- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Verhóó
tag
én mindent kitakarítottam vele, 320 megát szabadított fel
-
Verhóó
tag
A LauncherPro-n kívül melyik launcher tudja eltüntetni a nem kívánt progik ikonját?
-
Verhóó
tag
A pro player pár számot egyszerűen lát, de nem tudja lejátszani.Mit kezdjek vele?
-
Verhóó
tag
Van még olyan billentyűzet alkalmazás mint a SlideiT?( össze kell kötni benne a betűket)
-
Verhóó
tag
Srácok, kinek melyik kamera app vállt be?a gyári Bayer modul többre képes a Defymben, mint amit a CM7 kihoz belőle
-
Verhóó
tag
Linkelgettetek itt PC irányító progikat, de egyik sem vált be.Olyan kellene, amivel nem szaggat az egér, és látom kicsiben a monitor képet is.Remélem tudtok segíteni
-
Verhóó
tag
Defyre keresek (CM7) olyan böngészőt amivel tudnék honfoglalózni.Opera, gyári, Dolphin kilőve, nem jók...
-
Verhóó
tag
Köszi, ez jól működik, csak feltölteni a telefonra hogy tudok?
-
Verhóó
tag
válasz
Psychonaut #22015 üzenetére
ez fentvan de hogy tudok a szgépre wifin keresztül rákapcsolódni?
-
Verhóó
tag
Olyan progit keresek amivel fájlátvitelt tudok létesíteni wifin keresztül.Oda-vissza.A CM7-en alapból nincs. /Motorola Defy/
-
Verhóó
tag
keresnék olyan keyboard alkalmazést ami qwertz kiosztású.Próbáltam sok félét, de egyiket sem sikerült jól beállítanom.
-
Verhóó
tag
nekem Defy
-
Verhóó
tag
Helló, Hogy lehetne beállítani hogy a Facebook ne csak 30 percenként frissüljön hanem kevesebb időközönként?Meg beállítottam, hogyha akármi történik villogtassa a LED-et, rezegjen.Semmi sem történik
a Marketről töltöttem a facebookot
-
Verhóó
tag
aggleány és a többiek, nem volt igazam a szarozással kapcsolatban, de azért egy autótól is elvárható hogy kanyarodjon nem?Sok cigány között nem szívesen veszem elő a mobilom.Most PlayerPro sikeresen kihasználja ezt a 2 gombot is.Az Astro Playerben hiába állítottam be, nem működött.További szép napot!
-
Verhóó
tag
Keresztapper, mgszereztem a PowerAMP-t.HOl tudnám beállítani a hangerő gombbal történő zene váltást?Köszönöm előre is!
Srácok, a Facebookom nagyon lassú marketen néztem nem tudom frissíteni. Mit kezdhetnék vele?(wifivel használom) -
Verhóó
tag
nekem olyan szép zöld a marketem mint San Siro pályája
Mitől fog frissülni?
-
Verhóó
tag
nekem semmi nem változott a marketben.Mi a különbség az új és a régi között?
még mindig nem tudom beállítani az astro playerben a hangerő gombokkal történő számváltást.. -
Verhóó
tag
Motorola Defy, 2.2 Android, full gyári, fekete színű
-
Verhóó
tag
még mindig nem értem mitől állnak le a élő háttérképek.Tipp, ötlet, megérzés, jóslat?
-
Verhóó
tag
na de mitől lenne kevés? Gyári 2.2. Launcher pro és valami magyar bill fut csak.Ez nem sok
-
Verhóó
tag
ha beállítok egy live háttérképet miért kapcsolódik ki magától?Task killer nem lövi le
-
Verhóó
tag
Keresztapper, köszönöm szépen sajnos átsiklottam felette
Feltettem ezt az Astro palyert, meg is van a hot key Volumedownlong a next track-re beállítva, de sajnos nem működik.Elmagyaráznád szájbarágósan? -
Verhóó
tag
a Mixzing sem kezeli a hangerő gombokat!
-
Verhóó
tag
senki nem tud olyan zenelejátszót amiben a hangerő gombokat lehet programozni?(hosszan nyomnám számot váltana)
-
Verhóó
tag
Helló srácok!Olyan zene lejátszót keresek a Motorola Defy-ra, amivel lehet programozni a hangerőgombokat is. (számot szeretnék velük váltani, mert nem gyári headsettel használom, nincs felvevő gombom)
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest