- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Rendszerfrissítés után vagyok, és épp pakolok mindent vissza... gondoltam lehet jobb lenne a frissített progikat... Kérdés: 1.0.0.983 Skype volt fenn, érdemes e frissebbet felrakni? Videohívás nem szükséges, mivel nincs előlapi kamerám... -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Frozzy #28696 üzenetére
Direkt van erre progi. Ha felteszed a Go Launchert, akkor utána egyből fel fogja ajánlani. Már nem tudom a nevét, de egy házikó két nyillal az ikonja.
Megvan: Desk Migrate
-
Frozzy
őstag
Tudna-e adni valaki olyan progit ami olyat csinál, hogy van egy launcherpro-m belakva és azt a belakott widgeteket stb ugyan ugy átmásolni egy go launcher exbe pl. tehát, hogy ne keljen megint beállítgatni mindent.
előre is köszi!
-
sittes79
addikt
Nekem kézi szinkronizálásra van beállítva a gmail. Létezik erre valami parancsikon vagy gomb, hogy akkor szinkronizál, amikor rányomok?
-
fatal`
titán
válasz
Cartman023 #28691 üzenetére
A dokkon felfele húzásra lehet indítani másik appot, mint, ami ki van rakva. Hosszan nyomod az ikont -> kézmozdulat.
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #28691 üzenetére
A dokkon lévő ikonon hosszan nyomsz, és kézmozdulat. Beállítasz vmit, és utána ha az ikonon elhúzod kicsit az ujjad (vagy a virslid
) fel vagy le, akkor azt teszi amit beállítottál.
-
Foose
addikt
http://mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_28664-28664.html Erre valaki?
-
Cartman023
aktív tag
A Go Launcher EX-ben mik a gesztusok, hogy kell beállítani őket?
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #28688 üzenetére
Jaa, jut eszembe, a múltkori problémádra jó megoldás ha beállítasz a tárcsázódra egy kézmozdulatot hogy indítsa a Kapcsolatokat, és máris lesz a GMail-nek is hely a dokkon.
ui: 1ébként hirtelen eszembe se jutott (nekem csak az Appdrawer ikonra van beállítva az állapotsor elrejtése, valamiért nem használom, talán szoknom kellene
)
(#28690) hunfatal:
Ezek szerint nem azon keresztül. Ezen kívül meg az Outlookot használom PC-n, ott meg ugye pop (illetve még a POP Peeper-t, de ott meg se nem POP se nem IMAP, hanem van külün Gmail beállítás) -
TRob1
veterán
válasz
fatal` #28685 üzenetére
Én teszteltem, és biza jelzi. (Biztos be van kapcsolva?
)
szerk:
Na még 1 teszt: Ha nem alszik a telefon (használom), akkor nem jelzi, csak akkor ha ki van kapcsolva a képernyő. És ha értesítési sávból bökök rá, elolvasva sem tűnik el a jelzés. De ha az ikonra bökve olvasom el, akkor meg eltűnik.
Még nem az igazi, de már alakul.(1-2 frissítés és tuti lesz) -
atillaahun
veterán
Van valakinek ötlete nem működő netmegosztásra?
Megosztom a mobilnetem WiFi-n laptoppal nyílt módban, fel is csatlakozik rendesen, de egyetlen oldalt sem tölt be. Telón megy. -
idegenufo
tag
jólvan na,még kezdő vagyok ...
-
atillaahun
veterán
válasz
Canonfan #28638 üzenetére
Megy vele minden. Legalábbis nekem Skate-n ment. Kivéve persze a komolyabb felbontású vidókat mint feljebb írtam.
(#28645) petipetya
A Boat-ot még nem próbáltam, de nekem az első kettő mondjuk egy EHHEZ hasonló cucctól már beszart. Meglepődnék ha neked sikerülne leszedni velük.(#28646) k850
"Valamit nem jól csinálsz vagy nincs rendesen beállítva a gmail alkalmazásod!"
Kösz. Ezzel most sokat segítettél.
Mellesleg nincs erre vonatkozó beállítás a Gmail-ben, és nem tudom mit lehetne rosszul csinálni abban, hogy 10 mellékletből 9 mellett ott a Letöltés és Előnézet gomb, csak a .zip mellett nincs semmi.(#28672) idegenufo
Én Trés korlátozott mobilnettel még Google Navigálok műholdas nézetben.
Böngészésre, chat-elésre, szinkronizációra, translater-re, maps-re nekem elég. Még kisebb fájlokat is normális időn belül le lehet tölteni.
Videózásra, meg torrentezésre már kevés vóna.Egyébként fél éve még nem korlátozott a Tré csak olyan 128 kbits-re, mostanába ez olyan 64 kbits körül mozog. Többi szolgáltató úgy hallottam keményebben tartja a limitet.
-
TRob1
veterán
válasz
idegenufo #28679 üzenetére
De vazze azon mit nem értesz hogy NEM A MEGFELELŐ TOPIKBAN kérdezed a dolgaidat?
Itt az Androidon futó alkalmazásokról esik szó, és nem az Android rendszerről (Ha csak épp nem rendszerinformációs appról van szó), nem a Romokról és nem is a sávszélességekről.
Kérdezgess a telefonod topikjában a telefonhoz kapcsolódó kérdéskörben.
Kérdezgess a Android OS-t használók szakmai topicja ha Android rendszerről van kérdésed (de ha konkrét telefonról van szó mint pl. a Rom-olás, akkor inkább szintén a telefonod saját topikja).
És a sávszél is asszem belefér a telefonod topikjába.Nem úgy működik a ProHardver, hogy bemegyünk 1 topikba, és mindent ott intézünk. Azért vannak témák/témakörök, hogy mindent a maga helyén intézz (néha-néha lehetnek kivételek, de neked a 15-ből 12 nem ebbe való)
ITT alkalmazásokról kérdezz, vagy alkalmazásokat ajánlj (meg a hozzájuk kapcsolódó kérdéskörhöz szólj). Kösziii
-
idegenufo
tag
válasz
mipityu #28678 üzenetére
hát a link alapján ami a zárójelben van az nem oda irányit amire válaszoltál hanem a sávszéleségre,de drága barátom nem tudsz azért a 32 kilobit akkor amit irtam más mint pcn ugye..? Mert kielemeztem hogy ugye pc-n is más meg androidon is..ha lejárna az adatforgalmam sajnos erre lenne visszakorlátozva és 32 kilobit maradna böngészni mondjuk..szóval?
-
doddencs
senior tag
boat miniben jól látom, hogy nincs mód a könyvjelzők beimportálására html-ből? meg úgy egyáltalán?
mert akkor marad a teljes boat.
-
idegenufo
tag
Egy kérdés,megrendeltem egy netcsomagot is a telefonhoz és ugye ha letelik az adatforgalom akkor korlátozzák a sávszélességet 32 kbitre,ez szerintetek mire elég,mert ez kb. ugye 5 kbájt átszámolva+ugye ha pécén néznénk akkor ott nagyon lassú lenne egy egy oldal nézéséhez,de az androidon állitólag nem igy működik,ott nem annyira lassú mert más egy pécén a net és más androidos mobilon..ma kapom meg a telót,és szerintem pár napon belül le is meritem a csomagot és marad a korlát és csak érdeklődöm hogy mire számitsak mert mondom 32 kilobitre korlátozzák..thanks!!
-
mipityu
tag
-
domerator
veterán
Segitene nekem valaki, akinek a Wallpapyrus app kompatibilis a telojaval, hogy leszedi a marketrol es felteszi valahova? Defyre azt irja, hogy nem kompatibilis, Blade viszont igen...(ki erti ezt? nem hiszem, hogy a felbontas miatt)
Koszi elore is! -
M4L@y
tag
Call Meter 3G-ben van olyan lehetőség, hogy beállítsam, ha egy bizonyos számot hívok, akkor hívás után rákérdezzen, hogy számoljon-e tatifát vagy ne. A viber miatt kellene, ha azon hívnám azt a bizonyos személyt és az ugye nem gsm hívás, akkor azt ne számolja el költségként!
-
mipityu
tag
válasz
idegenufo #28663 üzenetére
Ha jól értettem Lg Optimus One a telefonod. Itt megtalálsz hozzá mindent.
A keresőt megtanulhatnád Te is használni!
-
TRob1
veterán
válasz
idegenufo #28663 üzenetére
Utolsó hsz-em ebben a témában:
Ment válasz az előbb a kérdésedre az ui2-ben, de itt egy másik válasz is.
Ha ezt írod: "király lenne ha eleve 2.3 lenne rajta" aztán meg ezeket: "ne haragudjon meg senki,de semmi értelme felrakni a 2.3-at,számomra felesleges újitások sora", "jó a 2.2 bőven,tud mindent amit kell", akkor véleményem szerint ne piszkáld, maradj meg a gyári 2.2-nél és kész.Remélem a 2 válasz valamelyikét megfogadod, és úgy cselekszel. Üdv.
-
Foose
addikt
Tudtok valami "jó" emailklienst ajánlani? Root után töröltem a Gmailt,K-9 lett felrakva. De olyan sok beállítás van benne,nekem kicsit sok. És azt sem értem,miért töltöget 3-4MB-okat lefele,amikor megadtam neki,hogy 8kb-ot szedjen. Vagy van valaki,aki tud segíteni a beállításában? Csak szimplán el akarom érni a postafiókom,(gmail) nem kell nekem szinkron,meg mittoménmi...
-
TRob1
veterán
válasz
idegenufo #28660 üzenetére
k850-nek NEM Blade-je van, ő "drágatelefonpárti"
Pedig a legerősebb Androidos telefonon is néha meg-megakad a rendszer (nekem van Blade-em) A napi töltésről meg csak ennyit (1 éves a telefon): #28081 (A borítása is pont olyan, mint mikor megvettem. Úgyhogy amiről nincs tapasztalatod/fogalmad, ne is hangoztasd. Köszi.)
ui: És tényleg használd a szerkesztés gombot ha 5 percen belül újra írni szeretnél.
ui2: Romot meg a saját topikjából vadássz (vagy a külföldi fórumaidról), ez itt már nagyon off téma, ebben a topikban az appokról van szó.
-
Foose
addikt
idegenufo: használd légyszives a szerkesztés gombot!
-
idegenufo
tag
+az lg optimus one-val semmi de semmi gond,ár érték arányban verhetetlen,az egy dolog hogy a zte blade kijelzőben meg ebben abban picit jobb,DE az egy kinai gyártó hiába istenitik hogy a legjobb,1 év után jelentősen csökken az anyag a boritása minősége és az akkumulátor is katasztrófa gyenge bennem reggel elviszed este töltöd már,a legjobb választás ez a teló volt pedig sokat néztem ami ebben az árkategóriában van..na de hagyjuk is.
-
TRob1
veterán
-
válasz
idegenufo #28653 üzenetére
Nem vagyok a főzött ROM-ok híve, de ez az egy mód van rá, ha a gyártó nem frissíti a szoftvert. A gond ott szokott kezdődni, amikor a hardver kevés a 2.3-as rendszerhez. Nem tudom, hogy a készüléked mennyire tuningolható, de egy 2010 modell elég ósdinak számít a pörgős mobil világban.
A készülék fórumában elolvastad az első hozzászólást? (#1) cowboy_bebop
Itt biztos találsz segítséget!Egyébként azért nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, még akár külföldi fórumok alapján sem, mert nem a 2.3 van a gond, hanem a LG Optimus One-vel.
A két dolgot nem szabad összekeverni. A 2011 modellek nagyon jól teljesítenek a 2.3-al, de már ez is lassan a múlt, jön a 4.0 rendszer. -
TRob1
veterán
válasz
idegenufo #28653 üzenetére
Hát haver, ha neked az ilyesmi javítások/frissítések feleslegesek, akkor neked úgy kell. Egyébként meg egyértelműen jobb és gyorsabb is lett a rendszer a 2.3-mal. Csak 1-2 szösszenet a teljesség igénye nélkül:
"Javított energiagazdálkodás, hosszabb üzemidő
Optimalizált rendszerkód, még gyorsabb működés
Extra felbontású (WXGA vagy nagyobb) kijelzők támogatása
Internethívás (VoIP) támogatása
Alkalmazások szabad hozzáférése a kamerákhoz
Új szenzorok (pl. giroszkóp, gravitáció, barométer) támogatása és kezelése
Natív audio és grafikai hozzáférés az alkalmazásoknak
Frissített grafikus driver, jobb és gyorsabb OpenGL ES támogatás
... stb.(aztán még utána jöttek pl. a 2.3.4-ben a hang, illetve videó alapú csevegés lehetőség a Google Talk alkalmazásba.
2.3.5
A Gmail alkalmazás fejlesztése
Javított energiagazdálkodás
Kameraszoftver fejlesztése
Új animáció a listák görgetésénél
Egy Bluetooth-szal kapcsolatos hiba kijavítása a Samsung Galaxy S-ben
A Google Nexus 4G hálózatkezelésének javítása"és legvégül a 2.3.7)
forrás: Android fejlődéstörténet
-
idegenufo
tag
... a telefonom támogatja simán a 2.3-at,csak akárhol irtak róla,nem sok jót csak panaszkodást olvastam,2.3.4-et meg linkeld már be akkor légyszives hogy honnan tudom letölteni,mert a 2.2-ről 2.3-ra való frissités egy leirás szerint pofonegyszerű csak program kell hozzá,gondolom ha egyből 2.3.4-re flashelem a 2.2-est úgy is műkődik majd,de adj kérlek linket honnan tudom leszedni az lg optimus one-hoz+mondom ne haragudj de külföldi és pár magyar beirást olvasva csak szarabb lett és teljesen felesleges dolgok vannak benne amiket leirtam..na mind1
irj kérlek,thanks
-
-
válasz
idegenufo #28649 üzenetére
Ezzel a hozzászólással, csak a saját naivságodat mutattad be!
2010, december 9 oldalt linkelsz, most 2012 01 12 van, eltelt egy-két hónap azóta. Most 2.3.4 verziót használok, ami egy kicsit jobb lett.
Saját tapasztalataid alapján mond véleményt ne hallgass senkire, nekem az a tapasztalatom, hogy jobb lett. Igaz koránt sem tökéletes, de sokkal jobb.Van egy érzésem, hogy irigység mondatja ezt veled, lehet, hogy a készülékedre nem támogatja a 2.3.4 verziót?
Ja most olvasom,, hogy vágyakozol a 2.3 után a 28644 hozzászólásban.
Akkor most már mindent értek. -
idegenufo
tag
Pont hogy a 2.3 alatt nem megy egy két dolog,azon akadozik jó pár dolog meg szarabb lett,tele van negatívummal, a pozitívumok meg ugye fel vannak sorolva amiket változtattak és ebből kb mondom egy értelmes van, a bill. zár utáni energiagazdálkodás, hogy kikapcsol ezt azt ha nem kell az aksi érdekében.
Külföldi fórumokon is csak rosszat írnak meg panaszkodnak róla,jó a 2.2 bőven,tud mindent amit kell.
-
idegenufo
tag
http://androidportal.hu/2010-12-09/gingerbread-ujdonsagok-az-android-23-ban
semmi értelme felrakni a 2.3-at,számomra felesleges újitások sora,max egyetlen okos dolog hogy a bill.zár után kikapcsolhat pár dolgot ami az aksit fogyasztja,20-1 értelmes dolog,a többi nem+még amit előzőbe irtam csak a probléma gondok bosszantó dolgok akadozások sora van.áááá
-
válasz
atillaahun #28634 üzenetére
gyuszmó: -Ti sem tudtok mellékletet letölteni gmailos fiókból?
atillaahun: -Letölteni én eddig se tudtam, max. megnyitni ezt-azt.Valamit nem jól csinálsz vagy nincs rendesen beállítva a gmail alkalmazásod!
Nekem simán letölti a memória kártya download mappába, még a zip-et is.
Az Opera Mini és a Mobil valóban nem támogatja ezt a funkciót, de direkt kipróbáltam a Boat Browser ( csónakos böngészőt ) , ezzel tökéletesen megy a letöltés.
Véleményem szerint a saját gmail apk-val, tökéletesen meg lehet oldani, ez a legegyszerűbb módja, de ha valaki mindenáron a böngészőn keresztül szeretné, akkor a Boat Browser használja hozzá!Nem hinném, hogy készülék függő volna, SE Xperia Minivel próbáltam.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #28635 üzenetére
Soha sem használtam operát, és sosem volt bajom egyik letöltéssel sem, mindegyik böngésző (gyári, dolphin, boat) teszi a dolgát ahogyan azt kell. Nem igaz, hogy csak az opera működne.
-
idegenufo
tag
huuuu hát ezt tök jó lenne akkor,de király lenne ha eleve 2.3 lenne rajta bár ezt olvassátok,valaki megfrissitette és csak a negativok..:
"Igazából gyorsabbnak kellene lenni, én nem igazán érzem. A GPS viszont gyorsabban talál jelet. Ami nem tetszik az értesítési területen az ikonok kisebbek, viszont ennek a legördülő menüjére kevesebb infó fér ki mint régebben. Marketben a saját app a menü gombbal jön elő, nincs a kezdő képernyő listájába. A beépített böngésző elméletben gyorsabb, én nem tapasztalom, bár van amikor a markett nem akar betöltődni más oldal meg be jön. Ilyet eddig nem tapasztaltam. Ennyi jutott hirtelen eszembe... 640*480 a videó, nem emléxem mekkorát csinált előtte, de állítólag ez nagyobb lett.
Tegnap frissítettem fel Gingerbread-ra, a kikapcsolás gyors de indítás nem gyorsabb szerintem. Néhány ikon szokatlan, de nem gond. Gyors GPS találat mint ez előtt Igo, Sygic, Google próbálva. Viszont sokáig "boot-ol", már minden a kijelzőn van de néhány ikon nem kapta meg az "ikonját", és ilyenkor akadozik. A Full Screen Caller ID nem fut (csak a gyorsítótárban van benn, futó alkalmazások között nem), híváskor nem mutatja a képet, nem találok a beállítások között problémát, újraindításkor sem indul, pedig ki van pipálva. Gondom volt a gombok feletti sorral is (nem tudom mi a szép neve), az Opera mindig eltűnik ha berakom nem csak újra indításkor, nem tudom mi a baj. Találkoztam Angol szövegre is (figyelmeztetés) ami nem lett lefordítva ennyi idő alatt...... Még egy nagy baj legalább is nekem, valami lezabálja a telepítésre szánt belső memóriát. Nem tudom vissza telepíteni azokat a programokat amiket eddig használtam a telefonon. Ráadásul program frissítés után (pl.: Skype) mindíg kevés lesz a hely, mint ha temp lenne fenn és az tele lenne.....
Számomra egy szónak is száz a vége, nem érzem jobb lett volna a teló tőle, sőt idegesítőbb lett.
Viszont szívesen várom az ötleteket, megoldásokat az idegesítő gondjaimra. "+ enen kivül irják egy szakmai oldalon hogy mit tud a 2.3 mint újjitást,hát ne haragudjon meg senki,de semmi értelme felrakni a 2.3-at,számomra felesleges újitások sora,max egyetlen okos dolog hogy a bill.zár után kikapcsolhat pár dolgot ami az aksit fogyasztja,20-1 értelmes dolog,a többi nem+még amit előzőbe irtam csak a probléma gondok bosszantó dolgok akadozások sora van.áááá
-
Sziasztok!
Friss Androidos vagyok. ( Xperia X8 )
Vissza olvastam, de nem találtam.
Létezik üzenetrögzítő alkalmazás, mely a memóriakártyára menti a nekem hagyott üzeneteket? Symbianra volt ilyen, Smart Answer volt a neve.
Ha valaki tud ilyenről, leírná a nevét?Előre is köszi!
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek, ami gyűjteni tudja, hogy az adott nap mely időpontjában cigiztem. Most próbálok leszokni, egyenlőre a napi adagom csökkentésével kezdem, mivel egyik napról a másikra nem sikerült többszöri próbálkozás ellenére sem.
-
sittes79
addikt
Frissült a boat browser, még jobb lett.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Az arm6-ra való flash engem is érdekelne,
azt szeretném megkérdezni hogy csak videókra jó, vagy a flash-es weboldalak is mennek vele?
Nekem igazából csak ara kéne, videókra ott a youtube kliens...Előre is köszi szépen az infót!
-
Mr X
veterán
válasz
Azt még asszem olvastam, valami hekkelt verzió, amivel kb. alig megy valami, ezért nem is említettem.
-
atillaahun
veterán
Ezek szerint te még nálam is hamarabb leléptél a Blade/Skate topic-ból, mert ott linkelgették sokat az utóbbi hónapokban az ARMv6-ra való Flash-t.
Érdeklődő kollégának: XDA fórum > kereső > armv6 flash > letölt > örül > kipróbál > rájön, hogy csak az alap vacak minőségű videók mennek vele > szomorkodik.(#28633) Liar
A kérdést nagyrészt nem értem, de mivel végigpróbáltam vagy 10 böngészőt, tudom hogy egyedül az Opera Mobile képes közel hibátlanul kezelni a letöltéseket, pl. a fájlmegosztós linkektől az összes többi kifekszik.
Ha nem ez volt a kérdés, akkor fogalmam sincs.(#28636) Mr X
Amikor legutóbb próbáltam a 240p feletti videókon kívül mindent vitt. Szerintem egész korrekt tákolmány, de a 600-as, 800-as procik nem nagyon bírják a komolyabb videólejátszást, főleg ha az beépülő tartalom. -
atillaahun
veterán
-
Liar
tag
Sziasztok, erre esetleg nincs valakinek most tippje:
[link] ? -
idegenufo
tag
opera mini...gagyi,hiába tudj a telefon a html browsert,az opera mini nem jeleniti meg teljes szélességében a weboldalt mondjuk index.hu-t + lehagy róla egy csomó mindent, a gyári böngésző még szarabb...szóval van valami jó kis böngésző..esetleg flasht hogy tudnék belevarázsolni..? thanks
-
idegenufo
tag
Sziasztok!
MI az a legjobb böngésző amit használni tudnék mondjuk egy lg optimus one telefonon? A gyári is jó vagy ti mit használtok,esetleg a flasht is tudja van olyan böngésző már?
Thanks
-
Mr X
veterán
válasz
aimettirlz #28623 üzenetére
Nem nagy cucc, ha alaposan elolvasod, nincs gond.
-
fatal`
titán
válasz
aimettirlz #28619 üzenetére
Igen mindkettő fizetős, de van trial belőlük.
-
Mr X
veterán
válasz
aimettirlz #28619 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
aimettirlz #28612 üzenetére
Nekem a go keyboard nem jött be, smart keyboard prot használok, smsből meg a gyárit.
De megnézheted a swiftkey x-et is, az volt nekem képernyőn a legjobb, csak szarul kezeli a fizikai billt, ezért maradtam a smart keyboardnál, az is elég pontos.
De neked fizikai billed nincs, szóval az a része mindegy.
Nekem is se van, álló módban a gyári bill elég tré, én például a helyett rendszeresen q-t írtam, l helyett meg p-t, mert a billentyűzetnek azt a részét elég hülyén kezeli.
-
aimettirlz
tag
és a problémára amit írtam sztem ez megoldás lehet?
SE ARC S... sztem a kezelőfelület van elcsúszva picit annál a két helyen... aprólékosabban is megnéztem mivel a betűk itt eltolva vannak egymás felett de mgé is az alsónak a legalját kel megérintenem hogy a betű legyen belőle és ezt a jelenséget csak itt vettem észre... főleg állóhelyzetbe fektetve már jobb a helyzet..
Joffan
-
Mr X
veterán
válasz
aimettirlz #28614 üzenetére
Milyen telefonod van?
Mirofonozás kimarad, asszony már alszik.
szerk:
Ja látom, Arc S. Mindjárt adok linket.
-
TRob1
veterán
válasz
Én használom a GoSMS-t és a GoKeyboardot is (de én Go fan vagyok
)
Nem muszáj ezeket használni, mindenre van ezer más alternatíva is, ill. vkinek a gyári is jó.ui: Jah, és ne csak feltedd a Launchert, hanem egy kicsit a Menüjében is nézelődj körbe, lődd be úgy, ahogy neked megfelelő (van hozzá fenn magyarítás is)
-
Mr X
veterán
válasz
Sony sync a felhőbe szinkronizált pár dolgot a telóról, de megszűnt a szolgáltatás.
Root nem nagy cucc, és pont az ilyen dolgok miatt szoktam én is megcsinálni. Kigyomlálom, ami nekem nem kell.
-
aimettirlz
tag
Köszi, rootolni érdemes a pár folyamat miatt amit írtál hogy biztosan nem kell? még sohasem csináltam... ha nm nagy dolog akkor meg tudom csinálni azért értek a géphez meg ehhez hasonló dolgokhoz...
telepítővarázsló gondolom akkor ezt simán lehetne törölni sztem szükség sincs rá...
sony sync ez hogyhogy nem működő szolg.. ez mi volt? kábé
secureclockservice ez meg a felső jobb kis óra ?TRob1: értem köszi, már töltöm le
érdemes hozzá go sms meg keyboard is?
van egy olyan problémám hogy az A betű helyett könnyen ír Q betűt íráskor és az L helyett meg P-t... hiába hogy megjelenik a nagyított betű amire rámegyek érted.. és ezt szeretném kiküszöbölni
-
TRob1
veterán
válasz
aimettirlz #28609 üzenetére
Vagy igen, vagy nem, launcher függő, de mondom, próbáld ki, nem tart semeddig (veszíteni nem veszíthetsz ha tesztelsz néhány appot)
Akadás sajnos még a 2 magos Droidos telefonoknál is előfordul néha, ez Android "sajátosság/hiba". -
Mr X
veterán
válasz
aimettirlz #28604 üzenetére
3D digital weather widget 3,5mb - óra widget, te raktad fel gondolom
battery widget 2,5mb (kapásból százalékosan írja ki a felső sávban) - ezt is
advanced task killer 17mb - na ez nem kell
crash monitor 3,6mb ??? - összeomlás figyelő, rendszerfolyamat
telepítővarázsló 1,6mb ??? mindenhez? - rendszerfolyamat, de root-tal törölhető
protectedmediascanner 1,5mb ??? - rendszerfolyamat, sd kártya tartalmát figyeli
update center 2,4mb ??? frissítések figyelő szolgáltatás? - rendszerfolyamat
devicemonitor 2,9mb ??? csatlakoztatott eszköz figyelő szolg? - rendszerfolyamat
facebook 14mb kliens -ha nem kell, törölhető az app
google-szolgáltatások 7,6mb gondolom email klienshez... - rendszerfolyamat, nem törölhető
hívásnapló bővítmény 1,9mb ez gondolom a kistelefonkönyv widget - rendszerfolyamat
zene 4,7mb alap player widget - nem csak a widget, maga az app is, megjegyzi, hol tartottál
adatfigyelő 4,6mb adatforgalom számláló widget - rendszerfolyamat
sony ericsson sync 3mb ??? géppel való szink? - rootal törölhető, már nem működő szolg.
kedvencek és hívásnapló 2,5mb ??? - kedvencek widget
állapotváltás 2,3mb wifi bluetooth 3G widget allinone - kapcsoló widget
secureclockservice 1,9mb ??? - óra
koi free 13mb mozgó háttér
nemzetközi billentyűzet 5mb ??? alapbill? - rendszerfolyamat, billentyűzet -
TRob1
veterán
válasz
aimettirlz #28607 üzenetére
Azért mert látszatra benn van a memóriában, az nem jelenti azt hogy újraindul. Akkor indulna újra, ha kilépnél, és ő újra behozná neked a képernyőre... és minden másra is igaz ez. Nem kell ezekkel foglalkozni. Amit akarsz használni appot azt telepítsd fel magadnak, és használd. Amit nem akarsz, azt meg uninstalláld (ha a rendszer része, akkor meg ne foglalkozz vele) Azért valszeg nem teljesen hülye emberkék alkották az Android rendszert, sztem lehet hogy kicsit jobban értenek hozzá nálunk... hadd működjön ahogy kell, ahogy kitalálták.
-
TRob1
veterán
válasz
aimettirlz #28605 üzenetére
Na tessék. A legtöbbet a xaros Task Killer foglal, meg a f@szbukk, ezeket írtsd ki, és minden szép, minden jó.
-
aimettirlz
tag
Futó folyamatok, javítsatok ki amiket nem jól írok:
Beállítások 12mb ebben turkálok éppen
3D digital weather widget 3,5mb
battery widget 2,5mb (kapásból százalékosan írja ki a felső sávban)
advanced task killer 17mb
crash monitor 3,6mb ???
telepítővarázsló 1,6mb ??? mindenhez?
protectedmediascanner 1,5mb ???
update center 2,4mb ??? frissítések figyelő szolgáltatás?
devicemonitor 2,9mb ??? csatlakoztatott eszköz figyelő szolg?
facebook 14mb kliens
google-szolgáltatások 7,6mb gondolom email klienshez...
hívásnapló bővítmény 1,9mb ez gondolom a kistelefonkönyv widget
zene 4,7mb alap player widget
adatfigyelő 4,6mb adatforgalom számláló widget
sony ericsson sync 3mb ??? géppel való szink?
kedvencek és hívásnapló 2,5mb ???
állapotváltás 2,3mb wifi bluetooth 3G widget allinone
secureclockservice 1,9mb ???
koi free 13mb mozgó háttér
nemzetközi billentyűzet 5mb ??? alapbill? -
St3ven
addikt
válasz
aimettirlz #28600 üzenetére
Most lehet, hogy ez nem lesz meggyőző így mindenféle indoklás nélkül, de az elején én is úgy voltam vele, hogy zavart a sok össze-vissza elindulgató folyamat, volt, amit ki is irtottam a rendszerből, de aztán rájöttem, hogy úgy jó, ahogy van, a rendszer hadd intézze magának a dolgait, én nem szólok bele, a használaton kívüli folyamatok, amik csak a memóriában ülnek, úgyse fogyasztanak semmit.
@Levmen: Szívesen.
-
Mr X
veterán
válasz
aimettirlz #28600 üzenetére
Az a folyamattól függ. A billentyűzet vagy a Market process-e például kell oda. Ha nem facebook-ozol mobilról, akkor a FB app törlésével nem fog futni a folyamat sem.
De én nem törölgetnék. Ezek a processek ott vannak a memóriában, de csak a háttérben, processzoridőt nem igazán eszik a legtöbbje. Tehát szerintem elférnek.
De ha tényleg zavarnak, akkor akkuhasználati statisztikáknál látod, mi eszik sokat.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #28577 üzenetére
Le lehet tölteni, ha van fent egy total commander, akkor az előnézetre kattintva (letöltés helyett) be lehet állítani a helyet, hogy hova mentse.
Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Adidas vadiúj, eredeti, cimkés cipők, 39 1/3, 30, 431/3méretekben! AKCIÓS ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest