- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #130843 üzenetére
Picit drága lesz az ár.
-
skroy
senior tag
A vállalt költési szintet hol találom? Sem a T oldalán belépve, sem a szerződésben nem látom. Régebben a szerződésben szerepelt a havi csomagdíj mellett.
-
szokel16
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy nem-e tudtok valami extra kedvezményről Telekomhoz mobil csomagra vagy akár flotta. Jelenleg magentás vagyok 2 mobil előfizetéssel otthoni tv, internet, telefon mellé, de azért nem akarok egy harmadik előfizetést belerakni, hogy 50% kedvezménnyel legyenek a csomagok.
Yettelnél van jelenleg olyan flotta, hogy korlátlan beszéd 50 giga net 5000Ft-ért, de felénk elég gyatra a lefedetsége.
Előre is köszönöm.
Üdv.:
Laci -
atees
őstag
Sziasztok! E-simet a csomagomhoz hogy tudok hozzá adni online? Vagy ehhez be kell mennem egy üzletbe ?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
4Grider
nagyúr
válasz atees #130858 üzenetére
Magyarul multisim-et szeretnél?
Szerk.:
Részlet az oldalról:
Rendeld meg online MultiSIM-edet!
Lépj be Telekom Fiókodba
Válaszd ki előfizetésed, amihez MultiSIM-et szeretnél, és kattints a "Díjcsomagváltás"-ra.
Add hozzá a kiválasztott MultiSIM-et az előfizetésedhez![ Szerkesztve ]
-
Superkee
csendes tag
Sziasztok,
Kozeljovobe szeretnem Telekomos elofizetesem Yettelre valtani szamhordozassal. A rendszer szerint jelenleg nincs aktiv husegem, viszont van egy reszletfizetessel vasarolt telefonom, amibol meg 1 ev van hatra. A kerdesem az lenne, hogy az elofizetes megszuntetese miatt a telefon maradek reszletet, illetve a teloert kapott kedvezmenyt egy osszegbe ki kell fizetnem?
Azt mondjuk nem ertem, hogy miert mutatja a rendszer, hogy nem vagyok husegben az elofizetessel, mert a telo vasarlas soran hosszabitottam szerintem (2021 decembereben vettem a keszuleket)
-
skroy
senior tag
-
atees
őstag
Sziasztok! Rendelt valakinaz elmúlt pár napba a telekomtól? Múlt hét szerdán üzletből lett rendelve, de mai napig semmi. 1414 szerint majd jön a csomag🤷🏻♂️
Van valami fennakadás?
Persze a 1414 csomagszámot nem tud mondaniAláírás (nem kötelező megadni) :)
-
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Domino: Elfogyott egyenleggel indított hívásnál bemondja egy meglehetősen halk hang, hogy * gomb megnyomásával következő feltöltésnél levont 150Ft-ért elindítja a hívást. Ezt a lehetőséget ki lehet kapcsolni esetleg, hogy egy nagyothalló ne kezdje el nyomkodni a *-ot? Sajnos már megtörtént többször, a továbbiak megelőzése érdekében kellene a kikapcsolás. Domino Expressz a szolgáltatás neve, ahogy látom.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
skroy
senior tag
válasz skroy #130863 üzenetére
Rákérdeztem a chat-en a problémára, miszerint az egyik mobil előfizetésemet hűség nélkülinek jelzi a weboldal és az app is. Márciusban készülékvásárlással kötöttem 2 évre hűséget. Azt mondták, hogy nincs hűségben az előfizetés. Mondom, még a készülékből is 16 részlet van hátra. Kérdezem, hogy nincs valami bug a rendszerben, mert más is jár hasonló helyzetben, ahogy fentebb Superkee is írta. Nem tudnak ilyen problémáról, biztosítanak, hogy nincs hűségben az adott előfizetés. Ki érti ezt?
-
CHIPman
nagyúr
válasz dptrsk #130874 üzenetére
Az SMS-ből annyit érzékel a felhasználó, hogy valamiért villog a telefonon az értesítő led. A tiltás lesz a megoldás, mert tudatosan sosem használná, köszi.
Illetve még egy kérdés, gondolom volt már téma. Vezetékes net és vezetékes telefonom van, magentába gondoltam áthozni a mobilomat Yetteltől egy mobil S+kisebbik gigaerősbe még az új mobilnet-csomagok előtt. Jól érzékelem, hogy az olcsóbbik gigaerősnek most nincs árban és "mennyiségben" alternatívája, ha nincs szükségem se multisimre (bár annál elkértem volna egyet a korlátozottból), se eu-n kívüli netre, se HBO-ra?hardverapro.hu/tag/chipman
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
fizikai multisimet szeretném notebookban használni. Telefonban hibátlanul működikYettel kártyával működik a notebook modemje
Telekom kártyát betéve se kép, se hang. Nincs hálózat. Nincs térerő.
Apn alapértelmezettre beállítva nem működik.
Létrehozva új apn-t, internet.telekom, felh és jelszó üres, PAP, ipv4 paraméterekkel sem történik semmi.
Üfsz. természetesen nem lát semmi hibát, a hiba biztosan nálam van... De hol?
Tapasztaltatok hasonlót esetleg?
Köszi. -
félisten
-
Statikus
senior tag
válasz szabonagyur #130878 üzenetére
4g/LTE modem van és többszáz megabittel is ment bizonyos körülmények között, tehát biztosan nem csak 3G.
-
kchris78
veterán
van olcso 5G USB mobil cucc? vagy mostmar mobil wifi egyszerubb?
-
4Grider
nagyúr
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
500 MB hálózaton belül és roaming helyzetben. -
veterán
Lehet, hogy rosszul rémlik, de az appban nem volt díjcsomagváltás menüpont?
Illetve mostanában iszonyat lassú a webes oldal, egy kapcsolót átbillentek, tízen másodpercekig gondolkodik és addig elhomályosít mindent a háttérben. Iszonyat időrabló, nagyon nem snappy.https://tinyurl.com/rasoapro
-
lugosi
MODERÁTOR
Néha örülök, hogy a számlát le tudom tölteni. Szerintem másfél éve adtam fel azt, hogy bármikor is online módosítok díjcsomagot. Inkább bemegyek, rablom valakinek az idejét és elintézem személyesen. Hol vannak már a régi szép idők amikor kb mindent online tudtam intézni.
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz atees #130896 üzenetére
Ugyanez... Sőt, a fontos (munka) számomat inkább visszaváltottam fizikai simre, mert mi van, ha éppen át kell tenni egy másik telefonba, és éppen akkor nem működik az online felület. Sajnos sok XXI. századi megoldást feladtam a kiszámíthatatlan működés miatt. (Mindezekkel együtt, voltam a másik két szolgáltatónak is ügyfele, a személyes véleményem, tapasztalatom szerint még mindig a telekommal vagyok a legjobban megelégedve.)
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
pdr755
tag
válasz Oliverda #130899 üzenetére
Nem meglepő hiszen NSA háló volt. Ha a standalone 5G döglik akkor lett volna jogos a cikk címe. Azt hiszem a redditen olvastam már olyanról (de nem vagyok biztos benne) hogy Amerikában egy koncert/NFL meccs/whatever alkalmával a T-Mobile (aminek 5G SA hálója van) nem állt a helyzet magaslatán. De ez ugyanúgy lehetett techbulvár mint a linkelt cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest