- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérdezem miért nem ment eddig a feltöltésem pl. képek és videók terén a Telekom mobilinterneten? Wi-Fi-n primán működik, pl. ide a ph! képeket akartam feltölteni, erre valami https hibaüzenettel leállt.
-
seger
addikt
válasz
donjohnson #142045 üzenetére
Előzző telefonom nem hyperos volt. Gond ott is volt
-
Srácok, Urak.... Ne toljuk tovább please!
-
válasz
szabonagyur #142028 üzenetére
Köszönöm, jó tudni.
-
seger
addikt
Mobil hotspot-al osztom meg a netet, de nem megy a net a laptopon, most másik laptoppal próbáltam, de ott sem.
Hétvégén telefont cseréltem, már esim van a készülékben, ugyan az. Mi van a telekommal??? Más is tapasztalja? Fura, hogy 2 készülék, más sim, de ugyan az a szolgáltató, mégsem jó sehol a hotspot-on a net -
-
Debrecen, Kenézy Campus:
-
válasz
adika4444 #142018 üzenetére
Vannak ezirányú fejlesztések, idő szükség az elterjedéshez.
Telekom havidijas előfizetés esetén működik két iPhone között a Quick eSIM TRANSFER.
Hasonlóan terjed az a módszer is, amikor egyik iPhone-ról költözöl másikra és csak egymás mellé teszed őket (megtörténik az átvitel). Ez jelenleg csak néhány régióban van így (pl U.S.), ahol már a tavalyi család bemutatója óta csak eSIM van az iPhone-ok fedélzetén.
Jó példa a Yettel pre-paid esete is, ahol egy papír lapon kapod a QR kódot, ami többször is felhasználható. Az előző eSIM törlése után csak beolvasod és kész.
Tehát alakul ez, értelemszerűen időbe telik a terjedés. De van pozitív változás, hogy könnyen, gyorsan menjen a költözése. -
do3om
addikt
Én tegnap voltam bent de azt mondták ez a nyomógombos ingyen csere már nem él, megszűnt a múlt hónap végén!
Amúgy nem is vártam mást, ami itt van a telekom üzlet...fuuuu le kéne cserélni az alkalmazottakat. Mindenre a válasz nem lehet, nincs.... szerintem hogy ne legyen munkájuk, fizetést így is kapnak.
Jaj amíg várok addig meg biztos hogy akad egy ügyfél aki azért ment vissza mert átbaszták. Drágább mint amit mondtak, nem az lett..... mindig ugyan azzal kezdik ők nem tudták, meg biztos nem ez van varja csak a következő számlát majd azon stb stb....
Aztán nem hagyja az ügyfél és láss csodát......aha látom már itt a hiba ez ell lett írva, ez a papír nem volt ezen van rajta ez meg az na most jó lesz....Szóval még megy ez a csere dolog? Csak kérdem mert nem megyek vissza felesleges.
Nagymamámnak akartam, egy ilyet, van egy régi Alkatel de hamar merül már. -
mjuti
tag
válasz
donjohnson #142006 üzenetére
A kérdésem pont arra vonatkozott, hogy korántsem úgy van a gyakorlatban amint az a leírásban van, pl nem kell ügyfélnek lenni, több darabot is kiadtak stb... de mindegy, ezért is kértem tényleges infót és telekomostól... te cseréltél ebben a promócióban vagy telekom ügyintéző vagy?
-
donjohnson
addikt
válasz
mjuti #141983 üzenetére
kb minden kérdésedre ott a válasz a linken.
ügyfélnek kell lenned, például feltöltőkártyás vagy előfizetéses. gondolom így ellenőrzik, hogy egyszer élhetsz a cserével.
egy ügyfél egy cserére jogosult.
csak üzletben lehet intézni.
a felsorolt nyomógombos készülékek közül lehet választani. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest