- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
gezatata
aktív tag
Multi Mount SD-Card -ot használ valaki?
ROOT privileges are mandatory hibaüzenetet ad és nem csinál semmit -
gezatata
aktív tag
létezik olyan app ami hang figyelmeztetést ad hogy X ideje folyamatosan bekapcsolva van a kijelző.
van egy két alkalmazásom ami lemeríti az akkumat mert elfelejtek kilépni belőlük használat után, erre kellene megoldás -
gezatata
aktív tag
MX Player nem akar nagyítani tegnap óta, nálatok megy?
Galaxy s2 + GB -
gezatata
aktív tag
tudnátok linkelni nekem egy jó GB kernelt
köszönöm -
gezatata
aktív tag
nem ismertek véletlenül magyar - román offline szótárt
kerestem de sehol sem találok, az sem baj ha fizetös -
gezatata
aktív tag
sziasztok
nem ismertek véletlen olyan app-ot ami méri a környezet hang erősségét és megadot erősségnél figyelmeztető jelzést ad?
-
gezatata
aktív tag
sehogy sem akarja az igazat
érdekes hogy a mobilon maketben az ár $ jelenik meg MarketEnabler aktiválása után, de ha a mobil webes marketet használom ott marad szép hazánk pénzneme, de a lényeg hogy se hogysem engedi megvennimi ebben a biznisz nekik? igy a külföldiek elitebnek érezhetik magukat, vagy mi érezhetjük magunkat lecsuszotnak?
-
gezatata
aktív tag
Feltettem a MarketEnablert, root jog eleve volt, a bank kártyámat már ismerte a maket régebbről, kiválasztottam T-Mobile USA, marketben megkerestem a Toggle Settings | Profiles - szépen mellé tette a dollárban meghatározót árát, de amikor vásárlásra kerülne a dolog "Ez az elem nem telepíthető az Ön országában"
ugyan ez történt egy német szolgáltató választásánál is
valamit rosszul csináltamúgy tűnk még is TRob1 lesz igaza - költöznöm kell az országból
-
gezatata
aktív tag
sziasztok
a segítségeteket szeretném kérni a marketben a Toggle Settings | Profiles Toggle Settings | Profiles alkalmazással kapcsolatban
szeretném megtudni milyen készülékre engedélyezte a telepítése (mert a Galaxy s2 re nem lehet megvenni)ezért kérlek katincs rá a linkre és ha engedi a megvásárlást és a telepítést is kérlek értesíts
köszönöm
-
gezatata
aktív tag
sziasztok
van egy Samsung Galaxy S2-m
szerettem volna megvásárolni a marketböl a Toggle Settings | Profiles de nem engedi, pedig az ingyenes változata Toggle Settings|Profiles Lite simán felment
van erre valami megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged