Új hozzászólás Aktív témák

• zolka95

őstag

válasz Soulfly842 #61207 üzenetére

Megnéztem a linked.
    próbáltam belépni, ezt kaptam
    A megadott telefonszám nem található a rendszerben! Kérjük, ellenőrizze a megadott telefonszámot!

Szóval akkor ehhez a Play áruház vásárláshoz tuti ilyen domino jelszó kell? Vagy csak tippelted?

Próbáltam ezt a 1777 számot, de folyamatosan egy robot beszél nem értek belőle semmit.
    Nem tudom hogy kell beállítani a domino jelszót. Nem mond semmit róla a robot.
    itt
    a Díjcsomagok, szolgáltatások > Felfüggesztett és aktív szolgáltatások lekérdezése szerintem ez lenne az de folyamatosan pofázik valamiről amit nem értek, de szerintem nincs köze a domino jelszóhoz, aztán a végén mondja, hogy hívjam a 1430 tudakozót. Felhívtam 3x-or is felvették, az egyik azt mondta nem ezzel foglalkozik mondott egy másik számot, felhívtam azt is, az megint átirányított. A 3.-ra már nem emlékszem mit mondott. xD
    Annyira zavaros ez az egész, de jó lenne megcsinálni, ha tényleg ez kell ahhoz, hogy így tudjak vásárolni Play áruházból.

Teko001 Nem tudom. Azt sem, hogy ez kell-e ahhoz, hogy tudjak vásárolni playen.
    Ezt találtam róla. ...vásárolhatnak autópálya-matricát, lottót vagy akár mozijegyet.

[ Szerkesztve ]

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

Új hozzászólás Aktív témák