Hirdetés
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Személy igazolvány szám nélkül átvehető a csomag?
Holnapra van írva a futár nálam de még azt írja szállításra vár
Akkor vált át ha már a futárnál van szállítás alattra?
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
Mondjuk nem értem miért kell nekik bármi is, abszurd hogy valaki odaállít tudva a neved, vagy hogy mit rendeltél. És ha a helyszínen fizeted még vagyoni kárt se tud okozni. De azért köszönöm, most keresgélve azt találtam, hogy ügyintézéshez jó bármilyen fényképes igazolvány, miértne menne ez így az átvételnél is...
Ja, meg volt olyan is írva, hogy a személyi ig. számomnak egyeznie kell a megadottal, de én nem adtam meg semmit
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
legenda
válasz gyurkikrisz #53353 üzenetére
abszurd, de köti őket a szabályozás, meg aztán történtek már csodák...
a rendszerben szerepelhet az okmányod száma, nekem egyszer kellett variálni amiatt, mert a régi szerepelt, de egy telefon rendelésekor, illetve annak átvételekor már az újjal akartam kivitelezni, és telefonon persze nem tudják módosítani, személyesen kellett bemenni elintézni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz rayoliviero #53354 üzenetére
az alapcsomag dönti el, a bővítő ahhoz igazodik.
a move m díjcsomagban nem engedélyezett a voip, amin a netplusz (l) bővítő sem változtat.
amennyiben olyan díjcsomagod lenne, amiben nincs voip korlátozás, úgy a bővítővel is menne.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz #45553408 #53359 üzenetére
szia,
én is kíváncsi lennék egy MHz szerint elkészített/felosztott térképre, de az az érzésem, hogy amely nagyvárosokban október 17-ig volt lte 1800 MHz frekvencián, ott azon marad is, viszont ahol utána lett, főleg nem nagyvárosokban, hanem inkább vidéken, ott nagyon kell a 800 MHz - mert csak azon van/lett lte -, illetve "csomópontokon" a 2600 MHz is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz #45553408 #53361 üzenetére
én már most sem vennék olyan telefont, ami nem 800 MHz képes lte hálón, még akkor sem, ha nagyobb hányadban budapesten mozgok, mert amikor meg épp vidéken (nyaralás a balatonnál, hosszú hétvégi kiruccanás valamelyik távoli városba, utazás a szülőkhöz vidékre...stb.), akkor nagyon jól jön, ha van gyors lte mobilinternet 800 MHz frekvencián ott, ahol annak hiányában még 3g sincs, hanem csak edge, vagy rosszabb esetben használhatatlan gprs.
-
veterán
-
legenda
válasz szabogabor10 #53363 üzenetére
budapestet elég jól lefedték korábban 1800 MHz frekvencián, így ahhoz biztos nem sok helyen kell nyúlni, az illetékes olyasmit írt - az iphone témában -, hogy főként a határ mentén alkalmazandó, mert a "hatótávja" csak néhány száz méter - viszont olyan gyors, mint az 1800 MHz háló, a 800 MHz esetén viszont 3 km távolságot írt, cserébe csak fele sebességet, tehát azokon nincs 150 Mbps, de gondolom a jó lefedettségért sokan elviselik, hogy csak a fele környékén adott.
valaki mintha írta volna viszont, hogy van már 2600 MHz szórás is, de akkor azt meg - ahogy korábban is írtam - forgalmas csomópontokon (főtér és társai) tudom még elképzelni.r3dsnake; találgatunk csak, az 1800 MHz mellett a 800 MHz vidéken már biztos, mert főként az által lett sokkal jobb az országos lefedettség, a 2600 MHz pontos aránya...stb. passz, szerintem inkább éreznéd meg a 800 MHz hiányát, legalábbis egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na megint próbákoznak az új webshop-pal..
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
krystman
őstag
Nálam az LTE nek nagyon kicsi a térereje. Max 1 csik van. De ha H+ meg H , és 3G ír ki a telefon, akkor szinte max térerő van. Ezt lehet tudni, hogy 2600Mhz es lenne-e? Mert a környéken csak a mi városunknál van torony.
-
Vangelis
félisten
válasz lord.lakli #53356 üzenetére
Nekem sem a futár sem a bolt nem kér semmi igazolványt.
Nem is értem...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Otisz
őstag
-
raziel01
veterán
Még semmi hir a kulso akksirol pedig 2 hete rendeltem az s4—et.
-
törölt tag
Még mindig szállításra vár az fogad. Ma kéne hozni a futárnak a telefont, de az az érzésem, hogy ma nem lesz belőle semmi....
-
-
DataTraveler
tag
válasz vizslakutya #53308 üzenetére
Ezt találtam a Telekom honlapján:
“be kell fizetned a biztosítási csomagodnak megfelelő önrészt. “
Ez kB. milyen összeget jelent alapbiztosítási csomagnál?
Gondolom te jártasabb vagy ebbe a dologba.Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
vizslakutya
senior tag
válasz DataTraveler #53386 üzenetére
Azt hiszem 4 vagy 5 ezer forint. Ezt be kell ott fizetned,mást nem,így lehet,hogy kapsz egy jóval értékesebb telefont (vagy nem).
Én jól jártam,mert a Skate ázott meg és egy Alcatel One Touch lett helyette.[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
törölt tag
válasz DataTraveler #53386 üzenetére
-
törölt tag
Betti: Amennyiben a futárszolgálatnál van a készülék, akkor a szállítás alatti státuszt kell látnia.
Betti: A várható szállítási idő, tájékoztató jellegű.
Ön: Ez a baj,hogy nincs a futárnál
Betti: Milyen konstrukcióban rendelte a telefont?
Ön: domino 5
Betti: Házhozszállítással, vagy Pick Pack pontos átvétellel?
Ön: Házhozszállításal -
DataTraveler
tag
válasz vizslakutya #53388 üzenetére
köszönöm a választ
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Gedeon31
addikt
Ilyen sem történt még velem ,hogy egyből tudtam elő hanggal beszélni a telefonos ügyfélszolgálaton rögtön az azonosítás után.
Még mindig nem kaptam meg a külső aksit több ,mint egy hete átvettem a telefont. A hölgy írt egy kollegájának ez ügyben történjen meg a kiszállítás és szerinte kedden megfogom kapni a Telekom boltban ,ahol a telefont átvettem. SMS-n kapok értesítést róla.
Kíváncsi leszek erre ígérni nagyon tudnak már nem először.
-
törölt tag
Telekom WebShop
14:50 (5 perce)címzett: saját magam
Tisztelt Ügyfelünk!Sajnos a mai napig nem kaptunk az előrendelt készülékből,így nem tudjuk kiszállítani.
Megértését köszönjük: Telekom Webshop
Ez érdekes más is vett y300-at és megkapta.
-
törölt tag
válasz vizslakutya #53394 üzenetére
Na az fasza
úgy néz ki nemfogunk semmit kapni.
Ha nincsen náluk akkor mi a francért engednek belőle rendelni.
Én ma már azal voltam,hogy itt lesz a telefon. Hát persze,hogy nem nagy semmi van a Telekomtol.
Karácsonyi ajándék lenne amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bocsi a dupláért
Sikerült beszélnem egy értelmes emberel
Azt mondta ha rendelésem szállításra vár mindenképp meg kell,hogy kapjam a telefont. De lehet már csak hétfőn lesz belőle valami.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest