Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
punisher1
aktív tag
válasz victorhun7 #134549 üzenetére
Köszi,meg is néztem azt írja a közelembe Bands 3,20,28
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
titán
válasz prozodus #134547 üzenetére
Köszönöm az ötletet! Tudtak volna a 1414-en is segíteni, csak kellett volna egy jelszó, ami nekem nem volt beállítva a számhoz (meg is jegyezte az ügyintéző, hogy most már át lehet ugrani, gondolom régen nem lehetett). Személyesen ha bemegyek meg tudják mondani.
Tanulópénznek jó lesz.
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat!
-
Bferibörs
addikt
válasz Lauda #134552 üzenetére
Domino
Ma is bent voltam egy T pontban ( másodszor ez ügyben).
Ha jól értelmezem az ügyfél szintű 4 vagy 5 jegyű kódod nincs meg. Amivel pld. ügyet tudsz intézni telefonon. Pld. ha el lopják a telót és le akarod tiltatni a számod.
Na ezt nem adnak, azt mondták már másodszor,hogy feltöltőshöz nincs ilyen.
Ha gond van akkor telefonon azonosítás után, pld. anyja neve,címe stb. intézkednek,nem kell kód.
Mondjuk ez nekem furcsa,hogy nincs kód.Bocs,ha félre értelmeztem amit írtál,nekem ez jött le.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
Bferibörs
addikt
válasz prozodus #134555 üzenetére
Jó neked, én nem kaptam,amikor vettem T.ponton akkor sem adtak.
Azóta 2x próbálkoztam kérni,de mindkétszer azt mondták,feltöltőshöz nincs,csak előfizushoz.
Mondjuk áthordozni is akartam Trémobilhoz, na az sem ment kb. 3x 40 perc alatt , úgy,hogy kerülöm a Trét, már csak Dominóm van náluk.Oliverda #124556
ismerős sajnos[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Bferibörs #134557 üzenetére
Domino jelszót a 1777-es Domino Központban tudsz beállítani.
-
Bferibörs
addikt
válasz kovacsmi_74 #134562 üzenetére
Köszi,ezt nem mondták.
Sikerült.[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz Oliverda #134556 üzenetére
Nem érzik emberileg/a saját bőrükön, hogy ciki? A fizetésüket persze fel tudják venni. Miért nem szigorúbb a képzés és követelik meg jobban a tudást? Munkáltató vagy munkavállaló felelőssége-e inkább a felesleges bosszúság-okozás? Épp a napokban lett aktualitása megint, volt alkalom puffogni mégegy sort ugyanazon, ami csak nem akar eltűnni a gépezetből.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz Oliverda #134556 üzenetére
Húúú, bárcsak egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor mondtak egymásnak totálisan ellent, különböző Telekom-os ügyintézők.
Néha előfordultak elég poénos szituációk, vagy ügyintéző által rosszul kitöltött szerződés módosításba is belefutottam már, ami után futkoshattam, meg telefonálhattam egy sort, hogy megoldódjon.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Nikaré
őstag
Jó reggelt!
Domino Day
60 perc hálózaton belül. -
félisten
-
Avayasoft
tag
válasz szabonagyur #134573 üzenetére
Én 2 gigával szűkösen elvagyok egy hónapban. Szóval nekem egy napra 300 mega is bőven elég.
-
titán
válasz totron #134566 üzenetére
Nekem már mondtak teljesen eltérő információkat megyei kormányhivatalban is, egyazon irodában dolgozó hivatalnokok. Ráadásul pénzbeli ellátásról volt szó. Kérdésemre, hogy az előző kolléga ezt miért másként közölte velem, az volt a válasz, hogy nem volt eléggé felkészült a kolléga ezek szerint. Eleve mit keres ott olyan ember, aki nincs felkészülve a tennivalójára. Másodsorban még ezzel sem lenne gond, ha akkor nem szólna hozzá olyan dologhoz, amiben nem tájékozott, hanem megkérdezni mástól, vagy átirányít olyan kollégájához, aki felkészültebb. Nekik nyilván tök mindegy, ha az ember például nem kapott volna ellátást a nem megfelelő tájékoztatás miatt....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
30.-án jár le a hűségem a Yetinél.
Mikor lehet elindítani a számhordozást, hogy tuti ne legyen gond?
Csak másnap, vagy van pár nap átfutás, és hamarabb is lehet?Azért sietnék, mert Magenta1-ben vezetékes netet is szeretnék, és már alig várom.
Azt mondtátok nemrég, hogy olyan ONT-t kapok, amilyen a szerelő kocsijában van.
Mostanában milyen szokott lenni a kocsiban? Teljesen random, bármi lehet, vagy van valami gyakoribb típus?Kössz!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
AnonymusX
senior tag
Szia!
A számhordozás napját te jelölöd meg, ezért akár már most is mehetsz a T-hez: kérheted, hogy legkorábban július 1-én menjen végbe a számhordozás (a számhordozás napján szűnik meg a szerződésed a yettellel). Vagy ha 30-át úgy érted, hogy akkor már nem vagy hűségben a yettelnél, akkor az a nap is lehet.
Csak ugye a yettel megszűnéséig párhuzamosan fogsz fizetni két szolgáltatásért, mert a rögtön kapsz a T-nél egy SIM-et ideiglenes számmal, ezért nem annyira buli annyival korábban bemenni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabonagyur #134573 üzenetére
Értelmesen felhasználva elég az sok mindenre... nem filmet kell nézni rajta 8kban
-
Oliverda
félisten
válasz Plug Life #134582 üzenetére
Jó, ha valaki napi ~egy órát streamel FHD videót… Szerintem ésszerű használat mellett egy kis odafigyeléssel még az átlagon felüli használat mellett is ki lehet jönni havi 10 gigából. Persze ehhez nem a legjobb minőségre kell állítani a Spotifyt és a társait, de ez szvsz egy elég könnyű kompromisszum.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
rushty
őstag
App> szolgáltatás nem elérhető
Revolut meghívó pü-ben
-
félisten
-
leo81
aktív tag
Nem erre számítottam a Telekomtól. A világos magenta színű 5G lefedettség DSS N28. Hol 4G+ van B3+B28 vagy B3+N28. Akkor most mire használják a 2100MHz-es sávot ott lenne egyben 25MHz vagy 7-es sáv esetében 30MHz 5G-re, a 28-as sávot meg hagyni kellene 4G-re.... Szép az 5G ikon a kijelzőn, de csak ennyit tud (több teszt alapján):
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ingatlanos topic!
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- PS5 Slim 1TB + 2TB SSD + 2db DualSense Kontroller + Pulse 3D fejhallgató + Venom dual töltőállomás
- Western Digital Black 4tb 100/95% 3 hibás szektor eladó!
- LG 75UH855V Super UHD, 3D 190 cm, Harman/kardon hangzás, 2X30W
- Sony PS4 Dualsense Charging Station
- GARANCIA!!! GAMER félkonfig RYZEN 7 5800X3D, ASUS ROG AIO, TUF X570-Plus Wi, DDR4 32GB 3.600Mhz CL16
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen