Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch
Hirdetés
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz prozodus #106200 üzenetére
Békéltetővel felvettem a kapcsolatot, ezt T felé is jeleztem. Vizsgálatot megkezdték, annak eredményét megvárom és ha nem kielégítő, akkor azt is csatolni fogom a Békéltető felé.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
makoss
veterán
válasz #81524480 #106197 üzenetére
"A Net S Plusz csomagnak mi köze van a mobilos csomagokhoz?"
talán mert oda van írvaÉs az melyik kártyás csomagban van amit te mondol?
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
törölt tag
válasz dptrsk #106205 üzenetére
Elnéztem.
makoss: mivel említetted a flottát - ahol általában havi előfizetéses csomagok vannak - ezért javasoltam az említett havi díjas opciót. kártyásban az nincs, amit te keresel, viszont szerdánként néha adnak korlátlan fb-t és messengert. (social médiára a kék konkurens kínál megoldás feltöltősben, korlátlan fb-messenger-insta-whatsapp + 1 GB net.)
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz makoss #106207 üzenetére
No akkor csak leírom újra: ha keveset beszélsz, akkor Domino Fix (Domino Most opcióval) és Domino Maraton 4 GB netcsomag mellé: ha a 2 GB net elég 1 hónapra, akkor ez kb. 1800 Ft/hó lesz, annyiért szerintem nincs jobb, és akkor nem csak social mediára van neted, hanem akármire.
Gondold át.update: a hátrányok ugye egy havidíjas csomaghoz képest:
- az évenkénti adategyeztetés;
- a max. 30 Mbps letöltési sebesség, szemben a havidíjasok 300 Mbps maximumával, de alapvetően szerintem elég lehet a 30 Mbps. Sokkal inkább fontos, hogy stabil legyen a szolgáltatás, az pedig azért általában megvan.[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
sloja
tag
Domino Day:
Március 27-én az alábbi ajánlatok közül te választhatod ki, hogy melyik opciót kapcsolod be az alkalmazásban!
Domino Day 1 GB extra adat 1 napra
Domino Day korlátlan social media
Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetés -
4Grider
nagyúr
válasz vizslakutya #106220 üzenetére
Az aktuális Telekom appban minden Domino előfizetőnek ott az ajánlat.
-
törölt tag
válasz vizslakutya #106220 üzenetére
Ott van az, csak a "+" jelre kattints rá az appon belül, a konkrét előfizetésen belül.
-
vizslakutya
senior tag
válasz #77646080 #106222 üzenetére
Köszönöm, meglett.
Másik kérdésem az lenne hogy 1 dominó kártyán levő egyenleget, másik dominó számra át lehet e valahogy vinni? Májusban letelik a felhasználhatóság, nem akarok már rá tölteni ( vésztartaléknak maradna ), de van még rajta közel 4 ezer forint. Vagy valami módon visszakaphatom az összeg nagyrészét?
Köszönöm.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
4Grider
nagyúr
válasz vizslakutya #106223 üzenetére
Áttenni nem lehet.
Ha feltöltés hiányában megszűnik egy előfizetés, a rajta lévő egyenleg egy éven belül bármikor visszaigényelhető. -
legenda
válasz vizslakutya #106223 üzenetére
Ha a rendelkezésre állási idő letelte után a 90 napos hívószám lekötési intervallum is kifut, akkor itt tudod visszaigényelni az egyenleget: [link]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szabacsik
őstag
válasz dragon1993 #106182 üzenetére
Nekem vagy 2-3 éve nem. Akkor azt mondta az ügyintéző, hogy ezt kivezetik aztán nem foglalkoztam vele
/\____/\
-
Lackooo84
nagyúr
Most tűnt fel, hogy ha hívnak, 10mp után befejeződik a csengés, kipróbáltam, felhívtam magam, és kiderült, hogy foglaltat jelez 10mp után, mintha kinyomnám a hívást, ez elég gáz. Hol tudom beállítani, hogy ne csinálja ezt?
The Truth is out there...
-
tgabe25
tag
Üdv mindenkinek!
A dilemmám a következő, van egy készülékem készülékbiztosítással. A telefon szeptemberben lesz 2 éves de idén volt egy javítás biztosítás keretein belül. A kérdésem a következő, hogy biztosítási esemény után mikortól lehet lemondani? Nem szeretnék sokáig egy készülékért fizetni amelynek folyamatosan csökken az értéke de a biztosítása a vásárlástól számított 60 hónapig ugyanannyi és közben meg lehet fogom idővel cserélni is.
[ Szerkesztve ]
Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
-
legenda
válasz tgabe25 #106236 üzenetére
Szia,
4. A Biztosított bármikor indoklás nélkül, a Biztosítóhoz intézett felmondó nyilatkozattal felmondhatja a biztosítási jogviszonyát, és ezzel kiléphet a Csoportos Készülékbiztosítási Szerződés által nyújtott biztosítási fedezetből. Az erre irányuló nyilatkozatot a Biztosított a következő módokon teheti meg:
1. írásos felmondást küld a Szolgáltatónak, amely alapján az megszünteti a szolgáltatást,
2. a Szolgáltató egyik üzletében írásban szünteti meg a szolgáltatást.
3. A Szolgáltató rögzített ügyfélszolgálati telefonvonalán beazonosítást követően telefonon kéri a szolgáltatás megszűnését.
Ilyen esetben a biztosítási jogviszony az adott Biztosított vonatkozásában (az adott Biztosítotthoz tartozó valamennyi Készülék tekintetében) a jövőre nézve szűnik meg, a felmondás hatályosulását követő nap 0 órától.Forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
lao
tag
Üdv !
Gondolom erről a változásról már tudtok : [link] én most kaptam az sms-t .csgo jarokeret 37.221.209.104:27164 ----örök windows biteskedjék az androidos iPhonodon----
-
MrCsiT
addikt
Domino-ra a Domino day /social media csomagja eddig sem tartalmazta a vibert ha jól láttam, szóval vagy ez korábban figyelmetlenség volt és csak kimaradt a felsorolásból, vagy semmi nem fog változni a Dominosoknak.
Bezzeg a face a face a FÉJSZ.. na AZ, marad.Aki havidíjas előfizetéssel netezik, annak ez is simán bele fog férni szerintem a szokásos adatkeretébe.
Így, sok értelmét nem látom a változtatásnak, de a Viber felhasználó havidíjasoknak adott esetben viszont ettől rosszabb véleményük lesz a szolgáltatóról.
Ha megéri nekik..[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Disney+
- Apple notebookok
- Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen