Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Egyszerűen nem enged tovább a regisztrációnál azon a szájba....t kártyán. Mit rontottam el?
-
GALARDO
addikt
-
GALARDO
addikt
-
GALARDO
addikt
-
jilian
addikt
Where’s My Water?
Kód ellenében ingyenes! -
madmike
őstag
találtam egy progit ami jó lesz.
mailshot pro
igaz, gmailes csoportokat nem kezel, viszont létre lehet hozni vele csoportokat, amiket ő betesz a névjegyek közé, igy az alap levelező programmal is lehet csoportnak irni és továbbitani mailt -
Ingyenes ma az Early Bird (iPhone) és az Early Bird HD (ipad).
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Milyen alkalmazással lehet megoldani, hogy egy a gmail contactok között létrehozott csoportnak tudjak iphoneról emailt irni illetve továbbitani? -
GALARDO
addikt
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Milyen jelszó, PIN, számlaszám, stb. tároló alkalmazást tudnátok ajánlani?
-
GALARDO
addikt
-
Megírtam az első cikket, de amíg nem lehet képet feltölteni, nem akarom publikálni, külső forrásból meg nem akarok linkelni képeket.
Több ilyen cikket is tervezek, ha lesz rá igény.b4zsi-: igen, ezért vn csomó programból free, hogy kipróbáld, és ha tetszik, megveszed. A fejlesztők jórésze sem a free alkalmazásokból fizeti be a csekkjeit, ahogy én sem
Kifejezetten jó dolog szerintem,hogy egy amúgy fizetős programnak csinálnak kipróbálható verziót, így senki nem vesz zsákbamacskát.
-
b4zsi-
őstag
Érdeklődnék néhány játékról:
Gondoltam töltök le pár játékot amit már próbáltunk barátnőm Galaxy 3-asán. 1 hete van meg az Iphone így nem a játék volt az elsődleges szempont amit ráakartam tenni.
Már kezdem belakni már csak unalmas időkre gondoltam leszedem azokat amik androidon tetszettek.-Angry Birds: leszedtem több free-t. Az zavar, hogy mindegyik verzióban kb 10-15 pálya van. Nincs a freek között olyan amiben az összes szerepel?
-Fruit Ninja: itt meg az lenne a gondom, hogy 125 pontnál az arcade mód kiírja hogy ennyi a max pontszám... Free verziókból ennyit lehet kihozni?
-
Pl. itt: [link]
Egyébként meg a fő iPhone-os oldalakat kell követni, ott egyből írják, ha van.
Pár példa a teljesség igénye nélkül:
-
jilian
addikt
Nekem olyan progi kéne amivel le tudná titkosítani a kép/video/sms/levél ...stb.
Nincs JB(i4 S IOS 5.0)
-
rachmaninoff
aktív tag
Jó ötlet volt ez a topik.
Nem hallottam még itt róla, csak véletlenül találtam meg (bár biztos sokaknak evidencia) a Pulse News-t, szerintem a legjobb RSS olvasó.
-
Akkor kezdem én:
iOS 5 kompatibilis Cydia Tweak-ek: [link]
iOS 5 notification center widgetek: [link]
Melyik mire jó? Youtube-on millió videó róluk, én is ott nézem meg őket. Pl. valaki nézi a listát, de nem tudja, mi az a music center, akkor youtube és beírja: "music center iOS 5". Ennyi...
Szerk.: ha van rá igény, az általam használt JB-s programokról írhatok majd 1-1 hsz-ban, képekkel, magyarázattal, repo megjelöléssel, stb.
-
Nem háborogni kell, hanem használni. Majd ha a mododerátorok meggondolják magukat bezárják a topikot, de nem hiába szedték külön.
Addig viszont ez van és kész.Jó fórumozást!
-
Domxc
senior tag
Én mondjuk ezt az egész témakört nem firtatnám. Lesz egy Android, egy iPhone, egy WP7, meg egy Symbian+MeeGo alkalmazások topik. Ez eddig 4db egy témakörbe, úgy, hogy 1-2nek már most van topikja az Okostelefonok rovatnál. Na mindegy.
-
Az a baj, hogy akkor meg azzal lenne mindegyik teleoffolva, hogy rossz helyen teszik fel a kérdéseket, mi pedig minden 3. hsz-al küldözgetjük ide-oda az embereket... szerintem a lustaságon semmivel nem lehet segíteni, sajnos.
Igen, ez is jó kérdés.... mert szakmai a restore, szoftveres problémák, stb, de ugye ilyen alapon mint ezt, külön lehetne "iPhone szervíz tapasztalatok/gondok" topikot is nyitni, mert az sem szorosan szakmai, ha úgy vesszük.
-
Jó de te pedig megint másra gondolsz, viszont remek ötletet is adtál: csináljunk egy "Kezdő iPhone-os vagyok, segítsetek" nevű topikot...
Ott nem lenne baj (na jó az lenne, de ott tűrhető lenne) ha naponta megkérdeznék, hogy miért nem szól az egyik hangszóró
+ hogyan lehet csengőhangot berakni, hogy kell beállítani az iCloud-ot... stb. Alap dolgokat ott el lehetne magyarázni mindenkinek egyesével (mert a keresés nem az erőssége a PH lakók 75%-ának...)Ja és még egy: mit értünk akkor a szakmai dolgok alatt? Mi tartozik szorosan, az ún. szakmai topikba? Komolyan érdekelne, hogy ti mit tartotok odavalónak.
-
Mondjuk szerintem nem baj... jobb lenne,ha a szakmai topikba tényleg csak szakmai dolgok kerülnének. Bár ez csak álom, jelenleg a napi 100-200 hsz 90%-a minden nap felmerül, vagy megtalálható a válasz a keresőben, plusz nem kevés az OFF is, mikor van külön topik annak is (az más kérdés,hogy a droidosok jól elvannak ott).
ittakary: melyik az a 223 topik? Mert kb. szakmai, off, ez, esetleg i4 topik, és ennyi. Ez 4. Meg nem mindegy, hogy 100 hsz értesítőből milyen arányban oszlanak meg az egyes topikok? Csak kérdezem... szerintem pont az a jó a felbontásban, hogy amit nem akarsz, nem követsz, és így amit meg követsz, nem fognak odakerülni a többi topik - számodra érdektelen - hozzászólásai.
-
Megkérdezhetem, hogy mennyi értelme van megint szétszabdalni egy topikot?
"alkalmazásokról, akciókról:" Szóval ezután kétszázhuszonhárom topikot kell figyelemmel követnem, ha az akciókról akarok értesülni. Aha, köszi, látom az értelmét... JA NEM.
A problémákat eddig is a szakmai topikban írták, és eddig sem volt belőle sosem probléma. Sőt hasznos volt, hiszen mindenki tanult belőlük.
Szvsz egy újabb felesleges topik. A következő lépés már az lenne, hogy minden egyes menüpontnak külön topikot nyittok?
-
Mr X
veterán
Csak iTunes appok lesznek, vagy cydia-s okosságokra is számíthatunk?
-
snooze
veterán
reméljük sok hasznos dolog lesz itt..
-
madmike
őstag
sziasztok!
olyan appot keresek amivel be lehet állítani pl hogy a telo este 10 és reggel 6 között legyen néma vagy hogy ne
jelezze push-ban az emailjeimet stb.
illetve irhatnátok még valamilyen email progit is mert nem vagyok megelégedve az alappal.
tudtok ajánlani valamiket? -
Ide jöhet minden infó, próbléma az alkalmazásokról, akciókról stb.
A warez szigorúan tilos.
Csak higgadtan, kulturáltan, és büszkén, hiszen iPhone-od van...Használjátok egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest