Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Nektek honnan van kuponotok?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
vwpolopg
őstag
-
vwpolopg
őstag
válasz 313313 #61204 üzenetére
Próbáld meg, hátha:
Tartozék kupon: A kupon egy darab 5000 Ft-ot meghaladó értékű tartozék vásárlása esetén használható fel. Vásárlásonként egy kupon beváltására van lehetőség, kizárólag egyösszegű vásárlás esetén. A kupont 2015. május 31-ig lehet beváltani. Amennyiben véletlenül törölted a kupont tartalmazó SMS-t, annak pótlására a +36308080088-as telefonszámra elküldött KUPON szövegezésű SMS-sel tudsz jelentkezni. Ez esetben kollégáink néhány munkanapon belül újra kiküldik részedre.
(#61206) St3ven: Akkor várhatod az SMS-t
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék, van egy idestova 15 éve élő dominós szám, ami egyéb okok miatt nem volt használva kb 1 éven keresztül, februárban lejárt az 1 éves (nem tudom mi), majd mostanra meg is szüntették a számot. Egy t-pontban próbáltam megérdeklődni, hogy vissza lehetne-e vásárolni ezt a számot, de azt a választ kaptam, hogy nem.. amit nem igazán értek, megszünt, nem osztották ki még senkinek, miért ne lehetne visszavásárolni? Tud valaki segíteni ebben, hogy ez mára már tényleg így lett, nem lehet számot visszavásárolni?
Köszönet a segítségért!
Közben találtam egy ilyet:
[link], na jó az eset itt is hasonló. De ezek szerint, ha haza látogat a "tulajdonos" akkor van esélye elintézni vagy ügyvédi meghatalmazással. Most már csak azt nem értem miért kell hozzá a kártya "birtokos", ha lejárt és vissza kell vásárolni?[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Soulfly842
addikt
-
amargo
addikt
válasz paolinho #61210 üzenetére
Sajnos a közelembe egy kis üzlet volt és az ottani hölgyemény mondjuk úgy, hogy alul informált volt.. közben szerkesztettem a hsz-t és bele raktam egy linket, amit megpróbálok majd végig járni vagy valami nagyobb pontba bekeveredni.
Soulfly842: Nővérem nem itt él, de amikor haza látogat, akkor szeretné a régi számát használni hisz azt ismerik, ellenben minek fizessen itt elő bármire is? Tehát dominosként ezt nem kaphatja vissza? Ott nem lehet egyedi számot igényelni?
ui nekem van előfizetésem náluk így sincsenek nagyobb jogaim?
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
r3dsnake
nagyúr
Egy kupont hozzam is vaghatna valaki.
-
Soulfly842
addikt
válasz St3ven #61216 üzenetére
Jó hír.
Utánanéztem egy kicsit jobban a szabályzásoknak.
A múltkoriban visszadobtak egy egyedi hívószám megrendelésemet, amit dominóba kértem, de ennek oka volt. Tévesen deaktivált szám volt. Meglepett akkor - hiszen korábban is sokszor kértem már ilyet - , de igazából nem foglalkoztam az okokkal (az ügyfél meg végül a havidíjas előfizetés mellett döntött).
Van viszont egy kitétel:
Van lehetőség domino egyedi hívószám megkötésére, de csak egyetlen esetben:Csak és kizárólagosan akkor, ha az ügyfél elfelejtette felölteni időben a domino egyenleget és már lejárt a hívószám lekötési idő is.
Egyedi engedélyeztetés szükséges, a szolgáltatónak ilyen irányú kötelezettsége nincs, de méltányossági alapon szokták ezt kezelni.
Viszont a hívószám visszaforgatását csak az előfizető, vagy a rendszerekben rögzítésre kerülő felhasználó részére tudják kezdeményezni (akinek a deaktiváláskor a szolgáltatás a nevén volt). Más részére nem.
A folyamat nem egyszerű.
Ezek a kártyák nem az üzletben kerülnek összerendelésre a hívószámmal, hanem úgy gyártják le központilag, hogy az adott kártyához az adott hívószám hozzárendelésre kerül.
Megrendelést követően 8 nap a kártya elkészítése/kezelése, s fizikai valójából ezt követőn szállítják le központi logisztikával az üzletbe. Amit természetesen az előfizető kérhet csak ki.
Az előfizető nevében, ahogy már korábban is történt rá utalás:
Közjegyző által hitelesített meghatalmazással, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzettel járhat el más az előfizető nevében.Ha ez az eljárás nem megfelelő akkor továbbra is állnak a fent leírtak.
Van egy nyomtatvány arra vonatkozóan, hogy a korábbi előfizető lemond másnak a javára a szóban forgó hívószámról és a korábban említett kérelemmel (egyedi hívószám megrendelés) meg tudjátok más nevére is rendelni.
Azt, hogy más nevére nem lehet "csak úgy megigényelni" egy, az elmúlt fél évben használt hívószámot - ezt nem a Telekom köti meg így, hanem a hatályos jogszabályok.
Abban az esetben, ha havidíjassal kerülne megigénylésre a hívószám két lehetőség van:
1, Hűségidő nélkül megköti az előfizető, miután az informatika újra forgatja a hívószámot az adott üzlet 'virtuális készletére' és egy naptári hónapot követően átválthatja feltöltőkártyásra. (hűségidő nélkül az előfizetői szerződés belépési díja 5000 Ft)2, Hűségidővel 0 Ft a belépési díj, s egy naptári hónapot követően ugyanazt az 5 ezer forintos belépési kedvezmény kötbért kell kifizetni a dominóra való átváltáshoz. (a belépési kedvezmény kötbér ez esetben ennyi).
Emiatt lehet bárhogy gondolkodni, de felháborodni nincs értelme. Jogszabályok írják le az ehhez kapcsolódó metódusokat - az inaktív hívószámok kiszűrése a véges hívószámtartományok kiszűrése miatt szükségszerű.
Nem véletlen az, hogy a rendelkezésre állási időn túl van egy 90 napos hívószámlekötési idő, amíg egy feltöltéssel az adott dominó szerződés aktiválható.
Az egyenleg lekérdezésével együtt a rendelkezésre állási idő is lekérdezhető. Ha az ügyfél figyelmetlen volt, amiatt lehet, de igazából semmi értelme nincs negatív felhangnak teret adni. Ezek jogilag szigorúan leszabályozottak. Oda kell figyelni rá legközelebb
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Soulfly842 #61217 üzenetére
Akkor ha nehezen is, de van esély rögtön Dominóval kérni a számot. És olcsóbb is.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
kiki22
senior tag
Neha elgondolkodom,h van e ertelme meg elofizut tartani.30-40 ezres szamlakat csinalok havonta de nevetseges milyen aron lehet elhozni a telefonokat ..platinas vagyok..meg ezek a dijcsomagok szornyu.de mind a 3 szolgaltato hasonlo.
-
zolka95
őstag
válasz Soulfly842 #61207 üzenetére
Megnéztem a linked.
próbáltam belépni, ezt kaptam
A megadott telefonszám nem található a rendszerben! Kérjük, ellenőrizze a megadott telefonszámot!Szóval akkor ehhez a Play áruház vásárláshoz tuti ilyen domino jelszó kell? Vagy csak tippelted?
Próbáltam ezt a 1777 számot, de folyamatosan egy robot beszél nem értek belőle semmit.
Nem tudom hogy kell beállítani a domino jelszót. Nem mond semmit róla a robot.
itt
a Díjcsomagok, szolgáltatások > Felfüggesztett és aktív szolgáltatások lekérdezése szerintem ez lenne az de folyamatosan pofázik valamiről amit nem értek, de szerintem nincs köze a domino jelszóhoz, aztán a végén mondja, hogy hívjam a 1430 tudakozót. Felhívtam 3x-or is felvették, az egyik azt mondta nem ezzel foglalkozik mondott egy másik számot, felhívtam azt is, az megint átirányított. A 3.-ra már nem emlékszem mit mondott. xD
Annyira zavaros ez az egész, de jó lenne megcsinálni, ha tényleg ez kell ahhoz, hogy így tudjak vásárolni Play áruházból.Teko001 Nem tudom. Azt sem, hogy ez kell-e ahhoz, hogy tudjak vásárolni playen.
Ezt találtam róla. ...vásárolhatnak autópálya-matricát, lottót vagy akár mozijegyet.[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
kiki22
senior tag
válasz pepe091 #61221 üzenetére
Megjartam par dijcsomagot .de igazabol a roamingolasi resszel vannak a gondjaim.Ausztriaban melozom es a kinti szolgaltatok sokkal kedvezmenyesebb roamingolas biztositanak sokkal olcsobban .de sajnos lakcim nelkul nemlehet kotni szerzodest naluk.imadkozom,h egyszer nalunk is ilyen arak lesznek :-) Ezert az lesz szerintem lemondom az itthoni elofizut es leszz ktt is meg ott is egy feltoltokartyas csomagom.meg igy is jobban jovok ki.
-
veterán
válasz kiki22 #61224 üzenetére
Vagy Next M (10990 Ft 2 év hűséggel + epack-kel) + EU Plusz (590 Ft 1 év hűséggel), ha elég 500 MB net is. Illetve rendelhetsz hozzá relatív jó áron NetPlusz adatbővítőket, ha nem elég. Szerintem így jönnél ki a legjobban.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Most nézem, a weboldalon a Next csomagoknál ez szerepel:
"Korlátlan beszélgetés és internetezés az EU területén
Nem kell többé a telefonszámlád miatt aggódnod külföldön sem. Next vagy Music díjcsomagodhoz igényelj EU Plusz vagy EU 100 opciót, így korlátlanul telefonálhatsz és internetezhetsz az EU zónában akár díjmentesen!"Most vagy elírták, és SMS-ezés akar lenni, vagy hamarosan tényleg változtatnak a jelenlegi 300 MB-on. Attól félek az első opció.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz szabogabor10 #61228 üzenetére
Szerintem csak elírták, max. az adatmennyiségeket fogják emelni a versenytársak ajánlatainak ismeretében.
A legjobb aláírás a héten
-
veterán
válasz kiki22 #61230 üzenetére
A Telenor továbbra sem kínál korlátlan roaming lehetőséget, csak a jelenlegi opciókat tették kedvezőbbé.
erdoke: legalább az 500 MB-ot "EU-sítanák" Next M esetén, a 3 GB-ot pedig Next XL esetén, mert jelenleg nem sok érv szól a Next XL mellett... A legjobb persze az lenne, ha a NetPlusz bővítőkből csinálnának NetPlusz EU-t az EU Plusz előfizetőknek. Ennyi szerintem bőven beleférne, hamár nem tudták ingyen odaadni az EU Pluszt Next M mellé...
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Ez a nagyon szomorú...
De azért emeljék csak még tovább az áraikat. -
=Thor=
tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem:
1, Az ingyenes EU PLUSZ opciót Next XL csomaghoz neten is be lehet állítani?
2, Egyből élni fog vagy van aktiválási ideje (pl. 1 munkanap)?
3, Ezt egyszer kell megrendelni és itthon felfüggesztődik? Tehát nem kell újra és újra megrendelni és lemondani?
4, A Next XL-hez járó ingyenes havi egy nap Travel & Surf Extra-t le kell mondani előtte?[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Németországban nyilván ötvenszer annyi az adó, Magyarországon százszoros Finnországhoz képest? Vagy északi rokonainknál az állam komoly összegeket fizet a szolgáltatóknak? Ekkora különbségek csak a versenyben lehetnek, az adózási és infrastrukturális háttérben nem.
(#61236) =Thor=
Jobban jársz, ha a 1430-on kapcsoltatod be... Max. Egy hálózati le-feljelentkezés kell hozzá, hogy aktív legyen. Nem kell többször megrendelni, csak aktiváltatni, míg a Travel & Surf szerintem pluszban ráaktiválható, ha elfogyott a 300 MB, és akkor 24 óráig van még 50 MB-od.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
legenda
válasz erdoke #61237 üzenetére
nem, nem csak egy tényező befolyásolja, hanem mindegyik/több összessége, de nem is írtam, hogy csak és kizárólag emiatt van, viszont nézz már egy aktuális listát az általam említettel kapcsolatban, árnyalja csak a képet.
él még bennem a kép - meg is keresem majd a kimutatásokat -, hogy régóta vezetjük azon listákat, ahol a legtöbb adó terheli az egy perc beszélgetést...stb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
Sayuar
senior tag
Magyarország 40%, románia 23% az adóteher
És akkor a számok:
Magyarország, Telekom Domino (2500 Ft töltés esetén semmi különös):
51 perc
vagy
51 SMS
vagy
15 nemzetközi perc
vagy
1GB adatRománia, feltöltős (havi 6 Eur töltésért ezt kapod-egyenleget nem):
Telekom hálón belül ingyenes perc + sms
plusz még
Belföldi hálón kívül: 200 perc/SMS
plusz még
100 nemzetközi perc
plusz még
1GB adatUgye ez nem a +17%-os adóteher eredménye?
-
legenda
válasz Sayuar #61242 üzenetére
hiába hasonlítgatod, mint korábban is írtam, ez (is) csak egy befolyásoló tényező a sok közül, több ilyen különbözetből tevődik össze az egész.
pont annyi értelme van összehasonlítgatni eltérő országokat ilyen tekintetben, mint amikor bármilyen más termékek árát, vagy a fizetéseket vetik össze...[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
-
Sayuar
senior tag
válasz lugosi #61244 üzenetére
Ha nem a különadó, akkor a bérek. Szerinted egy multit mennyire érdekel adott ország minimálbére?
De tudod mit: ha szerinted ez mérvadó, akkor nézzük a német minimálbért, illetve a német t árait. A minimálbér 4 szerese a miénknek, a perc meg feltöltős német t-n 27 Ft (9 cent) , szemben a magyar t domino 49 Ft-jával.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Varszegig #61245 üzenetére
hivatalosan nem létezik/létezhet ilyen, de ha egyik sem enged jelentősen, akkor a másik kettő sem fogja meglépni, hiszen nincs rá oka, magának meg nem az ellensége.
CineDOG1; mindenkinek a saját döntése minden, nekem ha valami nem kell drágán és nem elengedhetetlen a szolgáltatás, akkor nem fizetek érte, mert nem veszem igénybe.
más kérdés, hogy az ilyen szolgáltatások árának a csökkentése ellen direktben nem is nagyon tudnak lépni az előfizetők.Sayuar; azért megnézném például a román hozzáállást és a későbbi árazásukat, ha most azt mondanák nekik, hogy na akkor x időponttól +17% speciális adó is terheli őket.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz vwpolopg #61194 üzenetére
Azért sikerült, mert ezt is elírták...
Az eredeti ár 9290, csak a színeseknél felcserélték az első két számot->2990,így erre a termékre igénybe lehetett venni a kódot, viszont levonni már a hibás árból sikerült.
Szerencsére...Sajnos a fekete nem volt"leárazva", így én is egy sárgát vettem.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Full HD Gamer PC / Intel i7 6700 / GTX 1660 Super 6GB / 16GB DDR4 / 240GB SSD / 500GB HDD /
- Kis tervező/gamer PC: DELL Precision 3240 CFF: i5 10500,32GB,512GB,Quadro P1000,4xminiDP+1xHDMI+2xDP
- Ipad pro 13 wifi 256gb space black
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen