- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Sziasztok! Szolgáltatói fiókomban lévő e-sim adatokkal és QR kóddal tudok költözni más telefonra, vagy mindíg új kódot kell kérnem?
-
pohár
félisten
válasz MadMancs #130497 üzenetére
ezt nem tudom sajnos... potyára nem vennék egy SIM-et, amit nem is használnék semmire utána
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MadMancs
veterán
válasz tomi5244 #130504 üzenetére
Újat kell kérned.
Vodánál (online fiókban lévő) és Yettelnél (papírlapon lévő) QR használható csak fel újra (előző telón lévő deaktiválás után).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
adam1400
tag
na most kapcsolták ki
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv
a kérdésem inkább a telekom weboldalával kapcsolatos.
más is járt ugy,hogy belépve bármilyen termékre nyomva,ezt az üzenetet kapja:
"
Sajnos nem sikerült a betöltés.
Kérjük, frissítsd az oldalt, ha utána sem működik, próbáld újra később!
Hiba azonosító: 23016c7e-297c-468b-b6b1-d6e41393f775"nem tudok semmit venni,még csak megnézni sem egy termék adatlapját.egyéb dolgok müködnek.
kilépve müködik,édesanyám fiokjával belépve szintén müködik,már 2x vettek fel rá hibajegyet,2 pc-n probáltam,3 különbözö böngészövel+mobilrol...
hátha van valakinek tapasztalata ezzel a hibával.
köszi...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
nagyúr
válasz pohár #130496 üzenetére
Na ja, azért ennek az egésznek van egy bája, mert ugye fizikailag megvalósíthatatlan a promó az utolsó napjaiban, akkor lenne korrekt ez a 08-ai dátum, ha valóban a Domino SIM megrendelése napján fel lehetne tölteni a kártyát és nem csak annak fizikai átvételekor, ja és csak az online megrendelt kártyákra él a promó!
Chaten megkérdeztem azért...
Sziasztok! Érdekelne, hogy ez a 08-án lejáró promóció hogyan valósítható meg, ha ma rendelek Domino kártyát? Fel tudom tölteni még ma?
válasz:
Sajnos nem, erre nincs mód. A csomagnak meg kell érkeznie.
én:
Értem, de ezek szerint maga a promóció nem is 08-ig tart, mert fizikailag lehetetlen dolgot ígér.... 😟 Szomorú vagyok...
válasz:
Érdemes megrendelni, és maximum rögzítünk egy panaszt, kollégáink pedig elbírálják.
Sajnálom, hogy kifutottál az időből. 😟én:
Hát éppen ez az, hogy nem futottam ki, mert ma még él a promóció.....de azért köszönöm az idődet! 😊
No szóval, mindent összevetve ez a promóció így ebben a formában erősen aggályos!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Kaba
veterán
válasz Dr_Senkihazi #130511 üzenetére
Próbáld inkognító módban,(belépve és belépés nélkül). Töröld a sütiket, próbáld másik böngészővel.
-
pohár
félisten
válasz ubyegon2 #130512 üzenetére
uh, ettől féltem én is... még jó, hogy nem pörögtem rá nagyon tegnap
mondjuk fasz voltam, mert 2 hete láttam már a promót, csak lusta voltam, hogy maaajd ráérek velem meg lehet nem fog kelleni...
na mindegy, amennyi mobilnetet én használok, az a 4GB-os Maraton csomag kibírja 2 hónapra megint
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
greggae
tag
válasz Dr_Senkihazi #130511 üzenetére
Igen, nálam ugyanilyen bénán működik, csak a hibaazonosító más. Persze kilépve sem tudom továbbra sem megrendelni a Domino SIM-et, mert sikeres fizetés után lesz technikai hiba, inkognitóval is, másik böngészőből is, másik gépen is. A hibajelentőre az írták, hogy chateljek, meg fizessek előleget (a 990 Ft-ból?) időpontfoglalós „üzletbefáradással”. Elég fárasztóak üzlet nélkül is.
-
nagyúr
válasz pohár #130515 üzenetére
mondjuk fasz voltam, mert 2 hete láttam már a promót, csak lusta voltam, hogy maaajd ráérek velem meg lehet nem fog kelleni...
Hasonlóképpen felejtettem el én is, mert wifi-mentes környezetbe rándultam le egy hónapja, gondoltam pont jó lesz, de szerencsére a Digi SIM működött klasszul, utána meg elfelejtettem ezt a Domino promót. Most már mindegy, de tény, hogy ez így nem túl korrekt a határnapokat tekintve.
Ja amúgy a chat-en lévő hugi még kérdezte a beszélgetésünk végén, hogy nem tudok-e bemenni egy üzletbe ma, mondtam neki, hogy simán bemehetnék, csak egyértelmáen le van írva, hogy online megrendelt Domino SIM-mel működik a promó, erre csak azt mondta, sajnálja! Nyilván barátságosan beszélgettem vele, nem is szeretem azokta kivetíteni a morgolódásomat, aki segíteni próbál, ez nem is az ő hibája...de kiderült, hogy annyira nem ismerik ezt a promót az ÜSZ-esek sem. Gondolom diákmunkás volt és tényleg segítőkész.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Winne
nagyúr
válasz IntelKiller7 #130493 üzenetére
Nálam volt ilyen korábban, azt mondták valamiért az automata nem emelte fel az összeget valamiért, de be is állították egyből.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
kovacsmi_74
senior tag
Úgy látom, ma lesz pár változás vezetékes és mobil havidíjas téren.
-
Zeki
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #130519 üzenetére
Sok csomagot lezárnak.
De rzmi lesz?
Bevezetésre kerülnek a Sosem hagyunk net nélkül
díjmentes 500 MB -
MolTol
tag
Három új Gigaerős net mobil csomag, az egyik multisimet, a másik hbo maxot, a harmadik eu-n kívüli roaming adatot tartalmaz. Az új mobil L csomagban az sms nem lesz korlátlan (1000db) meg néhány száz forintos változások ide-oda… mobil fronton kb. ennyi.
-
veterán
Remélem amiket kinéztem csomagok, amikre váltanék a folttából kilépve, nem változnak, nem drágulnak, vagy max csak jobb lesz, mert ha elvileg ma megkapom a meghatalmazást, akkor a hétvégén kilépnék rájuk a flottából.
Kérdés: Átíratnék mindent egy névre, tehát a flottából privát nevemre kilépő 2 simet és az anyósom nevén lévő itthoni szolgáltatásokat, hogy egy néven legyen minden, pl a magenta meg a könnyebb intézhetőség miatt. Gondot okoz-e ez, ha van még hűség, részletfizetés a nevén?https://tinyurl.com/rasoapro
-
Ace Ventura
addikt
válasz rasotamas #130523 üzenetére
Ha anyósod nevére íratsz mindent az jó, de ha az ő nevéről kerülne le, akkor előtte ki kell fizetni a készüléket, illetve az igénybevett készülékkedvezményt, és utána mehet az átírás.
Újra elérhető aa T oldala, kukkantsd meg, hogy változott e az általad kinézett csomag.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz kovacsmi_74 #130519 üzenetére
Díjmentes 500mb kikre vonatkozik? Dominó is?
-
dptrsk
Topikgazda
-
veterán
válasz Ace Ventura #130524 üzenetére
Köszi! Az lett volna jó ha minden megy az én nevemre, már 76 éves, nehézkes intézni.
De akkor augusztusig kivárunk, akkor lejár, csak addig nincs magenta 30% kedvezmény.
Illetve nem lehetne átiratni minden mást, csak azt a szolgáltatást nem amire hűség van és amire ki lett hozva a készülék? (1 mobil, egy otthoni net + egy otthoni tv)
Még egy kérdés, ha kilépek a flottából és kérek publikus csomagot a nevemre kérhetnek valami előleget vagy valamit?
Sok éve, 2008-2010 körül volt egy számlatartozásom a telekomnál, de azóta is fizettem rendesen mindig a számlát csak a flottásat ami nem a nevemen van ugye, meg az otthoni netet ami szintén nem a nevemen van.
Elvileg tizen évig, főleg az azóta behozott GDPR alapján nem tarthatnak meg rólam információkat, vagy igen?https://tinyurl.com/rasoapro
-
Ace Ventura
addikt
válasz rasotamas #130528 üzenetére
Amin nincs hűség az átírható, de minden átírásnak díja van. 4500Ft / mobilszám pl.
Mindegy, hogy milyen csomagban vagy, az előleg attól függ, hogy a készülék ára mekkora.
Illetve ha 6 hónapja rendesen fizető ügyfél vagy (nem feltöltős) és a készülék ára se vészes, akkor jó eséllyel nulla kezdővel kihozható. A csomagod havidíja a készülékre adott kedvezményt határozza meg. A lakossági jóval több szokott lenni készülékkedvezmény, mint a flottás kedvezmény, viszont a havidíjaknál meg pont fordítva jó.
Ha minden most kerül a nevedre, akkor előlegköteles leszel min fél évig.
GDPR miatt nem gondolom, hogy törlik, szerintem belelátnak.
1414 segít, vagy chat felület, az talán hatékonyabb.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
senior tag
Amennyiben új mobil vásárlása esetén a számlát cég névre kérem, hogy alakul a garancia? pld egy 400.000 telefonnál 3 év vagy csak 1 év?
-
MadMancs
veterán
válasz Fox Mulder #130530 üzenetére
Az attól függ.
Legtöbb gyártó 2 évet ad alapból. Szóval gyártó függő.
Az alap garancia céges vásárlásra 1 év, ettől a gyártó eltérhet pozitív irányba.
Ársávos garancia idő csak lakossági ügyfelekre vonatkozik.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz Ace Ventura #130529 üzenetére
Köszi.
Készüléket most nem akarok venni csak ki kell képnem a flottából és át akarok lépni publikus csomagba.https://tinyurl.com/rasoapro
-
sztivo
őstag
Azért ahogy elnézem, jól megdrágult a T is, internetet nézve. Eddig 7990 volt a korlátlan mobilnet Mobil csomag mellé, 6990 a 25 GB, most 7090 50 GB, a korlátlan pedig 10990 lett... És most már a nem korlátlan csomagok számítanak adatforgalmat fb, isnta, waze stb appokkal.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #130540 üzenetére
Amilyen a román háló volt pár éve mikor láttam, nyugodtan adhattak volna 50 petabájtot is 10 lejért, ugyanúgy lett volna esély leforgalmazni mint az 50 gigát.
-
Bl.Gyo.
őstag
Dominoba van megújuló korlátlan net havi 9900ft-ért. Namost tudom nem szeretik, de esetleg gond nélkül használhatom ezt routerben? Hamár korlátlan akkor így van értelme...
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz Bl.Gyo. #130548 üzenetére
Pontosan.
És nem csak korlátozhatja, hanem fogja is.
Egyik szolgáltató se tűri meg hangalapú előfizetés esetén a routert.
ÁSZF Ben mind a 4nél benne van hogy csak saját billentyűzettel, hangszoróval kijelzővel stb rendelkező eszközben használható (magyarul telefon, tablet, laptop).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest