- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz albiosz #115889 üzenetére
"kell egy SIM 1990 HUF-ért, bár ha jól látom ugyanez a SIM 990, ha új belépő valaki..."
Ha átváltod, a saját számod kapod vissza, plusz a 990-es kevesebb beszélgetést, meg elvileg netet kap, bár az enyémen ugyanannyi net volt a ráírttal szemben.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
albiosz
őstag
Köszi mindenkinek! Magához tért a net is szerencsére. Évente mindenképp tölteni fogjuk. Mondjuk lehet el is fogy neki 1 év alatt, ő azért többet beszél, mint én. Nekem kb. 1500 HUF megy el beszélgetésre évente Fix és Most mellett. Kb. 3 éve vettem 4 GB netet, még van belőle 280 MB. Bár munkahelyen és itthon is van wifi. Eléggé jó manapság a Domino összességében.
ubyegon2 és Winne felfoghatjuk végülis azt az ezrest a hívószám megtartás költségének is. Amúgy én úgy látom csont ugyanaz a 990-es: 80 perc, 1giga, 5 sms és 366 nap. A matek így is kijön, mert most majdnem 5e a havidíj, igaz korlátlan hívás hálón belül, kívül is sok perc + talán 500 MB net. De manapság már ő is főleg Viber/Messenger vonalon kommunikál, így nem éri meg. Ma hívták, hogy valami kedvezményt kivezetnek, így +1500 lett volna havonta... Kösz nem.
-
Plebi
senior tag
válasz Plebi #115893 üzenetére
1414-es hívás után a helyi partner üzlet is beadta a derekát. Azért ez pofátlanság, de legalább nekünk lett igazunk.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
albiosz
őstag
Arról egyébként tudtok valamit, hogy Domino esetén a havonta bekapcsolható 50 MB net és a szerdán bekapcsolható Domino Day net együttes aktiválása esetén miért az 50 MB fogy előbb? Az tovább érvényes. Repülő mód sem segít.
-
garfield545
tag
Sziasztok lenne egy olyan nagy kérdésem hogy tudok-e valamit az esim akitiválásról valamit ? Annyit tudok hogy net kell hozzá. Viszont én egy Samsung Galaxy Wach Active 2-re szeretnék aktiválni egy e-simet. A teloba egy Vodkás kártya van és azt írja az ora hogy nem támogatot hálozat. De még a QR-kódotse tudom beadni. Viszont ha telekomos kártya van a telóba szónélkül belehet aktiválni a E-simet a Call Center azt mondta hogy simán lehet aktíválni közbe rohatúl nem és ezzel szívok már 4 napja. Ha van valami ötleted akkor szívesen meg halgatnám.
Mama mindig azt mondta, hogy az embernek csak annyi vagyon kell, amiből megél, a többi csak felvágásra meg fennhéjazásra való.Az embernek előbb maga mögött kell hagynia a múltat, csak akkor mehet tovább.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.
-
Winne
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #115906 üzenetére
Na akkor ez a nyitja, köszi.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
zsoltzsolt
addikt
válasz garfield545 #115910 üzenetére
Nem tudjuk, hogy tudsz - e
-
legenda
válasz garfield545 #115910 üzenetére
Szia, Nekem működött más hálózaton is.
Wifi útján próbáltad esetleg?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Azt hogy lehet megoldani, hogy:
Adott "A" előfizető, nevén két lakossági előfizuval (1,2), a 2-est nem az "A" előfizető használja, hanem a korábbi párja, erről lejárt a hűség.
Ezt az előfizetést, hogy lehet (lehet egyáltalán?) átvinni "B", előfizetőre, azaz a nevére venni?
Először át kell váltani Dominóba, majd az kerülne "B" személy nevére, aztán azt csinál vele amit akar?[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz Bornie127 #115915 üzenetére
A és B befárad egy telekom üzletbe és 2 es előfizut átiratják B nevére. Onnantól B azt csinál vele amit akar. De ezt hűség alatt is megtehették volna, hűséget vitte volna tovább B.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
hangyász2
aktív tag
válasz blackmajesty #115924 üzenetére
Netet ugyanúgy "elő tud fizetni" az 1 GB-on kívül arra a 30 napra, és lesz ingyen 80 perce is, vagy még fel is tölti, amit úgyis jóváírnak visszaváltáskor. Ez így nagyjából egy perc fáradozás. 24500 forintért, 80 perc+ 1 GB-ért akár meg is éri foglalkozni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem a Telekomnál a Samsung S10+ 512GB telefont kerámia fekete színben. Kiválasztottam az 1890ft os 2gb os internet csomagot és a 0 ft havidijas beszélgetős csomagot (csak második simnek lenne használva net miatt)
Az árat egybe szeretném kifizetni, 172.000 Ft ot ír ki, de a vásárlás végén kiirja, hogy 90.000 ft előleget is fizessek be. Tehát egybe kb 260.000 Ft -ot kellene befizetnem. A FAQ szerint az előlegből vonogatják a havidíjat is, tehát lényegében előre kifizetem a havidíjat x időre. A hűség 2 éves tehát számításaim szerint 24x1890Ft, ami 45.360 Ft két év alatt. Nos a maradék 45.000 Ft-al mi történik ha lemondom a szolgálatatást? Visszautalják?
Jól értelmezem egyáltalán ezt a dolgot? Azért vettem volna itt mert 172k ért megérte volna, de igy lényegében ugyanugy legombolják rólam a teljes árát, sőt többet mert máshol ugye olcsóbb a készülék. De ha odaadnák 172k ért meg utána 2 évig fizetgetném a havi 1890ft ot azért sokkal jobban tetszene.
Akkor jól látom a helyzetet? Ez csak így működik?
-
Ideg
aktív tag
válasz #04535040 #115929 üzenetére
Ezt nem látom sehol kiemelve a honlapjukon. A mobil előlegről csak ennyi érdemi infót ír:
"A szerződéskötéskor befizetett előleget a későbbiek folyamán 100%-ban jóváírjuk, azaz a havi számla/számláid összegét csökkentjük. A soron következő havi számlákban mindig nyomon követheted egyenleged alakulását.
Amennyiben a befizetett előleg több, mint az aktuális havi számla összege, akkor nincs rendezendő tétel, ilyenkor a "Nem befizetendő" feliratot láthatod a havi számla első oldalán."
Igazából mindegy is. Így nem fogom megvenni, akkor inkább hozzárakok pár ezrest és megveszem máshol, de nem fogom náluk parkoltatni a pénzem előre... -
Ideg
aktív tag
válasz Winne #115931 üzenetére
De, van egy családi, 3 mobil előfizetéssel, édesapám nevén. A munkáltatója révén jó flottás csomagot tudtunk kötni ezért mindenki benne van a csomagban aztán lebótoljuk' egymás között a havidíjat hó végén. Viszont abba az előfizetésbe nem tudom bevonni ezt az újat, mert ahhoz édesapámat kellene ugráltatni, mert persze csak Ő járhat el a Telekomnál.
Annyit próbáltam még, hogy beléptem a Telekom oldalán az accountunkkal ahol látom ugye a 3 mobilszámot, de amikor azzal akarok rendelni, akkor azért sipákol az oldal, hogy rosszak az édesapám adatai. (lehet azóta új személyit kapott vagy nem tudom, még nem kérdeztem meg)
De most ezért is őt kell ugráltatnom, hogy hívja fel az üszit, diktálja be az új adatait, stb. Ezért lett volna jó ettől függetlenül ügyet rendezni, dehát valamit, valamiért... Jó havidíjam, percdíjam van, de cserébe a 60 éves apukámmal kell bemenni a Telekomhoz.
-
MadMancs
veterán
Nincs, de net havidíjat akkor sem vonnak előlegből áfa miatt. Nekem is mobik s + korlátlannál + router vasarlasa után elolegből csak a mobil s vonták. Korlátlan net + törlesztőt ugyanúgy számlázták.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Mikeee89
senior tag
Sziasztok! Apukámnak van egy régebbi nyomógombos Nokia 106 típusú telefonja. Domino feltöltőkártyás. Egy olyan problémám van, hogy ha őt hívják, a hívó félnél 3 búgás után szétkapcsol egy sípolással, nem csöng tovább a telefon.
Néztem a telefon beállításait, nem találtam semmit ahol ezt át lehet állítani.A telekom online ügyfélszolgálatán át lehet ezt valahol állítani? Vagy esetleg a telefonos ügyfélszolgálaton?
Mert így a hívó félnek így hármat csörög, ha hívja Apukámat és utána szétkapcsol. Más telefonoknál, pl az enyémnél (Galaxy s10e) ha hívnak, legalább 15 csörgést jelez a hívó félnek és csak utána kapcsol szét.Mit kell átállítani?
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Indiant
addikt
Valaki ért a dominó->előfizetés váltás dologhoz?
-
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,számot hordoznék dominóba. Érdemes pénteken elkezdeni,vagy várjam meg a hétfőt?
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest