaradt, nem nagyon vagyok képben. 9. genről 13-ra váltottam, az utóbbinál és 14. gennél a contact frame tud még segíteni. a -200Mhz meg azért kell, mert a gyári órajelhez nagyon nagy feszültséget ad, az meg bődületesen melegít, a tdp limitek és a hőkorlát fogja meg az elszabadult procit.
-
válasz
vass1024
üzenetére
Jaja latom, hogy limitmentesen nagyon el tud szaladni a W

Az a vizes huto 200w-os terhelesnel olyan 70 kurolre tudja huteni a procit: klikk
Pasztabol olyat keress amit tartosan magas hofoknal nem veszti el a hoatado kepesseget. (a folyekony femet e maitt ajanlottam
)Ha megelégszel a 70°C -al akkor elég lenne az MX-6 -is

De szerintem a tuninghoz ez a hűtő is kevés lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A ventilátor sebesség is szépen jár és nem emelkedik fentebb a hőmérséklet. Én azt mondom ajánlhato cpu és gpu-ra is csak kicsit macerás rá tenni. Meg várni is kell idővel is,hogy jobban ráfeküdjön. 
az utolsó szállítmányból még maradt:
de nem baj... majd ha egyszer normalizálodnak a memoria árak váltok platformot, most videokártya vitte el a keretet)

)