Hirdetés
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz dptrsk #105760 üzenetére
nem csak hogy backup telefon de backup szolgaltato. nem veletlenul van a mento rendorseg etcnek sajat rendszere es hangsulyozzak ki mindenhol hogy a mobil nem 1000%os cucc, eletet erre ne bizzunk. fontos kft mukodeset se... csak az ember nem gondolja vegig hogy barmi okbol beszarhat a szolgaltatas... es ez le is van irva az aszfben, szerintem azert mert nem mukodik a telefon / szolgaltatas nagyjabol nulla karteritest fognak adni.
-
Gyurcika
tag
válasz kchris78 #105802 üzenetére
Melyik ÁSZF-ben ?
Mivel nem vagyok előfizetőjük, rám vonatkozó ÁSZF sincsHa úgy gondolják, hogy nincs kártérítés, akkor kikérjük az illetékes bíróság véleményét
Tény, hogy sokszor a szolgáltatók elfelejtik, hogy nem csak jogaik vannak, hanem kötelességei is.
Aztán rájönnek -
válasz Gyurcika #105803 üzenetére
Én most beszéltem telefonon a T-vel (Panaszkezelés) és a kártérítést elutasították (levelet majd kapom) és valami xy paragrafusra hivatkoztak, hogy nem vagyok rá jogosult (kötbér) de biztos fogok rá valaszolni, levélben vagy mailben...
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Sziasztok,
Van egy domino-s kártyám amit csak bankolásra használok egy jó ideje. Évente rátöltöm a szükségest, hogy aktív legyen még egy évig. Most viszont nézem az egyenleget és hát egy jó 15 ezer eltünt róla?
WTF?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz #81733120 #105806 üzenetére
Majd júniusban lesz esedékes legközelebb.
Írtam nekik, kíváncsi vagyok, hogy mi van/volt. Azt tudom, hgoy legutóbb utolsó napra hagytam az egyeztetést, de az nem lehet gond elvileg.[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
viktorhu
veterán
válasz Gyurcika #105758 üzenetére
Tudod igazolni a következményes károkat? Elmaradt haszon, tényleg nem volt használatban a sim kártya, Te is megtetted, ami tőled telik (pl. rövid időn belül szereztél backup megoldást, de pont a kiesett kis időben estél el egy nagy megrendeléstől stb.). Nem sok esélyt jósolok egy ilyen pernek, főleg, ha rendőrségi feljelentés alapján a kötelességüknek tettek eleget az imei letiltásával - akkor a kárt az okozta, aki a téves imeit a rendőrségnek bediktálta (illetve szerintem a rendőrség, amelyik bemondásra elfogadja, és nem kér hozzá valami igazolást - az autómat sem körözték bemondásra, hanem be kellett mutatnom a papírokat hozzá).
[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
Ha nem töltöm fel a dominót, akkor onnantól nem tudok hívni vele, de még elvileg hívható vagyok, v az sem? Ha nem, mit mond be az automata, ha hívnak a 90 nap alatt?
Ha a 90 nap alatt mégis feltöltöm, akkor ugye nem vész el a korábbi (honlapon: "zárolt"?) egyenleg, mint régen? És csak 300-at von le érte?
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Telekomnál vásárolt tv esetében van rizikó? Úgy értem ha ilyen személytől venném. Gondolom ez azért nem olyan mint a telefon esetében, itt nincs letiltás meg semmi más ugye?
-
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz Donki Hóte #105818 üzenetére
Az, hogy egy vásárló mikor orgazda és mikor nem, több feltételtől függ. De nonszensz lenne minden adásvételnél ragaszkodni az eladó nevére kiállított (beszállítói) számlához. Magyarul ha jóhiszeműen vesz meg egy olyan tárgyat, ami nincs az eladó tulajdonában (pl. részletfizetés miatt), akkor rajta nem követelhető a tárgy értéke az eredeti tulajdonos által.
-
Én már vettem és nincs rizikó, ha részletre vetted, fizesd (0%THM)
Garanciáztatás is sima ügy - én 2x garanciáztattam (Main Panelt cseréltek és a szervizes házhoz jött és megcsinálta - by. LG)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
taki01
őstag
Sziasztok,
Kapom folyton az smsket, hogy elérhető a készülékemen a 4G hang. Egy Sony Xperia XZ-m van de ugyanúgy 2G meg 3G-n mennek ki a hívások.Kedves Ügyfelünk! Már az Ön telefonján is elérhető új 4G hang szolgáltatásunk, mellyel a jövőben gyorsabb hívásfelépüléssel, HD hangminőségben telefonálhat és akár hívás közben is használhatja a 4G mobil internet szolgáltatást. Az aktiváláshoz kérjük, indítsa újra mobiltelefonját. További részletek: www.telekom.hu/4g-hang Üdvözlettel: Telekom
Nem értem akkor most mi van.
-
legenda
válasz taki01 #105824 üzenetére
Szia,
Az SMS azt jelenti, hogy a szolgáltató által az előfizetésen aktiválva a VoLTE, vagyis a 4G hanghívás.
Ahhoz, hogy a készüléken működjön, további feltételek szükségesek; Megfelelő, 4G képes SIM kártya, 4G lefedettség, a telefonon engedélyezett 4G mód, illetve annak a hardveres és szoftveres VoLTE képessége.
A Telekom kompatibilitási listájában nem látom a készülékedet: [link], ami persze nem 100%-os kizáró ok, de kérdésessé teszi a dolgot.
A telefon kapcsolódó menüjében ([link]) van VoLTE kapcsoló és ha igen, akkor bekapcsolt állapotban van?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gyuromoj
veterán
Jövőhéten Magenta 1-es leszek.
Láttam hogy van valami Családi opció, amiben 5 darab 30-as szám tudja egymást ingyen hívni.
Ezek között lehet Domino-s szám is? Minden szám ingyen hívja a másikat?(#105827) jannid
Szuper, köszi szépen a megerősítést.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
senior tag
-
törölt tag
válasz gyuromoj #105826 üzenetére
Igen, lehet benne Dominós szám is, viszont arra ügyelj, hogy minimum 2 számnak előfizetésesnek kell lennie.
Minimum két Telekom havi díjas előfizetést be kell vonnod az opcióba, amelyek azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán szerepelnek. További 3 Domino feltöltőkártyás vagy havi díjas mobil hívószám vonható be. A havi díjas hívószámoknak szintén azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán kell szerepelniük.
-
-
Nordik
őstag
Az ingyenes 50Mb opcional az alkalmazás azt írja " ha 30 naponta megújuló dijcsomagod van..."
Ez azt jelenti, hogy Maraton mellé nem lehet aktiválni?
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Nordik #105835 üzenetére
Lehet ahhoz is!
Egyre azonban vigyáz, ha az 50 mega elfogy indítsd újra a telefonod, mert nem lesz mobilnetted addig!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
enginev3.0
félisten
válasz ElektrikusDE #105836 üzenetére
Az az 50mb pont addig van meg míg újraindítod a telefonod
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #105837 üzenetére
Kis túlzással majdnem igaz. Ha nagyon nyomkodom az almámat, akkor cirka egy óra.... vagy kevesebb.
-
Top cat
addikt
válasz enginev3.0 #105837 üzenetére
Az biztos, hogy a TeCső-n nem sokáig tartana.
-
Nordik
őstag
Nyilván én is elhasznalok havonta kb 3Gbot, de ha már ingyen van... Tudom, hogy rettento kevés, de aki a kicsit nem becsüli...
-
ron8
senior tag
Ha gariztatni akarok a telekomba egy terméket, akkor elég a jótálási jegy amin van a pecsét típusszámmal?
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #105843 üzenetére
Nyilván nem egyeznek meg pontosan a felhasználói szokásaink, ebből fakad az eltérés.
-
G@ben
addikt
Nálam nem kell restart, szépen fogyasztja először az 50MB-ot, majd ha elfogy, akkor az ajándék 4GB-ot. És egy hónapban általában beleférek a 300MB-ba, nyaraláskor megy el több.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
legenda
A jótállás első évében elég kell, hogy legyen - már ha olyan készülékről van szó, amire több van -, a másodikban már kérhetnek a gyártói szervizek számlát (is).
Lehet, hogy közvetlenül a gyártói/szerződéses szervizben gyorsabban átfut az ügy, mert a Telekom is minden esetben küldi tovább a készülékeket a megfelelő szervizbe, mióta sajáttal nem rendelkezik.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Darthforce92
tag
Sziasztok! Családdal postás flottában vagyunk és szeretnék születésnapomra kedvezményes készüléket választani. A bejelentkezett fiókkal meglévő előfizetéssel még ki ír egy 70 ezres árat a galaxy s9-re de amikor rámegyek már nem tudom megrendelni. Ugyan ez tapasztalható az összes nem leakciózott készülékkel.
A hűségidő meghosszabbításnál nem nyílik le a kis ablak. Mitévő legyek ? -
Soulfly842
addikt
válasz Darthforce92 #105849 üzenetére
A postás flottában is kötelező munkáltatói igazolás kikérése a kedvezményes készülékvásárláshoz. Meg kell igényelni és utána személyesen lehetséges a készülék megvásárlása a munkáltatói bemutatása mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen