Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Így készül egy Earfun headset
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz pepe10.10 #26969 üzenetére
Ezt a fejlesztők azért tették a játékba, hogy legyen belőle egy kis pénzük, ha már ingyen letöltötted és használod. Vannak általában nem Free (Premium, Ad-Free, Sponsored) változataik ezeknek, de azok nem ingyen vannak.... Ha sokat használod, gondold meg, megtámogatod-e a fejlesztőket egy hamburger/kávé árával.... Én most a Jelly Wars-szal vagyok így. Neked melyik?
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz pepe10.10 #27006 üzenetére
Ne keverd a hálózati módot az adatforgalommal. 2g-n is lehet adat forgalmazni (és így a mobilnet keretet lemeríteni), ilyen a gprs (G) és az edge (E).
A 3G jelzés csak arra utal, hogy 3G hálózaton vagy, néhány telefon külön le/fel nyíllal jelzi, ha ezen adat is mozog.
Dive ever, work never.
-
-
-
Probert75
addikt
válasz pepe10.10 #29464 üzenetére
Azt hiszem Call Meter 3G tud ilyet, de ne kérdezd hogyan kell beállítani, mert én nem használom.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_es_pl/friss.html
-
Foose
addikt
válasz pepe10.10 #29548 üzenetére
erre gondolsz?
Nekem működött,csak az én telómon laggol a játék.
"Magyarosítás titka:
a gépeden a gta3 apk-ját megnyitod Winrarral és kitörlöd az american.gxt-t
utána rárakod az sd-kártyádra majd feltelepíted.
Utána a gamedatába, tehát az sdcard/android/data/com.rockstar.gta3/files/gta3/text/ és ott felülírod az american.gxt file-t
és elvileg működik. (ha kitörlöd a file-t akkor nem találja az apk-ban és a memóriakártyán kezdi e keresni)
Én ezt a német nyelvel teszteltem, tehát azt töröltem ki és azt írtam felül és nekem működik."Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Mr X
veterán
válasz pepe10.10 #30425 üzenetére
Az a 3 nap nyomkodással az kamu lesz. Ha használod a telódat, nem csak nézegeted, akkor egy napos időkre számíts.
A progi meg, amire gondolsz, valami task killer, de teljesen értelmetlen. Aminek futnia kell, azt hiába lövi ki, úgyis elindul megint. Háttérben van, nem sok vizet zavar.
-
punky10
addikt
válasz pepe10.10 #30425 üzenetére
Ha igazán használod,akkor naponta lehet tölteni.Ne aggodj ezen,inkább válaszold azt,hogy naponta3 ora netezés,4ora filmnézés és 4 ora mérgesmadár mellett telefonálsz 40-50 percet,küldesz 25 SMS-st,40 emailt,és neked elég 4 naponta tölteni.
Ettöl neked még minden este töltöre kell rakni,viszont had fájjon egy kicsit a hantázok feje is...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
atillaahun
veterán
válasz pepe10.10 #30443 üzenetére
Valaha próbált legszarabb Launcher. Felesleges mocorgó-ugráló-színes taknyokból 5-ös, funkcionalitás/konfigurálhatóságból 0. Ha azt a 3500-öt nekem fizetnék akkor sem használnám.
Egyébként én is ADW EX-xel tolom, messze nem tud mindent amit egy fizetés Launcher-től elvárnék, de eddig nem találtam jobbat.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz pepe10.10 #33100 üzenetére
Nem használtál valami olyan widgetet vagy progit, rövid ideig, majd letörölted, ami átírta a kapcsolati beállításaidat. Nekem volt olyan progi fenn, a nevére már nem emlékszem, ami csak a kapcsolati dolgok elé írta, hogy disabled, és ezzel lehetetlenítette el a kapcsolódást. Leszedtem, de nem írt vissza és úgy maradt. E miatt nem ment a net. Elég nehéz volt rájönni hol a gebasz.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_es_pl/friss.html
-
domerator
veterán
válasz pepe10.10 #33100 üzenetére
Sima defyn ez úgy működik, hogy kikapcsolod, majd úgy kapcsolod be, hogy nyomod a hangerő le gombot folyamatosan. Egy háromszögben álldigáló droidnak kellene bejönni, akkor elengedheted és utána egyszerre nyomd meg a két hangerőgombot.
Akkor valami ilyennek kellene bejönnie:
(a sárga és piros feliratokat, meg felül a samsungot ne vedd figyelembe)Itt neked a wipe cache partitionra kellene lépkedned a hangerőgombbal, majd leokézni a bekapcsológombbal. Ha a folyamat végez, akkor szintén a hangerőgombbal ellépkedni a reboot system now pontra és leokézni bekapcsológombbal.
Elvileg újraindul a telefon és remélhetőleg megjavul.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
punky10
addikt
válasz pepe10.10 #33109 üzenetére
Akkor használni akartad az Elixir widgettet, kipróbáltad az APN kapcsolót. Megvan még a widgettet, működik? Nem rakták be véletlenül nem egy másik, kapcsolót, pl a mobiladat a widgetjét? 1,5 éves használom az Elixirt, de még nem okozott problémát.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz pepe10.10 #33113 üzenetére
Tehát volt előtte egy APNwidget?Be volt kapcsolva,tehát volt engedélyezve az APN mielött letörölted?Ha nem,akkor ott a bibi.Töltsd le ismét és engedélyetd az APN-t.Az ilyen widgetteket csak ugy lehet törölni,ha engedélyezve van...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk