Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thomas77

senior tag

Ezzel kapcsolatban felhívtam az ügyfélszolgálatot. Nagyon kedves hölggyel beszéltem, aki mindent megtett, hogy segítsen, de végül sajnos nem tudott.
    Értelmezésem szerint aktív Domino S szolgáltatás esetén EU roaming helyzetben is ingyen hívhatnám a magyarországi Telekom mobil számokat. Sajnos ez nem így van. Fizetős a hívás, percenként 19 Ft-tal, ami azért nem lehetséges, mert a Domino most opció nem lehet együtt bekapcsolva a Domino S-sel. Tehát hamár számláz, a percdíjnak 25 Ft-nak kellene lennie.

Az ügyfélszolgálatos hölgy hosszasan egyeztetett a kollégáival. Arra következtetésre jutottak, hogy csak a Domino M-re vonatkozik az EU roaming ingyenesség (ahogy az Ászf-ben benne is van). Az hogy az S is meg van említve, az azért van, mert ők egy kalap alatt kezelik ezeket a szolgáltatásokat.
    Mondjuk ez azért érdekes, mert aki S-t rendel, az nem rendel M-et, aki M-et rendel, az nem rendel S-set... Tehát a felhasználói oldalról nézve ezek teljesen különböző szolgáltatások. Az ügyfélszolgálatosnak is 20 percébe került kinyomozni, hogy mi a helyzet, akkor én, mint felhasználó, mitől lennék képben?

Gondolom, nem csak én használom a Domino S opciót. Lehetünk még pár 10 ezren. Írok az ügyfélszolgálatnak, remélem foglalkoznak a kérdéssel. Ha nem, akkor NNH vagy mifene... De akkor meg kapnak egy pár 10 milliós büntit... Aztán végülis azt is mi fizetjük meg... :W

Új hozzászólás Aktív témák