- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispp82
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyanban szeretném segítségeteket kérni, hogy a múlt héten frissült a telefonomra a HyperOS 2.0.2.0VHZMIXM operációs rendszer. Azzal a lendülettel meg is szűnt a képernyőzár feloldása ujjlenyomattal. Mindent próbáltam a beállításokban semmi sem használt. Újraindítottam, kitöröltem, újra megadtam, kikapcsoltam és semmi. Igazából a képernyőzár sem működik úgy mint előtte, hiába van beállítva hogy 30 másodperc múlva zárjon le, van amikor nem zár le, illetve a gomb megnyomására sem zár le. Ami furi, hogy amúgy az ujjlenyomat érzékelő működik az alkalmazásoknál, de csak ott, illetve ha meg kell adni.
Előre is köszönöm a segítséget -
Findzs
addikt
Gondolkodom egy 12s beszerzésén mert ár/érték arányban a 256/8 jó vételnek tűnik.
Érdeklődnék a kedves tulajoktól, hogy megvannak -e elégedve a készülékkel?
Illetve valahol írták, hogy az oled jobban fárasztja, rongálja a szemet ti tapasztaltatok ilyet?Köszi
-
Viktor44
csendes tag
Nekem is ilyen van. Én Taiwani Hyperos rendszert tettem fel, hívásrögzítés miatt. Eddig nem tapasztaltam hibát fókuszálással sem volt gond (nálam). Több hónapja meg van.
-
ianhoward
tag
Kipróbáltam ezt a kb 10 cm-ről fényképezést. Gyári kamera appal. Kb 1 mp és megvolt a fókusz.
Miui 14-en vagyok még. -
SkyLine3000
addikt
Ezt akkor szokta tapasztalni, amikor az elkészült körmöket viszonylag közelről fényképezi le (kb 10cm). Lehet, túl közelről fotóz. Nem tudom, mi a legkisebb közelpontja a 12S-nek. Mert ugye, ha túl közelről fotózunk, akkor nem tud fókuszálni az eszköz. Sztem itt is ez lehet. Mondtam neki, hogy próbálja meg makró módban, bár az meg alapból szar minőségű. Tettem fel neki gcam-et, elvileg most nem csinálja. el tudom képzelni, ha végre frissítenénk a szoftvert, akár megszűnne ez is.
-
tévelygő
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #44 üzenetére
Ilyen telefonom van nekem is , de nem tapasztaltam fókuszálási problémát.
-
SkyLine3000
addikt
Feleségemnek van már egy ideje 12S. Előtte 10S volt. Megvan az is. Műkörmös és az elkészült műalkotásait le szokta fotózni a telefonnal. Sokszor mondta 12S-nél, hogy nehezen fókuszál be, nehezen találja a fókuszt sokszor. Más esetleg tapasztalt ilyet?
Szoftveresen még nem lett frissítve, pedig mondtam már neki soxor. Még mindig az a miui verzió van rajta, amivel megvettük. Pedig még 2023-ban vettük.
Pár napja dobtam fel rá neki egy gcam-et és úgy néz ki, azzal nem csinálja.
Mondtam már kismilliószor, hogy frissítsük, hátha ez is lett javítva... -
ianhoward
tag
válasz
shiraz1210 #41 üzenetére
Ebben a topicban nem nagyon ajánlották. A legnagyobb része arról szól mennyi bug van még a hyper os-en.
[link] -
shiraz1210
csendes újonc
Sziasztok. HyperOS-re váltással kapcsolatban érdeklődnék a tapasztalatokról.
Csak akkor vágnék bele, ha szakértelem nélkül is lebonyolítható. -
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. A lányomnak vettem egy ilyet.
A mi nap azt csinálta, hogy nem reagált semmire az aod kijelzo felvillant de csak ennyi utána sikerült menuhoz hozzá fernem és ott újra indítást csináltam, utána folyamatosan csak újra indult. Majd kénytelen voltam vipe datat csinálni azóta jó, mi lehetett ez? Reggel lerakta a teiefont és jó volt, délutánra meg ez fogadta. -
wéercé
junior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok.
A két kiszemeltem a Xiaomi Redmi Note 12 vagy a Xiaomi Redmi 12X.
Melyiket ajánlanátok a kettő közül?
Köszi! -
HF77
őstag
ez miben más mint a 11S.....?
mert hogy a proci, a kijelző, a kamera, de még a mértetek is stimmelnek!! -
ianhoward
tag
Nekem a mai nap folyamán érkezett meg az új készülék.
Innen rendeltem.
67.000 Ft-ot szerintem megért. Majd az idő eldönti mennyire lesz hosszúéletű.
Ami elsőre hiányzik (nekem) az az értesítések és irányítóközpont alatt nincs az irányítóközpont stílusa opció. Így az irányítóközpont csak az új verziójában érhető el.
Persze nekem a korábbi verzió jobb volt. Valószínűleg megszokom. -
cs.zs.
veterán
A mi esetünkben nagyon egyszerű: nincs benne sem a menüben, sem a felülről lehúzható parancsikonok között.
Nekünk nem volt prioritás, nem fizetünk telefonnal.
Firstphone.hu-n vettük, a leírásban nincs is a jellemzők között,
Xiaomishop.hu-n ott van a jellemzőkben, 22.000 Ft-tal drágábban.
A témaindító írásban Alicewake még úgy tudta, hogy 3,5mm Jack sincs. Ebben a miénkben - van. Szét kell nézni, jó nagy katyvasz ez a 12-es kínálat.5000 mAh akku, 33 watt töltő van hozzá, 26%-ról indult a töltés, 20 perc múlva 62%-nál járt, 55 perc alatt ért 100-ra.
-
cs.zs.
veterán
válasz
excelkerdes #27 üzenetére
Szia,
tegnap vettem át.
Sok verzió van belőle,
firstphone.hu-n ~72.000 Ft a 8/256 4G,
ezen az áron ugye 5G nincs, és NFC sincs, de 3,5mm Jack VAN.
xiaomishop.hu-n 95.000 Ft az NFC-s verzió.A kijelző nagyon szép, a 33 wattos töltőjét beledugva pedig azt írja hogy "turbocharge", és valóban hamar felkeni. A 8 GB ramhoz gyári alapértelmezett a tárhelyből +4GB,
a menüben 0-4-6-8 GB választható ki.Az első benyomásaink abszolút pozitívak, gondolom a negatív élmények majd később jönnek.
-
excelkerdes
lelkes újonc
Van itt olyan akinek van ilyen telefonja? tudna mesélni róla? érdemes ezt választani a note 12 pro helyett? köszi
-
Viktor44
csendes tag
MIUI hívásrögzítőt lehet ebbe telefonba valahogy belepakolni?
A google playen ami van semmit sem ér!
-
perszeferenc
csendes tag
Van benne 3.5 mm-es Jack, kéretik javítani!
-
Viktor44
csendes tag
Én is vettem egy ilyen csuda masinát
A bootloader nyitásra 7 napot kell várni? Az előző telefonnal nem volt gond mert később nyitottam a bootloadert! Ez meglepett!
-
-
Tiédetis
senior tag
ennek maradt jól bejáratott közelségérzékelős megoldása? mert ha igen, biztos kiesik a jelöltek közül
-
spike70
tag
Jól gondolom hogy ez az egyetlen 6,43-as kijelzővel a 12-esek közül?
-
Füleske
addikt
válasz
hardver1985 #19 üzenetére
Biztos, de ez lényegtelen. Ki tudod kapcsolni, le tudod az app - okat törölni. Ha az EU/Global rom nem engedi, akkor ADB - vel.
-
hardver1985
tag
Vajon ebbe is teli van reklámmal mint a többi?
-
Füleske
addikt
válasz
gattolino #17 üzenetére
(Nem csak neked szól: )Ez a modell épp az újrahasznosításról szól. A gyártósort, alkatrészeket nem vagy alig kell módosítani. A hátlap (kamera rész) is kb. azért más, mert a 12 sorozaté ilyen, így azt nem kell hozzá külön gyártani. Az árazás viszont elszállt, ennyiért 12 5G - t lehet kapni. Gondolom elsősorban a 108MP - re ugró vásárlókat keresik, ameddig bírja még a gyártósor.
-
gattolino
senior tag
válasz
SkyLine3000 #15 üzenetére
Remélem egyszer megbünteti őket valami környezetvédelmi hatóság
-
válasz
SkyLine3000 #15 üzenetére
Most nem a "mit gondolok" részről volt szó szerintem.
Ha mégis persze, akkor a memóriajátékba bevonhatunk valakit.
Véleménye mindenkinek van..
-
icp1970
senior tag
Hány verzió lesz még ebből
-
válasz
SkyLine3000 #12 üzenetére
Ez egy olyan felesleges infó, amivel nem terhelnék senkit.
Gsmarena.
Nem szükséges az élethez tudni ezeket.
Erre van a kereső... De minek ezeket fejben tartani...Kutyát nem érdekli. -
SkyLine3000
addikt
Azért, ha mondanám egy Xiaomis emberkének, hogy sorolja fel az aktuális portfóliójukat egytől egyig, növekvő sorrenben, lehet bajban lenne...
-
-
-
floratm
senior tag
.
-
zeon.hu
nagyúr
Valaki hívja a Guinness-t!
-
Nem lehetne beperelni ezt a céget ipari környezetszennyezésért és nyersanyagpazarlásért? Fossák ki magukból a készülékeket, Support meg majdnem nuku
-
joey04
titán
Lehet ünnepelni!
-
pusszycat
nagyúr
A Redmi Note 13 mikor jön, kezdhetnénk elölről?
-
gattolino
senior tag
Micsoda jó hír, nem tudtam mi hiányzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest