- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Elindult a One UI 7 béta program
- Felminősítettek több Pixel telefont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
tag
FARMING SIMULATOR 25Megjelenés: 2024.11.12.
Fejlesztő: GIANTS Software
Platformok: Windows (FS.com / Steam), PS5, XSX/S, Mac OSÜdv gazdák! Napokon belül itt a Farming Simulator legújabb felvonása így időszerűnek láttam a topik létrehozását. A játék jelenleg kétféle kiadásban érhető el, az alap verzió 50€, míg a Year 1 Bundle 80€, a drágábbik verzió 2025 folyamán az első három negyedévben egy-egy bővítményt fog kapni, az utolsó negyedévben pedig egy új térképet. Kiadástól függetlenül aki előrendeli a játékot egy MacDon önjáró kaszálót is bezsebel.
Három térképpel érkezik a program amelyből kettő teljesen új, a harmadik, Zielonka (Lengyelország) pedig már szerepelt az FS22 Premium Expansion bővítményben, azonban picit átdolgozták azóta és most az alapjáték részét képzi. Egymástól merőben eltérő környezetek ami elősegíti a változatosságot.
RIVERBEND SPRINGS (USA)
HUTAN PANTAI (Kelet-Ázsia)
Számos új terménnyel, termékkel és jószággal bővül a felhozatal, a teljesség igénye nélkül, kétféle rizs, spenót, borsó, zöldbab, bölény, kecske. Az új javakhoz természetesen új termelési láncok is tartoznak, pl. konzervgyár, mozzarella sajt. A meglévő láncokon is optimalizáltak, most már pontosan látjuk, hogy milyen és mennyi terményre van szükségünk és, hogy abból aztán mennyi félkész-késztermék lesz. Érkezik egy üdvözlendő játékmeneti újítás is, minden térképen lesz egy nagy raktár ami boltként funkcionál és itt nagyjából bármit megvásárolhatunk. Ez azért nagyon hasznos mert ha gyártani szeretnénk valamit amihez többféle alapanyag is szükséges de az egyik előállításához nincs meg a megfelelő gépparkunk akkor is tudjuk tovább folytatni anélkül, hogy több százezer euróért beruházunk, elég lesz csak adott terményből/termékből venni pár ezer litert ami feltétlenül szükséges számunkra. Ezzel a megoldással elérték azt, hogy a termelési láncok nem csak egy "jópofa feature" hanem a játék szerves része mert elérhetőbbé teszi a casual játékosok számára is. Ezenfelül érkezett pár új mechanika is mint például az interaktálható NPC-k, építkezési megbízások a hagyományos elvállalható misszók mellé. Építhetünk játszóteret, restaurálhatunk egy régi silópajtát, összerakhatunk egy retró lovaskocsit sőt, az ázsiai térképen egy komplett kis szerzetes falucskát felhúzhatunk, de akár a saját farmházunkat is deszkánként építhetjük meg ahelyett, hogy egy előre elkészített lehelyezünk.
Technikai oldalról is sokat fejlődött elődjéhez képest, talán nem annyit mint amennyit a rajongók elvártak de mindenképpen most érezhető a legmarkánsabban a két epizód közötti eltelt idő a sorozat történetében. Átdolgozták és kibővítették az időjárási effektusokat, bekerült a talajdeformáció, élethűbben rakódik a gépekre a sár, jelentősen több effekt munkavégzés közben, porfelhő, sárdobáló ekefejek, a pályákon jelentősen sűrűbb vegetáció, betakarított szemes termények 3D(-sített) textúrája és úgy általánosságban a betakarítatlan termények sem voltak még ilyen szépen kidolgozva ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
jzsolt79
tag
Ha a termelési láncban kontrollálhatóak lesznek a bejövő anyagok, kikapcsolással, bekapcsolással, hogy az adott épület adott bejövő anyagból automatikusan kapjon-e az elosztásból, akkor megveszem... amúgy nem biztos
-
-
Thunder90
lelkes újonc
Nekem megvan a Collectors Edition de tökmindegy hogy low vagy ultra fix 60 vagy 30 az fps akad meg mikrolagok+grafikai hibák vannak. A VGA driver a legfrisebb ami nov 12-én kijött. A laptop egy MSI Thin 15 13.gen i5 (Igaz a turbo ki van kapcsolva mert jegyetlen hangos lesz a venti a laptopnak,de próbáltam turbo bekapcsolásával is ugyan úgy csinálja) 16gb ram ddr4 3200mhz és 512GB Kingston m2 nvme ssd és rtx 4050 6gb vram dgpu-val. Tudom nem erős laptop,de szerintem el kellene vinnie nem? Az FS22 ugyanezt csinálja. Az OS W10 22H2
[ Szerkesztve ]
-
Thunder90
lelkes újonc
Olvasva a Steames értékeléseket pár emberke is írja hogy optimalizálatlan és textúra hibák is előfordulnak,akkor nem a laptop a hibás hanem a pocsék játék. Több Giants Software játékot nem fogok vásárolni.
-
jzsolt79
tag
Minden játék fél-hulladékként kerül első publikálásra, ezen miért lepődik meg még bárki is? Nyílván idővel lesznek javítások és javulni fog a helyzet. Ezért is nem szoktam semmit "elsőnek" megvenni, mindig várok pár hónapot, adok időt a "tesztelők" által feltárt hibák nagy részének javítására. Millió féle hardver létezik millió féle driverrel, és nyílván nem tudnak minden konfigot tesztelni. Erre valók a visszajelzések, amik alapján kiadják a javításokat. Szóval szerintem értelmetlen a megjelenés másnapján máris leírni a játékot...
[ Szerkesztve ]
-
Thunder90
lelkes újonc
Mások is tapasztaltak olyan hibát hogy a "bot" elkezdi a munkát csinálni amit kiadsz neki,de végül hiába csinálja meg nincs látható eredmény?
-
zolisx4
őstag
válasz Thunder90 #17 üzenetére
Ez most igy sikerült ,ismerősömnek éppen meg közelítő rendszer igényt tudó gépén ,hibátlanul fut .Nekem bőven az ajánlott felett van és nem jó ,ma próbálkoztam vele de volt traktor aminek aminek eltűnt a kereke ,mondjuk nyoma az látszott ,ez ilyen .
Bug Simulator 2025[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Azért, mert ez nem fél hulladék, hanem ez egészében hulladék!
Alapjáraton még azt is mondanám, hogy igazad van, de ez nem az első játékuk nekik ebben a témában, és régesrégen elkezdődött már a béta teszt, ezeket az alapvető hibákat kellett volna javítani...
Arról már ne is beszéljünk, hogy eltelt az utsó rész óta pár év, de fejlődni nem fejlődött semmit grafikában, ami azért lássuk be, siralmas... -
Thunder90
lelkes újonc
Letöltve a patchet igaz jobban fut,grafikai hibák eltűntek,de mikrolagg továbbra is van. FHD közepes és 30FPS-el játszok egy MSI THIN 15 B13VE Laptopon. Remélem későbbi patchek még jobban javítani fogják a játékot. Tudom nem egy játékra csinált laptop de ha alapból nagyon magas FHD és 60Hz teszi magát akkor elvárnám hogy ne mikrolagg legyen. Bár igaz CPU Turbo off játszok ami 4.6Ghz helyett csak 2Ghz engedi a procit hogy menjen. Így is pörgeti a laptop hütőjét a játék
[ Szerkesztve ]
-
Molay73
csendes tag
Sziasztok,
Hogyan tudom a pig farmról a híg trágyát átszivattyúzni hígtrágya pótkocsis tartályba,akárhogy állok oda nem dobja fel az opciót a töltésre. -
BogyóBP
addikt
Én mielőtt megvettem volna megnéztem a tört verziót és az még a giant engine 9 est futatta sokkal rosszabbul és a kép is más volt, a steamen megvett és úgy letöltött verzió már a 10 es enginnel fut simábban mint eddig kimaxolva, nyilván persze néha beakadás van de az elnézhető. AMD kártyával szebben fut nekem mint Nvidiaval de lehet ez csak a freesync miatt van.
Molay73 : Szerintem arról sehogy. A szarvasmarha farm termel talán trágyát.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Molay73
csendes tag
Végülis kiszivattyúzni nem lehet a malacfarmról és eladni,de ha veszel egy hígtrágyaszórót akkor a malacfarm tárolójából fogja kiszórni a földre közvetlen és elhasználhatod az összegyűjtöttett.
-
PitLee
őstag
Megvettem a DVD-s változatot a "Médiaban" 16 ruppo volt, játszottam vele 2 napot, amikor jött a 1.3 patch és a vidikártyám "Persona non grata" lett .
Vergődtem mint pata a napon, majd discordon szerencsére valami hivatalos ember megsúgta, hogy nyomjak shift-et indításkor és ott állítsam korábbi verzióra, a játék így vissza patchelte magát 1.2-re és így most tudok játszani.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest