- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzf007
aktív tag
válasz
domper2015 #136465 üzenetére
Szerintem majd a telekom appba jelenik meg október 25.-től! A mol move appba kellett megadni a tel.számod!
-
domper2015
senior tag
A MOL+Telekom 1 hetes korlátlan net hogyan jelenik meg a T aplikációban?
A MOL-nál kell szkenneltetni a kupont? -
dethroner
veterán
válasz
domper2015 #136460 üzenetére
IMS-t megnéztem, az LTE hívás engedélyezett, a wifi hívás viszont nem.
-
dethroner
veterán
válasz
AnonymusX #136459 üzenetére
Igen, hívás közben 4G-n marad, tehát volte működik, szuper. Akkor már csak a vowifi kellene. Érdekes módon az ügyfélszolgálattól kapott sms-ek úgy szóltak hogy a wifihang szolgáltatást sikeresen bekapcsolták, majd hogy a vowifi szolgáltatás már be van kapcsolva. Elküldtem a +wifihang és a +vowifi kódot is, ezekre kaptam ezeket. Újraindítás természetesen megvolt, de nincs változás. A vowifit azért ki kellene írnia? Mert a digi hálózatán kiírta. És ugye jól tudom, úgy lehet tesztelni, hogy repülőmódba rakom és wifire csatlakozva kezdeményezek hívást?
-
válasz
domper2015 #136460 üzenetére
Apple eszközökön sincs külön jelzés.
-
AnonymusX
őstag
válasz
dethroner #136458 üzenetére
Szia!
Telekom SIM esetén nem szokás jelezni a VoLTE-t, ugyanis a Telekom úgy kérte a készülékgyártóktól, hogy ne legyen VoLTE jel. Próbáld ki, hogy a 1414-et felhívva 4G-n marad-e a telefon, ha igen, a VoLTE aktív.
Illetve az SMS-ek elküldése után érdemes megvárni a megerősítő SMS-eket, hogy bekapcsolásra került a VoLTE és a VoWiFi, és az SMS-ben tanácsoltak szerint újra is indítani a telefont.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Beraktam egy domino sim kártyát a telefonba (xiaomi mi 9 lite) és bekapcsoltam sms-el a vowifit és a volte szolgáltatást. A telefonban is be vannak ezek kapcsolva. Ennek ellenére hiába rakom repülő módba a telefont hogy kipróbálhassam a vowifit, nem megy, hibaüzenetet ad. És a volte sem látszik a dominó sim pálcikái mellett. Korábban volt digi sim is a telefonban, ott kijelezte a volte-t és a vowifit is. És most van egy yettel kártya is a telefonban, ott mutatja hogy a volte aktív. Légyszi, mondjátok meg a tutit, miért nem sikerül ezeket aktívnak látnom, a teló tudja ezeket és a telekom oldalán is támogatottnak írják a telefont. -
adika4444
addikt
Pár napja OFF-olták az 5G-t nekem is, alap, 4 GB-os csomag, talán 2020-ból.
Ennek örömére ismét lomha a net, meg kapcsolgatni kell a repülőmódot.
Ha a Telekom fiókomhoz hozzákötöm a mobilszámom, át tudok menni eSIM-re? A kártyát egy iPhone-ban használom és azon gondolkodom, hogy beleraknám az Yettel-es adatkártyámat fizikai foglalatba, a Telekom-ot meg eSIM-re...
-
jani071
csendes tag
válasz
Takashi #136437 üzenetére
Szinte Mindenki baromságot irt, a Gigaeros Korlátlan net utazásban addig használhatod fel amíg tart, nem 72óra. Fordulonaponta megújul es a következő fordulóig használhatod fel. A 72 orast külön rendelheted meg ha elfogy a csomagodban lévő 2Gb. Arra már valóban 72 óra van csak. Használtam többször EU-n kívül, soha nem járt le 72 óra után csak ha elfogyott a keret.
forrás:
[link] 9-10.oldal. -
MadMancs
veterán
válasz
joey04 #136450 üzenetére
Szia.
Jobban jársz bemész egy üzletbe. Telekom oldala össze vissza ír mindent. Egyik oldalon azt hogy csak xs + 10Gb al másik oldalon azt hogy Kraft alapcsomaggal érhető el, rányomok hogy érdekel az alapcsomag, az oldal már nem található, és linkeli a sima csomagokat.
-
-
4Grider
nagyúr
-
csaszi75
senior tag
válasz
4Grider #136444 üzenetére
Csak az "Utazás" csomaghoz lehet ingyen.. úgy látom.
De azt nem írják le, hogy csakis az első ingyenes és utána a többi már fizetős? vagy hogy?
Telekom oldalán ez van:
"3490 Ft
3 napra
A csomag 72 órás érvényessége annak sikeres megrendelésétől számít.
Bizonyos díjcsomagokban ingyen elérhető."
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/havi-dijas-csomagok/gigaeros-net-utazas-2022
S az első oldal alján az apró betűben van egy link ide:
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/kulfoldon/nem-eu-ban/2gb-EU-n-kivul -
csaszi75
senior tag
válasz
Takashi #136437 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/kulfoldon/nem-eu-ban/2gb-EU-n-kivul
Jah, ez bizony csak 72 óra..
"A 2 GB EU-n kívüli net (66 országban) (régi nevén VilágNet 2 GB) csomag az értékesíthető és a lezárt díjcsomagokhoz is igénybe vehető."
"A 2 GB EU-n kívüli net (66 országban) roaming csomagok esetén az időbeli érvényesség a sikeres megrendeléstől számítódik. Az érvényességi idő lejártával a benne foglalt fel nem használt adatmennyiség elveszik. A 2 GB EU-n kívüli net (66 országban) roaming csomagok az érvényességi időn belül többször is megrendelhetőek, ilyenkor az adatmennyiségek egymásra halmozódnak, de érvényességi idejük egymástól eltérő marad."
Tehát megrendeled, majd elfogy vagy lejár a 72 óra, utána újra rendelhetsz..
"3490 Ft
3 napra
A csomag 72 órás érvényessége annak sikeres megrendelésétől számít.
Bizonyos díjcsomagokban ingyen elérhető."
Itt az utolsó mondat az érdekes, hogy ha lejár a 72 óra, akkor ingyenesen újra megrendelhető csakis ebben a "Utazás" csomagban? -
Takashi
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #136439 üzenetére
Akkor már csak az érdekelne, hogy vajon automatikusan elindul amikor külföldi (nem EU-s) hálózatra csatlakozom, vagy el kell indítanom? 1 hétre utazunk a feleségemmel nem EU-ba és elég lenne a 2x72 óra külön-külön is. Kapcsoljam az egyik készüléket az első 3 napra repülőgép módba? aztán meg ugyanezt a másikkal?
-
Takashi
aktív tag
Üdv mindenkinek! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, amire eddig 2 különböző ügyfélszolgálatostól 2 különböző választ kaptam. Van a Gigaerős Korlátlan Net Utazás adatcsomag, amiben benne van 2GB EU-n kívüli országokban. Na most az egyik ügyfeles szerint ez nem más, mint a régi VilágNet 2 GB, egy 66 országban felhasználható 2 GB adatforgalom, amely 72 óráig érvényes. A másik kolléga szerint viszont nincs semmilyen időbeni korlátozás, ameddig a 2 GB tart, addig tart - ha 3 nap, 3 nap, ha 2 hét, akkor 2 hét. Van esetleg ebben a kérdésben valakinek saját tapasztalaton alapuló válasza? Köszi!
-
4Grider
nagyúr
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
MaxxDamage #136433 üzenetére
Vagy számhordozást követően vissza kell igényelni.
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #136430 üzenetére
Az egyenleg nem kerül áthozásra.
A vodafone üzletpolitikáján múlik visszaadja-e. -
Családtag Vodafone számot atviszi Telekomhoz, akkor a Vodafone egyenleg elveszik?
-
zolka95
őstag
Üdv!
Ha e-sim-et használok, akkor mellé multi simként csak e-sim-et használhatok, fizikait nem?
Nemrég dominósról havidíjas előfizetésre váltottam. A sim kártya ugyanaz maradt, viszont kaptam 2 másikat (ráírta hogy fő és másodlagos).Aztán itthon aktiváltam az e-sim-et, a fizikait kivettem.
Most kéne a fizikai egy régi telefonba, de nem kapcsolódik a hálózatra. Se a régivel, se az újjal.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy deaktiváltatnom kell az e-sim-et, hogy használhassam a fizikait, ráadásul fizikaiból újat adnak.Azért szólhattak volna ha aktiválom az e-sim-et, akkor nincs fizikai..
-
joey04
titán
Hali!
Van egy előfizum, Mobil S 2020 + gigaerős net 2021. Ennek a havidíja 10519 ft.
Ha most akarnék másik korlátlan netes csomagot, akkor a legalja is 14630 lenne, szóval ez nem játszik.
Viszont nem is kell sokszor a korlátlan net. 2 opciót néztem:
1.: mobil xs + 50gb ez lenne 8800 ft. Aztán ha kell, eseti bővítő.
Viszont nem tudom, hogy hol az átverés, de a 2-es opció jobbnak tűnik:
Mobil xs + 10gb net 5420 és ehhez a kraft ajánlattal 90gb net 2590 ft tehát összesen lenne havi 8010 forintért havi 100 gb netem. Ez 99%-ban elég bőségesen. Annyi, hogy az eu keret így összesen 18gb lesz, az elsőben meg 24 lenne, de a 18 is elég szokott lenni. Ráadásul az 50gb az nem 5g ,a kraftos bővítésnél meg még az 5g-t is írja.
Jól értem, hogy kevesebb pénzért több netet és 5g-t kapok a második opcióval?
-
adam1400
tag
az alsó kettőhöz lenne kérdésem. dominos vagyok jogosult vok rájuk? 1 gb ingyen adatot nem jelez az app csak 50 MB.
a mol movesra regisztraltam de nem adtam meg a szamom mer nem tudom hol kell, lekaparni probaltam de 15 gb volt nem korlatlan net de nyilvan azt se kaptam meg bár 17et ir de hol adjam meg a szamom? amugy most utolag beállításoknal megadtam
-
Cry0
őstag
Sziasztok! idén várható új havidijjas csomagok?
Készüléket szeretnék venni és kellene a készülék kedvezmény, de ugye ezeket a csomagokat már nem lehet meghosszabbitani.szeretnék 2020-as csomagról ( Mobil L ill gigaerős net) de nem nagyon éri meg majdnem a dupla felárat (~6500Ft/~11000Ft) -
Gabesz87
veterán
Net nélkül lehet kérni csak hangcsomagot (előfizu, nem feltöltős)? Nővéremék Svédországban laknak, és csak egy banki app miatt tartja fent a magyar számát, amivel már nem először fordul elő, hogy régen volt feltöltve, ezért újra aktiváltatni kell, vagy mi a fene. Most várom egy Telekomos ügyintéző hívását, aki elvileg azt mondta hogy ma felhívnak, és megmondják hogy kell-e fizikailag is a SIM kártya a személyes ügyintézéshez. Mert még az sem lehet, hogy nővéremet felhívják külföldi számán
Szóval sokkal egyszerűbb lenne valami tök alap előfizetés. Az a 680Ft-os XS csomag jó is lenne, de csak (min) 10GB-os nettel lehet kérni!?
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #136409 üzenetére
Nekem van Maraton. Volt 50 Mb is és Domino day Bónusz is a Maraton mellett. sosem vettem észre ilyen problémát.
Először a Dominoday fogyott el, utána az 50 MB végül a Maraton ami még mindig tart, mint a Taft a hajreklámban évek óta
Aktivációs után egy repülőgépes módot kell csinálni, hogy aktiválódjon az új bónusz. Más teendő nem volt.
-
válasz
victorhun7 #136397 üzenetére
Kb igen, én is akkor kapcsolom már csak be, ha több adatcsomag van és kíváncsi vagyok, melyik fogy hamarabb.
Tény, hogy amikor először találkozik a user ezzel a jelenséggel, igencsak bosszantó tud lenni!
-
válasz
Cs1csó #136404 üzenetére
Választható bónuszok online feltöltés esetén
Itt láthatod őket. Mivel folyamatos a nyekergés emiatt, meg kell említenem, hogy a feltöltés után nem azonnal fog megjelenni az App-ban a bónuszválasztó opció, hanem kicsit várni kell! Ez a kicsit pontosan x percet jelent!
-
Cs1csó
titán
Feltöltökártyásként feltöltések után milyen ajándékot adnak, mi, mennyit és számít a feltöltés összege, vagy van valami sávosság hogy x feltöltéshez y net/xperc/zidőtartamra
-
ZP67
tag
Sziasztok!
A Domino kártyák megbízhatóan működnek az USA-ban, Kaliforniában? Csak banki sms fogadására kellene.
Köszi a segítséget!
Üdv,
ZP -
blueye
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest