Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen tapasztalataitok vannak costum romokkal? Főleg akku idő, és banki appok es ms autentificator működik-e. Most a lineage os 21 és extrem rom van friss az xdaforums.com-on. Van máshol, akár fizetős?
-
bwoay
nagyúr
ha feltételezzük, hogy a lejátszón is van USB-C a (jelenlegin nincs), akkor még működhetne is. csak ezzel egyrészt megkerülném az adott lejátszó saját konverterét, valamint nem vagyok benne biztos, hogy az adapter átviszi a fejhallgató kábelébe épített kezelőszervek jelét. de majd ezt tesztelem, ha odaérek. ami minél később legyen.
-
bwoay
nagyúr
válasz
csorbajeno
üzenetére
abszolút olyan is, de ez van. gondban leszek, ha készüléket váltok, mert azért egy adaptert nem fogok állandó jelleggel kilógatni az USB aljzatból.
-
bwoay
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
értékelem, hogy ötleteltek, de én nem egy problémát vázoltam fel, amire megoldást keresek. csak leírtam, nekem mi vált be.
ha valaki hív, a telefon rezeg, és eldöntöm, hogy felveszem-e, vagy majd később visszahívom. ha fogadom a hívást, akkor átdugom a fejhallgatót a lejátszóból a telefonba. -
bwoay
nagyúr
válasz
csorbajeno
üzenetére
amikor bejön egy notifikáció, akkor automatikusan leveszi a hangerőt. max lenémítani tudod, akkor semmilyen hatással nem lesz a zenére, de egyben le is maradsz az értesítésekről, amik között viszont nyilván lehet fontos is.
másfelől a hívásoknál mindenképpen leáll a zenelejátszás. úgyhogy én külön eszközön hallgatok zenét, azt nem befolyásolják ezek a tényezők. -
bwoay
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
az jó, mert a telefonon történő zenehallgatást egyre kevésbé tartom valid opciónak. vagy valami hívás jön be, vagy az állandó notifikációk zökkentik ki az embert. éveken át hittem, hogy végül majd én is telefonról fogom hallgatni a zenét, de egyre inkább távolodom ettől.
-
bwoay
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
jó kérdés, nem tudom, hogy ezt mennyire vizsgálgatja bárki is.
én vettem egy DAC-AMP-et, ami használható BT-n is, illetve USB-C-n keresztül is. ott biztosan nem kell aggódni a teljesítmény miatt.
az is opció, hogy nézel egy USB-C-s dongle-t, és így a telefon típusa elveszíti a jelentőségét. vannak sima kábelnek kinéző adapterek, amikben van elektronika, de a működéshez szükséges energiát a telefon portjáról veszik. -
energomatt
őstag
Értem! Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy az S10 -hez képest a későbbi modellek közül melyeknek van minőségibb, vagy minimum azonos minőségű hangja USB C-Jack adapterrel kiegészítve és tudnak-e azonos teljesítményt is vagy jobbat nyújtani? Az S10 egy bizonyos planart is elég jól meghajt.
-
bwoay
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
ok, csak vágod, pont az S10 volt az utolsó csúcsmodell, amire került még jack aljzat. ha arról váltasz, és ragaszkodsz a Galaxyhez és a vezetékes megoldáshoz (ahogy pl. én is), akkor vagy USB-C adapterrel kell számolnod, vagy valami középkategóriás modellel, de azokból is korábbiakkal. a Samsung jelenlegi kínálatában már csak az "alsós" A15-ön meg A25-ön van jack.
-
bwoay
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
USB-C kimenetre gondolsz, vagy az alsóbb kategóriás samsung telefonok jack aljzatára?
phonearena egy időben vizsgálta a készülékeket ilyen szempontból, de szerintem a jack elhagyásával (illetve a BT headsetek terjedésével) megszűnt az igény. -
energomatt
őstag
Érdekelne, hogy az S10-nél későbbi, elsősorban Galaxy tipusok saját audio kimenetének hangminősége hasonló, esetleg valamelyiknek még ennél is jobb? Az S10-nek meglehetősen jó, de ha később váltanom kell majd, ez egy fontos szempont lesz.
-
gada00
aktív tag
Na ilyen se volt mostanaban, sima 5voltos töltővel merül a telefon úgy hogy le van téve az asztalra és jelzi hogy be van dugva a töltő, a gyorstöltőkkel tölt.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
AstraCDX
üzenetére
Sajnos úgy tűnik, senkire nem kell abroncsot tenni, mert szét akarna robbanni a segítőkészségtől .
Nem hiszem el, hogy a kézi beirkáláson kívül nincs más lehetőség a bevitelre .
Ugyanez a kérdés esetleg Google névjegyzékbe való bevitelbe .
Kitöltöttem az importáló sablont, de onnan nem tudok semerre továbblépni .Üdv.
Astra
-
kispal87
senior tag
válasz
csorbajeno
üzenetére
Esetleg dex módban egyszerűbb a manuális bevitel egy bill+egér párossal.
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
TXT file-ban van rengeteg telefonszámom .
Hogyan tudom én ezt bevinni Samsung S10 telefonkönyvébe ?
Az nem baj ha esetleg több konvertálási lépésen kell átvinni, csak bejuttassam valahogy a telefonkönyvbe .Üdv.
Astra
-
Balázzs
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Szia, írtam privit!
-
SkyLine3000
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek lenne elfekvőben egy feleslegessé vált Samsung S10 doboz (leginkább S10 5g), megvenném!
Köszi! -
FireFox1996
addikt
Magill kolléga a "Rendszer frissites hianya miatt megvalnék lassan szeretett s10+-omtól" miatt cseréli a telót, erre ti meg veszekedtek azon, hogy a legfrissebbet vagy már a 2 éves telót (S23) vegye meg

Nekünk van S10, S23, és S24 is, mindegyik hibátlan, panasz nélkül használjuk mindegyiket.
Ha lenne pénzem, akkor S10-ről inkább már megvárom az S25-öt, lesznek kuponok, és tuti, hogy olcsón jutsz hozzá. -
válasz
tibbike01
üzenetére
Mitől lenne gyorsabb a tárhely, mindkét modelben ugyan az van 128gb ufs3.1, 256 ufs4.0
egy dologban jobb az s24 a frissítés hossza, még 6 évi kap os frissítést az s23 meg 2 év os és +1 év biztonságit
viszont ha nem 3 évnél hosszabb távra tervezel vele akkor a proci miatt én is inkább az s23-at venném
biztos jó az exynos ,de az s8 után soha többet nem vennék csúcs exynossal telót -
tibbike01
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
Tények az s24 mellett:
- gyorsabb tárhely, gyorsabb alkamazás betöltés és rendszer működés
- fényesebb kijelző, tűző napon is kristálytisztán olvasható az amúgy 0.1 collal nagyobb kijelző
- nagyobb akksi, hosszabb üzemidő, gyorsabb proci
- szebb kamera kép, jobb optimalizálás
- jobb hangszóró
... -
tibbike01
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
A 2 telefon közül az s24 a jobb (remélem ez nem kérdés). Az s24 is már egy éves model, 200ezer ft küröl már kapható néhány hetes, szinte új model. Én 240ezerért vettem a 256gbost fél éve, újan. Ki a franc akarna venni 2024 év végén s23-at? De most komolyan. Ez a közel 1 éves cikk miatt kellene?
A helyzet az, mint az iphoneok esetében. Nyilván ha most 23 telója van valakinek nem biztos, hogy megéri lecserélni 24-re, de ha valami régebbi telóról jönnél, akkor az a 20-30ezer ft megér annyit, hogy az aktuális legújabb modelt vedd. Szarázon: ma az aktuális samsung csúcsmodel az S24 család és ezt érdemes venni. No question. Azonban, ha nincs elég pénz, ha nem tetszik a design, ha nincs olyan méretben, mint kellene...stb akkor kereshetsz alternatívát, mint pl s23, de ajánlani biztosan nem ajánlanám.
Ébresztő. Szerintem túl is tárgyaltuk ezt itt az S10 topicban.
-
trebrona
nagyúr
válasz
tibbike01
üzenetére
Valószínűleg a tesztelő is hülyeségeket írkált ezek szerint:
Viszont úgy, hogy még nem kopott ki a Samsung Galaxy S23 sem a kínálatból, hacsak nem ülünk tűkön a Galaxy AI azonnali kipróbálásáért, idén érdemesebb a tavalyi modellt kosárba tenni. [link]
-
tibbike01
addikt
válasz
Oldman2
üzenetére
Mindenkinek szíve joga régebbi-olcsóbb telót venni, de azért ne kezdjük már el isteníteni...ha jön az s25, majd az s24 lesz a tuti biztosan...

A "na bumm", "minek"...stb szavak miatt már nem tudom komolyan venni.
Nyilván, ha s23-ad van elgondolkodtató, hogy lecseréld, de a kérdéző S10-es telót akar cserélni...
-
icemad
nagyúr
válasz
tibbike01
üzenetére
Akár azért, mert már baromi olcsó és ugyanúgy van minden hozzá. Én 2 évente veszem az aktuális csúcsot, de totál feleslegesen. Minimális különbségek vannak csak. Gyorsabb tárhely minek? Kamera még mindig csak egy mobilos valami. Frissítések, na bumm, egy évvel tovább kapja, az nem éri meg a felárat. Nem tud sokkal nagyobb fényerőt a kijelzője. Tok fólia s8+-ra is van még. Szebb meg relatív. Nem is tudom ezt értelmezni, elől kijelző, hátul hátlap, ezen mi lehet szép vagy nem szép?
-
tibbike01
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Mert a családom körében, munkatársak, barátok körében sokan használnak körülöttem S24-et (köztük én is) és teljesen hibátlan, jó telefon. Mindenki elégedett.
Az meg hab a tortán, hogy gyorsabb a belső tár, jobb a kamera, tovább kap frissítéseket, sokkal nagyobb fényerőt tud a kijelzője, tok-fólia tovább lesz rá és több féle is kapható, szerintem szebb is.De ez az s24 is már több, mint egy éves fejlesztés, az s23-ast 2 éve fejlesztették, néhány hónap és jön az s25. Miért venne valaki s23...nem is értem!
-
Magill
csendes tag
Sziasztok!
Rendszer frissites hianya miatt megvalnék lassan szeretett s10+-omtól. Nekem az s24+ nem jön be annyira. Érdemes szerintetek kivárni az s25+-t? -
Segítsetek kérlek, mert nem tudom merre kéne elindulnom:
Samsung S10+ a telefon.
Telekom kártyával tökéletesen működött a hely alapú Wi-Fi bekapcsolása. Haza jöttem, bekapcsolt működött minden.
Hétfőn Szolgáltatót váltott a cég, Yettel lettünk.
Azóta nem működik ez a funkció, illetve úgy működik, hogy bekapcsol a Wi-Fi, fellép a hálózatra, de nincs internet! A belső hálózatot látja, szervert eléri, de kintről semmi.
Ha itthon újraindítom a telót, akkor minden tökéletes... amíg a házban arrébb nem megyek és másik Meshre nem vált. Mert, akkor megint eldobja a hálózatot. Újraindítás után újra jó, amíg...Meguntam, hogy állandóan újra kell indítanom.
APN-t nem állítottam, sosem volt előtte Yetteles kártya a telóban.
Mi lehet a baja, mit kellene átállítani, hogy működjön? -
Oldman2
nagyúr
Legyen igazad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest