Hirdetés
- iPhone topik
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
6 Android főverziót ígér a Samsung
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
-
Súlyos büntetést kaphat a Meta az apróhirdetések miatt
it Miközben a Google sikeresen fellebbezett egy 1,49 milliárd eurós EU-s büntetés ellen, a Qualcomm bírságát pedig csökkentették, épp most róhatnak ki a Metára egy gigantikus büntetést.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz dptrsk #83554 üzenetére
Mondjuk nálam a Next S úgy van megoldva társkártyaként, hogy az otthoni előfizetés a főkártya úgymondván. Ebben az esetben valóban jobban jártam volna, ha új előfizetést kötök egy L csomagra 1GB nettel és beteszem Magentába szintén partnerkártyaként? Vagy úgy csak Magenta kedvezmény lesz?
-
-
betyarr
veterán
ti is észre vettétek,hogy már nem lehet követni a fiókban az adatforgalmat?mi retekért vették le?
-
Atus85
aktív tag
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Hívásátirányítást szeretnék bekapcsolni két előfizetéses szám között ( mindkettő Mobile S) de valamiért a telefon me engedi (nem várt válasz a hálózattól hibaüüzenet)
Mi lehet a gond? Telekom aplikációban a hívásátirányítás ki van pipálva de nem tudom létrehozni az átirányítást.
Másik kérdés
Tegnap aktiválták a Magenta 1-et de az online felület még semmit sem mutat és az otthoni telefon is alap díjcsomnagban van hoppá helyett valamit a dokumentumokban sem találok semmi Magenta 1 re utaló szerződést.
köszi
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Next S atk csomagot, amihez tartozik egy korlátlan böngészés, ha átváltok az új díjcsomagok egyikére, azzal bukom a korlátlan böngészés opciót is?
csako: Köszi
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz MK VII #83456 üzenetére
Nem tudtam előre haladni 4G ügyben azóta se. Fura, hogy csak úgy megszűnt itt. Ami érdekes az az, hogy másik telóban úgy tűnik valamiért megy ezzel a sim-mel a 4G, legalábbis azt mutatta. Az én telómban viszont az ő sim kártyájával se ment, ha jól láttam.... Viszont, ha mondjuk lemegyek a metróba, rögtön lesz 4G az én telómon is.... Állítólag a frekvenciák nem változtak, mert még erre gondoltam, hogy áttették a 4G-t B20-as frekvenciára fű alatt bizonyos tornyokon...
Persze a Telekom app-ban hiába kapcsolgattam az MMS szolgáltatást, hátha megint bejön ez a trükk, de nem.[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
n@p@lm
őstag
válasz szabogabor10 #83469 üzenetére
Telekom kicsit korepetálja már magát...
Június közepétől nincs többé roamingdíj az EU-ban -
madrac
senior tag
válasz btudos #83569 üzenetére
APN: internet.telekom
(#83570) tsteve: max térerőt mutat itt is, csak 3G hálón, és folyamatosan ezt is mutatta miközben jöttem haza gyalog a felszínen. Úgy értem nem jött be sehol a 4G közbe míg mozgásban voltam. Metróban végig volt 4G, csak ahogy feljöttem a felszínre, váltott át 3G-re, ami maradt is... Több mint érdekes. Déli pu.-körnéykén a felszínen is volt 4G. És ami ugye szintén több mint érdekes, hogy manuális keresésnél felhozza a 4G hálót, de nem enged fel rá....
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz tsteve #83573 üzenetére
Nem tudom hol van 4G-s telekom antenna. Szerintem semmi baja a vételnek, inkább bizonyos tornyoknál nem engedi felcsatlakozni valamiért egyáltalán, távolságtól függetlenül. Térerő csökkenést sem tapasztaltam egyáltalán.
Igen a SIM csere lesz a következő, hátha. De sok esélyt nem adok arra se...
Azért köszönöm a tanácsokat![ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz n@p@lm #83571 üzenetére
ez az összes eu-s szolgáltatónál feladatokat jelent majd, a telekom el is kezdte már a folyamatot... angoloknal pl. még most is korlátozott a roaming alatti adathasználat, nekik főleg bele kell húzni, de a többi eu szolgáltató még jobban el van maradva...a telekom eu-s szemmel nézve inkabb az élboly amiatt, hogy az új csomagokban már nem korlátozott az adatroaming... a lezárt csomagokon sztem nem fognak változtatni, bár tudom, sokan úgy fogják majd ezt itt
"értelmezni", hogy a lezárt csomagokon is változtani kell, pedig nem... épp azért mert ezek lezárt ill. kivezetendő csomagok[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz n@p@lm #83579 üzenetére
van rá egy fogadásom, hogy nem kell nekik módositani, az eu-s szabályok változása ezekre nem vonatkozik, bármennyire máshogy szeretnék ezt egyesek... elvileg persze megtehetnék ezt az eu szolgáltatók... de valószínűleg nem fogják bolygatni emiatt sehol a régi csomagokat..pl. az angol szolgaltatók tele vannak olyan (régi, lezárt) elképesztő percdíjú csomagokkal amiket nem bolygattak meg az eu-s szabályváltozások az eltelt évek alatt sem.. lehet álmodozni persze, de mivel ilyen kötelezettségük nem lesz, sztem minden marad a régiben a lezárt csomagok esetén
[ Szerkesztve ]
-
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
Vásároltam egy Domino Fix extra kártyát a neten, amihez kaptam az ajándékokat (lebeszélhetőség, 1 GB net). Kérdésem az lenne hogy ha Maraton opciót rendelek hozzá, akkor először az ajándék fogy le ugye csak azután kezd ketyegni le a Maraton? Ugye jól gondolom? Erősítsetek meg ebben![ Szerkesztve ]
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Új készülék vásárlásánál elvileg adnak készülékkupont SMS-ben. Meddig kell rá várni kb?
köszi
dptrsk: aktív az átiráűnyítás szolgáltatás mindkét számon
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz tsteve #83583 üzenetére
A lezárt dijcsomagokra visszatérve:
A brit gigász Three lezárt dijcsomagjai Irországban, ez jelenleg is érvényes, mint látjátok...
http://www.three.ie/eshop/phone-plans/older-plans/
Tehát a horror roaming percdijak érvényben maradtak, pl. Mo-.ról Irországot hivni 1.19 euró (nettó 370 Ft) jelenleg is az első (2007 óta is élő) lezárt díjcsomagban.
Annak ellenére maradtak érvényben ezek a horror árak az eu-tag Írországban, hogy közben az eu több lépésben csökkentette ezeket.
Tehát álmodozó az, aki azt hiszi hogy lezárt csomagokra is eltűnik majd hamarosan a roaming dij az eu-s szolgáltatóknál, s kevéssé valószínű hogy a brit gigász Three ne venné figyelembe az eu-s határozatokat, de ezek a díjak csak az élő csomagokra fognak eltűnni valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
válasz tsteve #83585 üzenetére
Ezzel szemben pl. az én régen lezárt Mozaik XS csomagomra is érvénybe léptek a tavaly nyári roaming percdíj és hívásfogadási díj csökkentések illetve az előfizetési díjam is lebeszélhető lett roamingban is...
Azangolokmeg mindig is fura népek voltak Ja, az írek is[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Karcub
senior tag
Valakinek szokott olyan "jelensèg" lenni,hogy miután lejàr az adatforgalma (amit lekorlátoznak 32kbit-re) akkor néha-néha begyorsúl, úgy hogy már le van korlátozva és nem kaptam meg a következő adatgorgalmat.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
-
tsteve
senior tag
válasz azigazimoris #83587 üzenetére
szerintem itt valami nem stimmel, mert az érvényes ÁSZF szerint:
*A Mozaik díjcsomagok havi díja 100%-ban lebeszélhető alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve felhasználható SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön, valamint EU roaming helyzetben. A havidíj hóközi aktiválás, díjcsomag-váltás és kikapcsolás esetén időarányosan számlázódik.
Honnan veszed, hogy roamingban is lebeszélhetőek a perceid?
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
miről beszélsz? kiragadtál egy mondatot... itt egy ír dijcsomagról volt szó....és csak példa volt...természetesen roamingnak számit...és elég horror ár az 1.19 euro percenként Mo-ról Írországba roaming-ban...az eu tisztségviselők a szivükhöz kapnának ha élő ír dijcsomagról lenne szó..de ez egy lezárt ír csomag
[ Szerkesztve ]
-
jamike
csendes tag
válasz tsteve #83580 üzenetére
Szerintem semmit nem kell módosítani mivel a törvény úgy szól hogy ugyanazokkal a feltételekkel beszélhetek roaming közbe mint otthon .Az én értelmezésem szerint ez azt jelenti,hogy mindegy lezárt csomag-e vagy most is köthető ,ugyanúgy használatban van tehát élő szerződésem van rá amit az EU-ban is használhatok mindenféle pluszdíj nélkül.Vagy rosszul gondolom?Valaki illetékes írhatna.
-
enginev3.0
félisten
Megkaptam a ma nyitott Telekom üzletben a duonet SIM kártyát régi move xs díjcsomagra, és osztható vele a korlátlan böngészés opció
Eszébe se jutott új díjcsomagot ajánlani...
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tsteve
senior tag
válasz jamike #83592 üzenetére
olvasd el az ir példát...1.19 Euró roamingban a percdij Mo-ró Írország most is egy lezárt ír dijcsomagban..a brit Three nem módosított ezen semmit az évek alatt az eu-s szabályváltozások ellenére sem...sztem ez a brit óriáscég elég jól ismerheti az eu-s szabályokat...csak élő díjcsomagokra vonatkoznak a változások ez alapján..lehet persze álmodozni, de minek, nem valószínű, hogy az eu-s szolgáltatók ingyenessé teszik lezárt csomagokra is a roaming-ot
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz tsteve #83591 üzenetére
"Telefonhívásoknál roaming gyakorlatilag minden olyan hívás, amelyet hazai mobiltelefon-szolgáltatással a külföldön tartózkodó fogyasztó indít vagy fogad. Bárhova is irányuljon a hívás – haza, abba a külföldi országba ahol tartózkodik vagy ezektől eltérő egyéb országba – és bárhonnan is érkezzen, amennyiben a fogyasztó külföldön tartózkodik, és a híváshoz hazai szolgáltatását használja azt a szolgáltató roaming hívásként számlázza."
A nemzetközi hívás meg szerintem az ha Magyarországról, magyar szolgáltató számáról külföldi számot hívsz.
Mindenesetre aki ilyen hívásokat bonyolít nem ártana tisztáznia-szerintem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
szalai112
senior tag
Sziasztok múltkori képet posztolóm csak is azért mert vannak infóim miért 5750Ft a XL csomag!
Azért de más díj csomagra is érvényes a kedvezőbb havidí ha meg nézitek a képet!
1Új Magenta1-es dijcsomag miatt vagy magenta1 leszel ha van 1-vagy 2 szolgáltatásod készülék nélkül
2Vagy meg újítod a magenta1 díjcsomagod vagy is amikor lejár a hűség! szintén készülék nélkül
Így majd elgondolkozom a XL csomagon mert nem sokára le jár a hűségem, lesz okom rá csücsülni a telefonra.
Sok ismerősöm van akinek nincs face vagy skype és társai[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz tsteve #83597 üzenetére
"1.19 Euró roamingban a percdij Mo-ró Írország'
ez szerinted roaming hívásnak számít? Mo-ró Írország
ez akkor lenne roaming ha ír kártyáról ( Magyarországon tartózkodva ), Írországot hívnák- vagy tévedek ? ha erről van szó akkor egyszerűen genyók a szolgáltató
(#83598) jamike
nem árt elsősorban tisztázni azt, hogy mi számít roaming hívásnak és mi számít nemzetközi hívásnak mert meglepetés érheti az embert esetleg.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
tsteve
senior tag
válasz Bferibörs #83599 üzenetére
olvass..olvass..olvass.....ír csomagról van szó..ír kártyáról....ír szolgáltatóról....ezért roaminghívás amiről beszéltem eddig Mo-ról Írországba....a roamingdijak európai drasztikus csökkenése ellenére ez a hívás brit Three-nél még mindig 1.19 euróba kerül percenként ebben a lezárt ír csomagban, tehát nem alakitotta át a Three a dijazást az eu-s szabályoknak megfelelően...ebből vontam le a következtetést, hogy valószínűleg az eu-s szabályozás az élő csomagokra vonatkozik csak...ez a gigacég nyilván elég jól ismeri a szabályozás részleteit
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Logout.hu észrevételek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen