- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.A.Z.
aktív tag
Most látom, hogy ezt a 190/290 forintos Mozaikos áremelést nem lehet leforgalmazni, így azért elég szemét húzás.
Viszont még így is jobban megéri, mint a Move, ahol nincs a Kedvenc Szám (igaz, hogy a Kapcsolat Te+Én Plusz ott is működik, de az csak egyszer 50%).
-
válasz
djculture #44940 üzenetére
nem is a jótállás/szavatosság szempontjából írom - bár igaz, külföldről rendelve annak az intézése is körülményesebb, illetve nem is mindig kivitelezhető -, hanem a rengeteg hamisítvánnyal van bajom, amik már eleve sebességben sem hozzák az eredeti értékeit, de az lenne az apróbb hiba, a nagyobb baj az, hogy szinte rendre megpusztulnak néhány hónap elteltével.
elég csak néhány mobiltelefon témájába benézni, ahol először a telefont szidják, aztán tesztelés után rájönnek, hogy más eszközben sem okés a memóriakártya, és végül kiderül, hogy olcsó klón...
legyen megvéve inkább kicsit drágábban, de biztos forrásból, korrekt üzletben, szolgáltatónál...stb.kokokka; nem az oldalak húzom le, sosem általánosítok, vannak ott is megbízható eladók, de attól még igaz, hogy nagyon sok hamisítványt is árulnak ott, lásd fent, olvass bele néhány mobiltelefon témájába, sokan belebuktak már.
miért kellene magamról írni? jobban szeretek más kárán tanulni, mint a sajátomén, ezért járok utána a dolgoknak. -
kokokka
addikt
Tudni kell azt is, hogy kitől és honnan veszel ebay-ről! Azért mert Te nem szoktál vagy nem mersz onnan rendelni még ne húzd le az oldalt. Főleg úgy, hogy nem is magadról írsz! Nekem is van onnan négy kártyám, mind hibátlan! Van amelyik évek óta használatban, pedig az itteni árak töredékéért vettem mindet! Én valószínűleg az ellen példa vagyok : eszembe sem jutna ennyiért vásárolni egy ilyen kártyát!
-
M.A.Z.
aktív tag
Kedves Telekom kupont ajándékozott nekünk, minden 10000 feletti tartozékra 4000 kedvezmény! My-T-be belépéskor a befizetendő számlák alatt: Jó érzés többet kapni! Letölthető kuponok
-
secler07
tag
Sziasztok !
Én is kaptam sms-t Like300 csomag esetén, hogy a következő 30 napban mutassam be a diákomat stb. Ilyenkor, ha bemutatom, akkor nem lesz újra hűségidőm nem ? Az elkövetkező 1-2 hétben veszek telefont, ilyenkor is érdemes bemenni bemutatni vagy úgyis elküldöm ha veszem a telót online és elég az ? Előre is köszi
-
-
TayRol
nagyúr
srácok, mi a legegyszerűbb módja, hogy egy céges flottában levő számot átvigyek egy másik flottába?
elég egy lemondó nyilatkozat? (az új munkahelyem elintézi a befogadást) -
pelenka35
őstag
Sziasztok
Van itt valaki aki megtudná mondani ,hogy egy Lumia 625 telefonon mennyiért cserélik a kijelzőt ?
Leesett és pókhálósra törött. kB 1 hónapos a telefon gondolom ezt sehogy nem lehet garanciában cserélniÜDV
-
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
online telefon rendelésnél ez van írva:
Ajándék kedvezmények online rendeléskor
+2000 Ft hálózaton belül felhasználható egyenleg és +200 MB adatforgalmi egyenleg online rendelés eseténez most bármeddig leforgalmazható vagy 1 hónapon belül kell?
(Dominóba lenne és a telefonszám nem kell csak a telefon,a kártya meg el lenne téve tartaléknak.)
-
djculture
félisten
válasz
szili.tamas1 #44914 üzenetére
Első körben ugyis velük kell lelevelezned megint mert a jogszabályok is ezt irják elő. Ha nem születik megoldás akkor lehet továbbmenni.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
djculture #44911 üzenetére
A levelben jo is volt a jovairas osszege, kb csak az a bokkeno hogy a 7990bol irtak jova nem a 6490bol es azota kaptam meg egy 7990es szamlat is. Szoval enyhen szolva kritikan aluli ez a megvarjuk a torveny adta 30 napot. Most akkor irjak megint panaszt vagy esetleg egyeb szervhez forduljak? A vegen ott tartok hogy lognak nekem egy havi szamlaval...
-
bajusz15
senior tag
Kicsit foghíjas volt az infó, amiket írtam. Szóval jelenleg Like díjcsomagban vagyok egy független készülékkel. Azt gondoltam, hogy ha most veszek telefont, akkor 2 év hűség most fog indulni, igazából én maga a díjcsomag miatt aggódok, hogy kell valamit fizetnem. Szeretném megtartani a díjcsomagomat, majd októberben pedig meghosszabbítani. Szóval a kérdés az, hogy kell-e valamit fizetnem, hogy díjcsomag-hűség lejárta előtt vállalok rá 2 éves telefon hűséget?
-
djculture
félisten
válasz
szili.tamas1 #44910 üzenetére
Levélbe csak bennevolt hogy mennyit irnak jóvá gondolom...
-
szili.tamas1
senior tag
Volt egy reklamaciom amiert a next s-t keszulekvaltasos havidijjal szamlaztak. Jott egy level miszerint nekem van igazam, megkaptam a jovairast. Ezzel szemben a marciusi szamlam torthavi idoaranyos 7990 volt,
az aprilisi kerek 7990, a mostani meg 6940 korul mert a 7990bol irtak valamennyit jova, kozel sem annyit mint kellett volna. Szereny szamitasaim szerint kb 2200 ftot kellene jovairni tehat ennek a szamlanak 4290 korulinek kellene lenni. Most ilyenkor mi a pocsom van? Meg egy reklamacio? -
glaci
őstag
válasz
bajusz15 #44908 üzenetére
Ha most nincs hűséged, és hűséggel vásárolsz, akkor mostantól 2 év a hűség.
A Like miatt pedig annak lejárata elött 30 nappal, de legkésőbb a lejáratig be kell mutatnod a diákigazolványodat.
(Ha nem teszed meg, átraknak Eco vagy az akruálisan legolcsóbb csomagba.)
Ha valamiért nem akarnál most a Like csomagban maradni, akkor természetesen nem kell majd bemutatni. -
bajusz15
senior tag
Jelenleg "sima" Like díjcsomagban vagyok, 2014 októberében jár le a 2 év. Ha most vásárlok telefont a jelenlegi díjcsomag megtartásával, akkor az szerződésbontásnak minősül, vagy ugyanúgy október a hűség vége?
-
oli.98
tag
Sziasztok!
Dominós netnél mit kell beírni az apn-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- EAFC 25
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest