- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Van olyan nagyon egyszerű app amivel ha nyomogatom a teló hangerőszabályozóját akkor lépteti pl a ppt diáit?
-
pethYeti
addikt
Valakinek van ötlete Opera Mini Next miért nem hajlandó leszinkronizálni a könyvjelzőket? Gyorshívókat lehúzza és ennyi:S
-
pethYeti
addikt
Aki használ Taskert meg tud erősíteni hogy jól gondolom-e az alábbi dolgot.
Tehát azt szeretném ha a wifi óránként 1 percre bekapcsoljon.
Ezt úgy csináltam most meg hogy 7.00-23.00-ig 1 óránként ismétli a wifi bekapcsolást + külön folyamatként csináltam egy olyat hogy 7.01-23.01-ig óránként kapcsolja ki a wifit.Jól gondolkozom?
-
pethYeti
addikt
Frissült az Opera Mobile.
Végre nem írja címmező elejére a www. -t továbbá lehet bővíteni a speed dial-t.
-
pethYeti
addikt
válasz
Cartman023 #33323 üzenetére
Chrome könyvjelzőit exportálod mondjuk html-be.
Nyitsz egy asztali Opera-t. Létrehozol egy opera link accountot. Importálod a könyvjelzőket Operába. Megvárod amíg leszinkronizálja.
Opera Minibe megadod az Opera Link accot amit létrehoztál. És kész is.
(Nagy vonalakban ennyi) -
pethYeti
addikt
A telefonra kell ugye a Qloud Media. Ezen sokmindent nem kell beállítani, maximum a bitratet nekem 750 optimális lett.
A PC-re felrakod a Qloud Servert. Ott pedig Shared Foldernél megosztod a mappákat. Arra figyelj hogy ha hozzáadsz egy mappát a TYPE-nál ki kell választani mit tartalmaz a mappa kép videó stb. Ha egy mappában többféle fájl van akkor többször add hozzá különböző típusokkal.
Ha ezek megvannak és wifin van a PC és a mobil is akkor a Qloud Media-t elindítod akkor látja a géped megosztott mappáit.
-
pethYeti
addikt
válasz
Narxis #33219 üzenetére
Pc-ről telóra használd a Qloud Media-t. Jó mert nem a telefonod dolgozik pl videólejátszásnál hanem a géped.
-
pethYeti
addikt
válasz
aimettirlz #31998 üzenetére
Tapasztalat, de biztos találsz magyarázatot is ha keresel.
-
pethYeti
addikt
3g vagy 2x 3x jobban eszi.
-
pethYeti
addikt
Mivel tudnám úgy lenémítani estére a telefont hogy teljesen néma megadott időpontig, kivéve ha adott számról hívnak. Tehát ne utasítson el hívást csak némán csengjen.
-
pethYeti
addikt
Ha most feltettem a dropbox bétáját és később jön esetleg újabb marketen akkor ebben az esetben tudja majd frissíteni?
-
pethYeti
addikt
NoteEverythingPro-ban a hangjegyzetnél nem lehet valahogy beállítani hogy kikapcsolt kijelzőnél is vegyen fel hangot. Ez most elég rossz így hogy ha lezárom a képernyőt a rögzítés is megáll
-
pethYeti
addikt
Én ezt ajánlom: [link]. Tökéletes, betudod állítani a kbps-et és mkv-től kezdve mindent visz. Feliratot is berakja alá. Free-ben van reklám és ha elkezdesz nézni valamit az első 5 másodpercben felül egy vékony sávban ajánlja hogy vedd meg. Sokat próbáltam, eddig nekem ez jött be leginkább.
-
pethYeti
addikt
válasz
frensys #30886 üzenetére
Utóbbinál nincs az a hiba, ha nem tud aktív wifi kapcsolatot létesíteni akkor válrt 2g-re. Green Power-nél ez nem működik túl jól az bekapcsolja a wifit és a mobilnetet is és az android maga vált wifire, ezzel nekem az volt a bajom hogy képernyő bekapcsolás után pár másodpercig ment a mobilnet amíg rákapcsolódott a wifire. Juice pedig vár hogy van-e wifi és addig be sem kapcsolja a mobilnetet.
Remélem kimerítő válasz volt és nem kérded még még 1001x.
-
pethYeti
addikt
-
pethYeti
addikt
frensys te hülye vagy?
Komolyan kérdem, semmit nem fogsz fel amit itt próbálunk neked mondani? SZERKESZTÉS!
-
pethYeti
addikt
Google naptárba honnan tudnék importálni névnapokat tartalmazó naptárat és ünnepnaptárat?
-
pethYeti
addikt
Llamaval kapcsolatban lenne egy kérdésem. Tud olyat hogy 30 percenként 1 percre bekapcsolja a wifit szinkronizáláshoz?
-
pethYeti
addikt
Van olyan amőba játék aminek van multija tehát ami szerveren keresztül kommunikál?
-
pethYeti
addikt
Kipróbáltam a Boatot szerintem lassabb mint az Opera + a a két ujjas zoom is akadozik nekem. Továbbá nem tud oldalakat tömöríteni. Nincs link, így a jól megszokott keresőimet nem lehet beállítani.
-
pethYeti
addikt
válasz
sunahunter #28174 üzenetére
Csodálkozol hogy az Opera Mininél gyorsabb. Talán Mobile-t kellett volna tesztelned ami nem tömörítve kapja az oldalakat.
-
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27880 üzenetére
Skype-ról eddig egyszer nem dobott le és gyorsabban is bejelentkezik mint az im+. Nekem utóbbi valamikor még percekig loginolt míg facebook, msn már rég be volt jelentkezve.
-
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27876 üzenetére
én most cseréltem le imo-ra. Sokkal gyorsabb bejelentkezésnél nem fagyasztja szét a telefont.
-
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27854 üzenetére
Nekem enged választani látszólag így működne de amikor elindítom újra tök mind1 melyik van kiválasztva mindig a magyar hangsáv az aktív.
-
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27808 üzenetére
Most nincs duál sávos videóm de talán megtaláltam. Még mielőtt elindítod a lejátszást hosszan nyomsz a videóra -> Property -> alul vannak a hangsávok (elvileg).
-
pethYeti
addikt
Ezért jó a Sense
Tökéletes óra- időjárás widget. Naptár widget is legalább olyan jó mint a Pure.
-
pethYeti
addikt
Kiszedés alatt pc-re csatlakozást értettem, nem vagyok én egy állat
.
Ilyenekre gondolok én amúgy hogy swiftkey, battery indicator, juicedefender simán lehetne sd-n csak ha újraindítom a telefont ezek biztos nem indulnak el. És ugyan ez a helyzet amikor az sd kártya leválasztódik, ezért lenne jó mondjuk ezt a 3-at egy kattintásra elindítani.
-
pethYeti
addikt
Nem tudtok olyan programról ami egy gombnyomásra elindítja a kiválasztott appokat és rögtön vissza is lép asztalra? Így gond nélkül át tudnék rakni 1-2 alkalmazást sd-re úgy hogy aztán azokat nem kéne sd ki-be helyezése után egyenként elindítgatni.
-
pethYeti
addikt
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni : NBA Game Time 2011-2012 appot? Sajna régió kódos:S
-
pethYeti
addikt
A k9-ből most jött ki a 4-es verzió, de ahogy nézem marketre már június óta egy update nem került fel. Ez sem várható?
-
pethYeti
addikt
Másnak is ezt írja SwitchPro-ra?
-
pethYeti
addikt
válasz
Something_ #26039 üzenetére
Elküldenéd nekem a beállítást. Én nem jöttem rá hogy lehet 1500Ft-os havidíj alá besorolni a T-s sms+hívásokat. De ha elmondod az is bőven elég.
-
pethYeti
addikt
válasz
hodostamas #25008 üzenetére
Köszi, tényleg ocsó
-
pethYeti
addikt
Nekem a Shift miért 718Ft?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest