Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
Magill kolléga a "Rendszer frissites hianya miatt megvalnék lassan szeretett s10+-omtól" miatt cseréli a telót, erre ti meg veszekedtek azon, hogy a legfrissebbet vagy már a 2 éves telót (S23) vegye meg
Nekünk van S10, S23, és S24 is, mindegyik hibátlan, panasz nélkül használjuk mindegyiket.
Ha lenne pénzem, akkor S10-ről inkább már megvárom az S25-öt, lesznek kuponok, és tuti, hogy olcsón jutsz hozzá. -
válasz
tibbike01 #35721 üzenetére
Mitől lenne gyorsabb a tárhely, mindkét modelben ugyan az van 128gb ufs3.1, 256 ufs4.0
egy dologban jobb az s24 a frissítés hossza, még 6 évi kap os frissítést az s23 meg 2 év os és +1 év biztonságit
viszont ha nem 3 évnél hosszabb távra tervezel vele akkor a proci miatt én is inkább az s23-at venném
biztos jó az exynos ,de az s8 után soha többet nem vennék csúcs exynossal telót -
tibbike01
őstag
válasz
tibbike01 #35720 üzenetére
Tények az s24 mellett:
- gyorsabb tárhely, gyorsabb alkamazás betöltés és rendszer működés
- fényesebb kijelző, tűző napon is kristálytisztán olvasható az amúgy 0.1 collal nagyobb kijelző
- nagyobb akksi, hosszabb üzemidő, gyorsabb proci
- szebb kamera kép, jobb optimalizálás
- jobb hangszóró
... -
tibbike01
őstag
válasz
trebrona #35719 üzenetére
A 2 telefon közül az s24 a jobb (remélem ez nem kérdés). Az s24 is már egy éves model, 200ezer ft küröl már kapható néhány hetes, szinte új model. Én 240ezerért vettem a 256gbost fél éve, újan. Ki a franc akarna venni 2024 év végén s23-at? De most komolyan. Ez a közel 1 éves cikk miatt kellene?
A helyzet az, mint az iphoneok esetében. Nyilván ha most 23 telója van valakinek nem biztos, hogy megéri lecserélni 24-re, de ha valami régebbi telóról jönnél, akkor az a 20-30ezer ft megér annyit, hogy az aktuális legújabb modelt vedd. Szarázon: ma az aktuális samsung csúcsmodel az S24 család és ezt érdemes venni. No question. Azonban, ha nincs elég pénz, ha nem tetszik a design, ha nincs olyan méretben, mint kellene...stb akkor kereshetsz alternatívát, mint pl s23, de ajánlani biztosan nem ajánlanám.
Ébresztő. Szerintem túl is tárgyaltuk ezt itt az S10 topicban.
-
trebrona
nagyúr
válasz
tibbike01 #35715 üzenetére
Valószínűleg a tesztelő is hülyeségeket írkált ezek szerint:
Viszont úgy, hogy még nem kopott ki a Samsung Galaxy S23 sem a kínálatból, hacsak nem ülünk tűkön a Galaxy AI azonnali kipróbálásáért, idén érdemesebb a tavalyi modellt kosárba tenni. [link]
-
tibbike01
őstag
válasz
Oldman2 #35714 üzenetére
Mindenkinek szíve joga régebbi-olcsóbb telót venni, de azért ne kezdjük már el isteníteni...ha jön az s25, majd az s24 lesz a tuti biztosan...
A "na bumm", "minek"...stb szavak miatt már nem tudom komolyan venni.
Nyilván, ha s23-ad van elgondolkodtató, hogy lecseréld, de a kérdéző S10-es telót akar cserélni...
-
icemad
nagyúr
válasz
tibbike01 #35711 üzenetére
Akár azért, mert már baromi olcsó és ugyanúgy van minden hozzá. Én 2 évente veszem az aktuális csúcsot, de totál feleslegesen. Minimális különbségek vannak csak. Gyorsabb tárhely minek? Kamera még mindig csak egy mobilos valami. Frissítések, na bumm, egy évvel tovább kapja, az nem éri meg a felárat. Nem tud sokkal nagyobb fényerőt a kijelzője. Tok fólia s8+-ra is van még. Szebb meg relatív. Nem is tudom ezt értelmezni, elől kijelző, hátul hátlap, ezen mi lehet szép vagy nem szép?
-
tibbike01
őstag
válasz
icemad #35710 üzenetére
Mert a családom körében, munkatársak, barátok körében sokan használnak körülöttem S24-et (köztük én is) és teljesen hibátlan, jó telefon. Mindenki elégedett.
Az meg hab a tortán, hogy gyorsabb a belső tár, jobb a kamera, tovább kap frissítéseket, sokkal nagyobb fényerőt tud a kijelzője, tok-fólia tovább lesz rá és több féle is kapható, szerintem szebb is.De ez az s24 is már több, mint egy éves fejlesztés, az s23-ast 2 éve fejlesztették, néhány hónap és jön az s25. Miért venne valaki s23...nem is értem!
-
Magill
csendes tag
Sziasztok!
Rendszer frissites hianya miatt megvalnék lassan szeretett s10+-omtól. Nekem az s24+ nem jön be annyira. Érdemes szerintetek kivárni az s25+-t? -
grafnet
veterán
Segítsetek kérlek, mert nem tudom merre kéne elindulnom:
Samsung S10+ a telefon.
Telekom kártyával tökéletesen működött a hely alapú Wi-Fi bekapcsolása. Haza jöttem, bekapcsolt működött minden.
Hétfőn Szolgáltatót váltott a cég, Yettel lettünk.
Azóta nem működik ez a funkció, illetve úgy működik, hogy bekapcsol a Wi-Fi, fellép a hálózatra, de nincs internet! A belső hálózatot látja, szervert eléri, de kintről semmi.
Ha itthon újraindítom a telót, akkor minden tökéletes... amíg a házban arrébb nem megyek és másik Meshre nem vált. Mert, akkor megint eldobja a hálózatot. Újraindítás után újra jó, amíg...Meguntam, hogy állandóan újra kell indítanom.
APN-t nem állítottam, sosem volt előtte Yetteles kártya a telóban.
Mi lehet a baja, mit kellene átállítani, hogy működjön? -
Oldman2
nagyúr
Legyen igazad...
-
hatlaczki
csendes tag
https://pcforum.hu/hirek/28397/samsung-galaxy-sebezhetoseg-cve-2024-44068-exynos-chip
Mivel már több, mint egy éve nem kap semmilyen frissítést ez a széria, hogyan lehet hozzájutni az említett javításhoz?! -
John1994
csendes tag
válasz
csorbajeno #35695 üzenetére
Dualsimes van. Érzékeli a kártyát, be is tudom állítani adatkártyának. De bármit állítok, nincs mobilnet.
-
John1994
csendes tag
Hello!
Mitől lehet az, hogy a Yettel adatkártyát berakom az S10+-ba, sehogy nem sikerül működésre bírnom az adatforgalmat, mihelyt átteszem egy Samsung tabletba, egyből működik?
-
Oldman2
nagyúr
Valakinek van-e egy elfekvőben lévő Pitaka tokja S10+ készülékhez?
-
PA80
tag
válasz
zsolesz967 #35691 üzenetére
Örülök neki, hogy nem vagyok ezzel egyedül!
Remélem, még egy darabig kitartanak, mert az újabbak valahogy nem hoznak lázba. Az S10+-on amúgy a legújabb frissítés van, ami elérhető volt rá és egy döccenés sincs, nagyon gördülékenyen fut rajta a rendszer.
-
PA80
tag
Én az S10+-t addig fogom használni, amíg végképp használhatatlan nem lesz. Max. akkucsere kellene, 5 és fél éves létére is gyönyörűen teszi a dolgát. Igaz, van mellette egy A52s is, amit gyakorlatilag a megjelenése óta használok - azaz 3 éve - és semmi gond azzal se (igaz, még mindig A13-on van). Nagyon jó telefon mindkettő.
-
XZoli
aktív tag
ma megrendeltem az S24 ultrát kedden vesszem át, 6 év után megy nyugdíjba, vagyis anyuhoz a telefon nekem már egy kicsit lassú
-
sutiand
tag
4 év használat után elbúcsúzom ettől a topiktól. Csak és kizárólag a rendszer- és biztonsági frissítések hiánya miatt válok meg szeretett S10+ készülékemtől, ami a családban fog tovább szolgálni.
Az utód: Samsung Galaxy S24+ lett.
Mindenkinek köszönöm a hasznos információkat, és segítséget. -
kispal87
aktív tag
Az, hogy "hány pálcikás" szerintem erősen függ, hogy milyen közel vagy egy toronyhoz, de javítsatok ki, ha tévedek. Tehát ha más máshol megnézi, abból te mit szűrsz le?
Ez max akkor lenne releváns, ha ott lenne egy másik S10+ a kezedben a helyszínen és összehasonlítod.
Egyébként az A54 5G képes, az S10+ "csak" 4G, talán ez is okozhat különbséget. -
duo
addikt
Köszönöm mindenkinek! Még alszom ra.egyet.
Aki tulaj még és vodas megnézné h hány palcikas a térerő? A megnézett s10+-on kettő.(Telekomos simmel 4.)Nalam az a54-en 2- es 3 között váltogat.(en is vodas vagyok)
(Kivancsi vagyok h ez altalanos e)Nagyon köszi igyekszem nem kerdezni sokkal többet
-
bwoay
nagyúr
válasz
FireFox1996 #35680 üzenetére
szavatosságra akkor hivatkozhatsz, ha bizonyítani tudod, hogy az általad vásárolt készülék már eleve hibás volt. én nem gondolom, hogy ez annyira jó dolog lenne szemben a garanciával, ahol a szerviznek kell bebizonyítani, hogy valamit te rontottál el.
"a relatíve vékony dizájn és a jack miatt gondoltam rá."
emellett még azt is leírta, hogy egy A54-et váltana le, amin nincs jack aljzat, szóval már volt ideje megszokni a hiányát. -
FireFox1996
őstag
Úgy rémlik, hogy nem írta le a kérdező, hogy mik az elvárásai.
Más: Az a 2 év szavatosság Telekomnál még mindig jobb, mint az a 6 hónapos garancia a kicserélt alkatrészekre, ami már kb 3-4 hónap marad, mert a regalaxy program határidő ha jól emlékszem 2024 jún végéig volt érvényes.Amikor az S10+omat lecseréltem S23-ra, és elején még hiányzott a jack, de most már egyátalán nem.
-
bwoay
nagyúr
válasz
FireFox1996 #35678 üzenetére
dehogy ad 2 év garanciát, legalább a saját linkeden írottakat olvasnád el...
2 év szavatosság van rá, ami egész mást jelent.
És ha valaki többek között a jack aljzat miatt gondolkodik el egy S10+-on, annak szerinted tényleg olyan jó alternatíva egy S21FE?duo:
a regalaxy programban a készülékek felújítását (és az ehhez tartozó tesztelését) minden esetben a hivatalos márkaszerviz végzi (TMX) és tudtommal a cserélt alkatrészekre vállal 6 hónap garanciát.
Szerintem egyébként annyira nem vészes ez az ár, de olcsónak sem mondanám. Korábban ennél lényegesen jobb áron is ki lehetett fogni, de elvileg jelenleg szünetel a program, és állítólag a következő körben az 10-es széria készülékei már nem fognak szerepelni benne. -
-
grafnet
veterán
válasz
FireFox1996 #35673 üzenetére
Szerintem meg nem sok. Kérdés a garancia.
Rejoyon 80 k az S10 - 2 év garival. -
duo
addikt
válasz
FireFox1996 #35673 üzenetére
Értem, köszi! (Valahogy ugy kepzeltem h uj kijelzo+akksi+hatlap az vagy 40pénz szervizben).
-
duo
addikt
sziasztok!
regalaxy-s s10+ 85K-ért korrekt ár? az eladónak kijelzőt akksit és hátlapot cseréltek. továbbá gondolom bevizsgálták. 8/128-as.
a relatíve vékony dizájn és a jack miatt gondoltam rá.
illetve láttam van rá LineAge OS support. kipróbálnám. ( bár itt nem hiszem hogy sokan mókolják a cuccot.)
a54 helyére jönne. ( az megy tovább a családban)
köszi! -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy sajnos eljött a szeretett S10 lecserélése. Kapok új céges telefont.
A S10 valami hihetetlen mennyire jó telefon. Nekem az amerikai, Snapdragon chippes változata van. Mái napig imádom. Kár lenne, hogy itt porosodjon a fiókban.
Hátlap pókhálós, Spiegen tok van rajta első naptól kezdve, de sajna valamiért mégis megrepedt - pedig még a gyári fólia is rajta a hátlapon. Kijelző hibátlan. A fém élein van némi kopás, gondolom a tok miatt, mert soha nem volt a Spiegen tok nélkül használva.
Szerintetek kb. mennyit érne így a telefon? -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Egy S10-ben szeretnék akkut cseréltetni. Budapesten van valamilyen bevált hely ahol normálisan dolgoznak, és nem valami gagyi akkut raknak bele?
Fentebb láttam pont erről volt szó. Hivatalos Samsung szervizben mennyiért cserélnek akkut, illetve bármelyik Experience Store-ba be lehet vinni? -
Signat84
tag
válasz
zsolesz967 #35666 üzenetére
Igen. Elvileg az a hivatalos. Ha megvan a feltöltés akkor mehet neki a reset.
-
Signat84
tag
válasz
zsolesz967 #35660 üzenetére
Esetleg batterystats reset? *#9900#
Töltsd fullra az akkumulátor és utána. De ha a samsungba vitted, elvileg megcsinálták. -
grafnet
veterán
válasz
zsolesz967 #35660 üzenetére
Várj néhány töltést/merülést, utána nézd meg.
-
zsolesz967
aktív tag
Sziasztok!
Meg volt az aksi csere.Külföldön élek,így itt csináltattam meg Samsung szervízben.
A Samsung Member applikáción belül,a telefondiagnosztikában viszont azt írja ,hogy akkumulátur állapota gyenge.
A telefont ma kaptam vissza. -
zsolesz967
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a választ.
Red majd megírnád a tapasztalatodat?Én csak kb szeptember közepén tudom majd elvinni.
-
janeszgol
félisten
válasz
zsolesz967 #35655 üzenetére
A smartclinic nem eredeti alkatrészt használ.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Árkádban van samsung szervíz. Én is oda tervezem vinni aksi cserére.
-
FireFox1996
őstag
válasz
Vonattal Bpre oda vissza is olcsóbban jársz. FixLCD, félórán belül kész.
-
zsolesz967
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani aksi csere miatt megbízható boltot Győrben?
A Smartclinicet néztem,de az Pesten van,és aksi csere 30 valahány ezer,plusz futár szolgálat. -
törölt tag
Samsung Wallet működik az S10-en? Mert hiába telepítettem fel, de azt jelzi, hogy nem támogatott típus, amit érdekesnek találok
-
Balázzs
senior tag
Lejárt a regalaxy program, amikor leadtam a telót az utolsó napokban rákérdeztem, nem is tervezik sajnos hogy most lenne újra.
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok.
Engem is érdekelne ez a regalaxy kupon. Néztem aprón van pár eladó és mielőtt vennék érdekelne hogyan is működik pontosan. Én hogy tudom érvényesíteni ha mástól vettem stb... Esetleg mire figyeljek megvételnél.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
dkovizoli #35636 üzenetére
Beviszem SES-be és ennyi vagy hogyan zajlik ez a regalaxys folyamat?
Amúgy mivel már nem érkezik rá semmilyen frissítés, szerintem sem fogsz érte a használtpiacon annyit kapni, amennyit nekünk ér.#35618 FireFox1996
Neked sikerült a vízkárt kijavítani?
Ha esetleg megmaradt a regalaxy kupon, akkor lehet, hogy megvenném. -
Signat84
tag
válasz
FireFox1996 #35646 üzenetére
Ez nálunk is így van. Jelenleg a feleségemnél a Note20 utrám van. De van még a régi időkből S5 mini, S7 is csak azokat nem használjuk. Azt viszont nem is értem a mai napig, hogy az S10 plust miért adtam el, soha nem volt semmi baja...
-
bwoay
nagyúr
válasz
FireFox1996 #35640 üzenetére
micsoda gáláns ajánlat. még a sima S10-ek is többet érnek 50 rugónál
-
hcs57
addikt
válasz
FireFox1996 #35633 üzenetére
valami derengett, a neve nem jutott eszembe. Köszönöm. [link]
-
hcs57
addikt
válasz
csorbajeno #35631 üzenetére
A wifi jelszavakat pl. mind tudjátok?
-
hcs57
addikt
S10+ -ról költözni S24 ultrára.. hogyan?
-
hcs57
addikt
válasz
FireFox1996 #35626 üzenetére
ez most az akksicsere, vagy az értéke?
-
hcs57
addikt
Egy akksicsere mennyibe kerül? Mennyiért lehet egy felújított S10+ -t eladni?
-
pietrrr
aktív tag
válasz
FireFox1996 #35620 üzenetére
Egyébként hogyan tud vízkáros lenni?
Ez elvileg vízálló, én anno tengerbe is simán bevittem, semmi baja sem lett.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
FireFox1996 #35618 üzenetére
Azért remélem, hogy javítható még a tied is! -
pietrrr
aktív tag
válasz
csorbajeno #35614 üzenetére
Kijelző- és akksicsere kijön a kuponból vagy meghaladja a százezret?
-
csorbajeno
veterán
válasz
FireFox1996 #35613 üzenetére
Szerintem ugyanúgy működik, mert a betört kijelzőnél is működik.
-
FireFox1996
őstag
Ázott teló regalaxy-val működik? Van vkinek tapasztalata?
Úgy tűnik 1.5 éve a Fix LCD-nél aksi csere után elment a vízállóság.
Van regalaxy kuponom, gondolom felhasználom most. -
Marcsello31
őstag
válasz
tamas.nick #35608 üzenetére
Megoldottam közben egy adb parancs segítségével a képek a gépen vannak már, a telót meg majd megjavíttatom, tönkre ment teljesen a kikapcs gomb, vagy ami mögötte van. Még mindig megérné megjavíttatni.
-
Marcsello31
őstag
Megoldódott a probléma, mentem is a kèpeket ezerrel
.
Egy adb_s paranccsal restaltortam a telót, amint betöltött azonnal mentem a kèpeket. Utólag is köszi. Mindent. -
Marcsello31
őstag
Rendben ezeket még megnézem, köszönöm az infókat, a gomb valóban nem megy, még csak nyomogatni sem lehet mintha beragadt volna. Megpróbálom leszedni a képeket-. Nemsokára megírom hogy hogy jártam, köszi mindenkitől!
Ha nem tudnám kikapcsolni max lemerül ugye?
mondjuk írtátok hogy van szoftveres kikapcs mód is.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
Marcsello31 #35606 üzenetére
SD kártyára esetleg ki tudod menteni a képeket? Ha van a PC-hez kártyaolvasód, akkor ez is járható út.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Marcsello31 #35606 üzenetére
Ha a kijelzőt fel tudod ébreszteni és a Hangerö le+Power gombbal tudsz csinálni screenshotot, akkor a gombbal nincs gond. A gyári szervizben azt hiszem, hogy tudnak adatmentést, de nem olcsó. Ennek a kivédésére javaslom neked a felhőbe szinkronizálást.
-
Marcsello31
őstag
válasz
csorbajeno #35605 üzenetére
Szia! Köszönöm az infót! Megnézem, fèlek hogy komolyabb
Gondja lehet. Az fura, hogy ha pcvel kötöm össze,
Ott telepítő módban ismeri fel a pc a telefont..de
Ilyenkor is sötét a kijelző.
Az akku 65%on volt utoljára. Gondolom kigyulladni nem fog.
Nem melegszik. Azt láttam.a neten hogy ez egy emergency
Helyzet. Lehet hogy ha újra telepitenèm ebben a módban
Újra bekapcsol rendesen. De akkor odavèsz kb 3èvnyi kèp tartalom, azt nem
Szeretném. Lètezik erre a telóra hivatalos telepitő program amúgy?!
Jövő hèten beviszem szervizbe ha semmi nem jön össze.
Utólag is előre is köszi mindent. -
csorbajeno
veterán
válasz
Marcsello31 #35603 üzenetére
Ha az értesítési sávot duplán lehúzod, akkor megjelenik a kikapcs gomb, amivel elő tudod csalni a kikapcs menüt és onnan újraindítani a telefont.
A töltést meg próbáld meg egy QI-töltővel, hátha úgy veszi a töltést. De lehet, hogy nem is a bekapcs gomboddal van baj, hanem alaplap hiba kezd kialakulni. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, van egy galaxy s10 telefonom, sajnos elromlott a kibekapcsolója, a telefont így nem tudom bekapcsolni, míg nem keresünk hozzá jó bekapcs gombot.
Próbaképpen rá dugtam a telót a pcre hogy csinál e valami értelmeset,
annyit láttam hogy a pc felismerte a telefont de qusb flash módban, gondolom ez egy com10 portos flash telepítő mód.
A kérdésem a következő: létezik e olyan parancs cmd vagy puttyon keresztül hogy gép segítségével indítsam újra a telefont? Azaz valahogy kiadni neki egy restart parancsot?
A telefon akkuja 65%on van, tölteni sem akarja, mert mindig telepítő módban van.
Remélem érthetően tudtam válaszolni bármilyen ötlet segítség jól jön, még az is ha újra kel telepítenem, max nem kapcsolom ki a addig a telót.
A bekapcs gombján kophatott el valami mert hiába nyomkodom nem reagál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest